- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.801
Ben de yıyorum vesılem yaaa cok mu az yedın korumaya aldı vucut demek kıçok üzgünüm yaa, bu hafta full dikkat + akşamları aç geçmeme rağmen maalesef ki sabit olabildim. servey modu wendiye hiç uygun değilmiş. sanırım akşamları aç kalmakta bana uygun değilmiş, ben en iyisi yiye yiye kilo verme moduna geçeyim.
çok üzgünüm gerçekten, haftaya telafi etmeye çalışacağım.
Senden yakışıklı bır ımza beklıyoruzzzzz
Gecmis olsunKızlar iyi geceler.
Canım çok sıkkındı bu gün . arabamın tamponuna çaromış arkadaşım. Tanıdık olunca da kötü.
menu inceleme konusunda cok kotuyum ama dikkat edicemyok canımcım ya, bişi hakettiğim yok da telafi edeceğimi ve başka kaçamak yapmayacağımı düşündüğüm için olduki zaten çok abartılı bişi değildi şöyle diyim, 3 parçanın 2 si zaten listemde olan ,1 i sadece cızz
tatlım senden bişi rica edicem,kaçamaksız günlerin fikir annesi olduğun için
liste tutabilirmisin 16 günlük tek tek katılanların menülerini inceleyerekkaçamaklar oluyor çünkü elimizde veri olsun
diğer kızları bilmiyorum ama benim ve oynakbaşının bugünü masum da olsa kaçamaklı mesela
örnek:
moni:1
oynakbası34:1
kaçamak olursa o günlerde eklenecek şekilde
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar
gben
moni 1/
@nilsub
@whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem
@wendigo
@lydznp
@bluedolphin
@besbb9
ve fahri üye
oynakbasi34 1/
1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma
kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.
ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk
dn:kızlar kaçamaksız yarışmasında olanlar her gün kaçamağı olup olmadığını mutlaka belirtsinler gbeni ve beni etiketleyerek
Bu hafta o 79 gelecek monim baska caresi yokselam pisicikler
önce bugün kaçamağım oldu onu söyleyeyim,ama 1 saat yürüdüm telafi amaçlı
sibelle görüşmem çok iyi geçti
2,5 kilodan,
900 grm yağdan gitmiş.
inşallah şu 80 lanetini kırarım bu hafta,inşallah bi aksilik olmaz da listemi kaçamaksız uygulayabilirim
çok bişicik istemiyorum 79,9 olsun benim olsuninşallahh aminnn
Sabah neden yok tatlim oglen sabah gibi olmus daMenumu yaziyim da kaptan rahatlasin
Sabah: hicbirsey
Oglen: 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek
Aksam: 3 yk patlican oturtma, 3 yk bulgur pilavi, 3 yk yogurt, 2 dilim ekmek
Aralar: 3 kayisi kurusu, 1 dilim muz, 1 dilim portakal, yulafli yogurt
Su 2.5lt, spor calla yaptimmmm 2 oldu
Veee kacamaksiz 2.gun bittii
Cnm gecmis olsunKızlar iyi geceler.
Canım çok sıkkındı bu gün . arabamın tamponuna çaromış arkadaşım. Tanıdık olunca da kötü.
Muhtesemsin ozlem bende cocuklarin kahvaltisini yaptirip okula birakacagimYürüyüse cıktım.. Anneme gidip kahve icip gelecegim..
--
moni Canım dün yedigim lavasi kacamaktan sayar mısın? Bilemedim.. O yüzden listeye kacamaksız gün yazmadım.. Yoksa 1 haftadır kacamaksızım.. Hatta uzun suredir kacamaksizim. Sadece gecen Cumartesi kacamak olmustu..
çentiklendik kız banuşşş
anladım canım olsun devamı gelsin inş.hafta içinde aldığım taze bir kiloydu metabolizma çalışınca gitti.... çok bir sırrı yok yani....
canım kendinde farkındasın zaten mısır ekleme bence bidahakine hiç masum değilbu günkü menüm
sabah 1 bardak sıcak limonlu su
kahvaltı
1 domates
2 salatalık
1 parça peynir
2 kaşık mısır -- mısırın olmaması gerektiğini biliyorum ama ekledim bu günkü menüme
ara 1 koca bardak yeşil çay
öğlen
yeşil mercimek haşladım içine karabuğdayda ekledim
domates salatalık doğradım salata olarak yedim bir kase
yanında da bir kase yoğurt
ara
türk kahvesi
1 portakal -- aynı anda değil :) arada 1 saat falan var
akşam öğlenle aynı
+ 2 kaşık mısır
su daha 2 lt olamadı yatana kadar oldurcam inşallah
spor
bacak hareketleri yaptım
100 kere zıpladım
bakalım belki spor eklerim....
yok sana bidaha kestaneYavrum pazar gece bi tabak kestane yedim yazmistim ya ondan iste. O son kacamakimdi zaten.
Ben yapmiyorumm disardayim ondan pek katilamadim sohbete kaptanim.
Gururumuzz
moniş tebrik ederim darısı bidahaki haftaların başınateşekkür ederim ,inşallahartık geri gitmek istemiyorum
Wawww muhtesemsin tatlim ya helal sana kim tutar seniSelam kızlar günaydın
Tatil günü saatimi kurdum ve kalktım sporumu yaptım ter içinde kaldım
Tek 500 40 dk500 kalori yakıldı
Oooohhh mis güneşe etken başladım süper oldu
Herkese güzel hafta sonları diliyorum.
lavas kacamak neden olsun ya degil tabi afiyet olsun. Kacamaktan kastim diyet bozan abur cubur seker, tatli, cikolata cips biskuvi vs o tarz seylerYürüyüse cıktım.. Anneme gidip kahve icip gelecegim..
--
moni Canım dün yedigim lavasi kacamaktan sayar mısın? Bilemedim.. O yüzden listeye kacamaksız gün yazmadım.. Yoksa 1 haftadır kacamaksızım.. Hatta uzun suredir kacamaksizim. Sadece gecen Cumartesi kacamak olmustu..
Kaptanim sabah oglum cok erken uyandi huysuzdu kahvalti edemeden tekrar uyumak istedi bende onunla yattim. Sonra disarda islerim vardi halledip gelince ogleni buldum.Sabah neden yok tatlim oglen sabah gibi olmus da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?