- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.761
canım nasılsın özlettin kendinitoplight özeline bakınca bana döner misin canım
bunu okuduktan sonra kendimi yatakta buldumEe bosever 10 u git yat tatlim sersem gibisindir
O 1 dilim baklava için bana bazı sözler verilmişti? Hani nerede?
canimmm evet maalesef ayni gun yapamadim bugun hallettim bile sabahtann 1 saat callanetics yapildiii
yaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizzhayırlı geceler pisiciklerim
çok mutlu mesudum ,Baharım püsküütüm yuvasına döndü, şenlendik
2 gündür fıldır fıldır dışarılardayımçok keyifli 2 gün geçirdim dün lydznp ayşem ve @inatettimolacak özgem ile birlikte
bugün de annem ve ablamlaydım
şu an yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim
bu haftam duygusal depremlerle geçti,mutsuz oldum yedim,mutlu oldum yedim2 gündür su içmediğimi farkettim
yarın sabah eski düzenime dönüyorum inşallah
cumaya var 5 günüm ,toparlanmama yetmesini umut ediyorum
birazdan, bayılmadan yatarım
güzel, misler gibi uyuyalım sabaha musmutlu kalkalım inşallah
iyi geceler
bakkk bunlar da saklidan medusayla gorusuyorrGünaydın herkeseee... Bu gece 3’te uyandım ve bir daha uyuyamadım. Uzun aradan sonra midemin de acılar içinde olduğunu hissettim. :))) sanırım uyuyamadığım için....
Bugün yeni bir diyete başlıyoruz.medusa38 ’cımın koçluğuyla...
Sabah ki menümüz;
-otlu veya mantarlı omlet + Smoothie
Hadi bakalım güzel başlangıçlar olsun herkese.
hosgeldin dilekcimmm, ilham perimiz olursun bizimm cipcitir halinle maasallahhmerhaba , günaydın . güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
benim de fazla 3 kilom var . çok değil ama gitmiyor
güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
yavrum en son ne zaman kan tahlili oldun bilmiyorum ama demirini bir kontrol ettir. Kahve telvesi yemenin hosuna gitmesi demir eksikliginden oluyormus basima geldi ordan biliyorum.canım Son zamanlarda yapılan araştırmalarda ve bu Canan Karatay'ın yaptığı çalışmalarda da 2 ogun beslenmeye tavsiye ediyorlar ben o yüzden iki ögün beslenmeyi Alıştırdım gibi kendimi bazen üç öğün yediğim oluyor ama o zaman da günü çok şişkin geçiriyorum Filtre kahve kullanıyorum bazı gunlerde Filtre kahve yaptıktan sonra yaptığım kahvenin telvesini de yiyorum inanılmaz tok tutuyor metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum ve çok lezzetli
sabah yavruyu babannesine verip biraz daha uyudum uyaninca kahvalti hemen arkasindan spor ordan misafirlik. Ne var tahmin edin, elmali pasta, mercimekli. YemiyorummKatılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.
Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım
lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
@besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz
@0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
hayirli olsunnnnn monicimmteşekkür ederim canımcım
ben hep burdayım
bak yaaa bir daha gidersen cok fena olur haYaşanan bazı olaylar moral ve motivasyonumu düşürmüştü. Ama kaptanım ve arkadaşlar sağolsun beni rahat bırakmadılar. Vazgeçtim. Şimdi bende döndüm diyelirim
kaptan olmus derdi kedipisiciklerimm
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat
artık 2 takımımız var
ben hep buradayım,siz de beni bırakmayın olur mu?
dn:kedimi vermemmmmm
var ama orayi kimse kontrol etmiyor ki cok sıkıcı.Spor yapmadığı her halinden belli. mevcut spor listesinden haberi bile yok
gidiyo iste yaz surekliEyvah eyvah 3gün uğramadım takımın mitivisi gidicikmiş
gecmis olsunnn yavrumm hemen iyilessSağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrum
Aynı canım hiçbir değişiklik yok yuvarlanarak gidiyorumcanım nasılsın özlettin kendini
cevap yazdım bu arada sana
Merhaba, hoş geldin aramıza.boyum 170 .
normalde kilom 52-53 dür .
3. doğumdan sonra hala o kiloya düşemedim .
Her yerin yağlı değil işte. Her yerin gevşek. sıkılaşman lazım. Bunun için de spor spor sporarkadaşım benden 10 kilo fazla ama hiç kilolu görünmüyor . çünkü kemikli kadın . yağı yok . kası çok ve kemikleri ağır .
ben ise ince kemikliyim . yani ben 62 kilo olduğumda lıkır lıkır oluyorum . her yerim yağlı oluyor .
o yüzden .
abowww
bacım sen yanlış mı geldin
barındırmazlar seni burada saçını neym çekerlerkıskanırız ortadan cartt diye çatlayıveririz
biz burada ortalama 1,50- 1,60 arası boylarda,60-100 kg ler de, kendi halimiz de top misali yuvarlanan bol yağlı hatuncuklarız
hoşgeldin canım
anne ördeğim hadi iyisin kurtuldun elimizdenyolacak yeni çıtırımız var
Canım bende diğer Ayşesağ ol . teşekkür ederim Ayşe
Ben de Dilek .
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır .
sağlık için inşallah.
teşekkür ederim canımhayırlısı olsun .
kahve içecğim şimdi. sabah beri 2 bardak su içebildim . su da içmek istemiyorum bugün
evett sensiz buluştukkyaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizz
hayirli olsunnnnn monicimm
kaptan olmus derdi kedibakalim sen ne saceceksin armanizii
ufaklık büyüdü yuvarlanmıyorsundur artık tatlım yaaaAynı canım hiçbir değişiklik yok yuvarlanarak gidiyorum
Yaa kıyamammm yerim onuSağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrum
Süpersiiiinnnncanimmm evet maalesef ayni gun yapamadim bugun hallettim bile sabahtann 1 saat callanetics yapildiii
Anneanne & babaanneler olmasa napardıksabah yavruyu babannesine verip biraz daha uyudum uyaninca kahvalti hemen arkasindan spor ordan misafirlik. Ne var tahmin edin, elmali pasta, mercimekli. Yemiyorumm
haha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .Merhaba, hoş geldin aramıza.
Bana kalırsa senin diyet ile kilo vermek değilde sporla bunu yapman gerekir. Sanıyorum görünüşte hoşuna gitmeyen yerler var. Sporla daha şekilli bir bedene sahip olabilirsin. Ayrıca tartıya bakma. Bazen tartıda kilo almış görünürken inceliyorsun. Benim 1 hafta 1,5kiloya yakın fazlam vardı ama ölçü aldığımda her yerden 1-3cm arası incelmiştim.
Aynada görüntü farkedildiği için meraktan ölçtüm sadece. son kilolarda sloganımız bu bizim.
"Tartı hiçbirşey, görüntü herşeydir"
Her yerin yağlı değil işte. Her yerin gevşek. sıkılaşman lazım. Bunun için de spor spor spor
Yok yok hala 70 kg geziyorumufaklık büyüdü yuvarlanmıyorsundur artık tatlım yaaa
Evet. Uygulamanın sahibi Doris Hofer fitness eğitmeni. Onun egzersiz videolarını yapıyoruz. Blogunda sağlıklı diyet yemek tarifleri ve bilgilendirici yazılar da paylaşıyor.NASIL BİR UYGULAMA CANIM SPOR İÇİN Mİ
siz yazınca baktım . kadın 42 yaşında ama fıstık gibi. 3 tane de çocuğu varmış . maşallah .25.02.2018, Pazar günü menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
cherry domates
1
Evet. Uygulamanın sahibi Doris Hofer fitness eğitmeni. Onun egzersiz videolarını yapıyoruz. Blogunda sağlıklı diyet yemek tarifleri ve bilgilendirici yazılar da paylaşıyor.
Tamam canım tamamKatılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.
Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım
lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
@besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz
@0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
marul yiyorumYaa kıyamammm yerim onu
Süpersiiiinnnn
Anneanne & babaanneler olmasa napardık
Yeme sakın yeme
Canim bence tartidansa olculerini al sen onlari veri olarak kullan. Nette aratirsan gorursun daha kilolu oldugu fotograflari paylasan sporcular var cok daha zayif gorunuyorlar, yaglarini kasa cevirdikleri icin.haha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .
tamam.
bende katilicamm kurallara bir daha bakiyimm. Sporda bu liste mi takip edilecek.Spor listesi aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?