Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim kalliste
ferihanın bilgisayarı tam randımanlı çalışmıyor dün bi ara düzeldi gerçi ama belli de olmaz tabi
o zaman listeleri ben yapacağım da sonuç lisetleri de bizimmiş orada çuvallarım sanırım hiç konuşmamıştık o kısmını
yardıma ihtiyacı molacak

günaydın kardeş takımcım.

sağlıklı,huzur dolu,mutluluk dolu birgün diliyorum.

kalliste ablam inşallah döner spike. bu konuda ne kadar hassas olduğunu bildiğim için üzüntünü paylaşıyorum, dua edicem ablacım.
reyhan ablacım inşallah sana,sağlıkla kilo verdirecek formülü bulur ve istediğin kiloya dönersin.
benben canım,kalliste ablam yardımcı olacak ama hani bir aksilik olursa buradayım.

günaydın sevgili takımcığım sorunsuz açtım bilgisayarımı bugün inşallah problem olmazda listeleri ve sonuç listelerini hazırlarım benbencim canım çok teşekkür ederim canım sonuç listelerinin nasıl yapılacağını kardeş takımdan ad1 den öğrendim sorunsuz yaparım Allahın izniyle uygun bir zamanda sanada anlatırım birbirimize destek vererek yaparız banuyu izinli yazacağız bayrama kadar seninde aklında bulunsun canım ben bir kontrol edip listeleri en son halini ekleyeyim kimler izinli kimler bildirimde bulunacak bakalım yediklerimi sonra bilahare anlatırıım bu sabah ve dün akşam tartılmayı unuttum ramazan malum yorucu ve uykusuz geçiyor geçen haftaki kilomu aynı yazıcam hepinizi çok öpüyorum bol kilo vermiş bir cuma diliyorum .

kilom 91

rica ederim canım biz bir takımız elimdenne gelirse yaparımkaydirigubbakcemile5

günaydın benim de kilomu 59 sayın..
hala adetim başlamadı, bugün test alıcam..

bluecum hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz yerimseniben

5.TAKIM 170.ETAP

ferihann( 91.0 /
takyon ( 68.0 /
aresozgur ( 59.0 /
HIFZIYS ( 75,9) (geri dönmek üzere ayrıldı)
bluebottle ( 59.0 /
banucan4 ( 84.4) (geri dönmek üzere ayrıldı)
benben ( 64,3 / ( eski üye geri döndü )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

arkadaşlar bu haftaki listemiz kilo bildirimlerinizi 12 ye kadar yaptığınızda listemiz tam olarak oluşturulacaktır ve paylaşıma sunulacaktır . herkeze bol şans ve başarılar dilerim .

ablacım çok üzüldüm spiken kaçmasına ama üzülmemeye çalış lütfen eminim geri gelecektir hem evini bırakıp bir yere gitmez o bir anlık bir gafletle gitmiştir ve muhakkak döner dua edeceğim bir an önce sağsağlim geri dönmesi için .

yardımın için çok sağol ablacım adcim de çok yardım etti bir kaç haftadır yoğun olduğumda izinli olduğumda ve bilgisayarım bozulduğunda kendi takımı gibi ilgilendi sağolsun sonuç listelerini nasıl yapacağımıda öğretti ve pratikte yaptık inşallah sorunsuz halllederim ablacım senin yanımda olduğunu ve desteğini bilmek beni rahatlatıyor teşekkür ederim . opuyorumnanaktan

canım ben yardım ederim aklın kalmasın... ara ara gelirim sadece şu an için bir saat yoğunluğum var sonrası uğrayacağım..

ferihancım sen listeyi eklemişsin ama figen ve hıfzıys geçen hafta ki listedede geri dönmek üzere ayrıldı gözüküyor sen yine yazmışsın.. ben sabah bir liste eklemiştim tekrar kontrol edelim paylaşıma vermeden...

şu an saat 11 gibi..... 12 gibi gelirim ben opuyorumnanaktan

günaydinlarrrrrrrr..opuyorumnanaktan
bu sabahki kilomu yazayimda iyice utanayim.. 81,7
biri beni durdursun lütfennnnnn.
türkiyeye gelirsem kilo alirim bu kacinilmaz diyordum. 34 günde 1,5 kilo aldim trde.
geri döndüm hergün yarim kilo aliyorum. ne var burda bukadar yiyecek hayret yaaaaaaaaa
isyanlardayim. depresyonada girdim. alin basiniza bir sinir küpü abla.. takimin tam ihtiyaci olan birsey. tepe tepe kullanin.naniknaniknaniknaniknaniknanik
kallisim tamam pazartesi basliyalim.daaaaaaaa ne alayim ne hazirliyayim izinden önceki gibimi yapacagim. yoksa 20 kh dami yok. yada aklinda ne varsa yazda ben hazirlanayim. burda pazar günleri heryer kapalidir.. birde o stixlerden alalimmi ne dersin? keto stix hani seyyyyy sen anladin onu..sengözlerimebaksanab

insallah hayatim insallah. kisa zamanda hepimiz istedigimiz kilolara ulasalim mutlu olalim insallah:Saruboceq:

ablacım geçen haftaki listeden yazdım paylaşıma sunarken izinli olanları silerek sunacağım eklediğin listeye benben eklendi sadece honey var birde izinliydi ayın 18 inde takıma yazdı ama kilo bildiriminde bulunucam demedi bir dahada yazmadı evde işleri var sanırım belkiondan gelmedi o yüzden onu yine izinli olarak devam ettiricem 12 ye kadar gelmezse sende buralardasın zaten hayırlısıyla hallederiz opuyorumnanaktan

arkadaşlar listemizde kilo bildirimi yapmayan birtek takyon kaldı gelmezse izinli olarak göstermek zorundayım kalliste ablacım eğer takyon gelmezse izinlimi gösterelim yoksa aynı kilosunumu geçelim genelde yapmazdı çünkü kilo bildirimini cuma veremese bile akşamdan muhakkak yazardı ama bugün bir aksilik oldu sanırım .

ferihancım kilosunu aynı göster canım yap listeni .. sende problem yok sanırım şu an itibari ile.. ben birazdan gelir yeniden bakarım canım..

ferihancım canım biliyorum yoğunsun ama listemizi kontrol edbilirsen sevinirim canım.

13.TAKIM 170 ETAP

Ad1 ( 56.9 / 56.2 / 0.7 / 1.23 %)
Bhr.87 ( 78,5 / 78.5 / 0.0 / 0.00 %)
Dosba ( 68,6 / 68.6 / 0.0 / 0.00 %)
Ethos ( 67.0 / 67.2 / -0.2 / -0.30 %)
ela26 ( 61.2 / 61.5 / -0.3 / -0.49 %) eski üye geri döndü
Greendreams (94.0 / 94.5 / -0.5 / -0.53 %) eski üye geri döndü
Melzeyit ( 78,4) geri dönmek üzere ayrıldı.
nur_84 ( 66.9 / 66.0 / 0.9 / 1.35 % )
Uzaktandunyalı (74 / 75.4 / -1.4 / -1.89 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (567.1 / 567.9 / -0.80 / -0.14 %)

5.TAKIM 170.ETAP

ferihann( 91.0 / 91.0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 68.0 / 68,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 % )
bluebottle ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 % )
benben ( 64,3 / 65.5 / -1.2 / -1.87 % ) (eski üye geri döndü)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 341.3 / 342,5 / -1,2 / -0,35% )

listemiz hazır arkadaşlar kardeş takımdan kontrol ettirip paylaşıma sunacağım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…