Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar ramazandaki yeme düzenimiz hepimizi dağıttı kilo almamış görünüyoruz ama verememişiz hiç hiç olmazsa en az kilo ile ramazanı bitirirsek çokmutlu olacağım sonrasında hepimizin tekrar sıkı bir şekilde sarılmamız lazım diyet ve spora kilo verebilmek için .

eğer yanlışlıkla yazdım kilon 91 dersen sadece 0.35 sonucunun yanına eksi işareti koyman yeterli canım.ozaman doğru oluyor. -0.35%

5.TAKIM 170.ETAP

ferihann( 91.0 / 91.0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 68.0 / 68,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 % )
bluebottle ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 % )
benben ( 64,3 / 65.5 / -1.2 / -1.87 % ) (eski üye geri döndü)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 341.3 / 342,5 / -1,2 / - 0,35% )

listemiz doğru haliyle bu şekildir arkadaşlar .

ferihancım geldim ama halletmişsiniz... öpüp kaçtım...

hoşgeldin ablacım aman hemenmi kaçıyorsun çok işin vardır seninde hallettik kilo bildirimini paylaşımada sundum şimdi bu hafta sonuç listeleri bizde onu hazırlıyorum inşallah problemsiz onuda halledersem çok mutlu olucam öpüyorum ablacım gel sık sık a.s.

ferihan tebrikler kaptanım
bi geldim herşeyi halletmişsin yaa hiç bi işe yaramadım

ferihan tebrikler kaptanım
bi geldim herşeyi halletmişsin yaa hiç bi işe yaramadım

canım benim olurmu öyle şey senin varlığın yeter zaten yeni geldin izinden işlerin birikmiştir bu hafta çok şükür bende müsaittim birde sonuç listelerini ayarlasam bitecek bu haftaki işimiz sen her zaman lazımsın bu takıma a.s.

berbere gittim kaanla dolastik alisveris ettik...yazlik ne varsa acaip ucuzlamis. biraz moralim düzeldi sükür.
sizler ne yaptiniz? ferihncigim halletmis herseyi sagolsun. kallisim bir elbise aldim yanlari hafif bol geliyor kol altlari yani.biraz icine alsam sekli bozulurmuki? ince askili bir elbise.. ay birkac kilo verince cok cesur oldum.aklinialirimsmile

ohhh işler halloldu şükür benimde keyfim yerine geldi moralinmi bozuktu ablacım ne oldu önemli bişey değildir umarım yazdında benmi kaçırdım yoksa vallahi ablama herşey yakışır cesur olacaksın tabiki o kadar uğraştık değilmi kaç kilo vermek için ah şu ramazan yaktı hepimizi gittikçe şiştiğimi hissediyorum sanki yok yok ramazan sonrası hemen karbonhidrat diyetine dönüyorum deli gibi protein tüketicem yoksa geri alıcam verdiklerimi Allah korusun öpüyorum ablacım .opuyorumnanaktan

cok güzel halloldu ferihancigim eline saglik cnim..
moralim kiloma bozuk ferihanim. daha dogrusu kendime kiziyorum.. ama insallah pazartesiden itibaren yine dogru yolu bulacagim.kaydirigubbakcemile2
bende karbonhidrat diyeti yapmaya basliyacagim. ama kesinlikle vitamin tabletleri almaliyiz aklinizda olsun. benim saclarim dökülmeye basladi. büyük kizim b12 vitamin komplexi iceren sac dökülmesine yönelik tabletler getirdi onlari aliyorum iki haftadir.. bugünde kestirdim dökülme hic kalmadi gibi... benim aldigim tabletin adi priorin.. tavsiye ederim bulursaniz kullanin, günde 3 tablet almaliymis dökülme durdugundada günde bir tane kutudaki 120 kapsül bitene kadar.. multi vitamin tabletlerinide ihmal etmeyin..
pazartesini 4 gözle bekliyorum. hatta heyecanla bekliyorum. mutlaka 70 kilonun altina inecegim . yeterki rabbim saglik versin.:Saruboceq:

sen hiç moralini bozma ablacım sendeki azimle herşeyin üstesinden gelirsin maşallah bu karbonhidrat diyeti hepimizi kendisine hayran bıraktı dediğin gibi tek sıkıntı ilave vitamin almak benimde saç dökülmem var gerçi hep vardı ama diyetten kaynaklanıyormu bilmiyorum yani dediğin vitamine bir bakayım bende kullanırım olmazsa ve bende ramazandan hemen sonra karbonhidrat diyetine dönüş yapıyorum uzun süre yaparak ancak kilo veririm sanırım pazartesi başladığında kısa sürede istediğin kiloya ineceksin ablacım o yüzden moralini yüksek tut öpüyorum seni .opuyorumnanaktan

canım takımım günaydın akşam yaptığım hafif bir iftar yemeğinin ardından harika bir yürüyüş yaptım ama eve geri dönerken bir dondurma yedim umarım sorun olmaz gerçi farkındayım kilo alıyorum ama bari çok almasam değilmi iftarda değil beni gece yemekleri mahvediyor kahvaltı yapıp az ekmek yesemde yok yiyip yatmak yetiyor zaten neyse sahurada uyanamadım 20 dk vardı sahurun bitmesine acele bir şekild bir şeyler atıştırıp tekrar yattım peynir zeytin domates biber birazda ekmek yediklerim bunlar ama yinede çok olmuş değilmi neyse çok öpüyorum herkezi tekrar yazarım öğlene kadar :))

selam arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum dün kilo bildirimi yapamadım anlayışınız için teşekkür ederim ferihancım özellikle sana teşekkür ederim canım arkadaşlar daha öncede belirtmiştim eşim iş için istanbula gitti ancak bayrama dönebilir bu sebeple ben ve kızım kayınvalidemde kalıyoruz ordada net yok ancak eve uğradığımda girebiliyorum nete dün iftara bi hayli misafir davetliydi çok yoğundum ondan önceki günde biz davetliydik eve uğrayamadım haliyle kilo bildirimi yapamadım tekrar özür diliyorum hepinizden

canım önemli değil kilo bildirimlerine dikkat ettiğini ve sık sık paylaşımda bulunduğunu biliyoruz o yüzden işin olmasa acil muhakkak gelirdin sonuçta biz bir takımız biribirimizi idare edeceğiz kayınvaliden nasıl oldu iyileşmiştir umarım ramazan sonuçta iftar davetleri yoğunluk derken oluyor böyle şeyler öpüyorum canım seni .opuyorumnanaktan

sağol canım çok teşekkür ederim kayınvalidem iyi çok şükür arada ağrıları oluyor ama olacak o kadar dediğin gibi misafirler yemek davetleri tatlı bir yorgunluk var üzerimde sizleri asla ihmal etmem ama evde olmayınca giremiyorum malesef

günaydın canlarım 2 gündür utandığım için menümü yazamıyorum..=( nasılsınız?
gördüğüm kadarıyla hiçbirimiz orucu avantaj olarak kullanamamışız.benim çok az bi vaktim kaldı hedefime ulaşmam gerek.bayramda antalyaya gitcez tatilde formda olmak istiyorum zaten sonrada takımdan ayrılmak zorundayım.bayrama kadar dişimi sıkıp 4 kilo vermem gerekiyor.nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum çıldırcam millet bi haftada 5 kilo veriyor sonra da koruyor.ve işin en acı tarafı 1 kilo alsam herkes farkeder söylerdi siteye üye olduğumdan beri yaklaşık 4 kilo verdim kimse farketmiyo demekki incelme yok sadece su kaybetmişim...canım çok sıkkın acaba (hem kabızlığıma da iyi gelir) beşi bi yerde çayına yeniden mi başlasam?ya da hepimiz birden başka aynı diyete mi başlasak?
tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorumm

nette araştırırken birinin 'sahura kalkıp 1 litre su içtim niyetlendim yattım iftarda çok yemeyerek ramazanda tam 7 kilo verdim' yazmış onu gördüm.paylaşayım dedim
zaten gün içinde bişey yemediğimiz için metabolizma yavaşlıyo işi sahura mı bıraksam kafam karışık biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…