Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım arada bir de olsun eğer uğrarsan ilk sayfadaki bilgilerini silmeyeyim ne dersin fırsat buldukça gelirsin hem de kopmazsın diyetten

Listede cok guzel olmus elinize saglik kaptanim

bugünden itibaren menümüyazayım.kurallarda spor diyor varmı takip ettiğmiz bişey onuda bildirecekmiyiz
evet tatlım menünü yaz takip ettiğimiz bir spor yok ama min ne kadar spor yapıyorsun öğrenci olduğun için yürüyüş senin için çok kolay bol bol yapabilirsin
ne kadar su içiyorsun onu belirteceksin canım bu arada haa bir de dışarda yapamam dersen evde leslie jillian gibi videolar var

selam pisicikler
fena yamulmuşum pek uğrayamıyorum
geçecek inşallah sabır
ödem yapmıyım diye yeşil çaya yüklendim,yarın diyetisyenime gidebilirim umarımarabaya inip binmesi sıkıntı kasisler bozuk yollar canımı yakıyor
sıkıldım

İnşallah yarına daha iyi olursun monişim

sanırım grubun kaptanı sizsiniz.ben öğrenci değilim.evli ve 3 cocuk annesiyim memurum.
daha evvel evde leslie yapmışlığım var.ozaman yarın sabah tartılıp bende paylaşayım sonrada menü spor.hatt menü spora bugün başlayım

AA hiç kendini tanıtmadın o zaman sen? Bende nedense öğrenci sandım seni, M morrigann yüzünden herhalde :)

Kedisever ama kedisiz misin sen :)

gülden cim öğleyin parkurdaydım 45 dk yürüdüm ama sen yoktun sanırım baktım çünkü çevremdekilere
Bugün yürüyüş parkuruna gelemedim canım. Bir arkadaşımla öğlen dışarıda biraz yürümek için sözleşmiştik. İşyerinin çevresinde dolaştık.
Bir gün önceden sözleşelim, buluşup birlikte gidelim yürüyüş parkuruna.

AA hiç kendini tanıtmadın o zaman sen? Bende nedense öğrenci sandım seni, M morrigann yüzünden herhalde :)
ayy bende seni öğrenci diye düşünmüşüm tatlım evet takım kaptanı benim neyse sen kendini bize tanıt o zaman ben kaptanım kamuda çalışıyorum 46-47 yaşındayım (daha girmedim ay olarak ) 2 çocuk annesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…