Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasıl güzel yazmışsın bu hafta çocukların dr meselesi 14. takımdaki kaptan olayı işyerindeki işler vs derken takımla fazla ilgilenemedim ama browniler kekler tatlılar havada uçuşmuş
ptesi diyarbakır ve şırnak a gidip çarşamba gün döneceğim ondan sonra sıkı tutmak gerkiyor

Canim kilo verme doneminde olduguna gore kahvaltin sanki biraz odul gibi olmus marmelat kaymak
Ogle fazlasiyla mercimek koftesi yemisin
Aksam uzerine bakla muz hurma dikkat edersen fazlasiyla kh agirlikli olmus
Ogunlerin birinde canin istedigini yiyorsan digerlerinde dikkat etmelisin
İshalin de tamamen bu menunun sonucu marmalat kaymak mercimek hurma bakla
Mercimek ve bakla gaz yapar hurma ve marmelat tatli ishal
Ara ogunde hurma yemek istediginde sabahtan sonraki aranda tercih et
Sayida 3 u gecme derim cunku kalorisi yuksek iki kalorili meyveyi bir arada yeme
Bunlar beni m sana onerbileceklerim umarim isine yarar

evet kızlar yarın cuma bakalım bu sessizlik hayra alamet olsur umarım yarın görüşeceğiz
deneme sürecindeki arkadaşlar
whitedaisy84 bu cuma kilo da bildirmedin sanırım vazgeçtin
M morrigann
murya07
evlaefe ve @beyazinci kızlar sizinde mesaj sayılarınız ve menü belirtip belirtmediğinizi kontrol ederek yarın ekleyeceğim eğer listeye girmeye niyetli iseniz özellikle bu dönem ilk sayfadaki kurallara uymalısınız

not morrigan 16.02. den bu güne 38 msj
murya07 16.02 den bu yana 30 msj ama ptesiden beri mesaj yazmamışsın dün siteye girmişsin en son
evlaefe 20.02 de takıma gelmişsin bugüne kadar 32 mesaj
beyazinci 16.02. den bugüne toplam 20 mesajın var

Son düzenleme:
6 tane hurma mı

Tamamdır :))

Kaptan çalışıyor :) maşallah kaptanım.

nilsub ben icip geldim kahvemi ciciiimm sagolasin
Bende simdi iciyorum yeni oturdum walla sabah 8:30 dan beri ayaktayim
Buyuk oglum okula gidince kahvalti yapip ciktik esimde vardi nevresim falan degistirdim mobilyacilari dolastik eve gel yemek hazirla cocuklari doyur masayi topla esimi ise gonder yeni oturabildim
Daha da bi suru is bekler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…