- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.521
Burda tek gözüme çarpan 3 dolma oldu, biraz fazla olmuş ama hem emziriyorsun hem de başka bir şey yok yanında o yüzden görmezden geliyorumbugünkü menümü yazayım:
kahvaltı: 1 haşlanmış yum, 1 dilim köy peyniri, 1dlm ekmek
öğlen:kuru biber dolması 3 tane, 1 portakal
ara öğün:şekersiz türk kahvesi
akşam:1 dilim antrikot, 1 kase salata
ara öğün:zenefil çayo, 1 kuru erik, 5 fındık, 5 leblebi, 1 hurma
akşam yemeğini 17de yedim kızlar erkene çekmeye çalıştım ben de bugün
250 ip atladım, spor programında bugün off tu onun yerine ip atlayayım dedim
su:2 lt
Sorma canım yaaEvdekiler isten gec geliyor mecbur onlari bekliyorum, kv yemegi gec pisiriyor onlarin gelisine
Ya istikrarim olsun gramina cok takilmiyorum artik, 300 500 diye diye bitecekler insaallah
Yaa maasallahh gece kacta uyuyorsun?
yavrum yaa sende miii
Bi tartilsaydin carsambadan bugune vermissindir kesin
Fatmagul tozpembeBende bilemedim yamedusa38
yok canim kacmak değil ama burada motive olup kilo vermek icin variz bunu beceremiyorsak ve motive olamiyorsak listede kalmanin anlami yok resmen takim dökülmüşay yapmam mii ben kahve sanaa. Yemek sonrasi kahven benden olsun birlikte icelimm
galiba telefonumdan oldu hafizasi doldu uyari verip duruyor ama bilg basina oturup temizleyemedim fotolari aktaramadim.
katiliyorum(
kendimi cok kotu hissediyorum
ah mq1111111edusacim insaallah
arada kendi takimina da geel :)
ya biz yine disardaydik cok ozur diliyorum
yok artikk boyle konusma neden boyle dusunuyorsunn kurtaririiz
haydaa herkes yari yolda birakip kacmaya hevesliymisyapmayinn
canim Allah kucagina saglikla versin en kisa zamanda insaallah
Allah yardimciniz olsun canim sabir versin
sivi alimi cok önemli mideyi doldurmak gerekki acikmasinAkşam yemeği erken bırakmak kesinlikle çok işe yarıyor. Ama ayarını iyi yapıp motive olmak lazım. Yoksa bu sefer geç saatte acıkma olabiliyor. Ben sürekli sıvı alımıyla akşam boşluğunu dolduruyordum.
aaaa süpermiş 20 kilo. Simdi benim esim haftaya gececi ben isten 8 gibi geliyorum normalde yemek yiyesiye 9 oluyor o yuzden hazir o yokken yemek yapmam o zaman yememde sabah kahvaltiyi isyerimdede ogle yemegini guzel yapip bi ara ogun yapip gunu kapatayimprensesss016 bizim takimda gecwn yil bir arkadas vardi aksami 4-4:30 arasi yiyerek 20 kg vermisti simdi gecen ay anne oldu
Onu etiketleyim dedim beceremedim kkdan gittimi tamamen ne
gercekten cok üzüldüm kesinlikle haftaya telafi etmemiz lazim hadi kizlar sabitlerin hepsi haftaya en az 500 gr vericek vermeyenlere ceza verilsin spor cezasi meselaEvet arkadaşlar sonuncu olmuşuz..
HoşgeldinnnHosbuldum
canım çok güzel açıklamıssın sağolArkadaslar
Daha once bircok diyeti incelemis ve uygulamis biri olarak soyluyorum
Sok diyetlerden de daha kotusu hazir gida cay ve haplarla zayiflamaktir.
Oyle bir duzen oturtun ki yasam tarziniz olabilsin
Bir listeyi uygulamadan once bu benim yasam tarzim olabilir mi uygulayabilir miyim seklinde dusunun eger sadece bir haftalik uygulayacaksaniz hayatiniza almayin cunku birakinca kilolar fazlasiyla geri gelir
Saglikli beslenmenin formulu cok acik aslinda
Oncelikle paketli gidalardan uzak duralim
Mevsiminde sebze meyve alalim
Sabahlari
Peynir yesillik yumurta omlet zeytin ve dayanamiyorsak bir dilim ekmekle kahvalti yapabiliriz Kahvalti oncesinde ben bir bardak limonlu bir bardak normal su iciyorum
Ogle
En cok kaloriyi alacaniz ogun olabilir
Protein tercihiniz bu ogunde olursa aksam sebze yiyebilirsiniz
Haftada bir iki kez baklagil yiyebilirsiniz
İllaki makarna yiyecekseniz sossuz ve mumkunse kepekli tam bugdayli olanlardan olsun
Paket diyetli urunleri mutfagimiza almayalim
Yogurt ve ya salata mutlaka ogunun yaninda olsun
Ara ogun
Yapanlar icin meyve tercihmizse gunduz yemeye dikkat edelim
2 meyveyi gecmeyelim
Ayva kivi kuru kayisi yesil elma armut
Olabilir
Tarcinli sut kahve yaninda 1 tarcinli hurma cig kuruyemisler
Ayran kefir yada hafif bir smothie tercihimiz olabilir
Aksam
En hafif ogunumuz olmali
Et balik tavuk olculu
Buyuk bir porsiyon sebze yemegi
Yaninda salata yogurt tercih edilebilir
Gun icinde mutlaka yesilcay 2 bardak icmeye calisin
Yeni baslayanlar 45 dakika yuruyus ve disari cikamayanlarda evde yapilabilenleri yapsin
Suyu da 3 lt civari tuketmeye calisalim
Elimizde mucize listeler olmasina gerek yok bunlari yaptiginizda haftada 1 kilo civari gidecektir zaten
Caniniz odulmu istiyor hafta arasi degilde cuma yiyin mesela bir cesit olsun butun gun odul yapmayin kendinize hedeflee koyun
Ve en onemlisi tokezlesenizde asla vazgecmeyin en onemlisi hee kosulda yola devam etmektir .Yolunuz acik olsun
Merhaba canım.@ssyykk123 Z Zynpelf38 @Zehra2345
arkadaşlar kusura bakmayın önceden yazdıysanız sizden aşağıdaki bilgileri yeniden yazmanızı rica edeceğim, not almamışım.
Bugünkü kilonuz:
Hedef kilonuz:
Evet arkadaşlar sonuncu olmuşuz..
uygulanabilir kaptanlar karar versin bakalim. Hem ne dokulmeyok canim kacmak değil ama burada motive olup kilo vermek icin variz bunu beceremiyorsak ve motive olamiyorsak listede kalmanin anlami yok resmen takim dökülmüş
sivi alimi cok önemli mideyi doldurmak gerekki acikmasin
aaaa süpermiş 20 kilo. Simdi benim esim haftaya gececi ben isten 8 gibi geliyorum normalde yemek yiyesiye 9 oluyor o yuzden hazir o yokken yemek yapmam o zaman yememde sabah kahvaltiyi isyerimdede ogle yemegini guzel yapip bi ara ogun yapip gunu kapatayim
gercekten cok üzüldüm kesinlikle haftaya telafi etmemiz lazim hadi kizlar sabitlerin hepsi haftaya en az 500 gr vericek vermeyenlere ceza verilsin spor cezasi mesela
birinci olmak icin biraz gayretten fazlasi gerekiyor, o takimlar persembeleri detoks vs uyguluyorlar sporlari hic eksilmiyor ta sali gununden bakliyat yemeyi kesiyorlar ve uyku saatlerine dikkat ediyorlarKızlar bence birbirimizi suclamayalım ve pes etmeyelim herkes kendine ceki düzen versin Bu hafta yemeğimize sporumuza çok dikkat edelim biraz daha gayret edelim ve haftaya cuma birinci olalım
Evet arkadaşlar sonuncu olmuşuz..
Günaydın canımGünaydın kızlar..
Havanın aydınlanmasini bekliyorum yürüyüse cıkacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?