Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm naber kızlar nasıl gidiyor ramazan

honey kolay gelsin sana bende ve taşırken çok kilo vermiştim
inş. sanada yarar taşınmak

ferihancım sen böyle kilolar verirsinde fesatlanan olmazmı
nazardır o nazar :)
nazardan göz çibanı çıkmıştır
sen genede git dr a en azından antibyotikli krem verir..

ya bide ferihan ben ramazanda kilo veremem alırım hatta
o yüzden
beni izinli sayın tam motivasyonla bayram sonu başlayayım
cuma oldumu strese giriyorum çünki
gene buralarda olurum ama kilo bilidrimi yapmayayım olurmu
tşkler...

a e olun...

canım benim içimi rahatlattın ağrı olmasına sevineceğim nerdeyse kötü bişey olsa ağrımaz çıbandır dediğiniz için inşallah öyledir sorunsuz geçer bir kaç güne geçmezse zaten mecbur doktora görünücem amin canım Allahım sağlığından etmesin kimseyi ne hastanelere düşürsün nede onlarsız bıraksın iftar ve sahur mönün çok güzel canım bol sıvı tüketerek zaten doyuruyorsun kendini çok yiyemiyorsun anlaşılan listeden öyle anlıyorum ahh bende yapsam onu su içemediğim için sıkıntı yaşıyorum canım bende senin gibi yemek öncesi 3 bardak içeyim bari su çok öpüyorum canım çok teşekkürler opuyorumnanaktan

canım benim haklısın nazarda değmiş olabilir :)) inşallah bu ağrılı nazar bir an önce geçer :)) canım benim bende ramazanda kilo alıyorum genelde ama asıl takımda bulunma amacımız birbirimizi frenlemek diye düşünüyorum benim tavsiyem izinli sayılmayıp dikkat etmeye çalışmak en azından kilo alırsan bile yeme düzenini takip eder kilo almamaya çalışırsın yinede sen bilirsin canım bir düşün istersen illaki stres yapma ama yinede izinli yaz beni dersen yazarım sorun değil paylaşımda bulunmanda değerli bizim için kararını bekliyorum canım öpüyorum

hoş bulduk canım .yaz bitsin burdayım inşallah yine sırt sırta verip atarız kiloları.sizin yaz boyunca motivasyonu düşürmemeniz çok güzel harikasınız hepiniz.yaz sonunda bende varımmmm.opuyorumnanaktan

reyhan ablam seni gördüm bir selam veriyim dedim.ama hemen çıkmak zorundayım beni misafir sayın bu aralar.nasıl olsa bıktıracam hepinizi....çok sıcakkkk....

cokmu sicakkkkkkkk beni görsen herhalde inanmazsin halime. sirtimd kalin bir ceket ayagimda kustüyü yorgan gibi dikilmis cizme. aslinda yatak cizmesi ama dondum mecbur giydim. söyle bir kova dolusu kahve yapip isinayim barim. sengözlerimebaksanab

günaydın canım takımım bugün çok uykum var bir türlü uyku düzenime alışamadım bütün gün ayakta uyuyorum nerdeyse birde sıcak hayırlısıyla kolay atlatılır bugünde inşallah akşam iftarda hafif yediğimi düşünüyorum çorba tavuk çokaz pilav yedim birazcık salata ekmek hiç yemediğim içinde yemekten sonra güzel bir meyve tabağı hazırlayıp meyvemide yiyebildim hafif bir iftar sayılırdı benim için rahatsız olmadım sahurda yağsız küçük bir tost domates salatalık biber peynir sahurdada abartmadım hiç ekmek yemedende olmuyor en azından çok yememek adına tost gibi şeyler yapıyorum hem yağsız olur hemde ne kadar yediğimi bilirim neyse canım takımım çok öpüyorum sizleri görüşmek üzere yine yazarım eğer uyumazsam gün içinde :))

günaydinlarrrr..
serin ve yagmurlu rüzgarli hava hala sürüyor.. hatta soguk dahada artti sanirim.
ay bende meteoroloji istasyonu gibi oldum ya.kaydirigubbakcemile3

diyorumya güzelim arasini bulamadik bir türlü ya cok soguk ya bunaltici sicak..
trde bir gün öyle sicaktiki denizden eve gelemedim nerdeyse nefes almakta zorlndim öyle bunalticiydi. yani soguk daha iyi birseyler giyer korunur insan

selam fıstıklar, arada konu ontrolleri için geldiğimde mesajlara bakıyorum da hepsine bakamadım.. honeyim ev almış sağlık ve huzur içinde yaşamak nasip etsin evinde inşallah..

ben de kızlarla oteldeyim ablamla eniştemi tatile yolladım :)) bu yüzden bu gün gitmem gerekirken evime ancak hafta sonu döneceğm..

burada ki aşçı garson ve bilumum aklınıza kim gelirse kadınlar kulübüne üye olduğumu duymuşlar yeğenimden ve hepsi peşimde dolaşıyor evlenmek istiyorlarmışkaydirigubbakcemile3 öyle bir yer algıladılar burayıaklinialirimsmile bende tamam tamam evlendiricem sizi dedikçe hepsi her isteğimi yapmaya başladılar :roflol: işte böyle lak lak gırgır şamata geçiriyoruz günlerimizi..

reyhan abla burası felaket sıcak valla bu sabah dedim beni üstümle başımla sempatiksalakcinni havuza atana 10 lira vereceğim

selam kallisim..
havuza kendin atlayip 10 lirayida cebine atsaydinya.:roflol::sm_cool::roflol:
hehehehe burdakilerinde hepsi evli nerdeyse..demek her istedigini yapiyor garipler. valla keyfin yerinde masallah. bende olsam gelmezdim hehe

Herkese merhaba sevgili takımım
çok uzun bi ayrılık oldu aklım kaldı burda kim ne kadar kilo verdi diye
çünkü ben tatilde kendimi çok sıkmadım çok da abartmadım ama 1-2 kg almış olabilirim bilmiyorumkismile
En yakın zamanda beslenme düzenimi oturtmayı devam edeceğim tam istekliyim bu konuda
Herkes iyidir inşallah, bir sorun yokturyerimseniben

boşver parayı ablacım sen olduğun gibi atla havuza zaten hava sıcak kaydirigubbakcemile3

slm canlarımm
dün iftarda 2 kase soğuk (tuzsuz)ayran aşı çorbası,yeşil fasülye,kavun,sonrasında soda
ve malesef çayla birlikte 3 petibör bisküvi
sahurda yumurta,domates,salatalık,1 dilim ekmek,çay ve form çay içtim en sonn
aslında çok yemiyorum ama 1 haftadır tuvalete çıkamamanın sıkıntısı,şişkinliği var(ayıptır söylemesi)..napıcam bilmiyorum.öpüyorumm hepinizi

benbencim hoşgeldin tatil bittimi canım yine aramızdasın inşallah olsun 1-2 kilo almış olman normaldir verirsin onları beslenme düzenini oturtup bizimle paylaşırmısın canım ramazanda yeme düzenimizi pek oturtamadık daha doğrusu şahsım adına pek oturtamadım sen nasıl devam ediceksin listene canım . bizler iyiyiz çok şükür hergün fırsat buldukça burada buluşuyoruz . tatil anılarını bekliyoruz canım görüşmek üzere .opuyorumnanaktan

canım yediklerin zararsız şeyler ama 2 kase çorba çok değilmi üstüste mideni şişirirsen rahatsız edebilir uzunca süre aç kalıyoruz çünkü bir anda yüklenmek rahatsız eder canım bende aynı yanılgıya düşüyorum arada dikkat ediyorum ama bazen çok acıkmışolup saldırıyorum resmen buda buda hazımsızlık yapıyor . tabi şişlik içinse canım rahatlayana kadar hergün bir bardak form çayı içersen elbet çözümü olur bol bol kayısı ve su içmeni öneririm canım mutlaka işe yarayacaktır .opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlarım,

aresozgur, kuru kayısı denemişsindir mutlaka, sana bir tavsiyem de ramazan ama olsun, orucunu ılık 1 bardak su ve yanında bir elma ile aç, yemeği üzerine ye. olmazsa yarın da öyle aç, yemekten önce bile hemen bi hareketlenme olacak bağırsaklarında.. geçmiş olsun, çok rahatsız edici bi durum, umarım geçer hemen canım..

ferihann geçmiş olsun bence de ihmal etme bi kaç gün bekleyeyim demişsin ama bence okadar bile bekleme.nasıl oldu son durumun?

ben dün köfteli bi çorba vardı, ondan 1 kase yedim, yanında vişne hoşafı vardı, biraz yoğurt ve birazcık da poğaça yedim ekmek yerine, poğaça ama ev yapımı ve yağsız gayet hafif. tabi abartmamak lazım.sonra da çay içtim üzerine bol bol.
sahurda ise, kahvaltı yaptım bi tane yumurta rafadan, bol su ve çay. ama birazcık da çikolata yedim ekmeğe sürüp :kedi: o kadar olur ramazanda guclubacismile

Günaydın takımcım
hoşbulduk ferihancım bıraktığım gibi duruyor çok güzel gidenler olmamış.
Ramazanda yemek düzeni elbette bozuluyor öyle 1-2 kg alımını çok önemsemeyin oruç bittikten sonra düzen yine oturacaktır mutlaka.Ben daha izin dönüşü adapte olamadım işe falan zorlanıyorum biraz.Hafta sonu geldik eve temizlik yerleşme derken hiç işim gücüm bitmiyor, çocuğu da kreşe vericez onun araştırmalarını da yapıyorum çok yoğunum takıma pek uğrayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…