Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm canlarımm
nasılsınızz?nasıl gidiyor hayat?
hemen dünkü iftar menümü yazayım.önce 3 bardak su ,2 hurma,bol salata,etli fasulye ve bulgur pilavı(az yedim),soda,ve malesef dondurma
ve yürüyüş yaptım.bu kadarrr...

bir de çok çekinerek yazıyorum bi haftadır kabızlık problemi çekiyorum.bu metabolizmamın yavaş çalıştığını mı gösterir?kuru kayısı yiyorum ama bi faydasını göremedim acaba başka ne yapabilirim?

selam arkadaşlar .takıma uzun zamandır giremiyorum hala izinlimiyim atıldımmı bilmiyorum ama hepinizi çok özledim.reyhan ablam kalistem son günlerde tanıdığım ferihan hepinize iyi akşamlar .eğer hala takımda izinliysem ramazan sonunda tam gaz dönebilirim .burda işlerim çok yoğun çok stresteyim çok karışık işler var onlarla uğraşıyorum ve burası çokkk sıcak.bu arada kilo almadım çokta fazla vermedim.yeni arkadaşlar gelmiş hepinizi kocaman öpüyorum ve çokkk özledim.

slm kabizlik problemin icin "dogadan form" cay ini oneriyorum ben sana her gun buyuk bir bardak ilik iceceksin ama bi dene istersen ben ve birkac arkadas kulaniyoruz tavsiye ederizopuyorumnanaktan

slm kabizlik problemin icin "dogadan form" cay ini oneriyorum ben sana her gun buyuk bir bardak ilik iceceksin ama bi dene istersen ben ve birkac arkadas kulaniyoruz tavsiye ederizopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım hemen tavsiyene uycaktım ama evde form çay yok bende yeşil çay içtim.tekrardan saolasınn:)

merhaba hanımlar
ramazan nasıl geçiyor açlık değilde susuzluk beni mahveden bu arada tartıda 64.5 gördüm ağzım kulaklarıma vardı :)ramazan bitene kadar 60 olsam süper olurdu ama zor herhalde
bir hafta kadar oruç tutmayacağım mazeretim var geri almam inşallah verdikllerimi
bu arada ben nihayet ev aldım şimdi onun işleriyle uğraşıyorum boyası parkesi falan yeni bitmiş ev almak zormuş valla üstelik oruç ve sıcak beni yavaşlatıyor eşimde hadi hadi diye beni sıkıştırıyor biran önce taşınmak istiyor
reyhan ablam dönmüş bu arada hoşgeldin ablacığım kallisim yine çok yoğun nişanlanan da var hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ayrıca hastalara acil şifa diliyorum geçmişi okuyabildiğim kadarıyla yazdım herkesi öpüyorum

ablacım bende seni ve güzel motivasyonunu çok özledim a.s. çok iyi olmuş tatilin güzel geçmesi darısı bir sonraki sefere inşallah kaan geldiğinde bol bol hasret gidereceksin oda seni özlemiştir kaç yaşında oldu yürümeye başlamıştır belkide inşallah dedğingibi olur ablacım fazla almasam bari kilo vermesinin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz gerçi ben sevdim karbonhidrat diyetini bir sefer alışınca hep yapılıyor yeme düzeni gibi ramazandan sonra hepbirlikte yaparız artık çok öpüyorum ablacım opuyorumnanaktan

dosbaya ne olmus bulamadim.bilmiyorumkismile
biri kisacik yazabilirmi?

ablacıım dosba rahatsız bacaklarından rahatsızlığı varmış mr sonuçlarını doktora götürdüğünde doktor bacakların tamamen bitmiş bir çok ameliyat geçireceksin toparlanman zor demiş ve büyük bir üzüntü geçiriyor neyseki başka bir doktorla görüşüp birazdaha olumlu bir cevap almış ama üzücü tabiki insanın rahatsızlığı ile ilgili olumsuz şeyler duyması zaten motivasyon değilmidir iyileşmeye en büyük etken inşallah iyileşir bir an önce dosba Allah yardımcısı olsun

canım benim iftar mönün çok güzel dondurma için hiç üzülme arada yapılmalı bu tarz kaçamaklar çünkü zaten bütün gün aç dolaşarak kan şekerin düşüyor meyvedende alabilirsin şeker ihtiyacını ama malum bu sıcaklarda insan dondurmayada hayır diyemiyor arada bir küçük bir parça yemek sorun yaratmasa gerek canım kabızlık problemi susuzluktan olabilir çok zorlanırsan bir form çayı iç barsakların rahatlar şişliği kabızlığı çözer form çayı marketlerde aktarlarda var opuyorumnanaktan

hoşgeldin mersacım yaz olduğu için malum herkez izinde yeni arkadaşlarla devam ediyoruz yaz sonunda gelmek istersen memnuniyetle sevinerek bekleriz işlerin için Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce çözersin yazın kilo vermemekten ziyade almamakta çok önemli diye düşünenlerdeniz şahsen ben yazın kilo veremiyorum birde ramazan girde hiç veremiyorum ama almamaya çalışmak bile bir çabadır diye düşünüyorum tabi herkez farklı kimi insan çokta güzel veriyor görüşmek üzere opuyorumnanaktan

honeycim hayırlı olsun canım yeni evin güle güle otur inşallah ne sevindim kilo vermene sende ramazanın kilo verme açısından mutlu ettiği insanlardansın ne mutlu sana inşallah 60 ta olacaksın sıcakta ayakta dolaşmak zorken ev taşımayla hazırlığıyla uğraşmak daha çok zordur bir de oruç çok zor inşallah bir an önce halledersin canım bu arada listeye ne zaman döneceksin seni izinli olarak göstermiştik canım ne zaman istersen yazarsan ona göre geri döndüğünü yazalım opuyorumnanaktan

günaydın canım takımım yine günaydın demeden geçmişi okuyup yazmaya koyuldum kusura bakmayın bu uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvediyor sahura kalkmamaya başlıcam artık yemeden oruç tutmayı düşünüyorum çok az uykuyla ayakta durmak zor birde çok ağrım var arkadaşlar kolumun altında göğsüme doğru fındık büyüklüğünde bir şiş oluştu 3 gündür ağrıdan duramıyorum yağ bezesimi kıl kökü iltihabımı yoksa Allah korusun başka bir rahatsızlıkmı bilmiyorum meme kanseri belirtilerini inceledim sadece koltuk altı veya göğüste kitle kısmı uyuyor bir kaç güne kadar geçmezse ağrısı ve şişliği doktora gidicem içimi rahat tutmaya çalışıyorum daha öncede olurdu arada ufak yağ bezeleri geçerdi ve ağrılı olmazdı bu çok ağrı yapıyor kolumu kaldırıp indiremiyorum yatamıyorum ağır bişey taşıyamıyorum ne yapıcam şaşırdım inşallah geçer bir an önce şu mübarek günlerde uğraşmayayım birde hastalıkla falan Allah korusun yediklerimide yazayım ben hiç dikkat edemiyorum canlarım yediklerime ekmek yemiyorum sözde ama pilavları yiyorum gerçi az yemeğe çalışıyorum ama iftardan sonra sahura kadar az az yiyeyim derken epey yemiş oluyorum kilo alıırım diyede çok korkuyorum akşam yoğurt çorbası bir kase küçük bir parça tavuk biraz pilav ve salata yedim tabi yemek sonrası meyve tatlı derken epey şişlik yarattı yemesemde vakit çok kısıtlı canımda istiyor inşallah bu ramazanı sorunsuz ve kilo almadan atlatırız sahurda küçük bir parça yağsız tost domates salatalık 3 zeytin çok az peynir yedim sahur iyi gibi değilmi çok öpüyorum canım takımım herkeze iyi sağlıklı ve bol kilo vermiş bir hafta diliyorum .

günaydııın canlar.inşallah herkesler iyidir.

farihancım öncelikle geçmişolsun hayatım. üzüldüm balım yaa.inşşallah sıkıntılı birşey değildir ve kolay atlatırsın ama ne olur ne olur ihmal etme dr.git lütfen. :teselli:
bu arada yazdıklarım seni sıkmasın hayatım,beni zor duruma soktuğunuda düşünme kırılırım. şunu bilmeni isterim,yardım edemicek olursam muhakkak söylerim canım. :1hug: hem iyi oldu,arkadaşı diskalifiye yazmayı unutmuş oldum canım. hani kırılmasın diye net açıklama yapmak istedim kendisine sadece. a.s.

iftarlarda makarnayı pilavı menünden çıkar hayatım.gerçi bende yedim birkaç gündür ama bugünden itibaren kesinlikle yememeyi düşünüyorum,pide olayınıda bitiriyorum.inan onları yiyince çok rahatsız oluyorum.birde böyle deneyelim hayatım.bence faydasını göreceğiz.

Son düzenleme:

ah canim tesekkür ederim ferihancigim aciklaman icin.. cok üzüldüm dosbaya rabbim yardimcisi olsun. en kötü sey hastalik insallah kisa zamanda iyi sonuclar alir.. ve dedigin gibi iyilesmeye en büyük etken moraldir..allah sifalar versin insallah:Saruboceq:

ferihancigim gecmis olsun canim.. acaba ciban falan gibi birseymi diye düsündüm cok acisi var deyince
aklina kötü sey getirme o düsündügün kötü sey aci yapmaz. yapsa bu kadar can almazdi. sinsi sinsi yerlesiyor acisiz agrisiz düsünme onu canim... ama sakin ihmalde etme. icinde rahat olur

ablacım çok teşekkür ederim içimi ferahlattın aslında iki gündür çıban olma ihtimalini düşündüğüm için doktora gitmedim en son artık kolumu kullanmakta zorlandığım için ve evde herkezi huzursuz ettiğim için acaba ciddi bişeymi diye korktular birkaç gün sonra geçmezse gidicem doktora dedim hakikatende öyle kolumu kullanmamda zorluk yaratıyor bana çünkü ağrı ve acı karışık inşallah geçerde bende şu sıcak günlerde rahat ederim hepsi üstüste gelince psikolojim bozuluyor birde hastalık hiç kaldıramam ablacım Allah korusun bu arada seni burada sık sık görmek ne güzel özlemişim hakikaten çok öpüyorum ablacım bir hafta daha evdesin sanırım işe haftaya başlıcakmışsın okumuştum çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

slm canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin.Allah içinde huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin.bunlar tatlı telaşlar yetişir bence sıkma canını:)öpüyorumm kolay gelsinn

teşekkür ederim benim motivasyon dolu canım kaptanım:) tamam inşallah bugün iftarda bol su+form çay içeyim bakalım inşallah faydalı olur.canım bu arada bende aynen doktora gitmeni tavsiye ediyorum hem kafandaki soru işaretleri kaybolur.ve kötü birşey olsa ağrımazdı bunu unutma.Rabbim hepimize sağlık,sıhhat afiyet versin öpüyorum seni kocaman tekrardan geçmiş olsunn:)

slm takımcımm
dünkü iftar menümü yazayım hemenn
3 bardak su,1 hurma,soğuk ayran çorbası,salata,kavun,malesef 3 börek kızartması
yürüyüş yapamadım
sahurda;
1 yumurta,2 bardak şekersiz çay,1 dilim ekmek,cacık(canım istedi kalkıp yaptım:)ve su
herkese hayırlı ramazanlar diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…