- 6 Nisan 2010
- 4.462
- 15.960
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.261
Her zaman böyle olmuyor aslında. Bazen gün içinde durgun olabiliyor. Akşamları daha aktif olabiliyor çoğu kişi sanırım.evet cok sessiz hep böyle mi?
Çok teşekkür ederim canım.Canım onu @fancynancy hallediyordu ama ben sana link göndereyim yine
https://docs.google.com/spreadsheet...oFubfCvch2ppVY/edit?ts=5a5bae58#gid=146244940
Ah Gülden ahhhh.... ikimizi bugün sırt sırta bağlayıp centiklesinler. Parça pinçik etsinlerArkadaşlar çok fena bir şey yaptım. Tam çentiklik. Olay yarım saat evvel gerçekleşti.
Öğlearasında yemeğimizde püreli kuşbaşı et, domates çorbası, salata vardı. Tatlı olarak da yoğurt tatlısı yapmışlar. Hiç dayanamazdım eskiden görünce.
Neyse, ben onu bir kaba koydum ve akşam Babama götüreyim diye ayırdım. Yemeğimin hepsini yedim. Öğlen arkadaşla biraz işyerimizin etrafında yürüdük.
Bugün sabahtan beri meyve yememiştim, ondan mıdır bilmem 16:30 gibi canım feci şekilde tatlı istedi. Ben de dayanamayıp peynir tatlısını yedim.Tek tesellim peynir tatlısının ince bir dilim oluşu.
Bir daha asla meyve ara öğünümü atlamayacağım. Başıma yukarıda bahsettiğim gibi daha kötü durumlar geliyor.
Ay bir de Perşembe bugün. Eyvah da ne eyvah.
Ben bir çentik alayım. En okkalısından.
Hoşgeldin canıım, ben de çok yeniyim daha kusuruma bakmaabana bi hoşgeldin bile yapmadınız aşkolsun.
ben de genelde akşamları yürüyorum, sonrasında da bişey yemiyorum artık güzel oluyor :))Ve wendi yürüyüşe başlar, hadi bakalım hayrolsun, yoldan annemi de alcam 1 saat yürürüm inşallah.
Yarin tartida fazla gelirsen artik dilimizden kurtulamazsin haberin olsun aksami hafif ve erken kapatirsan sorun hallolur gibi geliyoArkadaşlar çok fena bir şey yaptım. Tam çentiklik. Olay yarım saat evvel gerçekleşti.
Öğlearasında yemeğimizde püreli kuşbaşı et, domates çorbası, salata vardı. Tatlı olarak da yoğurt tatlısı yapmışlar. Hiç dayanamazdım eskiden görünce.
Neyse, ben onu bir kaba koydum ve akşam Babama götüreyim diye ayırdım. Yemeğimin hepsini yedim. Öğlen arkadaşla biraz işyerimizin etrafında yürüdük.
Bugün sabahtan beri meyve yememiştim, ondan mıdır bilmem 16:30 gibi canım feci şekilde tatlı istedi. Ben de dayanamayıp peynir tatlısını yedim.Tek tesellim peynir tatlısının ince bir dilim oluşu.
Bir daha asla meyve ara öğünümü atlamayacağım. Başıma yukarıda bahsettiğim gibi daha kötü durumlar geliyor.
Ay bir de Perşembe bugün. Eyvah da ne eyvah.
Ben bir çentik alayım. En okkalısından.
ben de genelde akşamları yürüyorum, sonrasında da bişey yemiyorum artık güzel oluyor :))
Aksam yemeginden onun kaloeisi kadar indir belki sabaha telafi edersinAh Gülden ahhhh.... ikimizi bugün sırt sırta bağlayıp centiklesinler. Parça pinçik etsinler
Bende ilk ogrenciligimde kiloluydum o zamanin hareketli yasamiyla 50 kg lara dusmistum bu yonden cok sanslisinben de genelde akşamları yürüyorum, sonrasında da bişey yemiyorum artık güzel oluyor :))
hoş geldin canım74 kiloyum.ilk hedefim 65..
biliyomusun bana da çorba hiç yaramaz bende bir ara lahana çorbası detoksu yapmıştım resmen artı çıkmıştımValla denemeyı bıraktım
Haftıcı aksamları 3-4 hun sadece corba ıctım
Kabak kerevız sapı lahana acı bıber seklınde
Ama sabah tartıldım sabıt cıktım demek kı bunyeme ters
Ben haftasonu sapıtıp 3 kg alıp haftıcı dıkkat ederek cumaya eksı gelebılıyorum
Boyle ısler bana tersss mış
Daha gelmem :)))))
Tamam kaptan kızma menü paylaşayım ama çokta iyi değil hani menümKizlar bugunki menuler nerede bakimm
Listede olanlar ozellikle ve de listeyr girmek isteyenler
Anlasilan ilk sayfadaki kurallar unutuldu arkadaslar bu sessizlik hic hosuma gotmiyor
Iyi kotu aysem kurallar var sabah kahvalti olsaymis fena degil de aksamki meyveler gunduz olsa daha iyi olurmusTamam kaptan kızma menü paylaşayım ama çokta iyi değil hani menüm
Kahvaltı yok
Öğlen
köfte salata
Akşam
Tavuk sote 1tane salatalık
2.5lt su
2 minik mandalina
1yesil elma
1/2avuc beyaz sarı leblebi karışık
Ip atlamatlamak istiyorum.
Ya kuzum çok şanslısın aslında; eşine ya da çocuğuna yemek zorundalığın yok, kendine göre sana bişiler ayarlayalım mis gibi al sonra da ye. Biz pişirince gözümüzün önünde yiyoruz maalesef.
Mesela kendine güzel bi omlet yap sabah, hindi fümeler al, yumurta 1 numaralı yoldaşın olsun :)
Balık kurtarıcın olur, bol salata, bizim meşhur burda pırasalı yumurta, soğanlı yumurta hatta otlu omlet :)
Ben şahsen yemek yerine de kahvaltı yapabilirim mesela.
Bende ilk ogrenciligimde kiloluydum o zamanin hareketli yasamiyla 50 kg lara dusmistum bu yonden cok sanslisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?