- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.541
senin o ağırlığını yerim benBugunku menum:
Sabah-oglen: 1 tost, yarim greyfurt
İkindin: 1 haslanmis yumurta, yarim greyfurt
Aksam: kurufasulye, 2 tbe, sogan
Aralar: 2 ceviz, 1 avuc cekirdek
Su: 3ltyi gecti. Spor agirlikli yuruyus 1 saat.
gunaydin canimGünaydın kızlar..
Havanın aydınlanmasini bekliyorum yürüyüse cıkacam..
gunaydin canim yok oyle gunah islemek falan oglenle sabahi birlestir bi kahve ic bisey yap ama cis yemeGünaydın herkese
Ben yine yollardayım. Taksime gidiyorum. Kahvaltı canım istemedi. Bakalım ne günahlar işleyeceğim
bunu onlar yapabiliyorsa bizim ne eksiğimiz var bizde yapabiliriz yeterki herkes yapmak istesin
uygulanabilir kaptanlar karar versin bakalim. Hem ne dokulme
birinci olmak icin biraz gayretten fazlasi gerekiyor, o takimlar persembeleri detoks vs uyguluyorlar sporlari hic eksilmiyor ta sali gununden bakliyat yemeyi kesiyorlar ve uyku saatlerine dikkat ediyorlar
Bir aksiyon plani sart
ne demek halim kalırsa beni yanlız bırakmak yok bak sonuncu olduk zaten kaçamak falan yapmakta yok bu hafta güzel kilolar verelim biraz daha çaba canımDün yaptığım sporlardan tutuşmuşum. Bugün yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Gece jillian. Halim kalirsa
Gecmis olsun cnm zencefil bal sut ic hemen ilerlemeden onlem alirsinGünaydınboğazım acıyo hasta oldum yaaaa..
Sabahtan 53 dk yuruyus ve 20 dk eliptik yapildi.
Simdi gorumceye kahvaltiya gidiyoruz. ipimi de cantaya koydum.
Gunaydin herkese
Bugun 6 da yolculuk var
Hazirlik zamani
Dun aksam yemeginde kereviz salatasi yiyince gece boyu bagirsaklar calisti gec yattim gec kalktim
Yetisecek bi suru is var
Herkese kolay gelsin Guzel saglikli bol eksili bi hafta sonu olsun ins
Spora ba - yıl - dım.
Hadi bakalım sağlıklı da beslendik mi günü nutlu japatarsın canım.
Hayrola nereye yolculuk.
Amin. Hepimiz için güzek bir haftasony olsun.
ördekim ben cumaya mı listedeyim sonraki cumaya mı?Günaydınlar
Kaptanimizin da dediği gibi hafta sonu kaçamak hakkınız yok, sonunculugumuzu telafi etmeliyiz. Menulerde kacamak gorursem ceza yazacağım ona göre
Geçmiş olsun bebeyimmm, dünürüm. adaçayıııı. Bilmiyorum herkeste aynı mı ama benim boğazıma çok iyi geliyor. için, içirin efemGünaydınboğazım acıyo hasta oldum yaaaa..
yaaaaa bende istiyorum. bende spor yapmak istiyorrummmmm. biri okula gidiyor ama öbürü rahat bırakmıyor.Sabahtan 53 dk yuruyus ve 20 dk eliptik yapildi.
Simdi gorumceye kahvaltiya gidiyoruz. ipimi de cantaya koydum.
ahah profil foton çok iyiymişGünaydınn herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?