Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kizlar dunku menum
sabah kepek ekmege peynirli tost
ara 2 kuru kayisi 6 badem

oglen cok az corba ve barbunya

ara 2 hurma

aksam firinda mantar 1/2 dilim tambugday ekmek
son ara 1 elma 1 dilimde ayva

su 2,5 litre
bu arada diyetisyene ara verdim suan evde pek kalamiyorum yada ev cok kalabalik oluyor o yuzden uyamiyordum listeye simdi kendimce dengeli gitmeye ugrasicam sizin gozleminiz cok onemli benim icin kizlar

bende o kafayla bi tabak kestane yemistim iste
Tamam gecti gitti, bir daha olmamasi icin ugrasalimmm ben cok gec yatiyormusum mesela bunu kesfettim. Biraz once cekecegim saatimi. Sen ne yapacaksin?

bende spora başlayacağım tabi ki, sporsuz diyet bi hiç işte.

Bu haftaki trendimiz smothie kizlarla kucuk denemelere basladik
Dukan ekspress birazcik mola
Kismet olursa persembe gunu smothie gunu yapip bu hafta cumaya sasirtmacili bi eksiyle girecegiz diye umuyorum

yaaa smothie gününe bende katılayımmm, tadları kötü de olsa istiyorummmm...

Valla geçmişsin çoktan ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya midem bulanıyor sürekli halamızın sancılanıyorum durmadan şişkinim sanki patlayacağım 59.5 olmuştjm ama bu şişlik geçmiyor bugün spor yaparsam hızlı gelirim ama kilo veremiyorum bu ara sanki

Ayy bak arkadaslarinin israr etmemesi ne guzel senin kararli oldugunun onlarda farkina vardilar

Helal olsun canım sana inşallah karşılığını bol eksi olarak alacaksın
inşallah canım tek temmin o
45 dakika eliptik yaptim..
Simdi evi toparlayip,supurup,silmem gerek.
Tabi is yaperken aralarda ipte atliyacagim.
süpeeerrr

bende spora başlayacağım tabi ki, sporsuz diyet bi hiç işte.

yaaa smothie gününe bende katılayımmm, tadları kötü de olsa istiyorummmm...
Ben armutlu denedim tadi guzeldi
Esra ve ozlemde yesil smothie yapti onlarda tadini sevdi katilmak iatiyorsan yarin liste ve tarifleei paylasirim cnm

Onlara afiyet olsun lpp lpp et olsun

Dünki menümü yazıyorum arkadaşlar;

Sabah;
-küçük parça omlet
-lor peyniri, nar
-1 dilim ananas
-maydonoz, salatalık

Öğle;
-5 köfte (unsuz, ekmeksiz)

Akşam
-Yeşil Smoothie
çok çok çok hafif bir menü tebrikler

Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
ooo arkamdan hızlı adımlarla gelen birileri var

yok canım benim böyle toparlanmam imzandan değil ayşenin kulaklarımı çekip ayar vermesinden takıma karşı bi sorumluluğumun olduğunu anladım buraya zayıflamak için geliyoruz. takıma giriyoruz ve diğer takımlarla yarışıyoruz. sürekli kaçamak yapıp bi alıp bi vericeksek kapı orda kimsenin verdiği kiloyu ezmeye hakkımız yok yiyerek herkes bi çaba içerisinde.
iş te beni gaza getiren tamamen bu biliç oldu. kimsenin hakkına giremezdim.

Hiç kıskanmadım

onların canına minnet.
tabi tabi tabiiii onlar zaten tembih ediyolar biri bişey verirse geri çevirme sen al bi gömeriz diyolar

Bu haftaki trendimiz smothie kizlarla kucuk denemelere basladik
Dukan ekspress birazcik mola
Kismet olursa persembe gunu smothie gunu yapip bu hafta cumaya sasirtmacili bi eksiyle girecegiz diye umuyorum
hayııııııııııııııırrrrrr ben eksprese devam medusacım bugün protein + sebze ben aynen devam

geçmiş olsun canım o zaman seni ödem atma yollarına yolluyorum at ödemini indir karnının şişini ben bekliyorum seni

Insaatlarda beyaz baretle havalı oluyor kaptanim
tatlım profilimde afrikada çekilmiş resimler olması lazım beyaz baretli yok ama haa bu arada şantiyelere gidince çizmeyi geçiriyoruz da ben alt yapıcı olduğum için ancak tünele falan girersem baret takıyorum değilse arazide takmıyorum

aynı alkışı sanada yapmak istiyorum şekerim
İnsaallah senin gibi hak ederim

@wendigo evet ya aslinda diyetle veriliyor spor destekleyici ama oyle bir destekleyici ki diyeti ayakta tutuyor neye karar verdin eliptik hususunda? Ben callanetics e baslayim diyorum, yuruyuse cikamiyorum bebe hasta, enfazla 40 dk yurudum bu hafta

wendy cnm biz gul kaynagin listesini biraz kendimize uygulayarak yapacaz
Kizlarin haftasonu arrilari nedeniyle dilara kocagin iki gunluk dengelemesini yaptik aekasina smothie gunu arkasinada 3. Gun dengelwme yapacaz
Smothie listemiz benim eklemelerimle soyle
Sabah
Uyaninca zencefil ve yesil elmali limonata
Kahvalti
Yulaf badem sutu ( bulunmazsa laktozsuz sut ) ve kuru meyveler Bimin karisimi var boyle
Ara
Kirmizi icecek yada badem sutu yada laktozsuz sut
Ogle
Kabak kalye ve yesil mercimek haslama
Ara
Yesil icecek
Aksam
Vicdan corbasi bir gun onceden yapacaz zaten
Gul kaynaginda bayag kalabalik listeli kereviz corbasi var bugun icin biz kerevizide vicdan corbasina katip iki gun kullanacaz
Ara
Yesil icecek
Ogun kahve cay yok
Bitki caylari icilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…