- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.541
canım benim teşekkür ederim ilgilenirsen çok sevinirim kardeş takımada bilgi verdim sağolsun ad1 herşeyimizle ilgileniyor hiç yalnız bırakmıyor bizi ama sizlerde ona yardım ederseniz çok iyi olur tamda aksilik oldu iki gündür bozuk bilgisayar yapılmadıda başka girebileceğim bir internette yok herkez 12ye kadar bildirir kilosunu listede paylaşım alanında mevcut zaten ordan alıp hesaplarsınız takıldığınız bir noktada kardeş takım yardım eder muhakkak sizlere hayırlı ramazanlar canım ben iki gündür baş ağrısıyla geziyorum gerçi acıkmıyorum birtek susuzlk var oda sorun değil artık napalım Allah sağlık versinde tutarız orucu inşallah neyse hepinizi öptüm canım yarın akşam girmeye çalışır sonuçlara bakarım herkeze başarılar şimdiden inşallah iyi bir sonuç elde ederiz yarın görüşmek üzere ...
çok sağol canım, bugün daha iyiyim.dün sahurda ezan okunurken uyandım, su içtim ve hurma yedim 3 tane. inan normal sahur yaptığım zamanki kadar tokum :) bu arada ikimizde 59 olmuşuz, hadi bakalım :) hedefin kaç? benim hedef 51, olabilirse 50.
canlarım kilo bildirimi için 5 dklığına geldim, kaçıyorum şimdi, hepinize iyi cumalar..
listenizi paylaşıma bıraktım arkadaşlar. hayırlı uğurlu olsun.
banu canım kilonu yazarsan hayatım,ferihana kolaylık olmuş olur,bende not alayım. kurallar gereği bu haftaki kilodan listede olacaksın canım.kızlar ya üzgünüm 1 saat erken gelebilsem paylaşıma yetişirdim ama
nette bir sorun vardı giremedim
nihayet düzelmiş
ama geç kaldım tabi üzgünüm
a e olun
teşekkür ederiz ad1cim ellerine sağlık.iyiki varsınn=))
günaydinlarrrrrr.
ferihancigim üzülme hersey yoluna girer kisa zamanda. nisanlanmissin galiba gecmisi azicik okudumda..
hayirli ugurlu olsun canim allah tamamina erdirsin. cok mutlu olursun insallah. olursunuzinsallah..opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar, ben de dün akşamı malesef acilde tamamladım.
dün de bahsettiğiö gibi midem rahatsızdı aşırı halsizleştim dün öğleden sonra, buraya bi msj yazmıştım doktora gittim ve rapor verdi, eve gittim uyumaya çalıştım ama hem mide bulantısı, baş ağrısı, bir de üstüne aşırı mide kramplarıyla saati zorla 8 yaptım. ezan okunduğunda zerre iştahım yoktu, 2 bardak su içtim, zorla bir kase yoğurtlu çorba yedim 1 bardak meyve suyu içtim çok azcık da yoğurt yedim o kadar. sonra tabi kendime gelemeyince de acile gittik, susuz kalmışsın dedi ama bence ben bi şekilde yediğim bişeyden zehirlendim. kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama sabahları mutlaka işe gelmem gerekiyor. gitmedim o yüzden.
bugün niyetli değilim bolca su içmeye çalışıyorum sabah çok az peynir ekmek yedim, öğlen de evime gittim tavuk yedim ekmeksiz. halsiz düşmemek için yiyorum ama hala iyi değilim.. dualarınızda bana da yer verin, bu ara ailevi sorunlar da yaşıyorum, ramazana böyle başlamak istemezdim... :çok üzgünüm:
slm 5.takımın tatlı insanları
hemen bu geceki sahur menümü yazayım;
önce 3 bardak su,1 yumurta,yoğurt,domates,1 dilim ekmek,2 çay bardağı şekersiz çay sonra 1 su bardağı daha su ve yatış.
bugün sporla desteklemeye karar verdim.30 şınav,30 sırt üstü mekik çektim.50 sağ yan,50 sol yan,40 da kelebek hareketi,20 kez bel çevirdim.50 sopalı hareket,50 bisiklet hareketi yaptım çok şükür=)) yağlarım eriyecek ve gidecek inşallah...
iftar menüsünde çorba,sarma,dolma,yoğurt ve salata var.inşallah az az yemeye çalışcammm
hepinize kucak dolu sevgilerrr :)
ferihancım fotoyu maille yollamaya baksana bana ben ekliyim eğer istersen tabiki.. mail ile kolay yollarsın diye düşündüm adresimde var sende..
hem dolma hem pilav
tramisu
kuruyemiş
puding..
ah bir de halley var...
böyle bir diyet olmaz... bu tür paylaşımları yapıp diğer kişileride etkilediğimizi unutmayalım... kaçamaklarınızı yazmayın eğer çok abartıyorsanız ve bu liste çok abartı olmuş insan ister istemez etkileniyor..
ferihancım 3 günlüğe yaptık tatil canım hem cenaze hem eşimin izni uzun değildi geri döndük... dünde acil istanbula çağırdılar eşimi bu sabah gelmiş eve yani biz izindede olsak böyle aksilikler oluyor yaz aylarında ama ne yapalım yaptık yinede 3 gün yeter.. sıcaktan fenalık geçirdim çok bunaldım hem yüzdüm köpeğimeleylülde sadece eşim ve ablamla gideceğiz kısmetse bakalım bir hafta kadar kısmet ama ..
gerihancım reyhan abla hala tatilde değil gemide evine gidiyor opuyorumnanaktan cumaya evinde olacakmış hayırlı yolculuklar ablacım...
ben de bu gün bilet alıcam yarın veya cuma ablama gidicem cenaze için gidip apar topar döndük ablamı çok göremedim hemde geçen gün çok rahatsızlandı aklım kaldı .. döndüğümde biz de reyhan abla ile başlarız sıkı bir diyete ben orada olduğum müddetçe tutmayacağım oruç deniz kenarı nefes alınmayacak derecede nemli ve tüm gün koşturmaca yapamam yani fenalaşır kalırımbilmiyorumkismile dönünce yine proteine başlayacağım bakalım..
reyhan ablacım hoşgeldin tatilin bitmesi senin için üzücü olmuştur ama ben sevindim geri dönmene sık sık yazabilirsin artık diye nasıl geçti tatilin çok özledik seni bol misafirli bir tatil geçirmişsin aldık haberlerini kalliste ablamdan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hayırlı olur hakkımda atlattık nişanıda epey bir koşuşturmacayla şükürler olsun kilo konusunda 89 a düşmüştüm ama yine 91 e çıktım ablacım bir hafta misafir vardı o yüzden pek dikkat edemedim şimdide malum ramazan etkili oluyor inşallah kilo almam ama ramazan sonrası yeniden bir karbonhidrat diyetine girip olan tüm fazlalıkları vermemiz lazım çok öpüyorum seni gerçekten çok mutlu oldum dönmene tatil anılarını bekliyorum opuyorumnanaktan
selamlar.. ah reyhan abla seni gördüm buradasın.. iyisin ablam inşallah.. ben de dün geldim istanbula.. ayçayı bu gün eskişehire yolladım artık sezon sonu yaptı :)) aşırı yoruldu haliyle.. arkadaşına izmire yollayacağım evde biraz toparlansında. benden başka herkes izmiri gördü bu sene :)) kısmet... ablamında eltisi ve çocukları buradalar türkiyedeler bir hafta kalıp tatile çıktılar ama yine geri dönecekler o yüzden kığırdayamadık daha doğrusu ben hiç bahsedemedim.. ah ablam aklım sizde kaldı.. uzunca yazacağım bakalım sen evde toparlanana kadar bende burada işleri bitirip dönerim kısmetse ve sonra yazışırız ne yaptık ne ettik ve neler yapacağız..
ad1cim ben hayvanlara aşırı düşkünüm canım çok üzüldüm inan ki..
bir de dosbayı merak ettim ama bakamadım gelip ziyaret edemedim evime dönünce uzunca bilgi alırım sizden çok geçmiş olsun arkadaşımıza..
burada hayalet gibi geziyorum elimde su şişesi .. aşırı sıcak uyku filan uyunmuyor pofff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?