Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbuldum canım

aa maşşallah yaaa Allah bağışlasın

herkeslere günaydınlar....
sabahları bi önceki günün menüsü yazacağım ben sakıncası yoksa

20.02
kahvaltı...................................1 yumurta ,1 dilim peynir, yarım dilim çavdarlı ekmek, 5 zeytin. 2 açık çay

öğle.........................................1 kepçe arpa şehriyeli çorba ,3 kaşık pirinç pilavı , 2 kaşık tavuk döner,1 bardak ayran

akşam.....................................1 kepçe tavuk çorbası , yarım porsiyon kısır, 10 yaprak marul , 2 bardak ayran (akşam yemeğini erken yedim .yoksa kısırı 6:30-7 den sonra yemem)

su............................................yaklaşık 2 litre

.................................................6000 adım yürüyüş,15 dk egzersiz

Son düzenleme:
Bu arada günayyddııınnnnnn 5. Takımın azimli kızları.
20 dk eliptik tamamlandı
0zlem orticim den aşağı kalmiyim di mi
Doktora gittin mi? Eliptik yapabilmene sevindim ortim dikkat et kendine..
---
Simdi gordum gitmemissin!!!! En kısa surede gitmelisin!! Saglık bu sakaya gelmez!!

banuşum sorma 'çıldırmaya az kaldı, doktorum nerede' modundayımüff bide regliyim
sana da çok geçmiş olsun inş ödem den kurtulursun
evet haftanın 3 günü bayanlara var da,ne biliyim oraya da her düzenli başlıyım dediğimde hep bir şeyler çıkıyor kalıyor var bi gudubetlik üzerimde de ne bilmiyorum

aa maşşallah yaaa Allah bağışlasın
teşekkür ederim canım amin inşallah

Sen nereye gidiyorsun

Günaydın kızlar menülerinize bakıyorum da çok az geliyor gözüme ya, şimdi midem iyi olmadığı için iki gündür giyemiyorum ama öncesinde en az iki katını yiyordum sizinkilerin, sizin gibi yapmaya çalışırsam sütüm azalır mu acaba diye korkuyorun

Sütün neden azalsın canım dengeli ev sağlıklı beslendiğin zaman. çok yiyince çok süt olmuyor diye biliyorum. Sağlıksız şeyler yememeni tavsiye ederim. Bol bol da su iç.
Bu arada kimin menüsü sana az geldi bilmiyorum ama istersen sen normal de yediklerini bi paylaş. Biz yorumlarız.

Dn: emzirme sürecinde kilo alıyorsan gereğinden çok yediğin içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…