Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam
Bizi de bilgilerdir. Ne deniyorsun?
Bu hafta yarısalım dedıgımde gben den bır atak beklemiştim ama cicimden ses çıkmadı nıye kı laaaaaa
Senden korktu bence
Ayy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diye :)
InşALLAH canım seninde iyi yönde tanımadığın günlerin olur
Sizi tanıyamadım ben yaaaa cok degısmıssınız
Gercektennnnn
O gun bugundurr

Bende sizi tanıyamadım. Yenisiniz galiba
İyi geceler kızlar
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, ayran
akşam: 5 kaşık bulgur pilavı , salata 2 soda ,1 türk kahvesi

1 lt su , spor yapamadım
Bu menü ile kilo veremezsin güzelim sen
Öğlen ve akşam kh. Sebze olarak sadece salata protein olarakta ayran var. Kahvaltı yok, su 2.5-3lt olmalı.
Tatlım sen kendini tanıtmışsındır mutlaka ama kusura bakma ben hatırlayamadım. İş, güç, okul vs durumu nedir? Ona göre sana menü önerilerin de bulunabiliriz.

Günaydın Özlem
Günaydın kizlar

Canım ben de listeme basladım. Takılırsak yine hep birlikte biseyler yapariz.
Ama smoothie hosuma gidiyor. Duruma göre bazı aksamlar onunla gecistiririm.
Senin sporlar ne alemde?? Bu ara yapmiyorsun sanki!!

[/QUOTE]
Hızlı yazarken telefonun azizliğine uğruyorum işte Allah'tan sonradan yazdıklarımı okuyorum da düzeltiyorum yoksa kızlar bütün gece düşünücekbişeymi kaçırdık acaba diye çok mutlu oldum senin adına aysecim ve çokta merak ettim öncesi sonrası halini demek ki baya bir fark var arada

Cumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam
inan merakla bekliyorum sonucunu ve tarifini

Günaydın kızlar..

Günaydın Özlem
Günaydın kizlar

günaydın kızlar bol eksildi bir gün olsun inşallah hepimiz için

Dünkü menüm bu arada
Sabah
1avuç beyaz leblebi
3hurma
Ara
Yeşil çay
Öğle
1.5 lahmacun +ayran
Ara
1hurma
Yeşil çay
Aksam
Haşlanmış brokoli yoğurtlu ve pul biberli

2.5 lt su
40 dk 500 kalori tk500
Sabah işe geç kaldım kahvaltı edemedim onları da cebime atmıştım simit poğaça yemektense onları atıştırdım

günaydınlar :)
dünkü menüm;

sabah kepek ekmeğine peynirli tost

ara tük kahvesi

öğlen patlıcan yemeği bir dilim ekmek

ara elma

akşam 4 köfte yanına çok az patates

ara bir muz

acilen iştahıma birşeyler yapmam lazım kızlar bu ara fena açıldı hayır regli dönemim de değil neden böyle oldu anlamadım

Canım ben de listeme basladım. Takılırsak yine hep birlikte biseyler yapariz.
Ama smoothie hosuma gidiyor. Duruma göre bazı aksamlar onunla gecistiririm.
Senin sporlar ne alemde?? Bu ara yapmiyorsun sanki!!
Bu aralar enerjim çok düştü. Son sebze ve smoothiden mi bilemedim. Şimdi o enerjimi toparlamam lazım. Akşamları 10 olmadan sızıyorum. 1-2güne başlarım yine intervallere+ip atlamalara. Bu hafta regli haftam birde. 2gundur başım da ağrıyor. Geçer hepsi gireriz düzene

Senin kilo durumun ne alemde?? Gitti mi artılar?? ifadeni alalım..
Ben de dün 1 kilonun üzerinde artıydım.
Eksi gelmek için elimden geleni yapacagım..
Tartilamadim hala, babam tartiyi tamir edecegini iddia etti Olmadi persembe yeni tarti alcamAma iyiyim bence, centiksiz devam ediyorum
Sen her turlu iyi olursun ozlemn spor basyardimcinn. Ben bi de bu hafta 3 calla yaptim Cumaya kadar 2 daha yapsam ne isterim
Canim cok guzel menun, hic anlamadim istahinin acildigni Tatli istegin icin tarcinli su icebilirsin kizlar yazmislardi.
Regl olacak olmanin etkisi vardir

Merhabalar Arkadaşlar,
Dün yediklerim şöyle:
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 3 ızgara köfte, domates, biber, az miktarda piyaz (yağsız)
Ara Öğün: 1 yeşil elma
Akşam: Haşlanmış yoğurtlu biberli karnabahar, zeytinyağlı havuç, patates, kapya biber, fasulye yemeği
Ara Öğün: 1 fincan Türk kahvesi
* Su: 3 lt
* Spor: Dün Doris'in squatgirl uygulamasında Karın Challenge'ı (ABS Challenge) başladı. 21 günlük challenge'ın ilk gününde şu egzersiz videolarını yaptım:
"Tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz" videosu (35 dak)
"En etkili alt karın eritme egzersizleri" videosu (18 dak)
Gün içerisinde de yürüyüş yaptım. Gün sonunda 10032 adım oldu.
Kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim.
Sevgiler hepinize. Gününüz güzel geçsin.

Ben üniversite ikinci sınıfım , evde genelde ev arkadasım yemek yapmıyor , ben de çok bilmiyorum yapmayı o yüzden genelde dışarıdan yiyorduk . Şimdi dışarıdan da söylemeyince aç kalıyorum ya da yemek yaparsam fazladan yapıp bir iki gün öyle idare ediyorum

İyi geceler kızlar
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, ayran
akşam: 5 kaşık bulgur pilavı , salata 2 soda ,1 türk kahvesi

1 lt su , spor yapamadım
tatlım ayşe arkadaşımız da söylemiş bu menü zayıflama yarışmasındaki birine hiç uygun değil çünkü hiç sağlıklı değil
sabah kahvaltısı yok
ara öğün yok öğlen ve akşam sadece bulgur pilavı var tek yönlü beslenmeye girer
artı su miktarı çok az bir de 20 yaşında olduğun düşünülürsa en çok sporu senin yapman lazım okula yürüyerek gidebilirsin eve dönüşte 1-2 durak önce inebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…