- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.481
selam kızlar nasılsınız bugün gelen giden olmamış yok kimse ben aynı şekilde diyete devam ediyorum ilk zamnalar çabuk gidiyor kilolar ama sonra zor oluyor gitmeleri ne kadar çok severlermiş beni yaaa bir türlü ayrılamıyorlar :=)
selam hanımlar
ramazan geldi çattı allaha şükür ramazanda kilo verenlerdenim çünkü o kadar açlıkdan sonra 1kase çorba beni doyuruyor sonrasında canım çay istiyor sahura mutlaka kalkın diyor doktorlar inşallah kolay geçer
kallisim başın sağolsun canım reyhan abladan haberin varmı vınn alacam diyordu ama?
bende ayağımı çarptım kanepenin kenarına küçük parmağım hem şişti hem morardı üstüne basamıyorum kırılmışmıdır ki
selam hanımlar
ramazan geldi çattı allaha şükür ramazanda kilo verenlerdenim çünkü o kadar açlıkdan sonra 1kase çorba beni doyuruyor sonrasında canım çay istiyor sahura mutlaka kalkın diyor doktorlar inşallah kolay geçer
kallisim başın sağolsun canım reyhan abladan haberin varmı vınn alacam diyordu ama?
bende ayağımı çarptım kanepenin kenarına küçük parmağım hem şişti hem morardı üstüne basamıyorum kırılmışmıdır ki
merhabalar canım takımım 10 gündür yokum bekar ayrıldım nişanlı olarak geri döndüm :)) nişanım harika geçti biraz aksilik problem çıktı ama şükür sonu güzeldi darısı sevdiklerine kavuşmak isteyen herkezin başına ben yokken neler oldu bilmiyorum müsait bir ara geri dönüp hepsini ookumak istiyorum cuma günü listeleri kim yaptıysa teşekkür ediyorum ayrıca kardeş takımada teşekkür ediyorum ayrıca 13,takımı ziyaret ederek teşekkürümü bildiricem tatilde olup dönenler varmı bilmiyorum varsa onlarada hoşgeldiniz diyeyim neyse canlarım ben birazcık neler olup bitmiş bakayım tekrar yazarım hepinizi öpüyorum .
baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler...
ferihancım allah tamamına erdirsin canım ne güzel hoş geçmiş nişanın çok sevindim bizim senaristte evlenmiştir o ne yaptı acaba...
honeyim canım kırılmamıştır ama çok zedelenmiştir diye tahmin ediyorum öyle bir vurmayla kırılmaz kolay kolay.
reyhan abla yarın yola çıkıyor tatilini bitirdi valla vınn aldımı bilmem ama aldıysada misafirden gelemmiştir sadece 2 gün misafizsiz geçirdi çünkü günlerini.. dün akşam konuştuk yarın yine yola çıkmadan arayacağım onu inşallah bakalım...
iyi etmişsin canım e kiloluyuz diye bırakalımmı illa kendimizi benim keyfim yeni yeni yerine geliyor valla kilo aldım resmen bunalımdaydım neyseki kilolar gitmeye başladıkça keyfim yerine gelmeye başladı :=) ramazn için belli bir diyet programımj yok doğaçlama yapıcam yine :) almıyimda vermezsem çok üzülmem doğrusukaydirigubbakcemile3 güldürdün beni takyon valla benimkiler de beni çok seviyorlar, hatta sanırım ben de onlardan pek nefret etmiyorum nitekim pek bi çaba harcayamıyorum kaydirigubbakcemile3
neyse banunun dediği gibi gidecek inş.
ben de baktım kiloların gitmesi zaman alacak en iyisi kendime bişiler alayım dedim eşim de nasılsa çocuk vs olduktan sonra yine kilo alırsan o zaman giyersin dedi. zaten müthiş bi fazlalığım yok şuanda olanlar zayıflayınca azcık bollaşacak. çok da sorun değil yani.
ben de bu sabah 1 muzla güne başladım öğlen fettucini yedim akşama misafirim var, pek yemek yemeyi düşünmüyorum. meyveyle geçiştiririm. sıcaklardan bol bol su içiyorum.
ramazanda nasıl bi program yapmayı planlıyorsunuz arkadaşlar? sahur ve iftarda nasıl yiyeceksiniz?
geçmiş olsun honeycim birşey yoktur umarım ama yinede bi röntgen çektirsen fena olmaz büyük ihtimal ezilme olmuştur ama sen boşlama yinedeselam hanımlar
ferihancım hayırlı uğurlu olsun güzelim Rabbim tamamına erdirir inşallah evet kardeş takım gerçekten kardeşimiz oldu :)merhabalar canım takımım 10 gündür yokum bekar ayrıldım nişanlı olarak geri döndüm :)) nişanım harika geçti biraz aksilik problem çıktı ama şükür sonu güzeldi darısı sevdiklerine kavuşmak isteyen herkezin başına ben yokken neler oldu bilmiyorum müsait bir ara geri dönüp hepsini ookumak istiyorum cuma günü listeleri kim yaptıysa teşekkür ediyorum ayrıca kardeş takımada teşekkür ediyorum ayrıca 13,takımı ziyaret ederek teşekkürümü bildiricem tatilde olup dönenler varmı bilmiyorum varsa onlarada hoşgeldiniz diyeyim neyse canlarım ben birazcık neler olup bitmiş bakayım tekrar yazarım hepinizi öpüyorum .
ne kusuru ad1 cim Allah razı olsun yaptıkların yeterde artar bile sağolasınslm kızlar,kusurabakmayın bugün gelemedim. işyerinde hafta başı yoğunluğum var yarında devam edecek sanırım.çükü yetişmedi.
umarım herkesler iyidir,çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
vericez inşallah beyin gücü çok önemli kendinizi vereceğinize inandırırsanız emin ol iştah felan kalmıyor alacaz dersek bişey yemesek bile alırız Allah korusunslm kardeş takımcım. inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür.
ferihancım hoşgeldin canım. nişanın hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirir inşallah hayatım.
canım çok teşekkürederim,şükür şimdi iyiyim. canım ne yaptıysam gerçekten istediğim için yaptım,keyifle yaptım. yardımcı olabildiğimi bilmek beni mutlu etti. ayrıca sağolsun takımdaki herkes beni kırmadılar,yazdıklarıma cevap yazdılar. elimden geldiğince yine buraya geleceğim,yazacağım canım. çok öpüyorum.
Mübarek Ramazan ayını,hayırlı, güzel, sağlıklı geçirmenizi diliyorum. inşallah kilo almayız,birazda olsun kilo veririz.
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben ramazan sonuna kadar pek aktif olamıyacam sınavlarım var birde yaylaya gidecez galiba kilo bildirimi yapmaya gayret edicem ama paylaşımlarda bulunamayabilirim haberiniz olsun kızlar
canım günler uzun,yaz mevsimindeyiz,iftarda zaten bol su tüketilecek o kesin bir kere, bol meyve seçeneğimiz de var,daha ne olsun hayatım, oturup 3 tabak yemek yiyorsan bunu 1 tabak yap, her çeşitten azar azar olarak. sonra bir sütlü tatlı,yatmadan öncede porsiyon meyve ve yeşil çay. tamam iştee. daha ne olsun. sahurda da sakın şu hatayı yapma, ''gün çok uzun ne kadar yersem kardır'' hayır hayatım ne kadar yersen ye yemek sonrası metabolizman çalışır durumda olacağı için öğleye kalmaz acıkacaksın. bol lifli gıdalar tüket sahurda,kaslar gitmesin malum. kepekli makarna üzerine bol yoğurt,yada kepek ekmekli sandviç ve taze sıkılmış meyva suyu,bunları nettende araştırabilirsin. ama dediğim gibi bu ramazan midenide,kendinide şaşırt hayatım.
canım benim, iftarda bol yağlı,ağır yemeklerden kaçın,sebzeni kesinlikle hazırla,taze fasulye olur,türlü olur, mevsimlik ne varsa al az az yap hayatım. yoğurt ve salatanı asla eksik etme,iftarını muhakak suyla aç,ve iftariyeliklerden ye.1 yada 2 ad hurma vs. ilk adımın bunlar olmalı,gelelim yemeğe,ilk çorbayla başlanırsa mide uzun saat sonra yenilen yemeği daha kolay hazmeder. ayrıca gayet sakin ve yavaş yenilmesi çok ama çok doyurucu olacaktır. akabinde sıradaki yemeklerden az az 1 tabak şeklinde tüketirsen hiç zorlanmazsın. meyve ve çay konusunda greene yazdıklarım gibidir hayatım. sahura kadar bol su tüketmek malum bu havada yararımıza olacak. tamam ağız kuruluğumuz mutlaka olacak onu engelleyemeyiz. ağız çalkalamanın faydasını görüyorum açıkçası,ama bol su içerek en azından vücudumuz susuz kalıp halsiz düşmeyeceğiz.
sahur yemeğinden sonra yada yerken muhakkak az şekerli çayın olsun hayatım,faydasını göreceksindir. canım ne kadar yavaş yemek yersen iftarda ve de bol su içersen inan okadar çok doyacaksındır. ben neredeyse 1 lt su içerim iftarda,çok az çorba ve sıradaki yemekten yarım tabak falan yiyorum genelde. bu sırada suya devam ediyorum tabi. yani geçen sene böyleydim bakalım bu sene nasıl yapıcam ama çok farklı olmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?