- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.121
Benim bir arkadaşım dizi izlerken bir yandan TV karşısında egzersiz yapıyormuş.
Dizi izlerken dizüstü bilgisayarda egzersiz videosunu sessiz olarak açıyormuş. Zaten devamlı yaptığı için hareketleri ezberlemiş. Hem dizi izliyorum, hem spor yapıyorum diyor.
Aminnnn.Aynen katılıyorum canım. Hepbirlikte başaralım inşallah. En büyük dileğim.
SüpersinnnKızlaaaarrrr....
Tartıldım ve nihayet 63.5 kg çıktım. Çok sevindim demek ödemmiş... bazen yorgunluktan da olabiliyor.
Bebeğim yaaaa, geçmiş olsunMenümü yazayım kaptaniçem kızmasıntoplight
Sabah; 1 yeşil elma, 1 activia
Ara; şekersiz türk kahvesi
Öğle; 2 yumurtalı az ıspanak
Ara; Nescafe, 2 hurma, 3 kayısı (regl'den heralde neden yedim bilmiyorum)
Akşam; 2 kabak kavurma 3 yk yoğurt ile kabaklı salata.
su:1,5 bile olmama ihtimali var.
şu anda çok ağrım var, çok kötüyüm
geçmiş olsun kuzumMenümü yazayım kaptaniçem kızmasıntoplight
Kramp tarzı karın ağrım var geceden beri hal da devam ediyor baklanın da etkisi var sanırım bunda:/Bakla gaz yapar canım. Hemde gazın babasını yapar
İshaline göre beslenmediğini söylemek zorundayım. Yumurta, kaymak, hurma. İyice bozacaksın tatlım mideni. Patates haşla ya da tuzsuz yağsız lapa yap onu ye. Evet diyet yapıyorsun ama önce sağlık. Zaten abartmazsan birşey de olmaz. Sabah sadece ekmek ve yağsız ya da yarım yağlı peynir yeseydin mesela daha iyi olurdu.
İshal su ve mineral kaybettirir. Bol bol sıvı al canım.
Aklımda öyle kalmış ama senin için baktım netten canım;Kramp tarzı karın ağrım var geceden beri hal da devam ediyor baklanın da etkisi var sanırım bunda:/
Bakla yıllardır yemediğim bir sebzeydi markette gördüm değişiklik olsun diye almıştım ne bileyin böyle olacağını
Bıgün eve gidince patates muz su ağırlıklı beslenicem üstad çok teşekkürler
Hurma da ishalde zararlı mı
Ay benim eliptikte tam tv nin karşısında yapsam keşke içimden gelmiyorBenim bir arkadaşım dizi izlerken bir yandan TV karşısında egzersiz yapıyormuş.
Dizi izlerken dizüstü bilgisayarda egzersiz videosunu sessiz olarak açıyormuş. Zaten devamlı yaptığı için hareketleri ezberlemiş. Hem dizi izliyorum, hem spor yapıyorum diyor.
Akşam ölçümü iteleyin beni eliptiğeBence cokta güzel yapıyormuş. Benim ipimde hep salonda sehpanin uzerinde durur hic kaldirmam her her boslukta atlarim. Hatta en kisa zamanda eliptik alicak hatta salonumda durucak. Diyet bigun viticek ama bence spor ömür boyu sürmeli zaten o zaman bidaha diyet yapmayada gerek kalmaz
Geçmiş olsun hasta misinMenümü yazayım kaptaniçem kızmasıntoplight
Canım düzenli katılımla 3. Cuman da gidebiliyorsunKızlar ben listeye ne zaman dahil olacagım
Canım düzenli katılımla 3. Cuman da gidebiliyorsun
Üzülme bizde bekledik
Hadi insallahÜzülme bizde bekledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?