Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yukardaki mesajı sabah yazmıştım ancak gönderebildim ki senin mesajını gördüm tatlım o zaman sana senin yapabileceğin kolay yemek tarifleri verelim hem sağlıklı hem doyurucu hem de kg vermene yardımcı isyermisin mümkünse dışardan yeme bak öğrencisin bütcene de yardımcı olur buşekilde

Çok iyi olur aslında .Yavaş yavaş yemek yapmayı öğrenmem gerekiyor artık. bugün de spora başlıyorum kesinlikle. Bir de Okula gidip dönerken yürüyorum mutlaka geç kalmadıysam Günde 15er dakika toplam 30 dakika

canım öncelikle alışverişi ona göre yapman gerekiyor mesela şu an evde ne malzeme var sen onu söyle sana menü oluşturalım daha sonra pazar alışverişi market alışverişi yaptırırız sana
okula yürüyerek gidip gelmen gayet güzel spor olarak en kolay ve masrafsızı ip atlamak acaip vücudu da toparlıyor

günaydın şirin pisicikler
geceyi ağrıyla geçirdim şu anda da devam ediyor.dün üşüttüm mü ne oldu bilmiyorumsol göğsümün altı ve yanı tutulmuş gibi,dokununca da ağrıyor
malum sebepleri okumaktan menü de paylaşamadım,kaçamaksız sağlıklı ve düzgün menülerim o yüzden yazmıyım
O, 79 görülecek

çok güzel bir duygubu ara bende yaşıyorum sık sık

Çok geçmiş olsun canım.

Helal olsun sana.Tebrikler.

hımmm... o zaman yemek yapmayı öğreneceksin bebeğim
aslında zor değil. Mesala ıspanak al. bol bol yıka. en az 6-7 su ama. sonra doğra at ocağa. tuz karabiber 1yk sıvı yağ koy. kısık ateşte yumuşasın, suyunu çektir. sonra üstüne kır yumurtayı al sana hem sebze hem protein. işime kapya biber koyabilirsin. Ben bazen küçük bi havuç rendeliyorum. şeker yerine ıspanağın kirt tadını alsın diye.
kabak hazırlaması pişmesi 10-15dklık bi yemek. sen yeterki 3 öğün bulgur yeme istediğin yemeği söyle biz tarif veririz. en basitinden.
Ben çalışan ve 1saatte 3çeşit yemek + salata yapman biri olarak en hızlı tarifleri bilirim

muhteşemsin kuzucum yaa surat nasıl küçülmüş
gıdı baya suratken yok oldu. Sayenizde kaptanım.
ben 1 yıl önce buraya geldiğimde 92 kiloydum. motivasyonumu kaybetmek üzere olduğum için geldim ve buradaki can dostlarım elimden tuttunuz hiç bırakmadınız. sizinle bu 17kiloyu verdim ben. Hepiniz iyi ki varsınız

Geçmiş olsun canım.
ben direkt 78i göreceğini düşünüyorum hala
çok güzel bir duygubu ara bende yaşıyorum sık sık
güzel bi duyguymuş. ALLAH hepimize tekrar tekrar yaşatsın

Geçmiş olsun canım.
ben direkt 78i göreceğini düşünüyorum hala

güzel bi duyguymuş. ALLAH hepimize tekrar tekrar yaşatsın
gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır

aminnnn

kızlar before/after görselini albümde paylaştım. Hizmete sunulmuştur
Olayy olayy olayyyyy senin takima ihtiyacin yok bizim sana ihtiyacimiz var bu gorsel devam ettirir artik mitivisyinimiziiii
Günaydın kızlaar
Gunaydinnn
Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsun
o et benim disimin kovuguna yetmez
Maasallah ne akdar azimle guzel devam ediyorsun Darisi basimaaa.

gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır

aminnnn
Allah kavuştursun ama bir an önce de daha düşük kilolara doğru kurtarsın.
Bu 80 çok dirençlı çıktı.
Teşekkür ederim canım.sana mitivasyin kazandırabildiysem ne mutlu bana
iştahını biraz kapattı mı?

Bak takımla ilgili yazdıklarına cvp yazacaktım unuttum.
Takım önemli. Takımdan koptuğun anda iştahına yenik düşersin. Biz yemek yemeyi sevdiğimiz için buradayız. Yemek yemeyi sevmeyenler "nasıl kilo alırım" topiğinde geziyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…