Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah yarar canım artık bi sıkıntı oluştu üzerimde.ne kötü şeymiş bu valla anladım:) soğuk ayran çorbasının içinde sadece yoğurt,aşlık, ve su olduğu için kalorisi düşük nasıl olsa dedim o yüzden 2 küçük kase içtim tatlım ama doğru söylüyosun birden yüklenmek yanlış=) teşekkür ederim tavsiyelerin için öpüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bi de son durum ne ,nasıl oldu şişlik geçti mi?

slm canlarım
7 günü bitirdik artık ramazanda yeme düzenimizin oluşması lazım.dünkü iftar menüm:
4 bardak su,küçük 1 kase şehriye çorbası(tavuklu),tavuklu pilav,üzüm,kavun,
sonrasında kuru kayısı,meyve ardından çay ve bol su.
ve malesef kendimi kısıtladığım için daha fazla bi istek oluştu normalde fazla sevmem ama çok kemalpaşa tatlısı yedim
napıcam bilmiyorum mutlaka hergün kaçamaklarım oluyo pişman oluorum sonradan ama fayda etmiyo işte.Allah sonumuzu hayır etsin...
sahura uyanamamışız o yüzden bişey yiyemedim
hepinize mutlu günlerr :)

hoşgeldin bluecum geçmiş olsun nasılsın?iyileştin sanırım takıma döndün=)
sağolasın canım bugün iftarı elmayla açayım senin dediğin gibi.öpüyorum kib canım

teşekkürler canım iyiyim, Allah kimseyi sağlığından mahrum etmesin insanın gözü hiçbişey görmüyor sağlık olmayınca. iyileştim çokşükür, işler ramazanla birlikte azcık rahatladı ben de buralara uğrama fırsatı bulabiliyorum bu sayede :)
umarım elma iyi gelir canım..iftarda bana da dua et :)

benim de adetimin bugün hatta dün başlaması gerekiyordu ama tık yok henüz..yoksaa...diyorum ama bakalım sanmıyorum aslında kaydirigubbakcemile3

bi hafta cok fazla mutlaka doktora gorun bence ciddi sorunlar acabilir dikkat et ihmal etme sakin

günaydın arkadaşlar benim bilgisayarım geçen hafta olduğu gibi yine bozuldu windows çöktü yine sanırım iş yerinde işlerimin aksamasınamı üzüleyim 2 haftadır cuma günleri yarışmaya katılamayıp hesaplamaları başta kardeş takımdan ad1 e ve sizlere bırakıyorum diyemi üzüleyim sinirlerim iyice bozuldu şu mübarek günlerde hepsi üstüste geliyor sanki çok vaktim yok işe gideceğim evden yazıyorum şimdi benben döndü sanırım lütfen bir cevap yazsın akşam yine kısaca uğrar bakarım .
benbencim kaptan yardımcısı olduğun içni ve liste hesaplamalarını yapabildiğin için bu hafta senden rica edeceğm bu duurmu yarın sabah 12 den sonra en son listeyi paylaşım alanından alarak ve bildirimde bulunan arkadaşlardan kiloları ekleyip hesaplayarak kardeş takım ad1 den yardım alabilirsin paylaşım alanına eklemek için ad1 yardım edecketir sana 2 haftadır çok yük olduk kardeş takıma oda hiç problem etmeden kendi takımı gibi ilgilendi bizim bildirimlrimizlede takımımızlada o yüzden benbencim bu hafta senden rica ediyorum biliyorum tatil dönüşü iş yoğunluğunda vardır ama yardımcı olursan çok sevineceim canım diğer arkadaşlarda sana bu konuda yardım ederler muhakkak bu akşam gelirim yine çok üzgünüm hiç hesapta olmayan şekilde iki haftadır bu bilgisayar bozuluyor sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım akşam yine gelmeye çalışacağım .

arkadaşlar iş yerindeyim bilgisayarım şans eseri açıldı çok ilginç umarım bir daha terslik olmaz gerçekten yarın listeleri sorunsuz yapmak isterim yinede benbencim yarın hesaplamalar ile ilgili bana yardımcı olursan sevinirim yarın burada olursun büyük ihtimalle hepinizi çok öpüyorum canım takımım .

tamam ferihancım merak etme elimden geldiğinde yardımcı olurum 12 ye kadar kilo bildirimlerini bekliycez, 12 den sonra paylaşım alanında yayınlıycaz sorun olursa ad1 yardımcı oluyor zaten sağolsun kaydirigubbakcemile5
ben tartıldım nihayet tartım bozulmuştu arada çalışacağı tutuyor 1.5 kilo almışım kızlar yuhh banamafoldumben

selam kardeş takımcım. umarım herkesler iyidir. 2 gündür pc arızalıydı tamire gitti geldi ama şu an iyi çok şükür. ferihancım kemik olayım daha iyi canım.sanırım dediğin gibi kalsiyum eksikliğinden,bol yoğurt tüketmeye çalışıyorum. tatlı ramazanın olmazsa olmazı dimi,ama sütlü tatlı yesem daha rahat hissederim sanırım.
ferihan canım,neyseki bilgisayarın çalışıyor. yarın sonuç listelerini sizler hazırlıyorsunuz gerçi biliyorsun ama hatırlatayım dedim canım.unutulursa ceza alırsınız.seni msn de pek göremedim bende buralarda olurum,elimden geleni yaparım ama bazen elektrik gidiyor,net gidiyor korkuyorum yine olur diye. neyse inşallah aksilik çıkmadan atlatırız.

selam canım hoşgeldin
ahaha sonuç listeleri bizim mi?
ben daha normal listeyi doğru düzgün yapamıyom
inşallah ferihanın bilgisayara bişey olmaz
ad1 yine yardıma ihtiyacımız olabilir canımbilmiyorumkismile

ferihancım ben gen hep buralarda olucam ama sen beni bayrama kadar izinli yaz olurmu
bende bu arada kendimi toparlarım
bayramdan sonra başlarım inş.
çok kötüyüm
birde adet olucam acip şişim

maş.dietine dikkatt edenlere hayranım
haaytımız çok dü<zensiz ramazansa bayramdan sonra okullarda açılıyor çocuklar okula ben spora
inşş...
herşey güzel olacakkkk....

a e olunnn...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selamlarr..
reyhan ablam seni gördüm sobeeeeee:roflol:

yaa canım çok sıkkın hem de nasıl anlatamam spike evden kaçmış gece balkondan atlamış 2 gündür ortada yok kızlar evde perişan oldu nasıl moralim bozuk... o yüzden gelip bakıp gidiyorum ara ara..

yarın ben saat 12 gibi gelirim bildirime yardımcı olmak için aklınızda olsun canlarım opuyorumnanaktan

ay canim ben seni görmedim kallisim. bende gelip bakip bakip gidiyorum. benimde müthis canim sikkin keske is olsaydi bu hafta. ama firma kapali care yok pazartesi isbasi.
spike niye kacmis acaba ya hovardaliga cikmistir kallisim gelir yine.. yada cani sikildi macera aramaya cikti. ama bence hovardliktir. en cok bir hafta sonra döner kilo vermis cirkinlesmis sekilde kaydirigubbakcemile3
tam 3kilo oldu aldigim kilo. eger bir hafta daha evde olsam basladigim kiloya dönecegim nerdeyse. tövbe yarabbim.. kendimi nasil kötü hissediyorum anlatamam.
dün gece kaanlar evlerine geldiler daha dogrusu sabah saat 4te.. bugün bna geldi saat 11de. allahim nasil özlemis beni. sacini kesmisler boyu uzamis yürümek üzere sanki bebeklikten cikmis koca adam olmus.. siseleri aciyor kapatiyor herseyi kendi eliyle yiyor suyunu iciyor. herif olmus minik melegim.yerimseniben
insallah spike cabucak eve döner kallisim.insallah düsündügüm gibi hovardaliktir.. yaramaz sizi özledi cani sikildi gezmeye cikti

oyy ablacım sağol moralin için inşallah öyledir hovardalıktır ama hazır mamadan başka bir şey yemeyi bilmediği için çok üzülüyorum açlıktan ölür diye bir yerlerde.. kızların sormadıkları komşu kalmamış sitede ama kimse görmemiş..daha öncede kaçtığı oldu ama en fazla bir gece kaldı dışarda geri döndü bu kezde allahın izniyle gelsin istiyorum off yaa...

ablam sen kiloları dert etme bende dünden beri iyice sapıtıp yemeye başladım sıkıntıdan kendimi engelleyemiyorum hafta sonu evde olacağım inşallah başlarız hemen..

senin firma neden kapalı ki bu zamanda... ahh bizdede ramazan dolayısıyla iş yok bir haftadır bomboş... bu gün biraz telefon trafiği başladı bakalım rezerveler filan inşallah hafta sonu olurda gelen giden yoksa zor valla ödemeler tık tık diye geliyor hemde yüklü yüklü.. dua et ablam bize yaa..

ah güzelim inanki dualarim sizinle. rabbim insallah bukadar emegi bosa cikarmaz.. cok hosuma gitti benim resimler hersey. inan gidip yan gelip dinlenesim huzuru icime cekesim geldi. sükunet ve huzur kokuyor.. inaniyorumki bu yil olmasada yeni yildan itibaren dolup tasacak insallah otel.. biraz sabirbilmiyorumkismile
spike da bugün olmaZSA yarin döner insallah. bende merak ettim

kallisim haftasonu basliyalimmi neolurrrrrrrrrr.. cumartesi basliyalim himmmmm?..
inanki hergün birkac yüz gram getiriyor bana.. olmaz böyle sey ya izinde hic kilo almadim sayilir burda bir haftada ne oldu bana yaaaaaa.. yarin son olsun lütfen cumartesi basliyalim neye basliyacaksak herseye varim ben.bilmiyorumkismile
yarin hazirlik yapalim cumartesi pazar icin.. ve aslanlar gibi basliyalim .neolur evet de:Saruboceq:

ablam haftasonu evimdeyim dedim ama pazar gidiyorum ohaoldumsmile sen o zaman tek gıdayla filan mı başlasan ki pazartesiden önce başlayamam alışveriş filan derkenakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…