- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.041
canım yukardaki mesajı sabah yazmıştım ancak gönderebildim ki senin mesajını gördüm tatlım o zaman sana senin yapabileceğin kolay yemek tarifleri verelim hem sağlıklı hem doyurucu hem de kg vermene yardımcı isyermisin mümkünse dışardan yeme bak öğrencisin bütcene de yardımcı olur buşekildeBen üniversite ikinci sınıfım , evde genelde ev arkadasım yemek yapmıyor , ben de çok bilmiyorum yapmayı o yüzden genelde dışarıdan yiyorduk . Şimdi dışarıdan da söylemeyince aç kalıyorum ya da yemek yaparsam fazladan yapıp bir iki gün öyle idare ediyorum
muhteşemsin kuzucum yaa surat nasıl küçülmüşkızlar before/after görselini albümde paylaştım. Hizmete sunulmuştur
canım yukardaki mesajı sabah yazmıştım ancak gönderebildim ki senin mesajını gördüm tatlım o zaman sana senin yapabileceğin kolay yemek tarifleri verelim hem sağlıklı hem doyurucu hem de kg vermene yardımcı isyermisin mümkünse dışardan yeme bak öğrencisin bütcene de yardımcı olur buşekilde
canım öncelikle alışverişi ona göre yapman gerekiyor mesela şu an evde ne malzeme var sen onu söyle sana menü oluşturalım daha sonra pazar alışverişi market alışverişi yaptırırız sanaÇok iyi olur aslında .Yavaş yavaş yemek yapmayı öğrenmem gerekiyor artık.bugün de spora başlıyorum kesinlikle. Bir de Okula gidip dönerken yürüyorum mutlaka geç kalmadıysam Günde 15er dakika toplam 30 dakika
çok güzel bir duyguKızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.
Çok geçmiş olsun canım.günaydın şirin pisicikler
geceyi ağrıyla geçirdim şu anda da devam ediyor.dün üşüttüm mü ne oldu bilmiyorumsol göğsümün altı ve yanı tutulmuş gibi,dokununca da ağrıyor
malum sebepleri okumaktan menü de paylaşamadım,kaçamaksız sağlıklı ve düzgün menülerim o yüzden yazmıyım
O, 79 görülecek
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.
Helal olsun sana.Kızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.
hımmm... o zaman yemek yapmayı öğreneceksin bebeğimBen üniversite ikinci sınıfım , evde genelde ev arkadasım yemek yapmıyor , ben de çok bilmiyorum yapmayı o yüzden genelde dışarıdan yiyorduk . Şimdi dışarıdan da söylemeyince aç kalıyorum ya da yemek yaparsam fazladan yapıp bir iki gün öyle idare ediyorum
gıdı baya suratken yok oldu. Sayenizde kaptanım.muhteşemsin kuzucum yaa surat nasıl küçülmüş
Geçmiş olsun canım.günaydın şirin pisicikler
geceyi ağrıyla geçirdim şu anda da devam ediyor.dün üşüttüm mü ne oldu bilmiyorumsol göğsümün altı ve yanı tutulmuş gibi,dokununca da ağrıyor
malum sebepleri okumaktan menü de paylaşamadım,kaçamaksız sağlıklı ve düzgün menülerim o yüzden yazmıyım
O, 79 görülecek
güzel bi duyguymuş. ALLAH hepimize tekrar tekrar yaşatsınçok güzel bir duygubu ara bende yaşıyorum sık sık
gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorumGeçmiş olsun canım.
ben direkt 78i göreceğini düşünüyorum hala
güzel bi duyguymuş. ALLAH hepimize tekrar tekrar yaşatsın
Olayy olayy olayyyyykızlar before/after görselini albümde paylaştım. Hizmete sunulmuştur
GunaydinnnGünaydın kızlaar
Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsunBen üniversite ikinci sınıfım , evde genelde ev arkadasım yemek yapmıyor , ben de çok bilmiyorum yapmayı o yüzden genelde dışarıdan yiyorduk . Şimdi dışarıdan da söylemeyince aç kalıyorum ya da yemek yaparsam fazladan yapıp bir iki gün öyle idare ediyorum
o et benim disimin kovuguna yetmez
Maasallah ne akdar azimle guzel devam ediyorsungıdı baya suratken yok oldu. Sayenizde kaptanım.
ben 1 yıl önce buraya geldiğimde 92 kiloydum. motivasyonumu kaybetmek üzere olduğum için geldim ve buradaki can dostlarım elimden tuttunuz hiç bırakmadınız. sizinle bu 17kiloyu verdim ben. Hepiniz iyi ki varsınız
Allah kavuştursun ama bir an önce de daha düşük kilolara doğru kurtarsın.gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır
aminnnn
Teşekkür ederim canım.sana mitivasyin kazandırabildiysem ne mutlu banaOlayy olayy olayyyyysenin takima ihtiyacin yok bizim sana ihtiyacimiz var bu gorsel devam ettirir artik mitivisyinimiziiii
Gunaydinnn
Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsun
Maasallah ne akdar azimle guzel devam ediyorsunDarisi basimaaa.
Bak takımla ilgili yazdıklarına cvp yazacaktım unuttum.Olayy olayy olayyyyysenin takima ihtiyacin yok bizim sana ihtiyacimiz var bu gorsel devam ettirir artik mitivisyinimiziiii
Gunaydinnn
Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsun
Maasallah ne akdar azimle guzel devam ediyorsunDarisi basimaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?