- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.601
canım yediklerin zararsız şeyler ama 2 kase çorba çok değilmi üstüste mideni şişirirsen rahatsız edebilir uzunca süre aç kalıyoruz çünkü bir anda yüklenmek rahatsız eder canım bende aynı yanılgıya düşüyorum arada dikkat ediyorum ama bazen çok acıkmışolup saldırıyorum resmen buda buda hazımsızlık yapıyor . tabi şişlik içinse canım rahatlayana kadar hergün bir bardak form çayı içersen elbet çözümü olur bol bol kayısı ve su içmeni öneririm canım mutlaka işe yarayacaktır .opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlarım,
aresozgur, kuru kayısı denemişsindir mutlaka, sana bir tavsiyem de ramazan ama olsun, orucunu ılık 1 bardak su ve yanında bir elma ile aç, yemeği üzerine ye. olmazsa yarın da öyle aç, yemekten önce bile hemen bi hareketlenme olacak bağırsaklarında.. geçmiş olsun, çok rahatsız edici bi durum, umarım geçer hemen canım..
hoşgeldin bluecum geçmiş olsun nasılsın?iyileştin sanırım takıma döndün=)
sağolasın canım bugün iftarı elmayla açayım senin dediğin gibi.öpüyorum kib canım
hoşgeldin bluecum geçmiş olsun nasılsın?iyileştin sanırım takıma döndün=)
sağolasın canım bugün iftarı elmayla açayım senin dediğin gibi.öpüyorum kib canım
slm canlarımm
dün iftarda 2 kase soğuk (tuzsuz)ayran aşı çorbası,yeşil fasülye,kavun,sonrasında soda
ve malesef çayla birlikte 3 petibör bisküvi
sahurda yumurta,domates,salatalık,1 dilim ekmek,çay ve form çay içtim en sonn
aslında çok yemiyorum ama 1 haftadır tuvalete çıkamamanın sıkıntısı,şişkinliği var(ayıptır söylemesi)..napıcam bilmiyorum.öpüyorumm hepinizi
günaydın arkadaşlar benim bilgisayarım geçen hafta olduğu gibi yine bozuldu windows çöktü yine sanırım iş yerinde işlerimin aksamasınamı üzüleyim 2 haftadır cuma günleri yarışmaya katılamayıp hesaplamaları başta kardeş takımdan ad1 e ve sizlere bırakıyorum diyemi üzüleyim sinirlerim iyice bozuldu şu mübarek günlerde hepsi üstüste geliyor sanki çok vaktim yok işe gideceğim evden yazıyorum şimdi benben döndü sanırım lütfen bir cevap yazsın akşam yine kısaca uğrar bakarım .
benbencim kaptan yardımcısı olduğun içni ve liste hesaplamalarını yapabildiğin için bu hafta senden rica edeceğm bu duurmu yarın sabah 12 den sonra en son listeyi paylaşım alanından alarak ve bildirimde bulunan arkadaşlardan kiloları ekleyip hesaplayarak kardeş takım ad1 den yardım alabilirsin paylaşım alanına eklemek için ad1 yardım edecketir sana 2 haftadır çok yük olduk kardeş takıma oda hiç problem etmeden kendi takımı gibi ilgilendi bizim bildirimlrimizlede takımımızlada o yüzden benbencim bu hafta senden rica ediyorum biliyorum tatil dönüşü iş yoğunluğunda vardır ama yardımcı olursan çok sevineceim canım diğer arkadaşlarda sana bu konuda yardım ederler muhakkak bu akşam gelirim yine çok üzgünüm hiç hesapta olmayan şekilde iki haftadır bu bilgisayar bozuluyor sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım akşam yine gelmeye çalışacağım .
tamam ferihancım merak etme elimden geldiğinde yardımcı olurum 12 ye kadar kilo bildirimlerini bekliycez, 12 den sonra paylaşım alanında yayınlıycaz sorun olursa ad1 yardımcı oluyor zaten sağolsun kaydirigubbakcemile5arkadaşlar iş yerindeyim bilgisayarım şans eseri açıldı çok ilginç umarım bir daha terslik olmaz gerçekten yarın listeleri sorunsuz yapmak isterim yinede benbencim yarın hesaplamalar ile ilgili bana yardımcı olursan sevinirim yarın burada olursun büyük ihtimalle hepinizi çok öpüyorum canım takımım .
selam canım hoşgeldinselam kardeş takımcım. umarım herkesler iyidir. 2 gündür pc arızalıydı tamire gitti geldi ama şu an iyi çok şükür. ferihancım kemik olayım daha iyi canım.sanırım dediğin gibi kalsiyum eksikliğinden,bol yoğurt tüketmeye çalışıyorum. tatlı ramazanın olmazsa olmazı dimi,ama sütlü tatlı yesem daha rahat hissederim sanırım.
ferihan canım,neyseki bilgisayarın çalışıyor. yarın sonuç listelerini sizler hazırlıyorsunuz gerçi biliyorsun ama hatırlatayım dedim canım.unutulursa ceza alırsınız.seni msn de pek göremedim bende buralarda olurum,elimden geleni yaparım ama bazen elektrik gidiyor,net gidiyor korkuyorum yine olur diye. neyse inşallah aksilik çıkmadan atlatırız.
canım benim haklısın nazarda değmiş olabilir :)) inşallah bu ağrılı nazar bir an önce geçer :)) canım benim bende ramazanda kilo alıyorum genelde ama asıl takımda bulunma amacımız birbirimizi frenlemek diye düşünüyorum benim tavsiyem izinli sayılmayıp dikkat etmeye çalışmak en azından kilo alırsan bile yeme düzenini takip eder kilo almamaya çalışırsın yinede sen bilirsin canım bir düşün istersen illaki stres yapma ama yinede izinli yaz beni dersen yazarım sorun değil paylaşımda bulunmanda değerli bizim için kararını bekliyorum canım öpüyorum
selamlarr..
reyhan ablam seni gördüm sobeeeeee:roflol:
yaa canım çok sıkkın hem de nasıl anlatamam spike evden kaçmış gece balkondan atlamış 2 gündür ortada yok kızlar evde perişan oldu nasıl moralim bozuk... o yüzden gelip bakıp gidiyorum ara ara..
yarın ben saat 12 gibi gelirim bildirime yardımcı olmak için aklınızda olsun canlarım opuyorumnanaktan
kallisim haftasonu basliyalimmi neolurrrrrrrrrr.. cumartesi basliyalim himmmmm?..
inanki hergün birkac yüz gram getiriyor bana.. olmaz böyle sey ya izinde hic kilo almadim sayilir burda bir haftada ne oldu bana yaaaaaa.. yarin son olsun lütfen cumartesi basliyalim neye basliyacaksak herseye varim ben.bilmiyorumkismile
yarin hazirlik yapalim cumartesi pazar icin.. ve aslanlar gibi basliyalim .neolur evet de:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?