- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.021
O saatte uyuyordum bebem. Hemen halledeceğimO kadar mı Ayse m merak ettım yaaa before after. Bekliyorum hem de hemennnn
MaşallahBenım modum haftasonu cok dusuktu taaa kı 25 bedene sıgdıgımı gorene kadar sonra yukseldınde yukseldıııııı masallah
Yerde 100 tl gorsen bu kdr sevınmez ınsan dımısupersın süperrrrr
Bizi de bilgilerdir. Ne deniyorsun?Cumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam
Senden korktu bence
InşALLAH canım seninde iyi yönde tanımadığın günlerin olurAyy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diye:)
Sizi tanıyamadım ben yaaaa cok degısmıssınız
Gercektennnnn
O gun bugundurr
Bende sizi tanıyamadım. Yenisiniz galibaBende cok uzuldum maalesef
Hem ne komplo. Neyse ki evdeki herkesin kilosu 10kilo az veya coktu tarti bozulmusAnnem sabah aksam ustune cikarsan olacagi buydu dedi ihale bana kaldi
Bende cok begendim bana cok yakisirOrtim sana da yakisir bize hemen kep lazim
Yuruyusu ruyamda goruyorum artik ozledim 2 saatlerimii
Ben misafirlikteydim cortladi tum gunum totom yer gormedi
Bende mecburiyetten tartilamadim meraktan ölüyorumm.
ohh yarasinnn
Yaaa ne sahane bir histir buuucok kiskandim
Yarin takima geldigimde "ay bu incecik olcak hanim da kim" diye arkamdan konusur gibi yapin mitivi oluyum
25 nedir yaa, bu sayiyla tek bagdastirdigim 5in karesi olmasi, 25 diye beden mi olur
Kaptanim kepini sana versin servey yarismaya geri girsin
Yine bir gizemli hallerrBu sirlari bizle paylasmiyorsun sonra tartida 78 kilo cikiyorum
Boyumun olcusunu aldigim icin olabilir miBir derede iki kere yikanilmaz
Centik centiktirrr diig mi @moni . Bittin sen
Bana daa bana daaaa
Bu menü ile kilo veremezsin güzelim senİyi geceler kızlar
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, ayran
akşam: 5 kaşık bulgur pilavı , salata 2 soda ,1 türk kahvesi
1 lt su , spor yapamadım
Günaydın Özlem
Günaydın kizlar
Senin kilo durumun ne alemde?? Gitti mi artılar?? ifadeni alalım..Gunaydiiiinnn
[/QUOTE]Benim küçük kadar korkmasınbanyo yaparken bile asla yüzüne su deymeyecek hatta bir iki alışsın diye seninki kadarken yüzünede su deydirdim ( bak tuttum demiyorum sadece çok az deydirdim ) anam bir başladı bağırmaya imdatttt yetişin adam öldürüyorlar ölüyorummm diye
Her banyo yapmamız kabus gibiydi ama yazdırmaya gitmeden önce istersen bir gidip bak çocuk seansında nasıl öğretiyorlar diyeben direk durumu izah etmiştim hani felaket su korkusu var ablamızda böyle bir durum oldu hani burda da varsa hiç yazılmayalım diye
Çok çok güzel ilgilendiler sağ olsunlar halada hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyorlar hatta ilk 4 grupta ( 1, 2 , 3 diye yükseliyorlar alıştıkça ) hocalarda suya giriyor çocuklara anında müdahale etmek içinayriyetten birde bazı gruplarda can güvenliğinden hariç devamlı havuz etrafında dolanan hocalarda var
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama eğer İstanbuldaysan Belediye tesislerini tavsiye ederim ( okmeydanındaki hariç ablamızı orada attılar havuza)
Hem temiz hemde haftada 2 bedavaeğer eğitime almaya değer gördükleri olursada 3 - 4 ayda bir hocalar yüzme Akademisine alıyorlar oda haftada 4 gün bedava Belediye takımlarının yüzme antrenörleri de gelip ara ara izliyorlar ve beğendikleri varsa belediye takımı adına yarışmak üzere lisanslı yüzücü olarak özel eğitiyorlar oda beleş
Bende diyorum bu hatun kiminle cumadan beri tartışmıyor neyi yutuyor diyesonra jeton düştü
Helall sana Ayşemmmmm valla yaaa
Bende bu ara koşuyorumama ancak tuvalete
Nasıl bir şey anlamıyorum birden bastırıyor ve ben resmen tutmayın beni diyerek koşmaya başlıyorumbakalım sonuçlara ne diyecek doktor
Bu arada kaçamaksız devam ama her an herşey olabilir dermişimyine bir can sıkıntısındanmıdır nedir canım birşeyler istiyor gibi ama ne istediğimi de bilmiyorum
çok mutlu oldum senin adına aysecim ve çokta merak ettim öncesi sonrası halini demek ki baya bir fark var aradaKızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.
inan merakla bekliyorum sonucunu ve tarifiniCumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam
Günaydın kızlar..
Günaydın Özlem
Günaydın kizlar
günaydın kızlar bol eksildi bir gün olsun inşallah hepimiz içinGunaydiiiinnn
Bu aralar enerjim çok düştü. Son sebze ve smoothiden mi bilemedim. Şimdi o enerjimi toparlamam lazım. Akşamları 10 olmadan sızıyorum. 1-2güne başlarım yine intervallere+ip atlamalara. Bu hafta regli haftam birde. 2gundur başım da ağrıyor. Geçer hepsi gireriz düzene
Canım ben de listeme basladım. Takılırsak yine hep birlikte biseyler yapariz.
Ama smoothie hosuma gidiyor. Duruma göre bazı aksamlar onunla gecistiririm.
Senin sporlar ne alemde?? Bu ara yapmiyorsun sanki!!
Tartilamadim hala, babam tartiyi tamir edecegini iddia ettiSenin kilo durumun ne alemde?? Gitti mi artılar?? ifadeni alalım..
Ben de dün 1 kilonun üzerinde artıydım.
Eksi gelmek için elimden geleni yapacagım..
Canim cok guzel menun, hic anlamadim istahinin acildignigünaydınlar :)
dünkü menüm;
sabah kepek ekmeğine peynirli tost
ara tük kahvesi
öğlen patlıcan yemeği bir dilim ekmek
ara elma
akşam 4 köfte yanına çok az patates
ara bir muz
acilen iştahıma birşeyler yapmam lazım kızlar bu ara fena açıldı hayır regli dönemim de değil neden böyle oldu anlamadım
Regl olacak olmanin etkisi vardirBu aralar enerjim çok düştü. Son sebze ve smoothiden mi bilemedim. Şimdi o enerjimi toparlamam lazım. Akşamları 10 olmadan sızıyorum. 1-2güne başlarım yine intervallere+ip atlamalara. Bu hafta regli haftam birde. 2gundur başım da ağrıyor. Geçer hepsi gireriz düzene
Bizi de bilgilerdir. Ne deniyorsun?
Senden korktu bence
InşALLAH canım seninde iyi yönde tanımadığın günlerin olur
Bende sizi tanıyamadım. Yenisiniz galiba
Bu menü ile kilo veremezsin güzelim sen
Öğlen ve akşam kh. Sebze olarak sadece salata protein olarakta ayran var. Kahvaltı yok, su 2.5-3lt olmalı.
Tatlım sen kendini tanıtmışsındır mutlaka ama kusura bakma ben hatırlayamadım. İş, güç, okul vs durumu nedir? Ona göre sana menü önerilerin de bulunabiliriz.
tatlım ayşe arkadaşımız da söylemiş bu menü zayıflama yarışmasındaki birine hiç uygun değil çünkü hiç sağlıklı değilİyi geceler kızlar
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı, ayran
akşam: 5 kaşık bulgur pilavı , salata 2 soda ,1 türk kahvesi
1 lt su , spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?