Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar pisiciklerim

bende menümü paylaşayım
uyanınca
1 bardak su

sabah
2.y.k lor,pul biber, sumak
2 ç.domates
maydanoz
yeşil çay

ara
filtre kahve

öğle
vicdan çorbası

ara
1 ananaslı aktivia

ara
yaseminli yeşil çay
1 dilim ananas

akşam
vicdan çorbası
3 kaşık kabaklı yoğurt

Ara
1dilim ananas
1bardak sıcak su

su:3 litre
spor:yok

***5. Takım 560. Etap***

lydznp (76/)
bluedolphin (86,3/)

prensesss016 (56,9/)
besbb9 (74,1/)
gben (67,6/)
moni (80,5/)

nilsub (80,5/)
0zlem (75,6/)

wendigo (69,8) izne ayrılmak istiyor
balpamuk (63,3/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

evlaefe (72,9/) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci(59,7/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55
Zynpelf38 (94/) Yeni üye Baş. Kg: 94, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 69
ssyykk123 (86/) Yeni üye Baş kg: 86, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70
Zehra2345 (82/) Yeni üye Baş. kg: 82 Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70

***İzindeki Üyeler***

toplight (73/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
fancynancy (79,8/) 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (08 eylül 2017)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (61/) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
medusa38 (55,6/) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)

Bu hafta listeye girebilecek miyim ben kaptan

Bugünkü menümü yazmayı unutmadan;

Sabah;
-2 haşlanmış yumurta
-1avuç maydonoz
-filtre kahve

Öğle;
-Yeşil mercimek

Ara;
-Chai tea latte-sütlü

Akşam;
-3 hurma
-1 avuç çiğ kaju ve birkaç fındık

Bugün normalde var olan diyet listeme uyamadım. Öğle yemeği saatini çok geçirdiğim ve ikindi ara öğününde yemem gereken chia pudingi geceden hazırlamayı unuttuğum için ne yapacağımı şaşırdım. Evde mercimek vardı mercimek yedim ancak inanılmaz şişkinlik yaptı. Öyle olunca akşam yemek yiyemedim midemin şişkinliğinden. Ama hiçbir şey yemezsem de sonradan acıkıp yiyeceklere saldırmaktan korktuğum için akşam biraz böyle saçma bir durum oluştu. Bugün 63.3 çıktım yine. Umarım yarına yine sabit gelmem!

Uzun süre 68’de takılıp 1 ay sonra düşebilmiştim. Yine bir dönüm noktasındayım. Daha önce 63’e kadar düştüğüm için buraya kadar geliyorum ancak burada da takılıp kalıyorum. Ne yapıp nasıl kıracağım direnci bilmiyorum.

medusa38 Ben galiba bu diyetin protein kısımlarını sebzeye çevireceğim bu hafta. Yoksa biraz zor görünüyor. Sebzeyle daha hızlı kilo veriyordum hatırlarsan. Yarından sonra sebze yapacağım protein olan kısımları.

Son düzenleme:
Bugün aklıma gelen birşey daha; dukan bira da o 1 aylık direnci kırmamda çok etkili olmuştu ama tabii en önemlisi senin beni motive etmendi medusa38 :)) nedense bir dağınıklık var yine üzerimde. Diyeti bırakmasamda o zamanlarki kadar motive değilim nedense kafam dağınık. Ne güzel odaklanmıştık oysaki yaa... Büyü bozuldu sanki.

aaa spor yapinca daha mi hafif cikiyorizz ortim
Bebegim önce sporu yaparsak kaslar şişer daha ağır geliriz
bilmiyorum ben tam ogrenecegimiz neresi var
ayyy wendigo cum ciddi misinn yaa tuh ama gitme bir yere bize destege devamm et

yavrum takilmalar cok normal sen bunlarla nasil basa cikacagini iyi biliyorsun, bayragi birakmak yok biz arkandan geliyoruz

Ha bu arada bugün uzun zaman sonra ölçülerimi aldım arkadaşlar. toplight morordek ölçü tanlosuna nerden girebiliyorduk. Sadece 1 defa zar zor girebildiğimden aklımda kalmadı. Ölçülerim;

Göğüs; 92
Bel; 74
Alt göbek:90
Kalça; 102

Şeklinde. Diğer ölçüleri net hatırlamıyorum ama diyete ilk başladığımda kalça ölçüm 106’ydı onu net hatırlıyorum. :)))

yavrum takilmalar cok normal sen bunlarla nasil basa cikacagini iyi biliyorsun, bayragi birakmak yok biz arkandan geliyoruz

Moral için çok teşekkürler gben . Bırakmam bırakmam da bir sıkkınlık bıkkınlık gelir ya bazen. Bir defa da böyle moralim bozulunca zor oluyor benim toparlanmam. Motivasyona gerçekten ihtiyacım var. Aslında spora bir başlayabilsem belki o yeni başlangıç olacağından iyi gelecek ama zaten daha ancak yerleşebildim yeni eve. Üstüne arabayı sattık. Spor salonu uzak, arabasız gidilmez. Yeni araba bakıyoruz ama şimdi yenisini alana kadar da böyle zaman geçiyor. Şu hayatımdaki gel-gitler bir durulsa, taşlar bir yerine otursa, toptan bir yerleşik hayata, düzene geçebilsem herşey harika olacak da.... Herşey üst üste gelir ya olunca... Üstüne birde diyet konsantrasyonum bozuldu işte iyice dağıldım.

Bugunku menum:
Sabah: 9 zeytin, 1 kk peynir, yarim tbe
Oglen: cevizli dereotlu rendelenmis kabak sote, yogurt
Aksam: cevizli dereotlu rendelenmis kabak sote, yogurt, 2 tavuk but
Aralar: 1 greyfurt, 1 avuc fistik

Su: 3,3 lt spor yuruyus 75dk

Bu Nilay Keçeci’nin detoks programı mı? Kaç gün sürecek?

Bu tür motivasyon düşürecek mesajlı ve hatta fotoğraflı paylaşımları diyet grubunda olduğumuzu hatırlayarak yapmazsak kendi adıma sevinirim. Kendi adıma konuşuyorum; bu tür şeyler benim motivasyonumu düşürüyor. Bunu yaparak, istemeden de olsa takıma zarar verdiğinizi düşünüyorum.

Ya şöyle ter artırıcı bişi olsa? Mesela Ayşe lydznp jillian yapıp iyice ter atıyodu?
Evet canım aynen 1 set jillian ile 400gr gidiyor benden. 2 set 800 gr. Test edilmiş sonuçlar bunlar. Ama akşamdan yaparsan sabaha evet kaslar şişer evlaefe . Ama hemen spor sonrası değil

Çok haklısın Esracigim. Bu tür davranışlar ve saçma sapan menüler beni de etkiliyor.
Ben 15aydır sağlık beslenmek adına "diyet" yapıyorum. Spor, sağlıklı diyetler, takılan kilolarda direnç nasıl kırılır hâlâ daha araştırıyorum. Sadece bu grupta da 18 kilo toplamda 23 kilo verdim. Bildiklerim, hali hazırda ogrendiklerim birilerin işine yarasın diye hatalı bulduğum her menüye yorum yaptım. Ama artık yoruldum. Saçma menüler ve bu tarz fotolar direncimi kırıyor. Yoruyor. Sen bu konuda ne diyorsan altına bende imzamı atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…