Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kuzucum senden değil, 551. hafta almışız notayı. yani;

***5. Takım 551. Etap*** ETAP ONBİRİNCİSİ

servey (65,7/) sabit mezun olmak istiyor
moni (82,7/84.7/-2/-%2.42) izne ayrılmak istiyor 2018 1. izin hakkı
inatettimolacak (60,3/60/0,3/%0,50) mezun olmak istiyor
lydznp (79,5/) sabit
bluedolphin (93/) sabit
prensesss016 (59,2/59/0,2/%0,34)
besbb9 (78/77,4/0,6/%0,77)

gben (68,8/70,6/-1,8/%-2,62)

5. Takım Ortalaması: %-0,428

evet ben değilmişim ama çok berbatmışız o hafta 200 gr nedir ki?
toparlanmamız gerek. galiba en iyi takım 7. grup acayip istikrarlılar. biraz yazışmalarını okudum .
hadi kızlar bizim neyimiz eksik onlardan biraz hırs, biraz çaba kaçamaklardan kaçalım lütfen bu hafta güzel olsun

gben 63 e doğru emın adımlarla ilerleyelım korumamız sart ama @servey gıbı hemen almamamız lazım
Ne 63u ben tekrar 70e dogru yol aliyorum galiba
Hakkaten pek bir sessiz buralar kizlar nasil gidiyor diyetiniz haftasonu diye birakmadiniz dimi
Ben kestane yedim dun gece cok pismanim 3du 5di derken koca tabak bitti
Artık her yediğim azcık fazlalık kaçamak gibi hissettiriyor bana.
Ne sanslisin kuzum yaa
gben tatlim iyilesmedin mi hala
Bogaz akintim devam ediyor ama sesim duzeldi halsizligim gecti iyiyim cok sukur

Kizlar gunaydinnn
Uyanali oldu ama yeni yazabiliyorum. Sabah yulaf kepegini sut ve yumurtayla yaptim krep omlet arasi birsey oldu. 2 yumurta, 1bucuk kasik kepek, 0.75 cay bardagi sutle. Ama fazla oldu galiba su an cok asiri tokum siz kac yumurtadan yapiyorsunuz?
Sabah tartim 69.6 kabizlik yok, dun yemekten sonra kestane yemistim ondan galiba Bir de suyum 2 ltydi tum haftasonu icemedim
Sabah; 2 haslanmis yumurta
Ara: yesil elma
Aksam: 4 kofte, 1 patates, ceyrek patlican firinda. Salata, yogurt, 2 tbe
Gece: kestane1 tabak

Oglen yemeyisime guvenip yemistim kestaneyi

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için ve cumaya çok çok güzel rakamlar görürüz
Ben yine bu sabah erkenden uyandım ve kahveyle güne başladım Kuzuyu okula gönderip o arada birde kahvaltımı yaptım sonrada büyük kızıda okula uğurlayıp direk eve giriştim

Çok şükür çok fazla işim yoktu süpürge işi bile bitti sadece toz almak kaldı Öğlenlik yemeğim de hazır bir tek makineye bir posta çamaşır atarım onlar yıkanırken de yeğenime söz verdiğim bandanadan örerim Benim kızda görünce çok beğenmiş kızkardeşim çatlak hayır derim diye Anneme demiş kaş göz arasında benim kızada örse ya diye kendi sadece düz örgü biliyor birde öğren len derim diye çekindi sanırım gerçi yine örerdim zaten o ayrı da işte kendini garantiye almış nasılsa Anneme hayır diyemem diye

Banucum guzel enerjinle gelmissin nasilsin canim

Çok şükür canım Her geçen gün daha iyi hissetmeye başlıyorum kendimi ve inşallah bundan sonra şu ödem ve kabızlık işinide çözmeye başladığıma göre artık daha da güzel eksiler görüp bu yaz bu işi bitireceğim sonra tabiki korumaya devam

Banuş evden dışarı da çıkmadım ya kendi kendime mi nazar ettim ola, dur aynen diyorum eşime :)

Kız yoksa kocan mı nazar deydirdi fıstık gibi hatunu gördükçe böyle olmuştur devamlı
Hem evden çıkmasanda namın duyulduğunda bile nazar deyebilir Rabbim hepimizi nazarlardan sakınsın ....Aminnnnnnnnn

Kızlar selam
annemdeyim bu gece annemle kalıcam,kardeşim arkadaşına gitmiş ,annem yalnız kalmasın diye.Ablam da burda kız kızayız bu gece
Diyetime uygun beslendim,kaçamak yok

Ne güzel canım yaaaa Anne Kız gecesi olmuş Çok iyi olmuş hem sizlere değişiklik hemde biraz kendine vakit ayırmış oldun ( gerçi enişte bey çok uzun süre ayrı kalmak istemez senden )
Bak cumaya kadar gram kaçamak yapmıyoruz sonra Sibelden çıkışta Dilek birşeyler yapalım diyor tabi kaçamak değil

Kız yoksa kocan mı nazar deydirdi fıstık gibi hatunu gördükçe böyle olmuştur devamlı
Hem evden çıkmasanda namın duyulduğunda bile nazar deyebilir Rabbim hepimizi nazarlardan sakınsın ....Aminnnnnnnnn

yaa banu ilahi yaa, güldürdün beni iki gündür :)

okudu saolsun eşim sabaha geçmiş çok şükür. sen nasıl oldun onu söyle? kombi yapılmış gördüğüm kadarıyla.

canım ben 1 yumurtayla yapıyorum. gayette yeterli oluyo. kestaneler olmamış bu arada + kaçınılmaz son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…