- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.661
selamlar fıstıklar..
hemen haber vereyim dedim gece 2 de ayça aradı spike eve dönmüş :)))
günaydın canlarım 2 gündür utandığım için menümü yazamıyorum..=( nasılsınız?
gördüğüm kadarıyla hiçbirimiz orucu avantaj olarak kullanamamışız.benim çok az bi vaktim kaldı hedefime ulaşmam gerek.bayramda antalyaya gitcez tatilde formda olmak istiyorum zaten sonrada takımdan ayrılmak zorundayım.bayrama kadar dişimi sıkıp 4 kilo vermem gerekiyor.nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum çıldırcam millet bi haftada 5 kilo veriyor sonra da koruyor.ve işin en acı tarafı 1 kilo alsam herkes farkeder söylerdi siteye üye olduğumdan beri yaklaşık 4 kilo verdim kimse farketmiyo demekki incelme yok sadece su kaybetmişim...canım çok sıkkınacaba (hem kabızlığıma da iyi gelir) beşi bi yerde çayına yeniden mi başlasam?ya da hepimiz birden başka aynı diyete mi başlasak?
tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorumm
selamlar fıstıklar..
vlla canim bende senden iyi degilim .saniyorum kimse senden iyi degil.. birde ramazan olunca herkeste diyet iflas etmis vaziyette. ama ben son gücümle bu pazartesi karbonhidrat diyetine basliyacagim. sadece ptotein ve yag tüketiyorsun karbonhidrat degeri olan hicbirsey yemiyorsun.. kafana yatarsa buyur sende katil.. ben su son aldigim 3,5 kiloyu hemencecik vermem gerek. ondan sonrada bir 10 kilo daha.. eh buda bana yeter yetmezde yeter. 68 kilo olurum.. bende iyi durur. daha incelmek sarkma yapar benim yasimda. sen cok gencsin cok kisa zamanda inersin istedigin kiloya insallah.Şeniz
Canım egzersiz yapıyor musun? Vücudunun kg kaybetmek istemediği döneme girmiş.Biraz sürer geçer merak etme.Bol su iç.günaydın canlarım 2 gündür utandığım için menümü yazamıyorum..=( nasılsınız?
gördüğüm kadarıyla hiçbirimiz orucu avantaj olarak kullanamamışız.benim çok az bi vaktim kaldı hedefime ulaşmam gerek.bayramda antalyaya gitcez tatilde formda olmak istiyorum zaten sonrada takımdan ayrılmak zorundayım.bayrama kadar dişimi sıkıp 4 kilo vermem gerekiyor.nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum çıldırcam millet bi haftada 5 kilo veriyor sonra da koruyor.ve işin en acı tarafı 1 kilo alsam herkes farkeder söylerdi siteye üye olduğumdan beri yaklaşık 4 kilo verdim kimse farketmiyo demekki incelme yok sadece su kaybetmişim...canım çok sıkkınacaba (hem kabızlığıma da iyi gelir) beşi bi yerde çayına yeniden mi başlasam?ya da hepimiz birden başka aynı diyete mi başlasak?
Hah o sendrom bende de var işte SKKS (sıcakta kıçını kaldıramama sendromu)sırnaşık şeyBendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
selamlar fıstıklar..
günaydın canlarım 2 gündür utandığım için menümü yazamıyorum..=( nasılsınız?
günaydinnnnnn..opuyorumnanaktan
yarin is basliyor.vede benim diyetim.. allah ikisindede saglik ve kolaylik versin insallah yarabbim.:Saruboceq:
Canım egzersiz yapıyor musun? Vücudunun kg kaybetmek istemediği döneme girmiş.Biraz sürer geçer merak etme.Bol su iç.
Hah o sendrom bende de var işte SKKS (sıcakta kıçını kaldıramama sendromu)sırnaşık şey
Günaydın takımım
Yine egzersiz araştırma ve kendimi yediklerimi azaltma moduna soktum
1.5 kg aldım ama sanki 5 kg almış gibi hissediyorum kendimi hantal hissediyorum
Dün yine biraz araştırma yaptım, bizim forumda ve başka zayıflama sitelerinde
Callanetics ve Slim in 6 'nın bölgesel yağlara çok iyi geldiği yorumlarını sıklıkla okudum biliyorsunuz benim bütün kilom bacak-basen ve kalçada.Hep onlara yönelik program bakıyorum.Bilginize sunayım arkadaşlarım.zemuszemus
sagol güzelim. insallah öyle olur. bugün umdugumdanda güzel gecti ilk gün olmasina ragmen.hersey yolunda cok sükür. diyetide bakalim haftasonunda görecegiz. bugün basladim ben.guclubacismileablacım işe başlaman içinde diyete başlaman içinde kolay gelsin dileyeyim . inşallah ikisinede en kısa sürede adapte olursun ve bol bol sağlıkla kilo verirsin öpüyorum seni opuyorumnanaktan
tesekkürler ad 1 cigim.. bizimde en güzel dileklerimiz kardes takimla..Şenizselam kardeş takımın fıstıkları,umarım herkesler iyidir,bizlerde iyiyiz. ferihancım,güzel dilekleriniz için teşekkürederiz.kardeş takımdan kocaman selamlar getirdim size. sağlıklı,huzurlu,iyi niyetli,tatlı sohbetli,günler, neşeli iftarlar diliyorum.
çok öpüyorum, şimdiden afiyet olsun canlar.♥♥♥♥♥♥
a.s.
sagol güzelim. insallah öyle olur. bugün umdugumdanda güzel gecti ilk gün olmasina ragmen.hersey yolunda cok sükür. diyetide bakalim haftasonunda görecegiz. bugün basladim ben.guclubacismile
bayramdan sonra sende izin önceki hizla baslar yine harikalar yaratirsin insallah hic merak etme.opuyorumnanaktan
tesekkürler ad 1 cigim.. bizimde en güzel dileklerimiz kardes takimla..Şeniz
kallis dün evine gelecekti.. iki gündür hic ugramamis. ne oldu acaba?eyvahedigeldismile
günaydınlar arkadaşlar, nasılsınız umarım hepinizin sağlığı ve neşesi yerindedir..
kalliste abla, spike geri dönmüş gözünüz aydın, insan ne kadar alışıyor değil mi kedisine köpeğine, resmen aileden bi birey gibi oluyorlar sevdiriyorlar kendilerini :)
aresozgur benim de durumum farklı değil ama bence bayrama kadar 4 kilo vericem diye kendini çok kasma, zaten bayrama şunun şurasında 2 hafta kaldı, 2 haftada bizim kilomuzda (yani 59 :) ) biri biraz zor 4 kilo verir, verse de sağlıksız olur.bence hedefin 2 kilo olsun, ha fazlası giderse amenna :)
yağ mı su mu yaktığını gösteren bi tartıda tartılabilirsin, eczanelerde oluyor. su oranın % 49-50 civarında ise, yağ oranında %29'un altında ise iyi demektir. aslında yağ oranı zayıf bir insanda %20'ye kadar düşer, ama biz kilo vermeye çalışan insanlarız, çok çıkarsa canın sıkılmasın diye söyledim :) veya 20 liraya falan tartılar var, çok iyi marka olmasa bile oranı gösteriyor öyle bişey alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?