Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ee bosever 10 u git yat tatlim sersem gibisindir
bunu okuduktan sonra kendimi yatakta buldum
O 1 dilim baklava için bana bazı sözler verilmişti? Hani nerede?

Ay sözümü geri aldım 5te uyuyup birkaç saat uykuyla durduğunu unutmuşum.
Yarın yaparsın gben
canimmm evet maalesef ayni gun yapamadim bugun hallettim bile sabahtann 1 saat callanetics yapildiii
yaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizz
bakkk bunlar da saklidan medusayla gorusuyorr
hosgeldin dilekcimmm, ilham perimiz olursun bizimm cipcitir halinle maasallahh
yavrum en son ne zaman kan tahlili oldun bilmiyorum ama demirini bir kontrol ettir. Kahve telvesi yemenin hosuna gitmesi demir eksikliginden oluyormus basima geldi ordan biliyorum.

sabah yavruyu babannesine verip biraz daha uyudum uyaninca kahvalti hemen arkasindan spor ordan misafirlik. Ne var tahmin edin, elmali pasta, mercimekli. Yemiyorumm
teşekkür ederim canımcım
ben hep burdayım
hayirli olsunnnnn monicimm
Yaşanan bazı olaylar moral ve motivasyonumu düşürmüştü. Ama kaptanım ve arkadaşlar sağolsun beni rahat bırakmadılar. Vazgeçtim. Şimdi bende döndüm diyelirim
bak yaaa bir daha gidersen cok fena olur ha
kaptan olmus derdi kedi bakalim sen ne saceceksin armanizii
Spor yapmadığı her halinden belli. mevcut spor listesinden haberi bile yok
var ama orayi kimse kontrol etmiyor ki cok sıkıcı.
Eyvah eyvah 3gün uğramadım takımın mitivisi gidicikmiş
gidiyo iste yaz surekli

Sağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrum
gecmis olsunnn yavrumm hemen iyiless

boyum 170 .
normalde kilom 52-53 dür .
3. doğumdan sonra hala o kiloya düşemedim .
Merhaba, hoş geldin aramıza.
Bana kalırsa senin diyet ile kilo vermek değilde sporla bunu yapman gerekir. Sanıyorum görünüşte hoşuna gitmeyen yerler var. Sporla daha şekilli bir bedene sahip olabilirsin. Ayrıca tartıya bakma. Bazen tartıda kilo almış görünürken inceliyorsun. Benim 1 hafta 1,5kiloya yakın fazlam vardı ama ölçü aldığımda her yerden 1-3cm arası incelmiştim.
Aynada görüntü farkedildiği için meraktan ölçtüm sadece. son kilolarda sloganımız bu bizim.
"Tartı hiçbirşey, görüntü herşeydir"
Her yerin yağlı değil işte. Her yerin gevşek. sıkılaşman lazım. Bunun için de spor spor spor

hayırlısı olsun .
kahve içecğim şimdi. sabah beri 2 bardak su içebildim . su da içmek istemiyorum bugün
teşekkür ederim canım
bol bol su içmeye çalış

yaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizz

hayirli olsunnnnn monicimm

kaptan olmus derdi kedi bakalim sen ne saceceksin armanizii

evett sensiz buluştukkkız sen nerdeydin ki

teşekkür ederim

heralde şekerim kedi önemli

Sağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrum
Yaa kıyamammm yerim onu
canimmm evet maalesef ayni gun yapamadim bugun hallettim bile sabahtann 1 saat callanetics yapildiii
Süpersiiiinnnn
sabah yavruyu babannesine verip biraz daha uyudum uyaninca kahvalti hemen arkasindan spor ordan misafirlik. Ne var tahmin edin, elmali pasta, mercimekli. Yemiyorumm
Anneanne & babaanneler olmasa napardık

Yeme sakın yeme

haha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .
tamam.

25.02.2018, Pazar günü menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
cherry domates
1
NASIL BİR UYGULAMA CANIM SPOR İÇİN Mİ
Evet. Uygulamanın sahibi Doris Hofer fitness eğitmeni. Onun egzersiz videolarını yapıyoruz. Blogunda sağlıklı diyet yemek tarifleri ve bilgilendirici yazılar da paylaşıyor.

Daima fit grubumuz bugun acilisini yapti ilk menusude benden gelsin spor listemizide alta ekleyim belki bakmak isteyen olur

Sabah
Uyaninca limonlu su 2 bardak
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Ara
Kahve
Bir cay bardagi greyfurt suyu
Ogle
Zeytinyagli yesil fasulye
Aksam
Tavuk sote
Cacik
Yuruyus
10.000 adim
15 dakika plates bantla kol omuz bacak esnetme
Listedeki hareketler
Su 3 lt
Unuttum burdan dosya eklenmiyo ekstra olarak eklerim spor listesini

siz yazınca baktım . kadın 42 yaşında ama fıstık gibi. 3 tane de çocuğu varmış . maşallah .
işte benim de idealim böyle olmak tabi. ama spor da şart . benim hayatımda spor yok . inşallah olur .

Tamam canım tamam

Yaa kıyamammm yerim onu

Süpersiiiinnnn

Anneanne & babaanneler olmasa napardık

Yeme sakın yeme
marul yiyorum cok sukur evet anneanneler babaanneler saglikla mutlu yasasin insaallah hep guzel gunlerini gorsunler
haha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .
tamam.
Canim bence tartidansa olculerini al sen onlari veri olarak kullan. Nette aratirsan gorursun daha kilolu oldugu fotograflari paylasan sporcular var cok daha zayif gorunuyorlar, yaglarini kasa cevirdikleri icin.
Spor listesi aylik
bende katilicamm kurallara bir daha bakiyimm. Sporda bu liste mi takip edilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…