- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.501
canım takımım utandığım için yediklerimi yazamıyorumyarın itibariyle sahurda ve iftarda yediklerimi yazacağım kesin kilo aldım ama ne kadar aldım görmek bile istemiyorum cuma günü görüp değerlendirme yapıcaz hep birlikte o yüzden ben sahuru protein ağırlıklı ve kahvaltı olarak yapıcam iftarıda önce bir küçük kase çorba sonrası belki yemek olabilir diye düşünüyorum az yiyerek ve protein alarak kilo vermesemde almamayı garantileyebilirim sanırım önemli olan kilo almamak bu arada yürüyüş yapamıyorum dün 30 dk yürüyüş yaptım bugünde öyle olacak sanırım yavaş yavaş sabah yürüyüşlerinede dönmem gerekiyor şu nişan rehavetini atmalıyım üstümden ama şu 10 kilo ne kadar değiştirdi beni anlatamam sizlere bir beden küçük bir elbise alıp giydim bu arada ne giydiğimi yazmadım sizlere keşke resim ekleme imkanım olsaydı ama bilmiyorum nasıl ekleneceğini beyaz bir elbise aldım diz altı kolları kısa üzeri ışıltılı gibi saçlarımıda maşa yaptırıp hafif önlerden toplattım hafif bir makyaj ve çok hoş olmuştum ne mütevazilik diyeceksiniz ama gerçekten kendimi çok beğendim o yüzden yazıyorum bunu sonuçta sonu güzel olsun değilmi canım takımım hepiniz benim arkadaşım dostum kardeşim oldunuz o yüzden anlatıyorum size bunu keşke içimdeki herşeyi dökebilsem anlatabilsem ama hem sizi yorarım hemde parmaklarım yorulur neyse çok öpüyorum sizi ramazanla ilgili ne yiyebiliriz bir kaç öneride bulunursanız iftar ve sahur için çok sevinirim ben genelde kendimi kaybederimde hiç olmazsa bilgilendirelim birbirimizi opuyorumnanaktan
ferihaaaaaaann delikafadulden hoşgeldiin ben malesef yeni görebildim mesajlarını,
hayırlı uğurlu olsun canım, nişan çok tatlı oluyor ama düğünün yeri başka oluyor, Allah tamamına erdirsin, yuvanızı mutlulukla kurup mutlulukla sürdürmeyi nasip etsin, hepimizin yuvasına da huzur ve sevgi versin Rabbim şu güzel mübarek günlerin hatrına...
ben de bugün havuza gidicem ramazan öncesi son günü değerlendirmek adına. sahurda daha çok kahvaltılık yicem, yumurta menemen gibi şeyler ek olarak olabilir. 4 dilim ince ekmeği geçmeden, karpuz ve diğer meyveleri de dahil ederek. bol su ve bitki çayı..
iftarda da çorba ile başlıcam, genelde ben küçüklüğümden beri çorba sonrası doyarım :) geçen yıl tam düğünümden önceydi ramazan, 53 kg falandım düğünümde, ramazanda çok güzel zayıflamıştım. bu sene de en azından 3 kg falan versem süper olur.
merhaba millet..
bilin bakalimm ben nerdeyim???
yunanistanin sakiz adasindan pire limanina giden bir feribottayim.. saat 22.00 de kalkti gemi. sabah saat 6.30 da pireye iniyoruz kismetse. ordanda italyaya gececegiz. gemide internet oldugunu görünce pek sevindim. size bir selam vereyim dedim. am a kimseye rastliyamadim. erkenden yatmissiniz :))
kallisim bilmem sms im geldimi sana ama emanetini aldim gülüm. cok cok cok begendim tesekkürler.
ilk firsatta tekrar ulasirim size insallah belkide ikinci gemide belli olmaz.. öpüldünüz hepiniz mucukssssssssssssssss
merhaba millet..
bilin bakalimm ben nerdeyim???
yunanistanin sakiz adasindan pire limanina giden bir feribottayim.. saat 22.00 de kalkti gemi. sabah saat 6.30 da pireye iniyoruz kismetse. ordanda italyaya gececegiz. gemide internet oldugunu görünce pek sevindim. size bir selam vereyim dedim. am a kimseye rastliyamadim. erkenden yatmissiniz :))
kallisim bilmem sms im geldimi sana ama emanetini aldim gülüm. cok cok cok begendim tesekkürler.
ilk firsatta tekrar ulasirim size insallah belkide ikinci gemide belli olmaz.. öpüldünüz hepiniz mucukssssssssssssssss
2 yumurta ( çokmu olmuş )
domates salatalık ( bolca )
k.k. büyüklüğünde peynir
minik bir parça çokokrem ( bunu utanarak yazıyorum )
4 dilimde yaz helvası ( bunuda yüzüm kızararak yazıyorum )
bol çay ve 1 lt su
10 adet zeytin
sahurda yediklerim bunlar çokmu olmuş arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum .
ferihancım fotoyu maille yollamaya baksana bana ben ekliyim eğer istersen tabiki.. mail ile kolay yollarsın diye düşündüm adresimde var sende..canım takımım utandığım için yediklerimi yazamıyorumyarın itibariyle sahurda ve iftarda yediklerimi yazacağım kesin kilo aldım ama ne kadar aldım görmek bile istemiyorum cuma günü görüp değerlendirme yapıcaz hep birlikte o yüzden ben sahuru protein ağırlıklı ve kahvaltı olarak yapıcam iftarıda önce bir küçük kase çorba sonrası belki yemek olabilir diye düşünüyorum az yiyerek ve protein alarak kilo vermesemde almamayı garantileyebilirim sanırım önemli olan kilo almamak bu arada yürüyüş yapamıyorum dün 30 dk yürüyüş yaptım bugünde öyle olacak sanırım yavaş yavaş sabah yürüyüşlerinede dönmem gerekiyor şu nişan rehavetini atmalıyım üstümden ama şu 10 kilo ne kadar değiştirdi beni anlatamam sizlere bir beden küçük bir elbise alıp giydim bu arada ne giydiğimi yazmadım sizlere keşke resim ekleme imkanım olsaydı ama bilmiyorum nasıl ekleneceğini beyaz bir elbise aldım diz altı kolları kısa üzeri ışıltılı gibi saçlarımıda maşa yaptırıp hafif önlerden toplattım hafif bir makyaj ve çok hoş olmuştum ne mütevazilik diyeceksiniz ama gerçekten kendimi çok beğendim o yüzden yazıyorum bunu sonuçta sonu güzel olsun değilmi canım takımım hepiniz benim arkadaşım dostum kardeşim oldunuz o yüzden anlatıyorum size bunu keşke içimdeki herşeyi dökebilsem anlatabilsem ama hem sizi yorarım hemde parmaklarım yorulur neyse çok öpüyorum sizi ramazanla ilgili ne yiyebiliriz bir kaç öneride bulunursanız iftar ve sahur için çok sevinirim ben genelde kendimi kaybederimde hiç olmazsa bilgilendirelim birbirimizi opuyorumnanaktan
hem dolma hem pilavferihancım tebrikler
bir yastıkta kocayın inş..
bugün iyi geçti
sabah yarım halley
öğlen 1kepçe çorba 4 5 kaşık pilav az et salata 1 dolma
ikindi 1 dilim tramisu
akşam yemek yemedim
biraz kuruyemiş 1 tabak puding
okadar işte böyle hrs kolay gelsin a e olun
ablacım teşekkür ederim tekrar başın sağolsun tatil işini ne yaptın çıkabildinmi reyhan ablada geliyormuş demek ne güzel reyhan ablam geldiğimde seni 80 le düşmüş görürüm diyordu ama ben yerimde sayıyorum sizinle beraber bende tatile girdim resmen sıkı bir protein diyetine ihtiyacım var aslında gerçi şimdi ramazanda girdi ama ne yapmamı önerirsin ablacım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?