Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı olsun monişim
Kedimizi alıp gitmee

Hem ne gitmesi şunun şurası kapı komşusu oluruz. Kardeş takım mı alsak seni

tamam bakayım netten . ölçüye göre gideyim . inşallah

Canm ben oldum olası demirsizim zaten normal kahvenin telvesini yemem ama filtre kahvenin telvesine dayanamıyorum

günüm güzel kuzum, istersen yazayım menümü :)

sabah bende tartılmadım, yarına bildirelim biz olur mu?
tamam yarina anlastik. aksam paylasiriz menu bilmiyorum ben ne yiyecegimizi.
Buluştuk valla hemdi de sensiz.
Gönül herkesi istedi yanımızda olsun diye ama...
neyse bensiz eglenememissinizdir zaten

haha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .
tamam.
internetten hitt ve sıkılaşma, ağırlık egzersizlerine bakmanı tavsiye ederim. @bluedolphin 'in squatgril, youtube ve instagramda da ergin kırbaç'ın egzersiz videoları tam sıkılaşmak ve kas yoğunluğunu arttırmaya yönelik etkili videolar. 1-2 hareket öğrendikten sonra videoya da ihtiyaç duymadan kendin yapabilirsin. Tartıya takılma lütfen
siz yazınca baktım . kadın 42 yaşında ama fıstık gibi. 3 tane de çocuğu varmış . maşallah .
işte benim de idealim böyle olmak tabi. ama spor da şart . benim hayatımda spor yok . inşallah olur .
Bak bu hatunun bir yazısını okudum. spor eğitmeni olmadan önce kilosu daha azmış. Şimdi 4-5 kilo fazlam var ama 1 beden daha inceyim diyordu. Aklına not olarak yaz bunu lütfen

Haklisin canim bir kac gundur menu yazamadim.Kac gundur misafirde eksik olmadi evden. Modum da iyice dusmustu ama bugun toparlandim. Cok iyi gidiyor....

Merhaba kızlar;
siteye girdim 480 mesaj vardı. daha fazlasını okudum ve buralara kadar geldim. hiç bırakıp gitmeye gelmiyorsunuz 3saatim geçti okuyacağım diye

hee . tamam . 4-5 kilo fazlası olup daha ince görünmek .
güzelmiş .
gerçekten incecik görünüyor çünkü.
çok da enerjik . aslında spor hayatımıza güzel şeyler katıyor. seratonin salgılanıyor .ama işte benim bahanelerim çoktu. videolara bakacağım . sağ ol .
merak ettim . haketler zor mu diye bakmak istiyorum.plates yaptım 3-4 yıl ama yıllar önceydi.
yani 9 yıl önce . düzenli yaptım. çok da iyi hissediyordum. daha dik yürüyordum vs .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…