Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takim olarak bi saldik sanki yine kendimizi bi ara baya bi gaza gelmiştik dukanlar falan. Bende 57 ye düştüm bi rahatlama geldi sanki bi 55 olup mezun olamadimne yapmak lazimki acep biri bize acil ayar cekmeli sanki yine ille biri olmali
Aynen tatlim toparlanma zamani geldi geciyor bile

Sen cok erkencisin canim yaaa 8 de sanirim is başı. Ben daha yoldayım benim mesai 9 da basliyor
Benim şartlar oldukça ağır canım. Haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6 çalışıyorum.
Ama pembe baret ödüllü (Kadın personeline ayrıcalıklı çalışma hayatı sunan) bi firmada çalışıyorum. Çocuğum hasta olduğunda yıllık iznimden, ben hasta olduğumda da maaşımdan kesiliyor. Neden hasta oldun cezası

Bilen varsa cevaplasin lutfen
Demir hapi, d vitamini, kalsiyum magnezyum takviyesi, omega 3 hapi kilo aldirir mi odem yapar mi?

kuzum ödem yapmaz bu ilaçlar, ama ferahımın da dediği gibi iştah açma özellikleri var maalesef. birazcık dikkatle aşarsın ama onu da sen.

Takviye gıda olduklarından iştah açabildiğini biliyorum. Ama ödem vs sanmam yapsın. Düzenli olmasa da bende kullanıyorum.

emzirenlerin kullanması şart zaten yaa, sizin bebişler tüm depoları boşaltmaya devam ediyor.

wendy eczaci en iyi o bilir

açılın ben eczacıyım

Takim olarak bi saldik sanki yine kendimizi bi ara baya bi gaza gelmiştik dukanlar falan. Bende 57 ye düştüm bi rahatlama geldi sanki bi 55 olup mezun olamadimne yapmak lazimki acep biri bize acil ayar cekmeli sanki yine ille biri olmali
Hadi bu sefer sen ayar çek hepimize
Gunaydinnnn
Sabah sabah opiyorum hepinizi sulu sulu, uyanin diyee
Aman be ne öptün öyle ıslak ıslak.
Sabah ben spor yapıp duş bile almıştım
Aşkolsun. Eşime verdiğim desteği hiç böyle düşünmedim.
Desteği sen veriyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…