Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben şimdi tarcınlı bir sut içtim
Bizde listede oluyor muyuz denemdeyken kullanılmıyor mu verdiğimiz gramcıklar

Fatmagul tozpembe
20 kg verdi mi o ya? Sanki daha az gibi kalmış aklımda
gercekten cok üzüldüm kesinlikle haftaya telafi etmemiz lazim hadi kizlar sabitlerin hepsi haftaya en az 500 gr vericek vermeyenlere ceza verilsin spor cezasi mesela
Aynen dediğin gibi bu hafta sabit gelenlerden iyi yüzdeler bekliyorum duyurulur
Günaydın boğazım acıyo hasta oldum yaaaa..
Geçmiş olsun canım
Tebriklerrr
ördekim ben cumaya mı listedeyim sonraki cumaya mı?
Bu cuma ayın 9'uymus sen 8 Eylül'de izne ayrılmışsın. 6 ay 1 gün ediyor girebilirsin diye düşünüyorum canım
Hakikaten ordekim ben ne zaman giriyorum 2.haftam sanırım 20 giriş
Evet canım sen de bu hafta girebiliyorsun. Kg bildirimine ve bu haftaki menülerine bağlı

Bende listeye girmek için sabırsızlanıyorum. 2 hafta sonra mı karar veriliyor? O zamana kadar güzel kilolar veririm umarım.

senin o ağırlığını yerim ben

gunaydin canim

gunaydin canim yok oyle gunah islemek falan oglenle sabahi birlestir bi kahve ic bisey yap ama cis yeme
Yok yok sadece ciğer yedim. Tam buğday lavaş ile
Yok canım halim kalırsa demek sızıp kalmazsam yoksa saat 5e kurulu alarm saat 5de yapılacak

Hepsini bizim takimda vermedi once baslamisti ayni sekilde devam edip 10 kg civari verdi mezun oldu

ben şimdi tarcınlı bir sut içtim
Bizde listede oluyor muyuz denemdeyken kullanılmıyor mu verdiğimiz gramcıklar
Sayılmıyor şekerim, o listeye girebileceklerin kendini ispat kısmı

Bu cuma ayın 9'uymus sen 8 Eylül'de izne ayrılmışsın. 6 ay 1 gün ediyor girebilirsin diye düşünüyorum canım
Aayyy çok sevindim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…