- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.821
Bence JillianKızlar en etkili spor ne ya bana önerebileceğiniz bişeyler varmı
Ben herpsini kullanıyorum full hem etinden hem sutundenAa ben sadece kac adim attim ona bakiyordum digerlerini doldurmuyordum
Calısana zor ama sabahla oglenı bırleştırmek mantıklıbi denicem bakalim bu hafta 2 öğün beslenmeyi annemlerde kaliyorum bu hafta kahbalti etmem zor oluyor. Sabahlari activia yogurt yiyip is yerimde ogleyle sabahi birlestiricem evden goturucem biseyler aksamda yine evde yerim bide ara öğün yaparim hem vucudumada degisiklik olur belki şaşırır
canim yanlis anlama tamamen iyi niyetimle yazdim. Cok cabalama yaninsen anur cuburu kes bide spor yap yeterli olur bence. Taniki herkes iyi hissettigi kiloda mutludur. Benim cevremdekilerde esim dahil cok kiziyo diyet yapmama ama ben 55 olunca mutlu olucam biliyorum
canim aslinda biraz zayif gibisin 53 te sanki cokta iyi degil gibi
Hayırdır hasta mısın Geçmiş olsun Ben kaçırmışım oralarıHepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz içinçay ile kahvaltı türü atistirdim gözüm açıldı biraz
İpin varsa ip atla büşracım.
teşekkür ederim kızlar ipim var canım jillian şu 3 aşamalı olan sanırım 1. Aşamasını indirmiştim ama yapmadım hiç benim alt taraf biraz daha fazla bir an önce kurtulmak istiyorumBence Jillian
Bi bak istersen videolarına
Hala oglenleri yemiyorsun galiba 2 ogun yemek icin ama bu seferde aksami dolduruyorsun makarna oglen olup karnabahar aksam biraz daha fazla olabilirdi okadar spor yapiyorsun biraz daha proteini artirirsan iyi olur kaslarin erimez yani benceSabah kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin
yarım turp
bir parça peynir
yarım dilim ekmek
Iki üç bardak şekersiz çay
öğlen
Bir fincan filtre kahve
leblebi
Akşam
mantar çorbası
makarna
2 kaşık karnıbahar yemeği
Sıvı 2 litreye geçti
Aktivite 100 dakika eliptik
Sabah erken yiyorsun canim iki yumurta yaninda yesillikler falan yesen olur biraz az olmus peynir falanda serbest sutte icebilirsin mesela sabah eliptiginden sonraMenüm;
07:30
1 h.yumurta
Aralarda 2 kucuk elma
12:30
Tavuklu yogurtlu salata
Ara: 1 kucuk elma
16:00
2 ceviz 1 kuru incir
19:00
1 tabak pirasa
1 yk yogurt
Yarim dilim tb ekmegi
Su 2,5 L bitti.Uyuyana kadar 3,5 L olur.
2 yesil cay
Spor;
30 dk eliptik
600 ip
Daha spor yapmak isterdim basim agriyor.
Azcıkta liste dışına cıktım ama kendimi iyi hissetmiyordum. Yarın daha cok dikkat ederim.
medusa38
Oglen acıkmıyorum cnm yok kas yag olcumu yaptırıyorum 15 20 gunde bır suan ııcın bır sıkıntı gozukmuyor kahvaltı dışında hiç ekmek tüketmiyorum zaten kalori hesabıyla da yediğim için akşam makarna yesem de sorun olmuyorHala oglenleri yemiyorsun galiba 2 ogun yemek icin ama bu seferde aksami dolduruyorsun makarna oglen olup karnabahar aksam biraz daha fazla olabilirdi okadar spor yapiyorsun biraz daha proteini artirirsan iyi olur kaslarin erimez yani bence
Ben yuruyusten geldim ama biraz fazla yurumusum programim eksik sayiyormus baska bir programi actim aradaki farka baktim iki kati nerdeyse ayaklarim agridi 15.000 adim atmisim bide Ankaranin yokusu yordu beni
Cnm nerde olcturuyorsun kas yag olcumunu diyetisyen desem o 6 ogun verirOglen acıkmıyorum cnm yok kas yag olcumu yaptırıyorum 15 20 gunde bır suan ııcın bır sıkıntı gozukmuyor kahvaltı dışında hiç ekmek tüketmiyorum zaten kalori hesabıyla da yediğim için akşam makarna yesem de sorun olmuyor
Bu sekil sporu ne zamandir yapiyosun oda onemli tabii ama sporcular bile kas yapmak icin fazla spor yaptiklari donemOglen acıkmıyorum cnm yok kas yag olcumu yaptırıyorum 15 20 gunde bır suan ııcın bır sıkıntı gozukmuyor kahvaltı dışında hiç ekmek tüketmiyorum zaten kalori hesabıyla da yediğim için akşam makarna yesem de sorun olmuyor
Yok canm gıttıgım spor salonundada var bırde beslenme ısı yapan bır ısyerınde de var ay yok artık hepimiz dıyetısyen olduk tv cıkan dr lar sayesındeCnm nerde olcturuyorsun kas yag olcumunu diyetisyen desem o 6 ogun verir
Canım eskıden atlettım 18 19 yasımda bolge takımındaydım sonra 3 sene kadar yuzme antrenorlugu yaptım daha sonrada hıc sporla bagımı koparmadım.hep bısey var dag bısıkletım var yazın daga cıkıyoruz orada normaldede sehırıcı bısıklet kullanıyorum. Havalar bozuk lastıkler kayıyor dıye kısın cıkamıyorumBu sekil sporu ne zamandir yapiyosun oda onemli tabii ama sporcular bile kas yapmak icin fazla spor yaptiklari donem
de proteine de agirlik verir ama tabiikide sen bilirsin benden fikir
Guzel bisey sporla icice olmak bende bu yil insallah Aladaglar kamp alaninda ve kapodokyada yuruyuslere katilacamCanım eskıden atlettım 18 19 yasımda bolge takımındaydım sonra 3 sene kadar yuzme antrenorlugu yaptım daha sonrada hıc sporla bagımı koparmadım.hep bısey var dag bısıkletım var yazın daga cıkıyoruz orada normaldede sehırıcı bısıklet kullanıyorum. Havalar bozuk lastıkler kayıyor dıye kısın cıkamıyorum
Kapadokyada motorlada gez tavsıye ederım sımdı ben bınıcılıkle okculuga baslıyorum ınsallah tepe taklak olmazsam atlı okçuluk hedefimGuzel bisey sporla icice olmak bende bu yil insallah Aladaglar kamp alaninda ve kapodokyada yuruyuslere katilacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?