Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen devam et dukana canim istedigin kadar sana iyi geldi
evet bana çok iyi geldi dukan hedefe kadar devam edicem ben
çok iyiymiş

evet bana çok iyi geldi dukan hedefe kadar devam edicem ben
çok iyiymiş
Et tabi hazir guzel kilo veriyorken aonra korumasina gecersin
Korumada kendi beslenme duzenin arti istedigin birgun her hafta saf protein yapiyosun boylece versiklerini kolayca almamis olursun

Et tabi hazir guzel kilo veriyorken aonra korumasina gecersin
Korumada kendi beslenme duzenin arti istedigin birgun her hafta saf protein yapiyosun boylece versiklerini kolayca almamis olursun
evet bende öyle planlamıştım. bide koruma dönemine geçince diyeti bırakıcam ama sporu bırakmıcaam. haftada 2-3 gün mutlaka yapmaya çalışıcam. leslie bu konuda en büyük kurtarıcım. çünkü salarsam çok kısa zamanda başa dönerim

blw nedir tatlım
Bebeğin kendi kendine beslenmesi demek kaptanım. Ek gıdaya ilk geçişte Umut'a ben yedirmiyordum, önüne koyuyordum ağzına götürdüğü kadar yiyordu. Ama son zamanlarda hiç yememeye başladı, ben de mecburen zorlamadan kendim yedirmeye başladım
kızlar sağolsun ördeğimin de yardımı ile ilk sayfayı düzenledik bir bakın bakalım eklemek istediğiniz bir şey var mı?
Güzel olmuş kaptanım eline sağlık

Hahaha ben de seni düşündüm dün. Kaçar mıyım hiç senin yanından yaa... sen bana vesile oldun. Medusa ile kulaklarını çınlatyık. Ben Kayseri’yi çok merak ediyorum. O tarafa gelirsem yanına uğrayacağım. Seni unıtmam mümkün değil.

kızlar sağolsun ördeğimin de yardımı ile ilk sayfayı düzenledik bir bakın bakalım eklemek istediğiniz bir şey var mı?

ellerinize sağlık

Banum, geçen haftaki mutsuzluğumdan sonra bilsen nasıl iyi geldi
tamamdır canımcım

Bence çok güzel ve hafif bir menü olmuş. Akşamı gayet hafif, başarılı. :)

Adımlarım hızlı olacak merak etme çok bekletmeyeceğim seni

Yaa gerçekten mi hemen zayıflayım güzel karşılayım seni çok heyecanlandım mutlaka beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…