Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vlla canim bende senden iyi degilim .saniyorum kimse senden iyi degil.. birde ramazan olunca herkeste diyet iflas etmis vaziyette. ama ben son gücümle bu pazartesi karbonhidrat diyetine basliyacagim. sadece ptotein ve yag tüketiyorsun karbonhidrat degeri olan hicbirsey yemiyorsun.. kafana yatarsa buyur sende katil.. ben su son aldigim 3,5 kiloyu hemencecik vermem gerek. ondan sonrada bir 10 kilo daha.. eh buda bana yeter yetmezde yeter. 68 kilo olurum.. bende iyi durur. daha incelmek sarkma yapar benim yasimda. sen cok gencsin cok kisa zamanda inersin istedigin kiloya insallah.Şeniz

slm hyrlı iftarlar herkese iftar yakalştı ve acaip açım
valla ramazanda diet yapanlar bravo
tbrkler

ben şahsen aldım bile kilo
çokda yemiyoruz ama sıcaklardan hareket sıfır uykuyla geçiyor tüm gün klimanın önünde
ramazanda yürüyüşe çıkardım eskiden ben
nerddeee

susuzlukta cabası 4 5 bardak su kesmiyor valllaaa

a e olunn..

sağolasın ablacım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşabiliriz.moral oldu:) yalnız bn karbnhdrt diyeti yapamam evde yemekleri annem yaptığı için illaki bişeyler uymuycak.o yüzden başka bi diyet yapsam daha iyi olcak.teşekkürler yinede...öpüyorum kib

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

Canım egzersiz yapıyor musun? Vücudunun kg kaybetmek istemediği döneme girmiş.Biraz sürer geçer merak etme.Bol su iç.

Hah o sendrom bende de var işte SKKS (sıcakta kıçını kaldıramama sendromu)sırnaşık şey

Günaydın takımım
Yine egzersiz araştırma ve kendimi yediklerimi azaltma moduna soktum
1.5 kg aldım ama sanki 5 kg almış gibi hissediyorum kendimi hantal hissediyorum
Dün yine biraz araştırma yaptım, bizim forumda ve başka zayıflama sitelerinde
Callanetics ve Slim in 6 'nın bölgesel yağlara çok iyi geldiği yorumlarını sıklıkla okudum biliyorsunuz benim bütün kilom bacak-basen ve kalçada.Hep onlara yönelik program bakıyorum.Bilginize sunayım arkadaşlarım.zemuszemus

canım öncelikle stres yok ne kadar stres yapar veremedim kilo ah vah dersen o kadar çok evet kilo veremezsin üstelik diyet yapsanda kilo alırsın onun yerine biraz rahat olacaksın ben sağlıklı besleniyorum diyecek ve moral depolayacaksın şu varki canım ramazan hepimizi alt üst etti yeme düzenimiz bozuldu zaten çok uzun süre aç kalındığı için metobolizmamız yavaş çalışıyor sporda yapamıyoruz bol suda içemiyorum şahsım adına ve evet utanıp yazamıyorum yediklerimi neresinden tutsam elimde kalıyor çünkü o yüzden biraz sabır yada eğer yapabilirsen reyhan ablanın başlayacağı gibi protein ağırlıklı beslenip karbonhidrat değerleri düşük gıdalar tüketiceksin bu şekilde çok rahat kilo verirsin en son yaklaşık 10 kiloyu böyle verdim ben canım ramazan sonrası tekrar başlayacağım ama eğer yapabilirsen ramazanda iftar ve sahurlarda süt peynir yoğurt yada tavuk balık et gibi gıdalarla beslen tatlıyı tamamen çıkar hayatından bir süreliğine ve bak gör nasıl gidecek kilolar form çayları beşibiryerde çayları içsen senin için faydalı olur kilo verdirmez belki ama en azından sıvı tüketimin artar metobolizmanı canlandırır moralini bozmadan gidecek bu kilolar lütfen üzme kendini opuyorumnanaktan

günaydinnnnnn..opuyorumnanaktan
yarin is basliyor.vede benim diyetim.. allah ikisindede saglik ve kolaylik versin insallah yarabbim.:Saruboceq:

ablacım işe başlaman içinde diyete başlaman içinde kolay gelsin dileyeyim . inşallah ikisinede en kısa sürede adapte olursun ve bol bol sağlıkla kilo verirsin öpüyorum seni opuyorumnanaktan

,

hayatım sıcakta kimse spor yapamıyor sabahları bazen yürüyerek işe gideyim diyorum ramazan öncesi hep öyle yapardım şimdi zaten uykusuz ve oruç rehaveti var üstümde diye nerdeyse hiç yürümüyorum yediklerimde cabası çok kötüyüm aslında ama napalım artık böyle atlatıcaz ramazanı sonra yeniden sıkı bir şekilde başlanacak diyete bende kendini bu kadar yediğim için çok ağır hissediyorum yine dünyayı yedim diyorum her seferinde inşallah geçicidir bu durum bilmiyorumkismile

selam kardeş takımın fıstıkları,umarım herkesler iyidir,bizlerde iyiyiz. ferihancım,güzel dilekleriniz için teşekkürederiz.kardeş takımdan kocaman selamlar getirdim size. sağlıklı,huzurlu,iyi niyetli,tatlı sohbetli,günler, neşeli iftarlar diliyorum.
çok öpüyorum, şimdiden afiyet olsun canlar.
♥♥♥♥♥♥
a.s.

ablacım işe başlaman içinde diyete başlaman içinde kolay gelsin dileyeyim . inşallah ikisinede en kısa sürede adapte olursun ve bol bol sağlıkla kilo verirsin öpüyorum seni opuyorumnanaktan
sagol güzelim. insallah öyle olur. bugün umdugumdanda güzel gecti ilk gün olmasina ragmen.hersey yolunda cok sükür. diyetide bakalim haftasonunda görecegiz. bugün basladim ben.guclubacismile
bayramdan sonra sende izin önceki hizla baslar yine harikalar yaratirsin insallah hic merak etme.opuyorumnanaktan

tesekkürler ad 1 cigim.. bizimde en güzel dileklerimiz kardes takimla..Şeniz

ne kadar sevindim ablacım ilk iş gününün güzel geçmesine tatil sonrası dinlenmiş olarak işe dönmek herşeyden güzeldir muhakkak ..
bayramdan sonra son sürat başlıcam diyete ve yürüyüşe ve günde 3 lt su içmem lazım bol su şifadır ve kilo kaybetmeyi kolaylaştırır karbonhidrat diyetiyle inşallah hepberaber yine harikalar yaratıcaz opuyorumnanaktan

günaydınlar arkadaşlar, nasılsınız umarım hepinizin sağlığı ve neşesi yerindedir..

kalliste abla, spike geri dönmüş gözünüz aydın, insan ne kadar alışıyor değil mi kedisine köpeğine, resmen aileden bi birey gibi oluyorlar sevdiriyorlar kendilerini :)

aresozgur benim de durumum farklı değil ama bence bayrama kadar 4 kilo vericem diye kendini çok kasma, zaten bayrama şunun şurasında 2 hafta kaldı, 2 haftada bizim kilomuzda (yani 59 :) ) biri biraz zor 4 kilo verir, verse de sağlıksız olur.bence hedefin 2 kilo olsun, ha fazlası giderse amenna :)

yağ mı su mu yaktığını gösteren bi tartıda tartılabilirsin, eczanelerde oluyor. su oranın % 49-50 civarında ise, yağ oranında %29'un altında ise iyi demektir. aslında yağ oranı zayıf bir insanda %20'ye kadar düşer, ama biz kilo vermeye çalışan insanlarız, çok çıkarsa canın sıkılmasın diye söyledim :) veya 20 liraya falan tartılar var, çok iyi marka olmasa bile oranı gösteriyor öyle bişey alabilirsin.

günaydın takımcığım nasılsınız ben bugün uyudum uykumu aldım sabahta birazcık işe geç kalsamda gayet mutluyum dinlenince insan gerçekten mutlu oluyor tek hoşlanmadığım durum geri geldiğini umduğum fazla kilolar bu ramazan bana yaramadı sürekli kilo alıyorum ve bir şişlik halindeyim sık sık form çayıda içemiyorum artık birkaç kiloyu gözden çıkardım alsamda ramazan sonrası sıkı bir diyet ve sporlar vericem inşallah hepinizi öpüyorum canım takımım ne yediğimi yazmıyorum farkındayım ama yazsamda bişey farketmicek ben zaten kendimi kötü hissediyorum yediklerimle sizlerinde moralini ve motivasyonunu bozmayayım bari görüşmek üzere tekrar yazarım güniçerisinde öptüm .

canımda benimde böyle bir tartıya ihtiyacım var yağ ve su oranını çok düşünmüyorum ama gramıyla gösteren bir tartıya ihtiyacım var araştırayım bakayım biraz güzel bişey bulurum inşallah .opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…