Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar benim de keyfim pek yerimde değil çok sıcak hiçbirşey yapamıyorum
yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapmam ne mümkün durduğumuz yerde terliyoruz
habire duştayız biraz havalar serinlesin hareketlenicez inşallah

selam kızlar nasılsınız hepiniz iyisiniz inşallah bugün biraz işim vardı eve uğradım çıkmadan size baktım kimse yok şu anda ama gelince görürsünüz zaten hepinizi öpüyorum benim kilo vermem durdu bu aralar ramazan dolayıyla herhalde halbuki pek bişi yemiyorum iftarda 1 kase çorba 5 yada 6 kaşık yemek beni doyuruyor gece yatmadan önce meyve yiyorum artık o an evde ne varsa gece sahurda hafif kahvaltı yapıyorum sağolsun kayınbabam hazırlayıp kaldırıyor beni o olmasa zaten hiçyemiycem ama dediğim gibi kilo vermem durdu inceldim ama hergören hayret ediyor bana napptında böyle zayıfladın ilaçmı içtin diyor herkes bunları duyunca çok mutlu oluyorum daha çok motive oluyorum bel bölgem göbek felan kalmadı eskisi kadar neyse ben çıkıyorum arkadaşlar görüşürüz öptüm hepinizi by

canım hoşgeldin iyiyiz bizler sende iyisin maşallah çok sevindim canım gözle görülür değişiklikleri çevrenin görüp motiveni artırması çok güzel ama baya kilo verdin yürüyüşlerin çok faydası var demekki ben yürüyüşlerde kilo vermekten ziyade incelme olduğunu gördüm kendimde gerçekten vücut şekillenip çok bariz incelme söz konusu midende küçüldü büyük ihtimalle benimde midem genişliyor sanırım Allah korusun çok korkuyorum kilo almaya başlayacağım ve hiç durmadan alıcam diye rüyalarıma giriyor artık öpüyorum seni canım görüşürüz .opuyorumnanaktan

canım hepimiz aynıyız sıcakta hareket edilmiyor hele şanlıurfa daha sıcaktır artık ramazan sonrası bomba gibi dönücez bol su ve bol sporla alınan tüm fazlalıklar ve dahası verilecek inşallah opuyorumnanaktan

slm iyiyiz canım sen nasılsın?evet aslında önemli olan kilo vermem değil,biraz incelmem.giydiğimin yakışması.evet söylediğin tartı düşünülebilir canım.dua edin arkadaşlar kilo verebilelim bakarsınız bu mübarek ayda Allah kabul ediverir=))

slm canım takımım
nabersiniz?keyifler nasıl?
bi moral bozukluğudur gidiyor bu şişkinlik beni öldürcek.sinirlerim yıprandı bugün iftarda çok temkinli davrancam inşallah yarın buraya yazmaya yüzüm olur...
hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm..kendinize iyi bakınn:)

ablacım dün için bilet bulamadım o yüzden bu gece döndüm evime nihayet.. yarın alışverişimi yapıp hemen yarın sabah ben de başlıyorum sadece kafamı bir toparlamam gerek...opuyorumnanaktan

selam canim
ben iki gündür yapiyorum ama tekrar adapte olmam cok güc olacak.devamli acim. aklimda fikrimde sadece yiyecek var.. allah islah etsin ya valla.:Saruboceq:
ama hic baska alternatif yok en kisa zamanda izin öncesi kiloma kavusmam lazim. o kiloya geldikten sonra bir 10 kilo daha vermek hedefim.. belkide yilbasina kadar basaririm.. ne dersin basaririz degilmi?
insallah sende bugün baslamissindir. yalniz bu is yürümüyor destege cok ihtiyacim var. yani diyetteki ikinci gün en kritik zaman bana göre. yani ilk hafta. ikinci hafta yine biraz alisilmis oluyor.
haa canim ben iki gündür yine adimlarima basladim. hergün 10.000 adim yapiyorum. 20 dakika trampolinde calisiyorum. geriside kosu bandinda..bugün yine ayaklarim sis bilmem neden. gerci en az 2,5 litre su iciyorum iki gündür.. baska neler yapabilirim. hulahup ceviremiyorum bilmem niye cok beceriksizim bu konuda.
ne yapalim yediklerimizi yazalimmi? hem fikir olur hemde birbirimizi kontrol edebiliriz. yanlislarimizi gösterebiliriz.
ben iki gündür uyuyamiyorum. ya dolunay var ya aclik rahatsiz ediyor yada kendimi devamli mental olarak bu diyete odaklamaya calistigim icin kafam cok mesgul ama uyuyamiyorum iste... anliyacagin zor ve cetin bir asamadayim.. insallah kazasiz atlatabilirim.

ablacım çok zor geldim ian ki internette sorun var bağlanamıyorum ama merak edersin diye yazayım dedim...
bende hesapta başladım bu gün ama ev perişan olmuş yokluğumda eşim verandayı genişletmeye başlamış tadilat var her yer kum pislik kızlarda başa çıkamamış kedi peşine düşmekten delikafadulden bugün kendimi hiç iyi hissetmedim bu yüzden hem ablamdan uzak kalmam hem evde işe yaramıyorum moduna girmem hem yorgunluk hemde evin pisliği beni moralman çökertti yattım kalktım bunalım takıldım.. beynimi toplasam gelip senide toplıyacağım ablacım zemuszemus yarın inşallah...alkisalkisalkis boza yapa başlıyacağız işte bu kadar takma kafana kolay olacak yine sadece bir program yapalım kendimize..ben yarın bir şeyler yazmaya çalışıcam inşallah..

ablacım senmi adapte olamayacaksın ne kadar azimle vermiştin ne kadar kilo şimdi bir kaç kilocuğu veremeyecekmisin hem bu diyet bize çok uygun oldu kesinlikle yaparsın sporada başlamışsın hadi siz başlayın ramazan sonrası benimde motivasyona ihtiyacım olacak başlamak için bende başlayacağım bir aylık bir dinlenme yeter inelim artık şu kilolarddan aşağılara değilmi sende yaparsın ablacım ilk hafta zorlanırsın belki ama eminim başaracaksın opuyorumnanaktan

günaydın takımcığım bugün yorgunum ah bu uykusuzluk beni mahvetti bir akşam birkaç saat fazla uyuyorsam bir akşam uyuyamıyorum akşam hafif bir iftar yaptım çorba köfte piyaz ve 3 ince dilim ekmek yedim sahurada çay ve kahvaltı ekmeği yine çok yemeddim acıkmam inşallah tek yanlış yaptığım tatlı ve dondurma oldu ama onuda çok abartmadığım için pek sorun etmiyorum zaten ramazan başlı başına beni perişan etti yeme düzzenimi altüst etti bu kadarını artık kafama takmıyorum niyeyse hepinizi öpüyorum canım takımım ramazan sonrası bomba gibi dönücez hep birlikte inşallah :))

takyoncum süper bi haber senin motivasyonunun artıracaktır kilo vermenin durmasına takılma biraz durur sonra yine gitmeye devam eder, benim de aslında rakamlarla pek sorunum yok incelme sağlamak istiyorum

hem nasıl sıcak ferihan iflahımız kesiliyor

uykusuzluk en kötüsü canım açlıktan bile kötü bence uykunu düzenli uyumaya çalış ama ramazanda biraz dengeler bozulabilir geçici bir süre az daha sık dişini canım
benim de yediğim tek tatlı dondurma ondan vazgeçemiyorum işte o yüzden çok da kısıtlamıyorum kendimi dün de bacak pilatesi yaptım iyice suyum çıktı sıcakta ne zor oluyo callanetics araştırmalarım hala devam ediyor kızlar asıl hedefim o sizi de bilgilendiririmyerimseniben

selam seker.Şeniz
sagol ferihancigim.. aynen böyle düsünmeliyiz. kilolar bizden korksun be:jeyyar:
evet güzel bir diyet aclik falan hissedilmiyor.. sende iki hafta sonra katilirsin bize bu yil bitmedende bu kilo sorununun cok büyük kismini hallederiz allahin izniyle.. hep birlikte basaracagiz lami cimi yok..Şeniz

canim benim dün bende zor baglandim hatta bugünde biraz sorun yapiyor baska yerlerden giriyorum.. olsun kis gelmeden verandayi bitirirsiniz rahat edersiniz. biraz yikinti döküntü oluyor ama nede olsa birseyler yapiliyor.. o insaat isini gelde bana sor. bu evi alali 5 yil olacak kasimda insaat hic bitmedi.. neden biliyormusun? kendimiz yapip ucuza cikarmaya ugrasiyoruzda ondan. mesela giristeki merdiven boslugu yapilacak pencereleri degistirmeden sivayi yapamiyoruz ama bir pencere 300 euro ve o pencereden 4 tane var hani bunun sivasi hani boyasi hani susu busu. ne oldu sözde kendimiz yapiyoruz ucuz
olacak.. valla iste böyle.. pisligide cabasi.
hayatim toparlaniriz yavas yavas sorun degil yeterki kafalarimiz dingin olsun. acelemiz yok izinde gecti.:roflol::roflol::roflol:
her türlü programa varim sen stress yapma yeterki. ben 3 gündür iyi gidiyorum. sende hazir olunca katilirsin bunalima gerek yok vaktimiz cok. daha yilbasina 4 ay var lami cimi yok aynen fistik gibi olacagiz kallisim fistik. bu yil öyle iyi hissettimki kendimi izinde hic pantolon giymedim. sadece etek elbise giydim. pazardan aldigim ucuz penye elbise sak diye oturup hicbir tarafim pörtlemedigini görünce öyle bir keyiflendimki sorma gitsin.:roflol::roflol::roflol:

günaydın takımcığım dün tansiyonum düştü sıcak oruç halsizlik uykusuzluk hepsi bir anda vurdu zor gittim eve ve hemen yattım iftarı bile zor yaptım ne yedim ne kadar yedim hiçbişey hatırlamıyorum yine yattım suharda biraz daha iyiydim çok şükür kahvaltı ve birazda pilav yedim bol çay içtim çay kadar güzel bişey bilmiyorum gerçekten ailecek şu kararı aldık sahurda artık yemek yemeyeceğiz kalkıp çay içip bol su içeceğiz belki hem kilo vermiş olurum hemde kilo almaktan bir nebze kurtulup şu şişliktende kurtuluruz . hemde uykusuzluğu çok fazla yaşamam geçmişi biraz okuyayım arkadaşlar çok öpüyorum sizi tekrar yazarım .

evet ablacım yeni hedefimiz bu olsun yılbaşına kadar kilo sorununun büyük bir kısmıını halledelim vermem gereken en az 20 en fazla 30 kilo var öncelikli 80 i görmek istiyorum ramazan biter bitmez protein ağırlıklı beslenme ile yanınızdayım hiç merak etmeyin opuyorumnanaktan

korkma canım almazsın sen stres en büyük düşman uzak durmaya çalış yoksa yemeden kilo alırsın dediğin gibi yürüyüş çok iyi geliyor valla midem küçüldü artı belim de inceldi çok mutluyum inşallah istediğimiz kiloya düşeriz sonunda
takyoncum süper bi haber senin motivasyonunun artıracaktır kilo vermenin durmasına takılma biraz durur sonra yine gitmeye devam eder, benim de aslında rakamlarla pek sorunum yok incelme sağlamak istiyorum

evet haklısın benbencim durdu valla 15 gündür aynı kilodayım ramazandan dolayı herhalde bayramdan sonra düzelir inşallah

herkese selamlar kızlar yarın belki uğrayamam o yüzden kilomu bildireyim şimdi 15 gündür aynı kilodayım

kilom 68

5.TAKIM 171.ETAP

ferihann( 91.0
takyon ( 68,0
aresozgur ( 59.0
bluebottle ( 59.0
benben ( 65.5

Günaydınlar, hala netimin bağlantısı çok kötü sayfalarım açılmıyor sanırım ben yokken büyük kızım program ve film indirme işini abartmış ay sonuna dek yavaşlatıyorlar yoksa bu durumda öyle oldu diye tahmin ediyorum..

erken geldiğim için listenizi ekliyeyim dedim ama geçen hafta sonuncu olmuşsunuz içim burkuldu mafoldumben herkes iyice saldı demek ki ramazanda... neyse bakalım bu hafta ne çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…