- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.621
teşekkür ederim kallisteselamlarr..
reyhan ablam seni gördüm sobeeeeee:roflol:
yaa canım çok sıkkın hem de nasıl anlatamam spike evden kaçmış gece balkondan atlamış 2 gündür ortada yok kızlar evde perişan oldu nasıl moralim bozuk... o yüzden gelip bakıp gidiyorum ara ara..
yarın ben saat 12 gibi gelirim bildirime yardımcı olmak için aklınızda olsun canlarım opuyorumnanaktan
rica ederim canım biz bir takımız elimdenne gelirse yaparımkaydirigubbakcemile5günaydın sevgili takımcığım sorunsuz açtım bilgisayarımı bugün inşallah problem olmazda listeleri ve sonuç listelerini hazırlarım benbencim canım çok teşekkür ederim canım sonuç listelerinin nasıl yapılacağını kardeş takımdan ad1 den öğrendim sorunsuz yaparım Allahın izniyle uygun bir zamanda sanada anlatırım birbirimize destek vererek yaparız banuyu izinli yazacağız bayrama kadar seninde aklında bulunsun canım ben bir kontrol edip listeleri en son halini ekleyeyim kimler izinli kimler bildirimde bulunacak bakalım yediklerimi sonra bilahare anlatırıım bu sabah ve dün akşam tartılmayı unuttum ramazan malum yorucu ve uykusuz geçiyor geçen haftaki kilomu aynı yazıcam hepinizi çok öpüyorum bol kilo vermiş bir cuma diliyorum .
kilom 91
günaydın benim de kilomu 59 sayın..
hala adetim başlamadı, bugün test alıcam..
selamlarr..
reyhan ablam seni gördüm sobeeeeee:roflol:
yaa canım çok sıkkın hem de nasıl anlatamam spike evden kaçmış gece balkondan atlamış 2 gündür ortada yok kızlar evde perişan oldu nasıl moralim bozuk... o yüzden gelip bakıp gidiyorum ara ara..
yarın ben saat 12 gibi gelirim bildirime yardımcı olmak için aklınızda olsun canlarım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kalliste
ferihanın bilgisayarı tam randımanlı çalışmıyor dün bi ara düzeldi gerçi ama belli de olmaz tabi
o zaman listeleri ben yapacağım da sonuç lisetleri de bizimmiş orada çuvallarım sanırım hiç konuşmamıştık o kısmını
yardıma ihtiyacı molacak
insallah hayatim insallah. kisa zamanda hepimiz istedigimiz kilolara ulasalim mutlu olalim insallah:Saruboceq:günaydın kardeş takımcım.
sağlıklı,huzur dolu,mutluluk dolu birgün diliyorum.
kalliste ablam inşallah döner spike. bu konuda ne kadar hassas olduğunu bildiğim için üzüntünü paylaşıyorum, dua edicem ablacım.
reyhan ablacım inşallah sana,sağlıkla kilo verdirecek formülü bulur ve istediğin kiloya dönersin.
benben canım,kalliste ablam yardımcı olacak ama hani bir aksilik olursa buradayım.
canım ben yardım ederim aklın kalmasın... ara ara gelirim sadece şu an için bir saat yoğunluğum var sonrası uğrayacağım..
ferihancım sen listeyi eklemişsin ama figen ve hıfzıys geçen hafta ki listedede geri dönmek üzere ayrıldı gözüküyor sen yine yazmışsın.. ben sabah bir liste eklemiştim tekrar kontrol edelim paylaşıma vermeden...
şu an saat 11 gibi..... 12 gibi gelirim ben opuyorumnanaktan
HAYIRLI CUMALAR .....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?