- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.301
bende o kafayla bi tabak kestane yemistim iste
Tamam gecti gitti, bir daha olmamasi icin ugrasalimmm ben cok gec yatiyormusum mesela bunu kesfettim. Biraz once cekecegim saatimi. Sen ne yapacaksin?
Bu haftaki trendimiz smothie kizlarla kucuk denemelere basladik
Dukan ekspress birazcik mola
Kismet olursa persembe gunu smothie gunu yapip bu hafta cumaya sasirtmacili bi eksiyle girecegiz diye umuyorum
Valla geçmişsin çoktanneee lahmacunmuhic sevmem
Canim cok gecmis olsun annecigine Allah acil sifalar versin onlar başımızın tacı
oohh super yapmissiniz canim temiz havada yurumek gibisi yok benim ogle aram 1 saat o yuzden 40-45 dk kadar yürüyebiliyorum ama inan o bile cok iyi geliyo pozitif enerjiyle donuyorum isyerine
yok yemek falan cis cos bitti cuma geliyo ona göre
boşver canim izleme sen onu
60 mıah canim yaaa sen benim ok gerimde kalmissin ben bu abah 57.7 geldim geciyomuyum seni ne
Tatlim emin ol dün ictigim Smoothie'nin tadi muhtesemdi.bende spora başlayacağım tabi ki, sporsuz diyet bi hiç işte.
yaaa smothie gününe bende katılayımmm, tadları kötü de olsa istiyorummmm...
Daha önce diyetisyene 4 ay gitmiştim ve elimde onun verdiği listeler var. Bugün o listeye başladım :) Sitede spor salonu yüzme havuzları var ama kızımı kimseye bırakamadığım için gidemiyorumO yüzden eve eliptik bisiklet aldım ve ona başladım. İşe yarayacağına inanıyorum çünkü yarım saat yaptığımda kan revan içinde kalıyorum
Ayy bak arkadaslarinin israr etmemesi ne guzel senin kararli oldugunun onlarda farkina vardilar
inşallah canım tek temmin oHelal olsun canım sana inşallah karşılığını bol eksi olarak alacaksın
süpeeerrr45 dakika eliptik yaptim..
Simdi evi toparlayip,supurup,silmem gerek.
Tabi is yaperken aralarda ipte atliyacagim.
Ben armutlu denedim tadi guzeldibende spora başlayacağım tabi ki, sporsuz diyet bi hiç işte.
yaaa smothie gününe bende katılayımmm, tadları kötü de olsa istiyorummmm...
Ben armutlu denedim tadi guzeldi
Esra ve ozlemde yesil smothie yapti onlarda tadini sevdi katilmak iatiyorsan yarin liste ve tarifleei paylasirim cnm
Insaatlarda beyaz baretle havalı oluyor kaptanimYok kiz insaat muhendisliginin nesi havali bildigin diplomali ameleyiz
Onlara afiyet olsun lpp lpp et olsunBu arada o kadar cok sinaniyorumki öyle seylerle bas ediyorumki galiba ben artik tatli bisey yeme istegimi kaybettim. Dun aksam is yerimde arkadaslar gozumun önünde 1 tepsi baklavayi devirdiler midelerine ben dönüp bakmadim
Hatta onlarda alistilar artik teklif bile etmedilerbenim hakkimida aralarinda pay edip yediler
çok çok çok hafif bir menü tebriklerDünki menümü yazıyorum arkadaşlar;
Sabah;
-küçük parça omlet
-lor peyniri, nar
-1 dilim ananas
-maydonoz, salatalık
Öğle;
-5 köfte (unsuz, ekmeksiz)
Akşam
-Yeşil Smoothie
ooo arkamdan hızlı adımlarla gelen birileri varBu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
yok canım benim böyle toparlanmam imzandan değilYemedim kaptanim ac ac uyudumbi tabak kestaneden sonra layigimi bulmus oldum
Takip etmiyorum kii reklam olarak cikti hain instagram
Canim hosgeldin arkadaslar bircok seyi anlatmis tanisma faslina gecilmis.
Ben 30 yasindayim, 9 aylik bir oglum var, bir bankada calisiyordum bebe olunca istifa ettim. Ara vermeden 2.bebe istegi bende de var ama esim olumsuz araya zaman koymali dusuncesinde. Bakalim nolcak
Kilo mevzuuna gelirsek zar zor 68 oldum pztsi yine 69.6ydim58 olmak istiyorum boyum 168cm. Yaptigim farkli birsey yok yuruyus yapiyordum biraktim, emzirdigim icin kendimi pek zorlamiyorum.
Seninle gurur duyuyorum yaaa. Birisi de beni mi imzasina yazsa, bakin nasil ise yariyor
Bence takimda neler yedigimizdense neleri yemedigimizi yazsak daha cok gaza geliriz
Ortimmm inanmiyorumGec mi yattin cok mu erken yedin noldu sen yemezdinn ben ac yatarken bisiler yedin haaa
herkes smoothieci oldu basima, guzelce yiyin aksam yemeklerinizi aaaa
tabi tabi tabiiiiHiç kıskanmadım
onların canına minnet.
hayııııııııııııııırrrrrr ben eksprese devam medusacım bugün protein + sebzeBu haftaki trendimiz smothie kizlarla kucuk denemelere basladik
Dukan ekspress birazcik mola
Kismet olursa persembe gunu smothie gunu yapip bu hafta cumaya sasirtmacili bi eksiyle girecegiz diye umuyorum
geçmiş olsun canım o zaman seni ödem atma yollarına yolluyorum at ödemini indir karnının şişini ben bekliyorum seniValla geçmişsin çoktanben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya midem bulanıyor sürekli halamızın sancılanıyorum durmadan şişkinim sanki patlayacağım 59.5 olmuştjm ama bu şişlik geçmiyor bugün spor yaparsam hızlı gelirim ama kilo veremiyorum bu ara sanki
tatlım profilimde afrikada çekilmiş resimler olması lazım beyaz baretli yok ama haa bu arada şantiyelere gidince çizmeyi geçiriyoruz da ben alt yapıcı olduğum için ancak tünele falan girersem baret takıyorum değilse arazide takmıyorumInsaatlarda beyaz baretle havalı oluyor kaptanim
çok çok çok hafif bir menü tebrikler
ooo arkamdan hızlı adımlarla gelen birileri var
yok canım benim böyle toparlanmam imzandan değilayşenin kulaklarımı çekip ayar vermesinden takıma karşı bi sorumluluğumun olduğunu anladım buraya zayıflamak için geliyoruz. takıma giriyoruz ve diğer takımlarla yarışıyoruz. sürekli kaçamak yapıp bi alıp bi vericeksek kapı orda kimsenin verdiği kiloyu ezmeye hakkımız yok yiyerek herkes bi çaba içerisinde.
iş te beni gaza getiren tamamen bu biliç oldu. kimsenin hakkına giremezdim.
tabi tabi tabiiiionlar zaten tembih ediyolar biri bişey verirse geri çevirme sen al bi gömeriz diyolar
hayııııııııııııııırrrrrr ben eksprese devam medusacım bugün protein + sebzeben aynen devam
geçmiş olsun canım o zaman seni ödem atma yollarına yolluyorum at ödemini indir karnının şişini ben bekliyorum seni
aynı alkışı sanada yapmak istiyorum şekerim
İnsaallah senin gibi hak ederimaynı alkışı sanada yapmak istiyorum şekerim
Sen devam et dukana canim istedigin kadar sana iyi geldiaynı alkışı sanada yapmak istiyorum şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?