- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.741
Eskiden cansu kaptanken giderdim izlemeye almistim artik sana kahveye gelirizpisiciklerimm
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat
artık 2 takımımız var
ben hep buradayım,siz de beni bırakmayın olur mu?
dn:kedimi vermemmmmm
Spor yapmadığı her halinden belli. mevcut spor listesinden haberi bile yok
Waayyyy gormedigin biri spor yapmis da spor listesi de yaparmis
Aferin gben kiz sana helal olsun
Eyvah eyvah 3gün uğramadım takımın mitivisi gidicikmişkaptanim cok haklisin. Hadi bendemedusa38 gibi kanka yaparsam ve o mechul cok sansli kanka beni kendi takimina alirsaa
O zaman siz bensiz naparsiniz
Aslında meyveler de cok masum degil, sırf şeker diyebiliriz. Akşamları en iyisi yoğurt yeevet akşamları. illa çocuklara bi şeyler veriyorum. bu ara kek ve magnolya yaptım . hafta sonu yaptım . az az yedim. normalde oturur adam akıllı yerim de tuttum kendimi.
bazen fıstık ayıklıyorum çocuklara. bazen fındık kırıyorum. işte ben de yiyorum. canım çekiyor . yemesem iyi. ya da sabah saatlerinde yesem neyse. akşam olmuyor . haklısın. bunu bırakacağım inşallah . akşam greyfurt yiycem. umarım .
Hayırlı uğurlu olsun monisimpisiciklerimm
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat
artık 2 takımımız var
çok güzel yazmışsın doğru söze ne denirKizlar bazi menulere bakiyoruz begenmediklerimize yorum yapiyoruz yenmemesi gerekenleri soyluyoruz morordekin kac tavsiyesini gordum
Kaptanim dunden tartilin dedi uygulayan cok az
Sonra uygulamiyorsunuz
Sonra arti oluyor
Sonra uzuluyorsunuz
Herkeste bir isteksizlik iradesizlik
Canla basla vermeye calisip ta olmayanlara bisey demiyorum
Kimi arkadaslarda guzel spor yapiyor ama yediklerini ancak dengeliyor
Hadi uyanin kizlar
Sadece uzulmekle moral bozmakla olmaz birazda duzeltmeye calisalim yanlislari
seni nasıl bırakırız aşkolsunpisiciklerimm
artık 2 takımımız var
Aslında meyveler de cok masum degil, sırf şeker diyebiliriz. Akşamları en iyisi yoğurt ye
Hayırlı uğurlu olsun monisim
Eminim cok başarılı olacaksın
Tabi ki seni ve takımını asla yalnız bırakmayacağız, siz artık kardeş takımımızsınız
seni nasıl bırakırız aşkolsun
Ben gittim diye mi üzüldün senGünaydın kaptanim amin hepimiz icin guzel bi hafta sonu olsunama buralar pek bi sessiz aysemde gitti
Yok aysem i ikna ettik izne ayrilmaktan vazgecti donecek ama biraz zaman verelim
Hastayım yatıyorum mide bulantısı dan gebericem sabahtan beri ağzıma lokma koymadimKatılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.
Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım
lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
@besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
@gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz
@0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
@wendigo hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
@balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
Ay o bizi bırakmış
Çok geçmiş olsun canım, inşallah toparlarsın en kısa süredeHastayım yatıyorum müdürü bulantısı dan gebericem sabahtan beri ağzıma lokma koymadim
Sağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrumÇok geçmiş olsun canım, inşallah toparlarsın en kısa sürede
geçmiş olsunSağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrum
nilgüşüm geçmiş olsun bitanemHastayım yatıyorum mide bulantısı dan gebericem sabahtan beri ağzıma lokma koymadim
yok kız burdayım ne bırakmasıAy o bizi bırakmış
dilekcim burada ki diyet gruplarından birini daha açtık ,onun kaptanı oldum. senin gibi yeni gelen üyelerle zayıflıcaz inşallahAyşe cim .kaptan mı oldun. ne yapmakla görevlisin
O günün güzelliği senden vehayırlı geceler pisiciklerim
çok mutlu mesudum ,Baharım püsküütüm yuvasına döndü, şenlendik
2 gündür fıldır fıldır dışarılardayımçok keyifli 2 gün geçirdim dün lydznp ayşem ve inatettimolacak özgem ile birlikte
bugün de annem ve ablamlaydım
şu an yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim
bu haftam duygusal depremlerle geçti,mutsuz oldum yedim,mutlu oldum yedim2 gündür su içmediğimi farkettim
yarın sabah eski düzenime dönüyorum inşallah
cumaya var 5 günüm ,toparlanmama yetmesini umut ediyorum
birazdan, bayılmadan yatarım
güzel, misler gibi uyuyalım sabaha musmutlu kalkalım inşallah
iyi geceler
hepimizden hepimizden
hayırlısı olsun .dilekcim burada ki diyet gruplarından birini daha açtık ,onun kaptanı oldum. senin gibi yeni gelen üyelerle zayıflıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?