- 14 Şubat 2018
- 406
- 1.291
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.321
ilgin ve bilgin için teşekkür ederim tatlım.Biz öğlearasında yürüyoruz canım. Bir arkadaşımla Ankara Anıttepe'de büyük bir yürüyüş parkuru var. Orada en az 50 dakika yürüyoruz. Sabahki adımlarımızla birlikte öğlearasında 10000 adımı tamamlamış oluyoruz böyle yapınca.
Beraber yürüdüğüm arkadaşımın da kızı var, onun öğlearası haricinde fırsatı yok. Akşam kızını okuldan alıyor, yemek yapıyor, ev işi yapıyor v.s. Ama bulduğu ilk boşlukta squatgirl'ün egzersizlerini yapıyor.
Bunlar senin için de uygun olabilir diye aklıma geldi. Mesela dün sabah kızı uyanmadan erken kalkıp yapmış. Egzersizlerin bazısı 10 dakikalık, bazısı 20 dakikalık, değişebiliyor. Bayağı yorucu olabiliyor, büyük fedakarlık; ama yapmak istersen "squatgirl" Doris Hofer'in egzersizlerini öneriyorum.
Ah Gülden ahhhh.... ikimizi bugün sırt sırta bağlayıp centiklesinler. Parça pinçik etsinler
Rica ederim. squatgirl'e bir bak derim. Aklında bulunsun.ilgin ve bilgin için teşekkür ederim tatlım.
plansız programsız olmuyor.bende işden 5 de çkıyorum,eve 2 dk uğrayıp 6 da cocukları alıyorum,yedir içir ödev vs pertim çıkıyor spora vakit kalmıyor.yoksa spor insanı daha dinç yapıyor.
merhaba bende emziriyorum 9 aylık bebeğim var :) benimde hedef 55 beraber başlayabilirizmerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
Merhaba hoşgeldin canım.merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
tatlım hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var öncelikle sağlıksız hiç bir diyeti takım olarak yapmıyoruz bizim için sağlık önemlimerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın.balpamuk ve @bluedolphin tebrik ederim kızlar çok güzel gidiyor kilolarınız
özellikle gülden cim insülin direncinin kırıldığı nasıl belli oluyor tatlım yaaa
Hoşgeldin canım.merhaba, bende takıma girmek istiyorum. şu an işte olduğum için son kilomu yazamıyorum ama 64 66 arası değişiyo9 aylık bebeğim var. eskiden genelde 55 57 arası idim. 60 ile hamile kaldım.
açıkçası çok yediğimi tiraf etmeliyimkendimi zorlarsam verebiliirm.
Motivasyon şart :) takıma nasıl giriliyor ne yapmam lazım
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
merhaba, bende takıma girmek istiyorum. şu an işte olduğum için son kilomu yazamıyorum ama 64 66 arası değişiyo9 aylık bebeğim var. eskiden genelde 55 57 arası idim. 60 ile hamile kaldım.
açıkçası çok yediğimi tiraf etmeliyimkendimi zorlarsam verebiliirm.
Motivasyon şart :) takıma nasıl giriliyor ne yapmam lazım
kızlar hoşgeldiniz, allah bağışlasın bebişlerinizi :)
çok kısa sürede halledersiniz siz merak etmeyin :)
merhaba bakıyorum mesajınızaHoşgeldin canım.
İlk sayfada kurallarımızı okuyup kabul etmen gerek. sonra da sağlıklı beslenmen gerek. Az önce @beyazinci ye yazdıklarım senin içinde geçerli.
Çok teşekkür ederim canım, sağolasıncanım tebrikler, tatlıyı yedin ama sonucun süper geldi :)
açıkcası metabolizman bile şaşırmış olabilir diye düşünüyorum, gülden diyeti bıraktı diyip verdi kiloları belki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?