- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.561
bir de çok çekinerek yazıyorum bi haftadır kabızlık problemi çekiyorum.bu metabolizmamın yavaş çalıştığını mı gösterir?kuru kayısı yiyorum ama bi faydasını göremedim acaba başka ne yapabilirim?
slm kabizlik problemin icin "dogadan form" cay ini oneriyorum ben sana her gun buyuk bir bardak ilik iceceksin ama bi dene istersen ben ve birkac arkadas kulaniyoruz tavsiye ederizopuyorumnanaktan
hosbuldum ferihancigim sagol canim. tatil geldi gecti iste.. akraba es dost derken geciverdi 4,5 hafta. bu arada birde ankaraya gittik kayinvalidem orada. cok mutlu oldu. bol bol alisveris ettim.yanimda olamiyan cocuklarimi özledim. kaan burnumda tüttü. hala tütüyorya neyse.. onlarda tatilde cünkü. ama önümüzdeki haftaya gelirler insallah . kaan yürümeye basladiysa hic sasmam..
kilona takilma.. bu yaz aylarinda kilo almiyan cok az insan var.
bayramdan sonra karbonhydrat diyetine bir baslar bir ayda 7 kiloyu verirsin sen..
ondan sonrada yavas yavas gider kalanida zaten.. bu diyet sana cok yaradi masallah.
sagol canim benim bende sizleri cok özledim. senin tatli dilinide.opuyorumnanaktan
dosbaya ne olmus bulamadim.bilmiyorumkismile
biri kisacik yazabilirmi?
bir de çok çekinerek yazıyorum bi haftadır kabızlık problemi çekiyorum.bu metabolizmamın yavaş çalıştığını mı gösterir?kuru kayısı yiyorum ama bi faydasını göremedim acaba başka ne yapabilirim?
selam arkadaşlar .takıma uzun zamandır giremiyorum hala izinlimiyim atıldımmı bilmiyorum ama hepinizi çok özledim.reyhan ablam kalistem son günlerde tanıdığım ferihan hepinize iyi akşamlar .eğer hala takımda izinliysem ramazan sonunda tam gaz dönebilirim .burda işlerim çok yoğun çok stresteyim çok karışık işler var onlarla uğraşıyorum ve burası çokkk sıcak.bu arada kilo almadım çokta fazla vermedim.yeni arkadaşlar gelmiş hepinizi kocaman öpüyorum ve çokkk özledim.
merhaba hanımlar
ramazan nasıl geçiyor açlık değilde susuzluk beni mahveden bu arada tartıda 64.5 gördüm ağzım kulaklarıma vardı :)ramazan bitene kadar 60 olsam süper olurdu ama zor herhalde
bir hafta kadar oruç tutmayacağım mazeretim var geri almam inşallah verdikllerimi
bu arada ben nihayet ev aldım şimdi onun işleriyle uğraşıyorum boyası parkesi falan yeni bitmiş ev almak zormuş valla üstelik oruç ve sıcak beni yavaşlatıyor eşimde hadi hadi diye beni sıkıştırıyor biran önce taşınmak istiyor
reyhan ablam dönmüş bu arada hoşgeldin ablacığım kallisim yine çok yoğun nişanlanan da var hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ayrıca hastalara acil şifa diliyorum geçmişi okuyabildiğim kadarıyla yazdım herkesi öpüyorum
ablacıım dosba rahatsız bacaklarından rahatsızlığı varmış mr sonuçlarını doktora götürdüğünde doktor bacakların tamamen bitmiş bir çok ameliyat geçireceksin toparlanman zor demiş ve büyük bir üzüntü geçiriyor neyseki başka bir doktorla görüşüp birazdaha olumlu bir cevap almış ama üzücü tabiki insanın rahatsızlığı ile ilgili olumsuz şeyler duyması zaten motivasyon değilmidir iyileşmeye en büyük etken inşallah iyileşir bir an önce dosba Allah yardımcısı olsun
ferihancigim gecmis olsun canim.. acaba ciban falan gibi birseymi diye düsündüm cok acisi var deyince
aklina kötü sey getirme o düsündügün kötü sey aci yapmaz. yapsa bu kadar can almazdi. sinsi sinsi yerlesiyor acisiz agrisiz düsünme onu canim... ama sakin ihmalde etme. icinde rahat olur
merhaba hanımlar
ramazan nasıl geçiyor açlık değilde susuzluk beni mahveden bu arada tartıda 64.5 gördüm ağzım kulaklarıma vardı :)ramazan bitene kadar 60 olsam süper olurdu ama zor herhalde
bir hafta kadar oruç tutmayacağım mazeretim var geri almam inşallah verdikllerimi
bu arada ben nihayet ev aldım şimdi onun işleriyle uğraşıyorum boyası parkesi falan yeni bitmiş ev almak zormuş valla üstelik oruç ve sıcak beni yavaşlatıyor eşimde hadi hadi diye beni sıkıştırıyor biran önce taşınmak istiyor
reyhan ablam dönmüş bu arada hoşgeldin ablacığım kallisim yine çok yoğun nişanlanan da var hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ayrıca hastalara acil şifa diliyorum geçmişi okuyabildiğim kadarıyla yazdım herkesi öpüyorum
canım benim iftar mönün çok güzel dondurma için hiç üzülme arada yapılmalı bu tarz kaçamaklar çünkü zaten bütün gün aç dolaşarak kan şekerin düşüyor meyvedende alabilirsin şeker ihtiyacını ama malum bu sıcaklarda insan dondurmayada hayır diyemiyor arada bir küçük bir parça yemek sorun yaratmasa gerek canım kabızlık problemi susuzluktan olabilir çok zorlanırsan bir form çayı iç barsakların rahatlar şişliği kabızlığı çözer form çayı marketlerde aktarlarda var opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?