- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.121
Kizlar yaaa bizim 1 tane notamiz varmış ben bu uygulamayi ysni gördüm ve cok üzüldüm. Benmi neden oldum acaba buna benim arti geldigim haftami olsu acaba tam bakamadim sayfalara ve duzeltmemuz icin ilk uce germemiz gerekiyormus. Onu sildirmek için elimden gelen bütün cabayi göstericem bu hafta cok iyi olalim kızlar
evet ben değilmişim ama çok berbatmışız o hafta 200 gr nedir ki?yok kuzucum senden değil, 551. hafta almışız notayı. yani;
***5. Takım 551. Etap*** ETAP ONBİRİNCİSİ
servey (65,7/) sabit mezun olmak istiyor
moni (82,7/84.7/-2/-%2.42) izne ayrılmak istiyor 2018 1. izin hakkı
inatettimolacak (60,3/60/0,3/%0,50) mezun olmak istiyor
lydznp (79,5/) sabit
bluedolphin (93/) sabit
prensesss016 (59,2/59/0,2/%0,34)
besbb9 (78/77,4/0,6/%0,77)
gben (68,8/70,6/-1,8/%-2,62)
5. Takım Ortalaması: %-0,428
hadi bakalım inşallahben +500'üm ama sp sonrası çok takılmıyorum, bu hafta hedefim %1 yine, 69,2 olursam tamam inşallah.
geçmiş olsun canım eee o koyunlardan sonra normaldir.Günaydın kızlar ben bütün gün yatacağım belim sırtım çok fena tutulmuş öpüldünüz
hadi bakalım inşallahben +500'üm ama sp sonrası çok takılmıyorum, bu hafta hedefim %1 yine, 69,2 olursam tamam inşallah.
geçmiş olsun canım eee o koyunlardan sonra normaldir.Günaydın kızlar ben bütün gün yatacağım belim sırtım çok fena tutulmuş öpüldünüz
Ne 63u ben tekrar 70e dogru yol aliyorum galiba
Ben kestane yedim dun gece cok pismanimHakkaten pek bir sessiz buralar kizlar nasil gidiyor diyetiniz haftasonu diye birakmadiniz dimi
Ne sanslisin kuzum yaaArtık her yediğim azcık fazlalık kaçamak gibi hissettiriyor bana.
Bogaz akintim devam ediyor ama sesim duzeldi halsizligim gecti iyiyim cok sukurgben tatlim iyilesmedin mi hala
Banucum guzel enerjinle gelmissin nasilsin canim
Banuş evden dışarı da çıkmadım ya kendi kendime mi nazar ettim ola, dur aynen diyorum eşime :)
Kızlar selam
annemdeyim bu gece annemle kalıcam,kardeşim arkadaşına gitmiş ,annem yalnız kalmasın diye.Ablam da burda kız kızayız bu gece
Diyetime uygun beslendim,kaçamak yok
Kız yoksa kocan mı nazar deydirdifıstık gibi hatunu gördükçe böyle olmuştur devamlı
Hem evden çıkmasanda namın duyulduğunda bile nazar deyebilirRabbim hepimizi nazarlardan sakınsın ....Aminnnnnnnnn
canım ben 1 yumurtayla yapıyorum. gayette yeterli oluyo. kestaneler olmamış bu arada + kaçınılmaz sonKizlar gunaydinnn
Uyanali oldu ama yeni yazabiliyorum. Sabah yulaf kepegini sut ve yumurtayla yaptim krep omlet arasi birsey oldu. 2 yumurta, 1bucuk kasik kepek, 0.75 cay bardagi sutle. Ama fazla oldu galiba su an cok asiri tokum siz kac yumurtadan yapiyorsunuz?
Sabah tartim 69.6kabizlik yok, dun yemekten sonra kestane yemistim ondan galiba Bir de suyum 2 ltydi tum haftasonu icemedim
Sabah; 2 haslanmis yumurta
Ara: yesil elma
Aksam: 4 kofte, 1 patates, ceyrek patlican firinda. Salata, yogurt, 2 tbe
Gece: kestane1 tabak
Oglen yemeyisime guvenip yemistim kestaneyi
geçmiş olsun ördekim ne yedin kine dokundu öyle cısmı cormu? soğukmu sıcakmı?Selam kızlar
Ben yeni girebildim
Dün aksam yediğim dokunmuş, geceden beri mide bozulması ile cebellesiyorum. Cok halsizim. Umarım en kısa sürede geçer kolumu oynatamiyorum
ben buralardayım canımda bugun kimse havasında değil herkes hafta sonu pert olmuş gibi...kızlar nerdesiniz?
ben buralardayım canımda bugun kimse havasında değil herkes hafta sonu pert olmuş gibi...
afiyet olsun canım ben yanımda getirdim. hindi füme ve yoğurtolabilir :)
bende burdayım, öğle yemeğine gideceğim şimdi :)
Burdayim ortim askolsun ya nasil gormedin kestane yazdim omlet yazdimkızlar nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?