- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.641
ferihancım geldim ama halletmişsiniz... öpüp kaçtım...
ferihan tebrikler kaptanım
bi geldim herşeyi halletmişsin yaa hiç bi işe yaramadım
berbere gittim kaanla dolastik alisveris ettik...yazlik ne varsa acaip ucuzlamis. biraz moralim düzeldi sükür.
sizler ne yaptiniz? ferihncigim halletmis herseyi sagolsun. kallisim bir elbise aldim yanlari hafif bol geliyor kol altlari yani.biraz icine alsam sekli bozulurmuki? ince askili bir elbise.. ay birkac kilo verince cok cesur oldum.aklinialirimsmile
ohhh işler halloldu şükür benimde keyfim yerine geldi moralinmi bozuktu ablacım ne oldu önemli bişey değildir umarım yazdında benmi kaçırdım yoksa vallahi ablama herşey yakışır cesur olacaksın tabiki o kadar uğraştık değilmi kaç kilo vermek için ah şu ramazan yaktı hepimizi gittikçe şiştiğimi hissediyorum sanki yok yok ramazan sonrası hemen karbonhidrat diyetine dönüyorum deli gibi protein tüketicem yoksa geri alıcam verdiklerimi Allah korusun öpüyorum ablacım .opuyorumnanaktan
cok güzel halloldu ferihancigim eline saglik cnim..
moralim kiloma bozuk ferihanim. daha dogrusu kendime kiziyorum.. ama insallah pazartesiden itibaren yine dogru yolu bulacagim.kaydirigubbakcemile2
bende karbonhidrat diyeti yapmaya basliyacagim. ama kesinlikle vitamin tabletleri almaliyiz aklinizda olsun. benim saclarim dökülmeye basladi. büyük kizim b12 vitamin komplexi iceren sac dökülmesine yönelik tabletler getirdi onlari aliyorum iki haftadir.. bugünde kestirdim dökülme hic kalmadi gibi... benim aldigim tabletin adi priorin.. tavsiye ederim bulursaniz kullanin, günde 3 tablet almaliymis dökülme durdugundada günde bir tane kutudaki 120 kapsül bitene kadar.. multi vitamin tabletlerinide ihmal etmeyin..
pazartesini 4 gözle bekliyorum. hatta heyecanla bekliyorum. mutlaka 70 kilonun altina inecegim . yeterki rabbim saglik versin.:Saruboceq:
selam arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum dün kilo bildirimi yapamadım anlayışınız için teşekkür ederim ferihancım özellikle sana teşekkür ederim canım arkadaşlar daha öncede belirtmiştim eşim iş için istanbula gitti ancak bayrama dönebilir bu sebeple ben ve kızım kayınvalidemde kalıyoruz ordada net yok ancak eve uğradığımda girebiliyorum nete dün iftara bi hayli misafir davetliydi çok yoğundum ondan önceki günde biz davetliydik eve uğrayamadım haliyle kilo bildirimi yapamadım tekrar özür diliyorum hepinizden
canım önemli değil kilo bildirimlerine dikkat ettiğini ve sık sık paylaşımda bulunduğunu biliyoruz o yüzden işin olmasa acil muhakkak gelirdin sonuçta biz bir takımız biribirimizi idare edeceğiz kayınvaliden nasıl oldu iyileşmiştir umarım ramazan sonuçta iftar davetleri yoğunluk derken oluyor böyle şeyler öpüyorum canım seni .opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?