- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.881
Tamamdıe canım.Sporların çok iyi ama gerçekten yediklerine de dikkat etsen çok daha iyi olacak. Böyle menüler görüyoruz ki takımı da etkiliyor. 15 dk. daha eliptik cezası sana
İkinci kuru incir olmasa süper menü
Saat 9'da kuru incir gibi kalorili bir şey yemesen daha iyi
Yarın onun için de bi 15 dk fazladan yürü :)
Çok haklısın canım iyi ki varsın bizimle uğraşıyorsun yüzünü kara çıkartmayacağız bu hafta inşEn azından biraz bi silkelenme olmuş takımda, ne mutlu.
Bugün ciddi anlamda burda işim ne diye sorguladım kendimi.
Listede bile değilim, siz kilo verin diye uğraşıyoruz, işimizden, ailemizden vakit ayırıyoruz. Enayi miyim de uğraşıyorum diye sorguladım kendimi. Buraya ayıracağım vaktimi tezime, cocuğuma ayırırım..
Neyse.. Umarım toparlanırız da bu düşündüklerim öylesine düşünceler olarak kalır.
ooo 2 set mi çok kıskandım bende yarın iki set yapacağımbesbb9 2 set jillian yaptim. Yağmurda kalmış sıçan gibi oldum. Ama 2.set hafir geldi bana. Ve kaslarım artık açılmış. Eakiden cok iyi esneyebiliyordum. Kafam bacagima degerdi. Ama bu son spora donus sobrasi bu eanemeler olmuyor ve canim cok yaniyordu. Bugün yine eskiye dönüş yaptım. Süper hissettim kendimi. Ne yapsak bizde mi survivor'a katılsak. Hopla zıpla koş
canım ben katılmak isterim sana ama evde Yemekleri annem yapıyor ne kadar uyabilirim bilmiyorum bir sormam lazımBenimle başlamak isteyenler için ilk 3 günlük listemiz şu şekilde arkadaşlar;
SABAH
09:30
Gün İçinde: 1 lt su + 3 yuvarlak dilim limon + 1 adet çubuk tarçın
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 tam ceviz
- 1 küçük boy yeşil elma
- 1 avuç içi kadar maydanoz
ÖĞLE
13:00
- 1 kase mercimek çorba veya 4 yemek kaşığı kurubaklagil (mercimek-nohut-fasulye) yemeği (susuz)
- 1 kase salata (yağsız) + limon
- 1 kase yoğurt (kaymaksız)
ARA 1
16:30
MEYVELİ CHIA PUDING:
- 1 su bardağı süt + 2 yemek kaşığı chia tohumu (1 gece önceden kapaklı bir kapta buzdolabında bekletin.)
Üzeri için: 1 küçük boy muz veya 1 küçük boy armut veya 1 yemek kaşığı yaban mersini + 1/2 çay kaşığı toz tarçın + 1 çay kaşığı hindistancevizi
VEYA
YALANCI TATLI:
- 1 kase yoğurt + 1 tatlı kaşığı vanilya + 1 tatlı kaşığı kakao (isteğe bağlı)
- ½ orta boy nar veya 2 ince dilim ananas
- 5-6 adet dövülmüş çiğ fındık
AKŞAM
19:30
- 3 yumurta büyüklüğünde (90 gr) et-köfte (ızgara-fırın-haşlama)
- 1 kase salata (yağsız) + limon veya 1 küçük kase haşlanmış pancar
Dersler bitti oglusumuda uyuttumveeeee tk 500 yapildi 40 dakikada 500 kalori yakildi kizlar
Bugünkü sporlarim
50 dk yürüyüş tempolu
1035 ip atlama
Tk 500 40 dk 500 kalori
Tamda dünden planladigim gibi
Aysecim eve gelince pul biberli naneli yogurdumuda yedim aç komadım kendimi
Ben sana yetişmek için 2 set yaptım amaÇok haklısın canım iyi ki varsın bizimle uğraşıyorsun yüzünü kara çıkartmayacağız bu hafta inş
ooo 2 set mi çok kıskandım bende yarın iki set yapacağımbende bugün çok rahat yaptım ilk günkü gibi zorlanmıyorum basit geliyor sadece mekikleri yapamıyorum
Geçmiş olsun canım. ALLAH şifasını versin. Çok hafif ve yetersiz olmuş. Sen zaten eksiklerini biliyorsundur. dışarıda da olunca insan iyi cozutmamışsınYavrularr
Bir gozum acik bir gozum kapali okudum takim ataga gecmis tam birimiz hepimiz icin olmusuz cok sevindimm.
Felegim sasti bugun. Daha ayagimiz eve basar basmaz hastaneye gittik enistem maalesef iyi degil insaallah iyilesirHalamin yaninda baya kaldik anca aksam geldik ev tam bir kaos. Kayinvalidem cuma gunu donecek o zamana kadar duzene koymam lazim her isi, yemek dahil.
Menumde elestirilere acigim ama inanin pastanede takildik iyi yemeden durdum buna sukur.
Sabah: 1 haslanmis yumurta
Oglen: patates salatasi
Aksam: 5 zeytin, 2 kk peynir, 2yumurtali omlet, 1 yk acili sos, 1 tbe
Aralar: 2 bardak ayran, 3 ceviz
Su 4 bitiyor, spor agirlikli 11 saat yuruyus
Aysecim masallah sana bende dun biorezonans yapan kisiyle gorustum 1 aydir cok dikkat ettigim halde 3 kg ya yakin aldigimi soyledim firsat olursa bugun degilse persembe gun tekrar gidecegim candida mantarindan suphelendiler evde bardakta tukurukle basit olarak yapilani dene dediler bakalim yeni kalktim simdi onu deneyecegim isleri halledip izin alabilirsem bugun degilse persembe gun 1 seans daha yapacaklarGünaydın kızlar
Sabah 5de kalkındı. Jillian yapıldı. Duşumu aldım. Beslenmem hazır. Giyinip çıkacağım şimdi.
Sonra görüşürüz
sağol canim
Bi tanede nazarlık lazım
bi nazarlikta benden sana o zaman ben sabah sporumu yapamadim anca hazirlan kahvalti et yanima yemek hazirla oglusuma beslenme hazirlaGünaydın kızlar
Sabah 5de kalkındı. Jillian yapıldı. Duşumu aldım. Beslenmem hazır. Giyinip çıkacağım şimdi.
Sonra görüşürüz
gunaydin canimGunaydinlarr
Sağol kaptanım. InşALLAH iyi sonuçlar alırsın.Aysecim masallah sana bende dun biorezonans yapan kisiyle gorustum 1 aydir cok dikkat ettigim halde 3 kg ya yakin aldigimi soyledim firsat olursa bugun degilse persembe gun tekrar gidecegim candida mantarindan suphelendiler evde bardakta tukurukle basit olarak yapilani dene dediler bakalim yeni kalktim simdi onu deneyecegim isleri halledip izin alabilirsem bugun degilse persembe gun 1 seans daha yapacaklar
sağol canim
bi nazarlikta benden sana o zaman ben sabah sporumu yapamadim anca hazirlan kahvalti et yanima yemek hazirla oglusuma beslenme hazirlaneyse artik aksama yine bu aksamki gibi cikaririm acısını
gunaydin canim
Tamm canım bugun benden yarım saat olsun 15 dk bendnSporların çok iyi ama gerçekten yediklerine de dikkat etsen çok daha iyi olacak. Böyle menüler görüyoruz ki takımı da etkiliyor. 15 dk. daha eliptik cezası sana
İkinci kuru incir olmasa süper menü
Saat 9'da kuru incir gibi kalorili bir şey yemesen daha iyi
Yarın onun için de bi 15 dk fazladan yürü :)
Eki Görüntüle 2119816 kayfaltımmaçımmm
Karatay'dan önce de biz böyle kahvaltı yapıyorduk da işte Karatay deyince meşhur olduafiyet olsun canım, karatay kahvaltısı mı bu?
bi de o kakaolu şey ne ki? kek değil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?