Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım benim üzüldüm.neyse biraz yemeye çalış çalıştığın için daha da fazla halsiz düşme.bu sıcaklarda gayet normal rahatsızlanman.kafana takma.inşallah dualarımızdasın canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsunn:)

verilir 2 kilo dert etme ferihancım.yarın sabah camiden erken dönebilirsem ilgilenmeye çalışırım canımm öpüyorumm hayırlı ramazanlarr

verilir 2 kilo dert etme ferihancım.yarın sabah camiden erken dönebilirsem ilgilenmeye çalışırım canımm öpüyorumm hayırlı ramazanlarr

canım benim teşekkür ederim ilgilenirsen çok sevinirim kardeş takımada bilgi verdim sağolsun ad1 herşeyimizle ilgileniyor hiç yalnız bırakmıyor bizi ama sizlerde ona yardım ederseniz çok iyi olur tamda aksilik oldu iki gündür bozuk bilgisayar yapılmadıda başka girebileceğim bir internette yok herkez 12ye kadar bildirir kilosunu listede paylaşım alanında mevcut zaten ordan alıp hesaplarsınız takıldığınız bir noktada kardeş takım yardım eder muhakkak sizlere hayırlı ramazanlar canım ben iki gündür baş ağrısıyla geziyorum gerçi acıkmıyorum birtek susuzlk var oda sorun değil artık napalım Allah sağlık versinde tutarız orucu inşallah neyse hepinizi öptüm canım yarın akşam girmeye çalışır sonuçlara bakarım herkeze başarılar şimdiden inşallah iyi bir sonuç elde ederiz yarın görüşmek üzere ...

günaydın kardeş takımın güzelleri.

ferihancığımın neti bozukmuş. ricaetti geldim. yük oluyorum diyor birde ne ayıp ohaoldumsmile yük ne demek,fırsatım olduğu sürece herzaman yardım etmek mutluluk verir.
neyse canlarım listeniz bende mevcut zaten,her hafta kendi listemizle beraber sizlerin listenizide saklıyorum sizler kilolarınızı yazarsanız şu elimdeki işimi halleder halletmez eklemeleri yaparım çok öpüyorum.

blue cum canım geçen hafta bildirim olmadığı için izinli yazılmıştınız,canım geçen haftaki kilonu söylermisin. gerçi diğer gruba 59 yazmışsın, bu haftaki hesaplamalarınızı ona göre yapmam herekiyor.

ad1 selamlar benim en son bildirimimde 59.8 idim.
bugün tartıldım 59.0 tam

(bluebottle 59.8/59.0/1,34)

çok sağol canım, bugün daha iyiyim.dün sahurda ezan okunurken uyandım, su içtim ve hurma yedim 3 tane. inan normal sahur yaptığım zamanki kadar tokum :) bu arada ikimizde 59 olmuşuz, hadi bakalım :) hedefin kaç? benim hedef 51, olabilirse 50.
canlarım kilo bildirimi için 5 dklığına geldim, kaçıyorum şimdi, hepinize iyi cumalar..

günaydinlarrrrrr
dün aksam saat 23.00 gibi döndüm eve..
vakit buldukca gecmise bir göz atarim. insallah hepinizde iyisinizdir. ben 1.7 kg almisim. bunada sükür dedim. insallah izinden önceki motivasyonumu yine yakalarim.sizi cok özledim..
daha araba bile bosalmadi. cok isim var bugün. öpüldünüz

hoş geldin ablam umarım çok güzel günler geçirmişindir ......Şeniz
tatil biiti herkes dönüyor ne güzel .:1hug:

özledim hepinizi......:1hug:

reyhan abla seni listeye yazıyormuyuz bu hafta. ferihan yok kaçla ayrılmıştın ablacım söylersen ekleyeyim listeye.

hoş geldin ablam umarım çok güzel günler geçirmişindir ......Şeniz
tatil biiti herkes dönüyor ne güzel .:1hug:

özledim hepinizi......:1hug:

hosbuldum aebenim sagol gülüm.. bende hepinizi cok özledim.
tatil güzelde tatilin en güzel tarafi eve dönmek herhalde.kaydirigubbakcemile3
degisikti güzeldi kalabalikti taTILIM. cok sicakti bzen bunalticiydi. dustan ciktiktan iki saat sonra yapis yapis oluyorduk hemen sicaktan nemden. buraya bir geldik aman isvicrede bir yagmur yakaladi eve girene kadar durmadi. bir serin bir soguk aman arasini bir bulsak .sırnaşık şey

hıfzıys ve banucan arkadaşlar gelmedi. pc de yavaş bugün. listenizi hazırlayıp paylaşımza veriyorum.
ferihan senide listeye aldım canım.

5.TAKIM 169.ETAP

ferihann( 89,0 / 91.0 / -2.00 / -2.25 %)
takyon ( 68.6 / 68.0 / 0.6 / 0.87% )
aresozgur ( 60,0 / 59.0 / 1.00 / 1.67 % )
HIFZIYS ( 75,9) (geri dönmek üzere ayrıldı)
bluebottle ( 59,8 / 59.0 / 0.8 / 1.34% )
banucan4 ( 84.4) (geri dönmek üzere ayrıldı)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 277.4 / 277.0 / 0.4 / 0.14% )

EVET EVE DÖNMEK ÇOK GÜZEL OLUYOR ....EVE İLK GİRDİGİM OH GÜZEL EVİM NE ÖZLEMİŞİM DİYORUM ...kaydirigubbakcemile3
AH ABLAM KAVRULUYORUZ .........
KALİŞ SULTANIM NERERLEDİ ACEP ....
ABLAM ALBÜME RESİM KOYDUM opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…