- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.821
Olmazzz sogukta olsa cıkınnnayy soğukta dışarı yürümeye çıkmaya da korkuyorum yine bi yerim tutulcak diye
eşime dedim beni bi avm ye atıver bari orada yürüyeyim dönüşte de alırsın
hazırlanıp çıkıyorum ben
depresyondayımmm
Tesekkurler canm benimHoşgeldin canım.
hoş buldum.evet daha önce katılmıştım.az çok biliyorum tekrar okuyayım bi.33 yaşındayım 2,5 ve 1 yaşlarında iki oğlum var.doğum kilolarım birikti. kilom 70 hedefim 57.kamuda çalışıyorum.benden şimdilik bukadar.teşekkür ederim bu arada.hoşgeldin canım1. sayfada kurallarımız var öncelikle okuyup kabul etmen gerekiyor
takım kaptanımıztoplight yardımcıları morordek ve @inatettimolacak
bize kendini tanıtırmısın? güncel kilon ve hedef kilon nedir?
Ben Ayşe,47 yaşındayım
ayy çok sevdim karikatürüayy soğukta dışarı yürümeye çıkmaya da korkuyorum yine bi yerim tutulcak diye
eşime dedim beni bi avm ye atıver bari orada yürüyeyim dönüşte de alırsın
hazırlanıp çıkıyorum ben
depresyondayımmm
canım geçmiş olsun öğleyin parkurdaydım bende her gördüğüm sarışına baktım senmisin diye sana benzetememiştim demek sen hasta olmuşsun kıyamam sana dikkat et kendine nazar değdi bence sana ben boncuğunu koyayım bu aralar güzel kilo veriyosun diyeAyy paylaştığın resim beni gülümsetti. Sağolasın. İyi etmişsin AVM'de dolaşmak iyi gelir, hava değişimi olır.
Bugün ben de depresyondayım. Sabah çok kötüydüm, tansiyonum düşüktü. Midem bulanıyordu öğlene kadar işe gidemedim. Şimdi dolmuştayım işyerime gidiyorum. Dün yediğim birşey dokundu.
tatlım gecen hafta bir yürüdü öyle soğukta sonra tutuldu 1 hfta kıpırdayamadı o yüzden o soğukta yürümesin dışarda
hoşgeldin ben takım kaptanı 47 yaşındayım kamudayım 2 oğlum var ve fazla kilolarım varhoş buldum.evet daha önce katılmıştım.az çok biliyorum tekrar okuyayım bi.33 yaşındayım 2,5 ve 1 yaşlarında iki oğlum var.doğum kilolarım birikti. kilom 70 hedefim 57.kamuda çalışıyorum.benden şimdilik bukadar.teşekkür ederim bu arada.
Iyice okları üzerime cekmeyeyim diye söylemedimbak yazacağına sen öyle hatırla diyo bana, kaçtı kaç :) 1,80 misin yoksa?
Iyice okları üzerime cekmeyeyim diye söylemedim1.72 boyum
O ne demek vesilemay ben guru oldum hala mezun olamadım
O ne demek vesilem
Guru wendi guuuu ruuu weennnddiiiay ben guru oldum hala mezun olamadım
Guru wendi guuuu ruuu weennnddiii
Bkz: çocuk alayı
Takimda 20 kisi var belki burda kimse yokYine sessiz buralar nerdesiniz hatunlar
Çok geçmiş olsun Gülden'cimAyy paylaştığın resim beni gülümsetti. Sağolasın. İyi etmişsin AVM'de dolaşmak iyi gelir, hava değişimi olır.
Bugün ben de depresyondayım. Sabah çok kötüydüm, tansiyonum düşüktü. Midem bulanıyordu öğlene kadar işe gidemedim. Şimdi dolmuştayım işyerime gidiyorum. Dün yediğim birşey dokundu.
Yok ben çıkmıyım bi çıktım yamuldum hala kendime gelemedim
tekrar hoşgeldin canım,kuzucuklarını Allah bağışlasınhoş buldum.evet daha önce katılmıştım.az çok biliyorum tekrar okuyayım bi.33 yaşındayım 2,5 ve 1 yaşlarında iki oğlum var.doğum kilolarım birikti. kilom 70 hedefim 57.kamuda çalışıyorum.benden şimdilik bukadar.teşekkür ederim bu arada.
sevimmm koşşşşIyice okları üzerime cekmeyeyim diye söylemedim1.72 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?