- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.281
Bahatarlarda sakınca yok. Hatta biraz zerdeçal da yakışıyor yumurtayaAynen haklısın bu konuda şanslıyım ama ev arkadaşım dışarıdan yemek söylemeye bayılıyor, bazen de kızartma tarzı şeyler yapıyor çok canım çekiyor valla . Arkadaşlar filan da geliyor bisküvi,cola,çikolata eksik olmuyor önümdenYine de tutmaya çalışıyorum kendimi. Zaten kahvaltı olarak yumurta yiyorum. genelde haşlama olarak yiyorum ama üstüne biraz baharat katıyorum ,lezzetli oluyor. Kimyon, pul biber gibi baharatları yemek sakıncalı mı peki ?
Suyunu arttırman lazım. En az 2.5lt olmalı. Kısır ne kadar masum onu içindeki yağ miktarı belirliyor. Eğer 1tk yağ varsa sorun yok. Ama daha fazla ise o zaman tüm masumiyet kayboluyor. Birde öğün atlama. Çubuk yiyeceğine yanına badem, ceviz, kuru kayısı gibi atıştırmalıklar al. Böylelikle akşam da kendini kaybetmesinMenümü de yazayım;
Sabah: 1 dilim tb ekmeği, bir yemek kaşığı çökelek, domates
Öğlen: yemekhanedeki yemeği beğenmedim yiyemedim,öğleden sonra da dersim vardı diye biraz sade çubuk yedim yanında çay içtim
Akşam: öğlen doğru düzgün yememenin verdiği açlıkla neredeyse bir tabağa yakın kısır yedim
Su:1.5 lt spor:3 mil leslie
haklısın kaptanım bu sessizlikten ben şunu anlıyorum bu hafta kimsenin çok iç açıcı geçmedi ben dahil. Bu hafta yediklerime dikkat etsem de pek spor yapamadım uykuya yenildim birde kaçamak yapmıştım yani acil hareketlenmemiz gerek şubat ayındayızBu arada su 2-3gunluk sessizlik hic hosuma gitmedi kizlar siz hoslandiniz mi yoksa su ara bi analiz olayina takildigim icin onunla ugrasiyorum o yuzden fazla giremiyorum gruba ama eminim sizi guzel motive edecek bir seyler hazirliyoruz
canım hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsinHellöö
Kaptanim cok hakli sitemlerin var. Benim ailevi bi telasim var, kizkardesimi istediler verdik insaallah hayirlisi olur. Tabi isin ucu kacti gelen giden. Misafirperverlik yapiyordum e bi de bebe. Bu haftasonunu atlatsak bosalcak elim
Ben yaptım kız ilk bildirimiGünaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 57.4
Bu hafta 57.2
Çok fena 56 yı görmek istiyordum 1haftanın sonunda ama olmadı buna şükür
Geçmiş olsun canım. Toparlan sen daha iyisi de olurGünaydın kızlar hayırlı sabahlar bol bol eskiler tartıldım 81 çıktım -500 az olmuş ama hastayım biraz doktora gideceğim bugün öpüyorum hepinizi
3.benden gelsin o zaman. 1 haftadır üstümden tir geçmiş gibiyim. Sabah yine kalkamadım. Geç kalıyorum diye apar topar evden çıktım. TartılamadımBen yaptım kız ilk bildirimi
Sen nerelerdesin? Ben mi göremedim yoksa görünmez mi oldun bu aralarGünaydın bn aynı 75 çıktım ama dün regl oldum ondan da olabilir
saol kuzum teşekkür ederimgünaydın kızlar, bende paylaştım kilomu.toplight müsaitim ilgilenirim listeyle kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?