Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallis istanbulda ablasinda aebenim. resimlerine baktim cok begendim güzelim sagolopuyorumnanaktan
ciceklerin nekadar güzel olmuslar masallah.
benim bahce orman gibi olmus.. gladiolelerim hepsi acmis cogu devrilmis. ay ciceklerimin hepsi acmis
domateslerim tonla var ama hepsi yesil günes istiyorlar besbelli.

kızlar ya üzgünüm 1 saat erken gelebilsem paylaşıma yetişirdim ama
nette bir sorun vardı giremedim
nihayet düzelmiş
ama geç kaldım tabi üzgünüm
a e olun

ferihancımm canımın içi kusura bakma ilgilenirim dedim ama giremedim yine bütün iş ad1 e kaldı.net gelip gitti zaten erken de giremedimm inşallah ilerleyen haftalarda yardımcı olmaya çalışırımm...

evet çok mutluyum sonunda tartıda 50 li rakamları görmeye başladım çok şükür.yarışabiliriz aynı kilodayız=) hedefim ilk olarak 55 çok zayıf olma gibi bi idealim yok sadece giydiğim yakışsın göbeğim ve yanlarım gitsin istiyorum o kadarrr...
sanada hayırlı cumalar tatlım

kızlar ya üzgünüm 1 saat erken gelebilsem paylaşıma yetişirdim ama
nette bir sorun vardı giremedim
nihayet düzelmiş
ama geç kaldım tabi üzgünüm
a e olun
banu canım kilonu yazarsan hayatım,ferihana kolaylık olmuş olur,bende not alayım. kurallar gereği bu haftaki kilodan listede olacaksın canım.
teşekkür ederiz ad1cim ellerine sağlık.iyiki varsınn=))

ricaederiiim. :kedi:

günaydın canım takımım çok üzgünüm 3 gündür bilgisayarsızdım iş yerinde ve gelemedim dün hesaplamalar için neyseki sağolsun adcim yardımıma koştu her zamanki gibi başka üzüldüğüm bir şey daha bilgisayarımda sistem çöktüğü için kayıtlı olan tüm bilgilerim gitti buda demek oluyorki takıma ait tüm listeler hesaplar hepsi gitti işyerime ait belgelerin gitmesi zaten cabası ama takım listeleri için çok üzüldüm izinli olanlar en son kilo bildirimi kaç olduğunu gösterir listeler hepsi vardı ama şimdi hiç biri yok tekrar arayıp düzenlemem gerekecek eskisi gibi olmaz ama yarımda olsa yapıcaz bişeyler neyse canlarım geçmişi hiç okumadım zaten oruç ve uykusuzluk kötü şekilde vurdu beni oruçla sorunum yok ama uykusuzlukla feci halde başım belada resmen 2 saat 3 saat uykuyla ayaktayım iyice yıprandım artık gözümü açamaz haldeyim bugün 2 de işten çıkıp eve gider gitmez uyumayı planlıyorum bir kaç saat belki işe yarar geçmişi gün içinde okuyup herkeze yazarım bu arada adcim çok teşekkür ediyorum gerçekten harika bir kardeşsin iyiki varsın diyorum tabi teşekkürlerimi sizin takımada bildiricem .
Canlarım hepinizi öpüyorum yine yazarım hoşçakalın .

günaydinlarrrrrr.
ferihancigim üzülme hersey yoluna girer kisa zamanda. nisanlanmissin galiba gecmisi azicik okudumda..
hayirli ugurlu olsun canim allah tamamina erdirsin. cok mutlu olursun insallah. olursunuzinsallah..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.
umarım herkesler iyidir,bende iyi sayılırım. dün eve geldiğimiz taksi kapımızın önündeki yavru kediyi ezdi ve ben çok üzgünüm.
neyse sıkmayayım sizi. ferihancım canım sizlerin kalbinden şüphe duymadığım için, yardımcı olmak beni hiç zorlamıyor inan. mutlu oluyorum. fırsatım olduğu sürece herzaman yanınızdayım,sizleride yanımda görmek beni mutlu eder canım. bilgisayarın ve listeler için üzüldüm hayatım. yapabileceğim benden istediğin birşey varsa söylemen yeterli. yalnız bu hafta sizin listede blue yi listeye ekledik ama yanına eski üye geri döndü diye yazmayı unutmuşum hayatım. bunu püsküüte bildirmek gerekirmi bilmiyorum ama istersen ona not bırak canım. ayrıca hıfzıys ve banucanın şimdiki kilolarını yazması gerekiyor. çünkü haftaya listeleri yaparken izne ayrıldıkları kilo yazacak ama bu haftaki kilosundan hesap yapılacak.ben yine sana hatırlatırım. haftaya listeleri düzenleme sırası sizin unutma canım. bende elimden geldiğince yardımcı olacağım zaten.sıkıntı yok. öpüyorum sizleri. güzel bir hafta sonu diliyorum.

günaydinlarrrrrr.
ferihancigim üzülme hersey yoluna girer kisa zamanda. nisanlanmissin galiba gecmisi azicik okudumda..
hayirli ugurlu olsun canim allah tamamina erdirsin. cok mutlu olursun insallah. olursunuzinsallah..opuyorumnanaktan

reyhan ablacım hoşgeldin tatilin bitmesi senin için üzücü olmuştur ama ben sevindim geri dönmene sık sık yazabilirsin artık diye nasıl geçti tatilin çok özledik seni bol misafirli bir tatil geçirmişsin aldık haberlerini kalliste ablamdan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hayırlı olur hakkımda atlattık nişanıda epey bir koşuşturmacayla şükürler olsun kilo konusunda 89 a düşmüştüm ama yine 91 e çıktım ablacım bir hafta misafir vardı o yüzden pek dikkat edemedim şimdide malum ramazan etkili oluyor inşallah kilo almam ama ramazan sonrası yeniden bir karbonhidrat diyetine girip olan tüm fazlalıkları vermemiz lazım çok öpüyorum seni gerçekten çok mutlu oldum dönmene tatil anılarını bekliyorum opuyorumnanaktan

canım benim geçmiş olsun geçmişi ancak okuyorum çok üzüldüm senin için dualarım seninle inşallah iyi leşmişsiniz ailevi sorunlar hep var keşke olmasa ama inşallah bir an önce onlarda geçer senin için lütfen sağlığını etkiliyorsa oruç tutma oruç sağlık için faydalı olduğunda sevaptır vücuduna ve kendine eziyet etme dikkat et canım tekrar geçmiş olsun inşallah tüm sıkıntılar şu mübarek günlerde hayırlısıyla geçer opuyorumnanaktan

arescim harika gidiyorsun canım ah keşke bende yapabilsem senin gibi ne iştahımı kontrol edebiliyorum ne hareket yapabiliyorum zaten bir uyku problemidir gidiyor ramazan başından beri heran düştüm düşeceğim sanki inşallah alışırım bir an önce ve yeme düzenimi rayına oturturum kilo almak istemiyorum .opuyorumnanaktan

ablacım yollarım tabi nişan resimlerimi isterim paylaşmak tatilinin kısa olması kötü olmuş ama sonuçta kısada olsa dinlenmişsindir zaten bu sıcak havada insan ya çok serin bir ortamda olmak istiyor yada denizde havuzda başka seçenek yok keşke işimde şöyle havuz kenarında olsa bunaldıkça dalıp yeniden işe dönsem hiç sıkılmam çalışmaktan kaydirigubbakcemile3 sıcakta oruç tutmakta zor hele nem mahvediyor sağlık önemli çünkü tutamıyorsan zorlama kendini ben bile sıkıntı çekmem normalde oruç tutmakta aç kalmakta bu sıcakta zorlanırsam bırakırım tutmam diye düşündüm neyseki problem yok çok şükür aslında benimde protein diyetine başlamam lazım yeniden yoksa verdiğim kiloları geri alıcam diye korkuyorum ama ramazandada nasıl yapılır bilmiyorum hem oruç hem yemeklerden oldukça kısmak zor olucak ablacım sence ramazan sonrasımı başlasam protein diyetine ne dersin çok öpüyorum opuyorumnanaktan

ferihancım gelmişsin,üzüntümü paylaşmışsın sağol hayatım. inşallah düzelirim. ölen kediciğin kardeşine ve annesine iyi olmaları için elimden geleni yapıcam inşallah. belki böyle avunabilirim biraz.
listelerini toparlamana sevindim hayatım. diğerleride halolur inşallah. canım liste hazırlama konusunda da msn varsa istersen oradan yazışalım daha kolay anlaşırız gibi geliyor. özelden msn adresini yollardan kaydederim hayatım. ama yok olmaz dersen sorun yok burdan yada özelden de yazışabilirz. listeleri hazırlamak çok kolay bir yaptığın zaman pratiği çözüyorsun zaten. kolay gelsin canım çok öpüyorum hayatım.

hosbuldum ferihancigim sagol canim. tatil geldi gecti iste.. akraba es dost derken geciverdi 4,5 hafta. bu arada birde ankaraya gittik kayinvalidem orada. cok mutlu oldu. bol bol alisveris ettim.yanimda olamiyan cocuklarimi özledim. kaan burnumda tüttü. hala tütüyorya neyse.. onlarda tatilde cünkü. ama önümüzdeki haftaya gelirler insallah . kaan yürümeye basladiysa hic sasmam..
kilona takilma.. bu yaz aylarinda kilo almiyan cok az insan var.
bayramdan sonra karbonhydrat diyetine bir baslar bir ayda 7 kiloyu verirsin sen..
ondan sonrada yavas yavas gider kalanida zaten.. bu diyet sana cok yaradi masallah.
sagol canim benim bende sizleri cok özledim. senin tatli dilinide.opuyorumnanaktan

selamlar.. ah reyhan abla seni gördüm buradasın.. iyisin ablam inşallah.. ben de dün geldim istanbula.. ayçayı bu gün eskişehire yolladım artık sezon sonu yaptı :)) aşırı yoruldu haliyle.. arkadaşına izmire yollayacağım evde biraz toparlansında. benden başka herkes izmiri gördü bu sene :)) kısmet... ablamında eltisi ve çocukları buradalar türkiyedeler bir hafta kalıp tatile çıktılar ama yine geri dönecekler o yüzden kığırdayamadık daha doğrusu ben hiç bahsedemedim.. ah ablam aklım sizde kaldı.. uzunca yazacağım bakalım sen evde toparlanana kadar bende burada işleri bitirip dönerim kısmetse ve sonra yazışırız ne yaptık ne ettik ve neler yapacağız..

ad1cim ben hayvanlara aşırı düşkünüm canım çok üzüldüm inan ki..

bir de dosbayı merak ettim ama bakamadım gelip ziyaret edemedim evime dönünce uzunca bilgi alırım sizden çok geçmiş olsun arkadaşımıza..

burada hayalet gibi geziyorum elimde su şişesi .. aşırı sıcak uyku filan uyunmuyor pofff...

ah canim kallisim burdaymis ben görmemisim..bilmiyorumkismile
iyiyim canim cok sükür sagol. ben bir hafta daha evdeyim ayin 23 ünde ise basliyacagim.
kallisim hemen bir karar vermemiz birseylere acilen baslamamiz gerek.. ben bir dagitirsam ipin ucu kacar gider cok seye tüm emeklerime yazik olur..
yillar önce benimde gözümün önünde bir minik kedi yavrusu ezildi. cirpinislari gözümden hic ama hic gitmedi. ad1 arkadasimiz yazdigi anda ayni görüntü gözümün önündeydi.. bende cok üzüldüm.. zavalli yavru
dosbaya ne olmus bir geriye döneyim bakayim:1no2:

günaydinnnnn..
gece müthis bir yagmur yagdi.. sel oldu resmen.. simdide soguk bir rüzgar esiyor.
ay ben hala yerlesemedim ya.. isler birbirini kovaliyor. camasir ütü. temizlik poffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…