Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdıe canım.
Hemen yarın uygulamaya koyayım.

Çok haklısın canım iyi ki varsın bizimle uğraşıyorsun yüzünü kara çıkartmayacağız bu hafta inş
ooo 2 set mi çok kıskandım bende yarın iki set yapacağım bende bugün çok rahat yaptım ilk günkü gibi zorlanmıyorum basit geliyor sadece mekikleri yapamıyorum

canım ben katılmak isterim sana ama evde Yemekleri annem yapıyor ne kadar uyabilirim bilmiyorum bir sormam lazım

Yavrularr
Bir gozum acik bir gozum kapali okudum takim ataga gecmis tam birimiz hepimiz icin olmusuz cok sevindimm.
Felegim sasti bugun. Daha ayagimiz eve basar basmaz hastaneye gittik enistem maalesef iyi degil insaallah iyilesir Halamin yaninda baya kaldik anca aksam geldik ev tam bir kaos. Kayinvalidem cuma gunu donecek o zamana kadar duzene koymam lazim her isi, yemek dahil.
Menumde elestirilere acigim ama inanin pastanede takildik iyi yemeden durdum buna sukur.
Sabah: 1 haslanmis yumurta
Oglen: patates salatasi
Aksam: 5 zeytin, 2 kk peynir, 2yumurtali omlet, 1 yk acili sos, 1 tbe
Aralar: 2 bardak ayran, 3 ceviz

Su 4 bitiyor, spor agirlikli 11 saat yuruyus

Bi tanede nazarlık lazım

Ben sana yetişmek için 2 set yaptım ama
Neyse ya... sende yap yap iyi geliyor

Geçmiş olsun canım. ALLAH şifasını versin. Çok hafif ve yetersiz olmuş. Sen zaten eksiklerini biliyorsundur. dışarıda da olunca insan iyi cozutmamışsın

Günaydın kızlar
Sabah 5de kalkındı. Jillian yapıldı. Duşumu aldım. Beslenmem hazır. Giyinip çıkacağım şimdi.
Sonra görüşürüz
Aysecim masallah sana bende dun biorezonans yapan kisiyle gorustum 1 aydir cok dikkat ettigim halde 3 kg ya yakin aldigimi soyledim firsat olursa bugun degilse persembe gun tekrar gidecegim candida mantarindan suphelendiler evde bardakta tukurukle basit olarak yapilani dene dediler bakalim yeni kalktim simdi onu deneyecegim isleri halledip izin alabilirsem bugun degilse persembe gun 1 seans daha yapacaklar

Bi tanede nazarlık lazım
sağol canim

Günaydın kızlar
Sabah 5de kalkındı. Jillian yapıldı. Duşumu aldım. Beslenmem hazır. Giyinip çıkacağım şimdi.
Sonra görüşürüz
bi nazarlikta benden sana o zaman ben sabah sporumu yapamadim anca hazirlan kahvalti et yanima yemek hazirla oglusuma beslenme hazirla neyse artik aksama yine bu aksamki gibi cikaririm acısını

gunaydin canim

Gunaydin kizlar bu sabah dedimki ebru birak tartiyi bi olculerini al 2013 ve 2014 yillarina ait olculerimi buldum ozamanlar bu kadar spor yapmiyordum. Neyse ama tabi alamadim çünkü mezurami bulamadim büyük ihtimal yirtildi attim ben onu bugun annemden alicam yarin sabah karsilastiricam sizinlede paylasicam mutlaka

Sağol kaptanım. InşALLAH iyi sonuçlar alırsın.

Tamm canım bugun benden yarım saat olsun 15 dk bendn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…