- 23 Ağustos 2012
- 14.670
- 38.806
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.901
Karatay'dan önce de biz böyle kahvaltı yapıyorduk da işte Karatay deyince meşhur olduYok canım Zeytin ezmesi
aa yapmam o zaman canım yetiş tabi beraber gidelimBen sana yetişmek için 2 set yaptım ama
Neyse ya... sende yap yap iyi geliyor
Evet canım kızımla oglum nıyetıne cızıp yaptıdım kendıme kız 9 oglan 6 yasındaben hiç yapmadım böyle kahvaltı valla, ben incir kayısı falan atıştırmalık sanıyodum mesela, meğer ara öğünmüş
karataydan korkuyorum yaa, ben bunları yesem kilo alırım gibi geliyo
zeytin ezmesi de kek gibi göründü gözümene zaman kahvaltıda kek yiyebilecek duruma geliceğim acabaaaaa
bu arada fotodaki kolyeler senin mi? isimleri pek güzelmiş minnoşlarının. kaç yaşındalar?
aaaa nedenki çokta acır şimdi onlarya benim yine tırnaklarımın yanları soyulmaya başladı öfff.
Evet canım kızımla oglum nıyetıne cızıp yaptıdım kendıme kız 9 oglan 6 yasında
aaaa nedenki çokta acır şimdi onlar
napıyosun canım neler yapıyosun
Ne sifresi kuzumşifre yazdım size
Ne sifresi kuzum
Günaydın kızlar bende dun gece döndüm eve ama hala yorgunluğu atamadim
Evde hic sorun yaşamayan ben orda WC sorunu yaşadım birde ama Allahtan eve gelince sorun çözüldü
Buralarda senlenmiş herkes sporuna diyetine dikkat ediyor masallah
Cuma da güzel sonuçlar olsun inş
Bizde yeni ve ise yarayacağını umdugumuz listenize başladık 2 haftasında toplam sonuclariini da paylasiriz
Günaydın kızlar
Sabah 5de kalkındı. Jillian yapıldı. Duşumu aldım. Beslenmem hazır. Giyinip çıkacağım şimdi.
Sonra görüşürüz
Eniştene çok geçmiş olsunYavrularr
Bir gozum acik bir gozum kapali okudum takim ataga gecmis tam birimiz hepimiz icin olmusuz cok sevindimm.
Felegim sasti bugun. Daha ayagimiz eve basar basmaz hastaneye gittik enistem maalesef iyi degil insaallah iyilesirHalamin yaninda baya kaldik anca aksam geldik ev tam bir kaos. Kayinvalidem cuma gunu donecek o zamana kadar duzene koymam lazim her isi, yemek dahil.
Menumde elestirilere acigim ama inanin pastanede takildik iyi yemeden durdum buna sukur.
Sabah: 1 haslanmis yumurta
Oglen: patates salatasi
Aksam: 5 zeytin, 2 kk peynir, 2yumurtali omlet, 1 yk acili sos, 1 tbe
Aralar: 2 bardak ayran, 3 ceviz
Su 4 bitiyor, spor agirlikli 11 saat yuruyus
Afiyet olsun çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2119816 kayfaltımmaçımmm
Ben sana bol bol spor cezası yazayım o zamanGünaaaaydıııııınnnnn
spor vücudu gerçekten şekle sokuyor ve ben bunu bile bile yapmıyorummorordek saolsun bi fırçayla kendimize geldik bi günde değişiklik var, 1 ay yapılsa neler olur yaaa
Hahah çok alemsin kuzum yaşifre yazdım size
Günaydınlar
Bugün sizleri daha iyi gördüm ben de iyi oldum
Okuldayım bugün, hoca ile görüşmece ve bir takım işler.. Pek uğramayabilirim ama akşam alırım hesabınızı
Ben sana bol bol spor cezası yazayım o zaman
Hahah çok alemsin kuzum ya
Okudum tabi ama diğerlerine spoiler olmasın diye söylemiyorumokuyabildin mi ki
Okudum tabi ama diğerlerine spoiler olmasın diye söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?