- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.581
teşekkür ederim benim motivasyon dolu canım kaptanım:) tamam inşallah bugün iftarda bol su+form çay içeyim bakalım inşallah faydalı olur.canım bu arada bende aynen doktora gitmeni tavsiye ediyorum hem kafandaki soru işaretleri kaybolur.ve kötü birşey olsa ağrımazdı bunu unutma.Rabbim hepimize sağlık,sıhhat afiyet versin öpüyorum seni kocaman tekrardan geçmiş olsunn:)
slm naber kızlar nasıl gidiyor ramazan
honey kolay gelsin sana bende ve taşırken çok kilo vermiştim
inş. sanada yarar taşınmak
ferihancım sen böyle kilolar verirsinde fesatlanan olmazmı
nazardır o nazar :)
nazardan göz çibanı çıkmıştır
sen genede git dr a en azından antibyotikli krem verir..
ya bide ferihan ben ramazanda kilo veremem alırım hatta
o yüzden
beni izinli sayın tam motivasyonla bayram sonu başlayayım
cuma oldumu strese giriyorum çünki
gene buralarda olurum ama kilo bilidrimi yapmayayım olurmu
tşkler...
a e olun...
hoşgeldin mersacım yaz olduğu için malum herkez izinde yeni arkadaşlarla devam ediyoruz yaz sonunda gelmek istersen memnuniyetle sevinerek bekleriz işlerin için Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce çözersin yazın kilo vermemekten ziyade almamakta çok önemli diye düşünenlerdeniz şahsen ben yazın kilo veremiyorum birde ramazan girde hiç veremiyorum ama almamaya çalışmak bile bir çabadır diye düşünüyorum tabi herkez farklı kimi insan çokta güzel veriyor görüşmek üzere opuyorumnanaktan
günaydinlarrrr..
serin ve yagmurlu rüzgarli hava hala sürüyor.. hatta soguk dahada artti sanirim.
ay bende meteoroloji istasyonu gibi oldum ya.kaydirigubbakcemile3
selam fıstıklar, arada konu ontrolleri için geldiğimde mesajlara bakıyorum da hepsine bakamadım.. honeyim ev almış sağlık ve huzur içinde yaşamak nasip etsin evinde inşallah..
ben de kızlarla oteldeyim ablamla eniştemi tatile yolladım :)) bu yüzden bu gün gitmem gerekirken evime ancak hafta sonu döneceğm..
burada ki aşçı garson ve bilumum aklınıza kim gelirse kadınlar kulübüne üye olduğumu duymuşlar yeğenimden ve hepsi peşimde dolaşıyor evlenmek istiyorlarmışkaydirigubbakcemile3 öyle bir yer algıladılar burayıaklinialirimsmile bende tamam tamam evlendiricem sizi dedikçe hepsi her isteğimi yapmaya başladılar :roflol: işte böyle lak lak gırgır şamata geçiriyoruz günlerimizi..
reyhan abla burası felaket sıcak valla bu sabah dedim beni üstümle başımla sempatiksalakcinni havuza atana 10 lira vereceğim
Herkese merhaba sevgili takımım
çok uzun bi ayrılık oldu aklım kaldı burda kim ne kadar kilo verdi diye
çünkü ben tatilde kendimi çok sıkmadım çok da abartmadım ama 1-2 kg almış olabilirim bilmiyorumkismile
En yakın zamanda beslenme düzenimi oturtmayı devam edeceğim tam istekliyim bu konuda
Herkes iyidir inşallah, bir sorun yokturyerimseniben
slm canlarımm
dün iftarda 2 kase soğuk (tuzsuz)ayran aşı çorbası,yeşil fasülye,kavun,sonrasında soda
ve malesef çayla birlikte 3 petibör bisküvi
sahurda yumurta,domates,salatalık,1 dilim ekmek,çay ve form çay içtim en sonn
aslında çok yemiyorum ama 1 haftadır tuvalete çıkamamanın sıkıntısı,şişkinliği var(ayıptır söylemesi)..napıcam bilmiyorum.öpüyorumm hepinizi
Günaydın takımcımbenbencim hoşgeldin tatil bittimi canım yine aramızdasın inşallah olsun 1-2 kilo almış olman normaldir verirsin onları beslenme düzenini oturtup bizimle paylaşırmısın canım ramazanda yeme düzenimizi pek oturtamadık daha doğrusu şahsım adına pek oturtamadım sen nasıl devam ediceksin listene canım . bizler iyiyiz çok şükür hergün fırsat buldukça burada buluşuyoruz . tatil anılarını bekliyoruz canım görüşmek üzere .opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?