- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.461
yok teşekkür ederiz,ellerine sağlık canımm :))
rica ederim kızlar ne demek,yardımcı olmaktan dolayı mutluyum.kendi takımımdan ayrı tutmuyorum desem yeridir. :1hug:ad1 cim teşekkür ederiz canım bu yoğunlukta bizede vakit ayırdın sağolsaın gülüm kayınvalide olayına gelince klasik tabi sen iyisen herkes iyi e bazende alttan alınca oluyor işte sonuçta anlaşmak zorundayız
arkadaşlar merhaba, bugün sabah malesef iş nedeniyle gelemedim. henüz yeni gelebildim masama. lütfen kusuruma bakmayın umarım bundan sonra böyle aksilik olmaz.
canlarım yaa çok üzgünüm elimde olmayan nedenlerden dolayı bildirim yapamadım adeta çıldırdım ama nete ulaşamadım MAŞALLAHbu hafta iyi kiloda verdim çok üzgünüm (
rica ederim kızlar ne demek,yardımcı olmaktan dolayı mutluyum.kendi takımımdan ayrı tutmuyorum desem yeridir. :1hug:
takyonum 6 senelik evliyim alttan aldıkça tepeme çıktılar,artık kimse üzülsün istemiyorum o yüzdende mesafeliyim canım,inşallah senin hep güzel gider. :Saruboceq:
hıfzıys ve blue,canlarım kilolarınızı yazmanız gerekiyor kurallar gereği haftaya listeye girdiğiniz zaman eski kilonuz yazacak ama bugünkü kilonuzdan hesaplama yapılacaktır. kilolarınızı belirtirseniz sevinirim. yerimseniben
haklısın canımm ne yaparsak aynı muameleyle karşılaşacağız muhakkak inşallah ilerde gelinim olursa aynı şekilde davranır bana ama ben ona kayınvalidemin bana davrandığı gibi davranmam tabi :=)mrbalrr millet nasılsınız
arescim tşkler güzeldi
inş. uygulamasıda olur
zor ama tüm gün aç olupta nasıl
saldırmıycaz tatlılara böreklere
biz genelde kahvaltı yaparız ramazanda
eşim yemek yemiyor
arada bir bende kendime özel sebze çorba falan yaparım
bakalım bu sene nasıl geçicek
yürüyüş iyiy fikir nasılsa bu sene okul falanda yok
çocuklar erken yatmasada olur
takyoncum iyi yapmışsın
birde şu açıdan bak ne yaparsan sana misliyle dönecek
iyilikte kötülükte sen sana yakışanı yapta
rabbim verir karşılığınıhem bu dünyada hem ahirette:)))
a e olunn...
selam fıstıklar herkes iyidir umarım..
günlerden sonra evime geldim geçen hafta amcamı kaybettik arkadaşlar bilirler hasta diye bahsediyordum.. onun ölüm haberini aldığımız gün tatile hazırlanıyorduk tam valiz hazırlarken acil istanbula atladık eşimle gittik bir kaç gün geçirdik sonrada tatile çıktık, kızlardan sadece ortanca geldi bizimle ve onun bir arkadaşını götürdüm... sizlerde durumlar nedir ara ara gelip bakıp okuyacağım kim neler yaptı merak ettim çok zamandır...
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin amcanıza,iyi bir tatil geçirirsiniz umarım görüşmek üzere olumunekankayizsmileselam fıstıklar herkes iyidir umarım..
günlerden sonra evime geldim geçen hafta amcamı kaybettik arkadaşlar bilirler hasta diye bahsediyordum.. onun ölüm haberini aldığımız gün tatile hazırlanıyorduk tam valiz hazırlarken acil istanbula atladık eşimle gittik bir kaç gün geçirdik sonrada tatile çıktık, kızlardan sadece ortanca geldi bizimle ve onun bir arkadaşını götürdüm... sizlerde durumlar nedir ara ara gelip bakıp okuyacağım kim neler yaptı merak ettim çok zamandır...
çok şükür canım umarım sende iyisindir,,aynı güzel dilekler benden de sana ve tüm arkadaşlara,sağlıklı,bol sporlu iradeli hafta sonu hepimize olumunekankayizsmileselam kızlar nasılsınız bugün hepinize mutlu sağlıklı ve diyetli bir haftasonu diliyorum
selam fıstıklar herkes iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?