- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.521
merhaba arkadaşlar, ben de dün akşamı malesef acilde tamamladım.
dün de bahsettiğiö gibi midem rahatsızdı aşırı halsizleştim dün öğleden sonra, buraya bi msj yazmıştım doktora gittim ve rapor verdi, eve gittim uyumaya çalıştım ama hem mide bulantısı, baş ağrısı, bir de üstüne aşırı mide kramplarıyla saati zorla 8 yaptım. ezan okunduğunda zerre iştahım yoktu, 2 bardak su içtim, zorla bir kase yoğurtlu çorba yedim 1 bardak meyve suyu içtim çok azcık da yoğurt yedim o kadar. sonra tabi kendime gelemeyince de acile gittik, susuz kalmışsın dedi ama bence ben bi şekilde yediğim bişeyden zehirlendim. kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama sabahları mutlaka işe gelmem gerekiyor. gitmedim o yüzden.
bugün niyetli değilim bolca su içmeye çalışıyorum sabah çok az peynir ekmek yedim, öğlen de evime gittim tavuk yedim ekmeksiz. halsiz düşmemek için yiyorum ama hala iyi değilim.. dualarınızda bana da yer verin, bu ara ailevi sorunlar da yaşıyorum, ramazana böyle başlamak istemezdim... :çok üzgünüm:
canlarım canım takımım benim iş yerinde bilgisayarım bozuldu iki gündür giremiyorum internete hatta bilgisayarı hiç kullanamıyorum yarın sabahta listeleri yapamayacağım sizdeen ricam yarın için idare edermisiniz listeleri hazırlayıp kardeş takımdanda yardım isteyip sunarmısınız paylaşım alanına ben kilo bildirimimi yapayım malesef 2 kilo almışım kusura bakmayım pc yapılır yapılmaz gelicem bol paylaşımda bulunacağız hemen kardeş takımada yazıyorum yarın için herkeze başarılar dilerim hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere ...
verilir 2 kilo dert etme ferihancım.yarın sabah camiden erken dönebilirsem ilgilenmeye çalışırım canımm öpüyorumm hayırlı ramazanlarr
blue cum canım geçen hafta bildirim olmadığı için izinli yazılmıştınız,canım geçen haftaki kilonu söylermisin. gerçi diğer gruba 59 yazmışsın, bu haftaki hesaplamalarınızı ona göre yapmam herekiyor.
geçmiş olsun canım benim üzüldüm.neyse biraz yemeye çalış çalıştığın için daha da fazla halsiz düşme.bu sıcaklarda gayet normal rahatsızlanman.kafana takma.inşallah dualarımızdasın canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsunn:)
ad1 selamlar benim en son bildirimimde 59.8 idim.
bugün tartıldım 59.0 tam
(bluebottle 59.8/59.0/1,34)
hoş geldin ablam umarım çok güzel günler geçirmişindir ......Şenizgünaydinlarrrrrr
dün aksam saat 23.00 gibi döndüm eve..
vakit buldukca gecmise bir göz atarim. insallah hepinizde iyisinizdir. ben 1.7 kg almisim. bunada sükür dedim. insallah izinden önceki motivasyonumu yine yakalarim.sizi cok özledim..
daha araba bile bosalmadi. cok isim var bugün. öpüldünüz
hoş geldin ablam umarım çok güzel günler geçirmişindir ......Şeniz
tatil biiti herkes dönüyor ne güzel .:1hug:
özledim hepinizi......:1hug:
reyhan abla seni listeye yazıyormuyuz bu hafta. ferihan yok kaçla ayrılmıştın ablacım söylersen ekleyeyim listeye.
EVET EVE DÖNMEK ÇOK GÜZEL OLUYOR ....EVE İLK GİRDİGİM OH GÜZEL EVİM NE ÖZLEMİŞİM DİYORUM ...kaydirigubbakcemile3hosbuldum aebenim sagol gülüm.. bende hepinizi cok özledim.
tatil güzelde tatilin en güzel tarafi eve dönmek herhalde.kaydirigubbakcemile3
degisikti güzeldi kalabalikti taTILIM. cok sicakti bzen bunalticiydi. dustan ciktiktan iki saat sonra yapis yapis oluyorduk hemen sicaktan nemden. buraya bir geldik aman isvicrede bir yagmur yakaladi eve girene kadar durmadi. bir serin bir soguk aman arasini bir bulsak .sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?