Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Calısana zor ama sabahla oglenı bırleştırmek mantıklı

Menüm;
07:30
1 h.yumurta

Aralarda 2 kucuk elma

12:30
Tavuklu yogurtlu salata

Ara: 1 kucuk elma

16:00
2 ceviz 1 kuru incir

19:00
1 tabak pirasa
1 yk yogurt
Yarim dilim tb ekmegi

Su 2,5 L bitti.Uyuyana kadar 3,5 L olur.

2 yesil cay

Spor;
30 dk eliptik
600 ip

Daha spor yapmak isterdim basim agriyor.
Azcıkta liste dışına cıktım ama kendimi iyi hissetmiyordum. Yarın daha cok dikkat ederim.
medusa38

Hala oglenleri yemiyorsun galiba 2 ogun yemek icin ama bu seferde aksami dolduruyorsun makarna oglen olup karnabahar aksam biraz daha fazla olabilirdi okadar spor yapiyorsun biraz daha proteini artirirsan iyi olur kaslarin erimez yani bence

Sabah erken yiyorsun canim iki yumurta yaninda yesillikler falan yesen olur biraz az olmus peynir falanda serbest sutte icebilirsin mesela sabah eliptiginden sonra

Hala oglenleri yemiyorsun galiba 2 ogun yemek icin ama bu seferde aksami dolduruyorsun makarna oglen olup karnabahar aksam biraz daha fazla olabilirdi okadar spor yapiyorsun biraz daha proteini artirirsan iyi olur kaslarin erimez yani bence
Oglen acıkmıyorum cnm yok kas yag olcumu yaptırıyorum 15 20 gunde bır suan ııcın bır sıkıntı gozukmuyor kahvaltı dışında hiç ekmek tüketmiyorum zaten kalori hesabıyla da yediğim için akşam makarna yesem de sorun olmuyor

Cnm nerde olcturuyorsun kas yag olcumunu diyetisyen desem o 6 ogun verir

Bu sekil sporu ne zamandir yapiyosun oda onemli tabii ama sporcular bile kas yapmak icin fazla spor yaptiklari donem
de proteine de agirlik verir ama tabiikide sen bilirsin benden fikir

Bu sekil sporu ne zamandir yapiyosun oda onemli tabii ama sporcular bile kas yapmak icin fazla spor yaptiklari donem
de proteine de agirlik verir ama tabiikide sen bilirsin benden fikir
Canım eskıden atlettım 18 19 yasımda bolge takımındaydım sonra 3 sene kadar yuzme antrenorlugu yaptım daha sonrada hıc sporla bagımı koparmadım.hep bısey var dag bısıkletım var yazın daga cıkıyoruz orada normaldede sehırıcı bısıklet kullanıyorum. Havalar bozuk lastıkler kayıyor dıye kısın cıkamıyorum

Guzel bisey sporla icice olmak bende bu yil insallah Aladaglar kamp alaninda ve kapodokyada yuruyuslere katilacam

Bugunku menum:
Oglene dogru: 1 tost, 1 haslanmis yumurta, yarim greyfurt
İkindin: 5badem 2 ceviz
Aksam: 5yk kavurma, 3yk bulgur pilavi, 2 tbe, yarim kase yogurt, 5 yaprak marul
Baska ara yapmadim yatmadan once yogurda yulaf karistirip yicem su 2lt simdilik. Spor calla vr 1 saat yuruys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…