Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihaaaaaaann delikafadulden hoşgeldiin ben malesef yeni görebildim mesajlarını,
hayırlı uğurlu olsun canım, nişan çok tatlı oluyor ama düğünün yeri başka oluyor, Allah tamamına erdirsin, yuvanızı mutlulukla kurup mutlulukla sürdürmeyi nasip etsin, hepimizin yuvasına da huzur ve sevgi versin Rabbim şu güzel mübarek günlerin hatrına...

ben de bugün havuza gidicem ramazan öncesi son günü değerlendirmek adına. sahurda daha çok kahvaltılık yicem, yumurta menemen gibi şeyler ek olarak olabilir. 4 dilim ince ekmeği geçmeden, karpuz ve diğer meyveleri de dahil ederek. bol su ve bitki çayı..
iftarda da çorba ile başlıcam, genelde ben küçüklüğümden beri çorba sonrası doyarım :) geçen yıl tam düğünümden önceydi ramazan, 53 kg falandım düğünümde, ramazanda çok güzel zayıflamıştım. bu sene de en azından 3 kg falan versem süper olur.

canım benim hoşbuldum teşekkür ederim inşallah hayırlı olur düğüne var bir sene herhalde bir sene içinde kurtulurum bu kilolardan yeterki isteyelim şuan için tek korkum ramazanı kilo almadan atlatmak hatta verirsem bile çok mutlu olucam bende senin gibi düşünüyorum yumurta yiyerek tok kalmayı sağlarız diye düşünüyorum inşallah öyle olur ve bol su iftarıda dediğin gibi yapıcam çok az çorba ve biraz dinlenicem evde annemede söyledim zaten çok yemek ve çeşit yapma dedim zaten iftara yakın gelicez eve çeşit çeşit yemekleri görüp iştahımız kabarmasın az az çorba salata ve tek çeşit yemek yiyelim yeter meyvemiz ve bol suyumuz olsun yanında yeterli olur büyük ihtimalle adcim sağolsun bir sürü faydalı bilgi yazmış bizlere kardeş takımımız olmasa ne yapardık gerçekten çok yardımcı bize canım benim özlemişim sizleri 10 günde hemen toparlanmalıyım bende ramazanla birlikte gelmiş olan fazla kiloları verelim cumaya kadar öpüyorum canım .opuyorumnanaktan

merhaba millet..
bilin bakalimm ben nerdeyim???
yunanistanin sakiz adasindan pire limanina giden bir feribottayim.. saat 22.00 de kalkti gemi. sabah saat 6.30 da pireye iniyoruz kismetse. ordanda italyaya gececegiz. gemide internet oldugunu görünce pek sevindim. size bir selam vereyim dedim. am a kimseye rastliyamadim. erkenden yatmissiniz :))
kallisim bilmem sms im geldimi sana ama emanetini aldim gülüm. cok cok cok begendim tesekkürler.
ilk firsatta tekrar ulasirim size insallah belkide ikinci gemide belli olmaz.. öpüldünüz hepiniz mucukssssssssssssssss

ablacım nasılsın seni nasıl özledik bilemezsin kalliste ablamla her yazışmada adın geçiyor tatil bitti dönüyorsun diye biliyorduk ama senin tatil hala devam ediyor anlaşılan gerçi misafir yoğunluğunda dinlenebildinmi bilmem ama insan sevdiklerinin yanında olunca mutluluğuda enerjiside kat kat artıyor italyaya bizdende selam söyle alkisalkisalkis inşallah çabuk dönersin hergün yazışmalarını ve tatil anılarını dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok öpüyorum ablacım .opuyorumnanaktan

günaydın canım takımım bugün orucun ilk günü herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum inşallah sağlıkla geçiririz bu mübarek ramazan ayını eee azcıkta kilo versek hiç fena olmaz ama aman sakın almayalım hemen sahurda yediklerimi yazayım sizlere galiba düzene gireceğim inşallah .
2 yumurta ( çokmu olmuş )
domates salatalık ( bolca )
k.k. büyüklüğünde peynir
minik bir parça çokokrem ( bunu utanarak yazıyorum )
4 dilimde yaz helvası ( bunuda yüzüm kızararak yazıyorum )
bol çay ve 1 lt su
10 adet zeytin

sahurda yediklerim bunlar çokmu olmuş arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum biraz çok gibi ama ekmek hiç yemedim özellikle yumurtayıda sevmeden yedim ama tok tutar beni diye inşallah kilo almam hadi sizdende bekliyorum hem yorumlarınızı hemde yediklerinizi öpüyorum hepinizi canlarım .

ah ablacım aldım aldım sms yi ama kontorüm yoktu .. eşimde evde değildi bu sabah geldi.. arayamadım bu yüzden çokta üzüldüğm seni son kez arayamadığım için....
emanetim senin artıkkaydirigubbakcemile3 eğer izmirde bırakmadıysan eve gidince nolur foto çek ablam çerçeveli halini ben de görmedim ayça yaptırdı onu ben yokken ama izmirde bıraktıysan canın sağ olsun seneye çekersinkaydirigubbakcemile3

çok olmuşohaoldumsmile 10 zeytin çok.... çokokrem gereksiz zararlı hemde... yaz helvasına da dokunmamalıydın ama ilk sahur diye affedilebilirsin belkisempatiksalakcinni

ferihancım fotoyu maille yollamaya baksana bana ben ekliyim eğer istersen tabiki.. mail ile kolay yollarsın diye düşündüm adresimde var sende..

hem dolma hem pilav
tramisu
kuruyemiş
puding..
ah bir de halley var...

böyle bir diyet olmaz... bu tür paylaşımları yapıp diğer kişileride etkilediğimizi unutmayalım... kaçamaklarınızı yazmayın eğer çok abartıyorsanız ve bu liste çok abartı olmuş insan ister istemez etkileniyor..

ferihancım 3 günlüğe yaptık tatil canım hem cenaze hem eşimin izni uzun değildi geri döndük... dünde acil istanbula çağırdılar eşimi bu sabah gelmiş eve yani biz izindede olsak böyle aksilikler oluyor yaz aylarında ama ne yapalım yaptık yinede 3 gün yeter.. sıcaktan fenalık geçirdim çok bunaldım hem yüzdüm köpeğimel eylülde sadece eşim ve ablamla gideceğiz kısmetse bakalım bir hafta kadar kısmet ama ..

gerihancım reyhan abla hala tatilde değil gemide evine gidiyor opuyorumnanaktan cumaya evinde olacakmış hayırlı yolculuklar ablacım...
ben de bu gün bilet alıcam yarın veya cuma ablama gidicem cenaze için gidip apar topar döndük ablamı çok göremedim hemde geçen gün çok rahatsızlandı aklım kaldı .. döndüğümde biz de reyhan abla ile başlarız sıkı bir diyete ben orada olduğum müddetçe tutmayacağım oruç deniz kenarı nefes alınmayacak derecede nemli ve tüm gün koşturmaca yapamam yani fenalaşır kalırımbilmiyorumkismile dönünce yine proteine başlayacağım bakalım..

merhaba arkadaşlar,
kalliste ablacım varlığın güzel bişey, hemen olaya el koyuyorsun uyarılar açısından. faydalı oluyor bence.teşekkürler katkıların için..
bugün burada hafif bir rüzgar esiyor, hava sıcak ama bunaltmıyor ramazandan mıdır nedir:)
sahurda 1 kk peynir, domates salatalık, azcık yumurtalı patates (hakkaten az yedim), bir tatlı kaşığı bal ve 1 dilim kadar karpuz yedim. normal diyette de kahvaltıda bukadar yiyordum zaten, karpuz yerine incir yiyordum. bolca su da içtim, midem rahatsız biraz, iştahım da yoktu, umarım halsiz düşmem bugün öğleden sonra..

merhaba hanımlar herkse hayırlı ramazanlar diliyorum
sahur yapamadım çünkü ezanın okunmasına 5dk. vardı sadece azıcık ekmeğin arasıa peynir koydum 1bardak su içtim hoca ''allahu ekber'' dedi
iftarda da fazla yememek niyetindeyim menüm çorba salata börek ayran
üstüne çay en son karpuz yiyeceğim
aslında ramazanda yediklerimi yazarken ben çok çekiniyorum ya birinin oruç haliyle canı çekerse diye siz ne diyorsunuz bu konuda?

slm canlarım
şükür kavuştuk ramazana inşallah hakkıyla tutabiliriz oruçlarımızı.hemen sahurdaki menümü yazayım
öncesinde bol su içtim 1 yumurta,küçük çiçek ekmeğin bi parçası(yani fazla değil),domates,açık şekersiz çay

iftar menümüzü de yazayım
çorba,etli nohut,pilav,salata (yemeklerden azar azar yemeyi planlıyorum)
hepinizi öpüyorummm:)

ii geceler kızlar
nasıl gidiyor ramazan
valla ben bu günü klimanın önünde geçirdim tüm gün akşam kahvaltı yapptım
çorbada vardı ama yiyemedim
sıcaktan çok ağır şeyler yiyemeyeceğiz sanırım
sahurda yoğurt çorbası yemeyi düşünüyorum
2 gibi yer yatarım

hayırlı ramazanlar herkese
a e olun..

herkese günaydın

Ramazan ayınız mübarek olsun kızlar,inşallah hayırlı,sağlıklı ,huzurlu bir ramazan gerçirirsiniz. yazılara şöyle bir göz gezdirdim. kalliste ablacım olaylara anında müdahale ediyor ne güzel.ablacım arada bizim takımada uğramanı rica ediyorum. reyhan ablada ilk fırsatta hemen yazmaya çalışıyor.
bu arada honey cim sahur vakti ezan vaktine kadar değil,imsak vaktine kadar hayatım. yani saat 4 gibi son. elinde imsakiye yoksa istersen netten bakarsın canım.
bu arada bizim topikte biraz üzüldük. dosba arkadaşımın dizinden sıkıntısı vardı. dr a gitti emar falan çekildi dün sonuçlarını götürdü, sağolsun patavatsız dr. bacağın bitmiş,iliklerde hasar var,kemik deforme olmuş diyerek iyice düşürmüş dosbamı. tamam adamcağız doğruları söylemek zorunda,ama gittiği diğer dr da doğruları söyledi ama motive ederek. çok üzüldük anlayacağınız. sizlerden dosba arkadaşım için dua etmenizi rica ediyorum canlarım. arada gelip onun için birşeyler yazarsanız moral olabilir diye düşünüyorum. çok öpüyorum,tekrar hayırlı Ramazanlar diliyorum.

ayrıca ferihancım,canım yazdığın güzel dileklerin ve önerilerin için çok teşekkürederim hayatım. duygularımız karşılıklı.bizlerinde sizlerden alacağı çok şey var.hepinize sonsuz teşekkürediyorum. Rabbim den herşeyin gönlünüzce olmasını diiyorum canım.

slm naber
ben eh işte midemde için için bir kazıntı var
iftarada daha 5 saat var
şimdi mutfağa giricem annemleri çağırdım iftara
patlıcan kebebı yapıcam yağsızkıymayla
çorba salata güllaç hepsi yiyebileceğim şeyler
hadi ben kaçtım

hrs iyi iftarlar
a e olun..

dün iftarı çok susadığım için hemen 3 bardak suyla açtım.çorba içemedim canım istemedi.yemekten az yedim.yoğurt üzüm,karpuz yedim ek olarak.sonrasında soda içtim.teravihten sonra kısa ama tempolu bi yürüyüş sonra 2 çay bardağı şekersiz çay ve malesef 3 adet rondo bisküvi yedim bol su içerek günü bitirdimm..inşallah hep böyle devam eder:)

slm 5.takımın tatlı insanları
hemen bu geceki sahur menümü yazayım;
önce 3 bardak su,1 yumurta,yoğurt,domates,1 dilim ekmek,2 çay bardağı şekersiz çay sonra 1 su bardağı daha su ve yatış.
bugün sporla desteklemeye karar verdim.30 şınav,30 sırt üstü mekik çektim.50 sağ yan,50 sol yan,40 da kelebek hareketi,20 kez bel çevirdim.50 sopalı hareket,50 bisiklet hareketi yaptım çok şükür=)) yağlarım eriyecek ve gidecek inşallah...
iftar menüsünde çorba,sarma,dolma,yoğurt ve salata var.inşallah az az yemeye çalışcammm
hepinize kucak dolu sevgilerrr :)

merhaba arkadaşlar, ben de dün akşamı malesef acilde tamamladım.
dün de bahsettiğiö gibi midem rahatsızdı aşırı halsizleştim dün öğleden sonra, buraya bi msj yazmıştım doktora gittim ve rapor verdi, eve gittim uyumaya çalıştım ama hem mide bulantısı, baş ağrısı, bir de üstüne aşırı mide kramplarıyla saati zorla 8 yaptım. ezan okunduğunda zerre iştahım yoktu, 2 bardak su içtim, zorla bir kase yoğurtlu çorba yedim 1 bardak meyve suyu içtim çok azcık da yoğurt yedim o kadar. sonra tabi kendime gelemeyince de acile gittik, susuz kalmışsın dedi ama bence ben bi şekilde yediğim bişeyden zehirlendim. kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama sabahları mutlaka işe gelmem gerekiyor. gitmedim o yüzden.
bugün niyetli değilim bolca su içmeye çalışıyorum sabah çok az peynir ekmek yedim, öğlen de evime gittim tavuk yedim ekmeksiz. halsiz düşmemek için yiyorum ama hala iyi değilim.. dualarınızda bana da yer verin, bu ara ailevi sorunlar da yaşıyorum, ramazana böyle başlamak istemezdim... :çok üzgünüm:

canlarım canım takımım benim iş yerinde bilgisayarım bozuldu iki gündür giremiyorum internete hatta bilgisayarı hiç kullanamıyorum yarın sabahta listeleri yapamayacağım sizdeen ricam yarın için idare edermisiniz listeleri hazırlayıp kardeş takımdanda yardım isteyip sunarmısınız paylaşım alanına ben kilo bildirimimi yapayım malesef 2 kilo almışım kusura bakmayım pc yapılır yapılmaz gelicem bol paylaşımda bulunacağız hemen kardeş takımada yazıyorum yarın için herkeze başarılar dilerim hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…