Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni takyon valla benimkiler de beni çok seviyorlar, hatta sanırım ben de onlardan pek nefret etmiyorum nitekim pek bi çaba harcayamıyorum kaydirigubbakcemile3
neyse banunun dediği gibi gidecek inş.
ben de baktım kiloların gitmesi zaman alacak en iyisi kendime bişiler alayım dedim eşim de nasılsa çocuk vs olduktan sonra yine kilo alırsan o zaman giyersin dedi. zaten müthiş bi fazlalığım yok şuanda olanlar zayıflayınca azcık bollaşacak. çok da sorun değil yani.

ben de bu sabah 1 muzla güne başladım öğlen fettucini yedim akşama misafirim var, pek yemek yemeyi düşünmüyorum. meyveyle geçiştiririm. sıcaklardan bol bol su içiyorum.

ramazanda nasıl bi program yapmayı planlıyorsunuz arkadaşlar? sahur ve iftarda nasıl yiyeceksiniz?

selam hanımlar
ramazan geldi çattı allaha şükür ramazanda kilo verenlerdenim çünkü o kadar açlıkdan sonra 1kase çorba beni doyuruyor sonrasında canım çay istiyor sahura mutlaka kalkın diyor doktorlar inşallah kolay geçer
kallisim başın sağolsun canım reyhan abladan haberin varmı vınn alacam diyordu ama?
bende ayağımı çarptım kanepenin kenarına küçük parmağım hem şişti hem morardı üstüne basamıyorum kırılmışmıdır ki

geçmiş olsun canım şişlik varsa bi doktora görün derim. sonradan sıkıntı çıkarabiliyor.
ben de ramazanda iştahı kesilen tayfadanım :) umarım bu sene de öyle olur da biraz zayıflarım.
benim planım şu şekilde;
sahurda kahvaltılık (yumurta mesela tok tutar) ve çay ve karpuz. öyle börekler yufkalar falana filan uzak olsun :)
iftarda da 1 kase çorbamı içip biraz dinlenip canım isterse salata ve yemekten birazcık, sonra da meyve düşünüyorum. canım çok çekerse sütlü tatlı yapıcam. genel olarak böyle bir program düşünüyorum inş.

merhabalar canım takımım 10 gündür yokum bekar ayrıldım nişanlı olarak geri döndüm :)) nişanım harika geçti biraz aksilik problem çıktı ama şükür sonu güzeldi darısı sevdiklerine kavuşmak isteyen herkezin başına ben yokken neler oldu bilmiyorum müsait bir ara geri dönüp hepsini ookumak istiyorum cuma günü listeleri kim yaptıysa teşekkür ediyorum ayrıca kardeş takımada teşekkür ediyorum ayrıca 13,takımı ziyaret ederek teşekkürümü bildiricem tatilde olup dönenler varmı bilmiyorum varsa onlarada hoşgeldiniz diyeyim neyse canlarım ben birazcık neler olup bitmiş bakayım tekrar yazarım hepinizi öpüyorum .

slm kızlar,kusurabakmayın bugün gelemedim. işyerinde hafta başı yoğunluğum var yarında devam edecek sanırım.çükü yetişmedi.
umarım herkesler iyidir,çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.

kalliste ablacım başın sağolsun Allahım amcanın mekanını cennet etsin nur içinde yatsın inşallah geride kalanlarada sabır versin Rabbim ..

baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler...

ferihancım allah tamamına erdirsin canım ne güzel hoş geçmiş nişanın çok sevindim bizim senaristte evlenmiştir o ne yaptı acaba...

honeyim canım kırılmamıştır ama çok zedelenmiştir diye tahmin ediyorum öyle bir vurmayla kırılmaz kolay kolay.
reyhan abla yarın yola çıkıyor tatilini bitirdi valla vınn aldımı bilmem ama aldıysada misafirden gelemmiştir sadece 2 gün misafizsiz geçirdi çünkü günlerini.. dün akşam konuştuk yarın yine yola çıkmadan arayacağım onu inşallah bakalım...

hoşgeldin canımm hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin...

ferihancım tebrikler
bir yastıkta kocayın inş..

bugün iyi geçti
sabah yarım halley
öğlen 1kepçe çorba 4 5 kaşık pilav az et salata 1 dolma
ikindi 1 dilim tramisu
akşam yemek yemedim
biraz kuruyemiş 1 tabak puding
okadar işte böyle hrs kolay gelsin a e olun

günaydın canım takımım tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim . dün geçmişi okudum bir solukta dolu dolu geçirmişsiniz kardeş takımımız sağolsun hiç yalnız bırakmamış bu gece ramazanın ilk sahurunu yapıcaz şimdiden herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum kilo almadan sağlıklı bir ramazan ayı geçiririz inşallah ben şahsım adına şu 10 gün hiç dikkat edemedim utanarak söylüyorum ki hergün bir dondurma yedim kesin kilo almışımdır ancak cuma günü tartılıcam inşallah çok almamışımdır kilo ramazandaysa sahurları bol proteinli geçirip iftarada yemeklere saldırmadan geçirmek istiyorum inşallah yapabilirim ben genelde ramazanda kilo alanlardanım zaten motivasyonum çok çabuk bozuluyor toparlayamadan ramazana girmek zor olacak bari kilo vermesem bile almadan geçirsem iyi olacak inşallah öyle olur hepinizi öpüyorum canım takımım yazarım yine

ablacım teşekkür ederim tekrar başın sağolsun tatil işini ne yaptın çıkabildinmi reyhan ablada geliyormuş demek ne güzel reyhan ablam geldiğimde seni 80 le düşmüş görürüm diyordu ama ben yerimde sayıyorum sizinle beraber bende tatile girdim resmen sıkı bir protein diyetine ihtiyacım var aslında gerçi şimdi ramazanda girdi ama ne yapmamı önerirsin ablacım eyvahedigeldismile

slm kardeş takımcım. inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür.

ferihancım hoşgeldin canım. nişanın hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirir inşallah hayatım.
canım çok teşekkürederim,şükür şimdi iyiyim. canım ne yaptıysam gerçekten istediğim için yaptım,keyifle yaptım. yardımcı olabildiğimi bilmek beni mutlu etti. ayrıca sağolsun takımdaki herkes beni kırmadılar,yazdıklarıma cevap yazdılar. elimden geldiğince yine buraya geleceğim,yazacağım canım. çok öpüyorum.
Mübarek Ramazan ayını,hayırlı, güzel, sağlıklı geçirmenizi diliyorum. inşallah kilo almayız,birazda olsun kilo veririz.

iyi etmişsin canım e kiloluyuz diye bırakalımmı illa kendimizi benim keyfim yeni yeni yerine geliyor valla kilo aldım resmen bunalımdaydım neyseki kilolar gitmeye başladıkça keyfim yerine gelmeye başladı :=) ramazn için belli bir diyet programımj yok doğaçlama yapıcam yine :) almıyimda vermezsem çok üzülmem doğrusu
geçmiş olsun honeycim birşey yoktur umarım ama yinede bi röntgen çektirsen fena olmaz büyük ihtimal ezilme olmuştur ama sen boşlama yinede
ferihancım hayırlı uğurlu olsun güzelim Rabbim tamamına erdirir inşallah evet kardeş takım gerçekten kardeşimiz oldu :)
slm kızlar,kusurabakmayın bugün gelemedim. işyerinde hafta başı yoğunluğum var yarında devam edecek sanırım.çükü yetişmedi.
umarım herkesler iyidir,çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
ne kusuru ad1 cim Allah razı olsun yaptıkların yeterde artar bile sağolasın
vericez inşallah beyin gücü çok önemli kendinizi vereceğinize inandırırsanız emin ol iştah felan kalmıyor alacaz dersek bişey yemesek bile alırız Allah korusun

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben ramazan sonuna kadar pek aktif olamıyacam sınavlarım var birde yaylaya gidecez galiba kilo bildirimi yapmaya gayret edicem ama paylaşımlarda bulunamayabilirim haberiniz olsun kızlar

takyoncum azmine hayranım canım ramazan deyip salmayalım kendimizi ben şahsen kendimden korkuyorum o yüzden sizlerden destek bulurum ümidi içindeyim sahurda ve iftarda yediklerimizi aynen yazıp paylaşalım ki ne yedik ne yaptık bilelim canım yürüyerek bireyselde birincilik kazandın senden öğrenecek çok şey var opuyorumnanaktan

canım takımım utandığım için yediklerimi yazamıyorum yarın itibariyle sahurda ve iftarda yediklerimi yazacağım kesin kilo aldım ama ne kadar aldım görmek bile istemiyorum cuma günü görüp değerlendirme yapıcaz hep birlikte o yüzden ben sahuru protein ağırlıklı ve kahvaltı olarak yapıcam iftarıda önce bir küçük kase çorba sonrası belki yemek olabilir diye düşünüyorum az yiyerek ve protein alarak kilo vermesemde almamayı garantileyebilirim sanırım önemli olan kilo almamak bu arada yürüyüş yapamıyorum dün 30 dk yürüyüş yaptım bugünde öyle olacak sanırım yavaş yavaş sabah yürüyüşlerinede dönmem gerekiyor şu nişan rehavetini atmalıyım üstümden ama şu 10 kilo ne kadar değiştirdi beni anlatamam sizlere bir beden küçük bir elbise alıp giydim bu arada ne giydiğimi yazmadım sizlere keşke resim ekleme imkanım olsaydı ama bilmiyorum nasıl ekleneceğini beyaz bir elbise aldım diz altı kolları kısa üzeri ışıltılı gibi saçlarımıda maşa yaptırıp hafif önlerden toplattım hafif bir makyaj ve çok hoş olmuştum ne mütevazilik diyeceksiniz ama gerçekten kendimi çok beğendim o yüzden yazıyorum bunu sonuçta sonu güzel olsun değilmi canım takımım hepiniz benim arkadaşım dostum kardeşim oldunuz o yüzden anlatıyorum size bunu keşke içimdeki herşeyi dökebilsem anlatabilsem ama hem sizi yorarım hemde parmaklarım yorulur neyse çok öpüyorum sizi ramazanla ilgili ne yiyebiliriz bir kaç öneride bulunursanız iftar ve sahur için çok sevinirim ben genelde kendimi kaybederimde hiç olmazsa bilgilendirelim birbirimizi opuyorumnanaktan

takyoncum,haklısın canım.zaten boşuna dememişler istemek başarmanın yarısıdır diye. kesinlikle bende kilo vereceğimize inanıyorum canım. zaten ne hikmetse içim kıpır kıpır,ramazan geldi diye diyorum artık.
ferihanım canım,bizim takımda green ve ethoş arkadaşım da kilo almaktan çekiniyorlar ama onlarada yapmamız gerekenleri yazdım hayatım,istersen bir bak ama olmadı burayada kopyalayabilirim.

Sahur önerileri
* 3 kibrit kutusu kadar peynir, 5-6 zeytin, bol salata, 4 dilim ekmek, bol salata. Veya:
* 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 yumurta, 5-6 zeytin, söğüş salata, 4 dilim ekmek.
Veya:
* 7-8 çorba kaşığı makarna, 1 porsiyon beyaz veya kırmızı et, komposto. Veya:
* 3 yumurtalı menemen, 4 dilim ekmek, çay ya da kahve.

İftar önerileri
* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et (tavuk ya da balık), 1 porsiyon sebze yemeği, yarım su bardağı yoğurt, salata, 2-3 dilim ekmek.(tercihen çavdar veya kepekli)
Veya:
* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et, 1 porsiyon sebze yemeği, salata, yarım su bardağı yoğurt, 5-6 çorba kaşığı pilav veya makarna, 1 kâse komposto.

öğünlerinizi yavaş tüketmek gerekmektedir. böylelikle mide zorlanmıcak,ve sindirim sistemi rahatsızlıkları yaşanmıcaktır

ferihancım,buna istinaden sütü çok tok tutar dedi dosbacım.sahurda yatmadan önce ılık süt içilebilir.

bu yazıyı green arkadaşıma yazdım.

bu yazıyıda ethoş arkadaşıma yazdım.

inşallah faydasını görürüz hayatım.

teşekkürler ad1cim inşallah faydasını hep birlikte görürüz.hepimizde ufakta olsa bi endişe var tabi sonuçta öğün azalacak,su içme imkanımız azalacak.bide sahurda yedikten sonra yatacak olmamız neden oluyor bence korkulara..fakat ramazanda sadece öğle yemeği yememiş oluyoruz kahvaltıyı daha erken yapıyoruz o kdr.bn açıkçası sahura kalkar kalkmaz 3 su bardağı su içip kahvaltı tarzı bişeyler yemeyi planlıyorum.açık şekersiz çay,yumurta bol domates salatalık böyle.yine niyet ederkende su içmeye çalışcam.iftarda 3 su bardağı suyla başlayıp 1 kase çorba ve menüdeki yemeklerden azar azar yemeyi planlıyorum.(ekmek özellikle pide,kola,ağır tatlılardan uzak durmaya çalışcam).sonra soda.teravihten sonra hafif bi yürüyüş ve yeşil çay =))

günü böyle bitirebilirsem ne mutlu bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…