Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menümü yazayım:
kahvaltı: 1 haşlanmış yum, 1 dilim köy peyniri, 1dlm ekmek
öğlen:kuru biber dolması 3 tane, 1 portakal
ara öğün:şekersiz türk kahvesi
akşam:1 dilim antrikot, 1 kase salata
ara öğün:zenefil çayo, 1 kuru erik, 5 fındık, 5 leblebi, 1 hurma
akşam yemeğini 17de yedim kızlar erkene çekmeye çalıştım ben de bugün
250 ip atladım, spor programında bugün off tu onun yerine ip atlayayım dedim
su:2 lt

Burda tek gözüme çarpan 3 dolma oldu, biraz fazla olmuş ama hem emziriyorsun hem de başka bir şey yok yanında o yüzden görmezden geliyorum

Menümü yazıp kaçayım ben.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta 1 kl peynir
Ara
1 avuç beyaz leblebi
Öğlen
Salata 2yk yeşil mercimek 3dilim hindi füme
Ara
1 hurma yarın portakal
Akşam
Fırın tavuk
2yk bulgur pilavı
1kepce çorba
3,5lt su
1 kupa 9lu çay
Sabah ve akşam jillian
Jessica hitt kardio interval
100 ip atlama
100 iç bacak egzersizi

Sorma canım yaa
Son haftam çok hareketsiz geçti aslında, uzun mesafe yürüyüş çok yapamadım.
İnşallah önümüzdeki haftalarda telaffi edebilirim bunu.

Bu akşam yemekte şehriyeli domates çorbası, nohut yemeği ve söğüş domates vardı.
Akşam yemeği sonrası açai ve ananaslı yeşil çay
Sabah kahvaltıda,
1 domates
1 üçgen krem peynir
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen yemekte,
Sebze haşlama
Zeytinyağlı lahana sarma (3 adet)
Su: 2,5 lt

yok canim kacmak değil ama burada motive olup kilo vermek icin variz bunu beceremiyorsak ve motive olamiyorsak listede kalmanin anlami yok resmen takim dökülmüş

sivi alimi cok önemli mideyi doldurmak gerekki acikmasin

prensesss016 bizim takimda gecwn yil bir arkadas vardi aksami 4-4:30 arasi yiyerek 20 kg vermisti simdi gecen ay anne oldu
Onu etiketleyim dedim beceremedim kkdan gittimi tamamen ne
aaaa süpermiş 20 kilo. Simdi benim esim haftaya gececi ben isten 8 gibi geliyorum normalde yemek yiyesiye 9 oluyor o yuzden hazir o yokken yemek yapmam o zaman yememde sabah kahvaltiyi isyerimdede ogle yemegini guzel yapip bi ara ogun yapip gunu kapatayim

Evet arkadaşlar sonuncu olmuşuz..
gercekten cok üzüldüm kesinlikle haftaya telafi etmemiz lazim hadi kizlar sabitlerin hepsi haftaya en az 500 gr vericek vermeyenlere ceza verilsin spor cezasi mesela

Hoşgeldinnn
canım çok güzel açıklamıssın sağol

Menüm
Sabah
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim uno tb ekmeği
Domates salatalık
Haşlanmış yumurta

Ara 1 dilim armut

Öğlen
Ekşili çorba

Ara Türk kahvesi

Akşam
Fırında tavuk patates
Salata

Ara yeşil çay

Su 2 litre
Spor jillian

Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon

Evet arkadaşlar sonuncu olmuşuz..

uygulanabilir kaptanlar karar versin bakalim. Hem ne dokulme
Kızlar bence birbirimizi suclamayalım ve pes etmeyelim herkes kendine ceki düzen versin Bu hafta yemeğimize sporumuza çok dikkat edelim biraz daha gayret edelim ve haftaya cuma birinci olalım
birinci olmak icin biraz gayretten fazlasi gerekiyor, o takimlar persembeleri detoks vs uyguluyorlar sporlari hic eksilmiyor ta sali gununden bakliyat yemeyi kesiyorlar ve uyku saatlerine dikkat ediyorlar
Bir aksiyon plani sart

İyi geceler kızlaar. Ya bugünün cuma olduğu tamamen aklımdan çıkmış , Dün arkadaşlarla sabahladık yemekler abur cuburlar filan derken diyet iyice çöp oldu bende . bu aralar derslerim de çok yoğun. Zaman ayıramıyorum hiç. Neredeyse her dersten sunum ödevim vs var. Dersler, arkadaşlar, haftasonu ailemin yanına git-gel çok sıkıntılı oluyor ne diyet yapabiliyorum ne de burada aktif olabiliyorum. Diyetteyim diyerek kendimi kandırıyorum resmen. Bu yüzden şimdilik pes ediyorum, belki daha sonra, kafamın daha rahat olduğu bir dönemde tekrar aranıza katılırım, belki o zaman listeye girmeyi hak ederim. Her şey için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…