Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ona göre 2-3 gününü düzenliyor. Kafana göre canın isteyince ye demiyor
Ayrica kırbaç, vurmak ne demek. Sadece uyarmak. Tabiki 1 pakette bisküvi yiyebilirsin ama yanında kahve değil de süt yada ayran ile kan şekerini ani yükseltmesin diye. Ama sonucda paket ürün ve zararlı.

Eğer ki uyarmamı istemiyorsan grupta birkaç arkadaşımıza yaptığım gibi senin menülerini de yorumlamam.

yani sen burda kaptan yardımcısıyken, kaç yıldır buradasın; buradaki tecrübelerinle yorum yaparken, doğumdan sonra 10 ay bile olmadan doğum öncesi kilona ulaşmışken kimse kusura bakmasın ama yorumlamak hakkındır diyorum.

Elmam sütüm gülmeyi Ben vardı ama onlar kahvaltı niyetine evdeyim için Elimde bir şey kalmadı
Canim herkes kendine gore evde sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyor en azından çocuklar için
Benim çok yemek seçen bir oğlum ve eşim var
Bazen öyle oluyor ki uç çeşit yemek yapıyorum
Mesala gecen aksam eşime İzmir köfte yaptım kendime ayrı ogluma ayrı pisirdim onlara pilav yaptım yanina salata birde ama ben sadece kendi köfte mi ve salatami yedim
Bazen bizimkiler makarna istiyor 3 ude yer ben kendime sebze yemeği veya salata yapıyorum
En azından spora gidecegim günler belliyse bir gün önceden hazırlığını yap
Kepekli tam buğdaylı sandivic ekmeği al arasına peynir domates salatalik koy elma ve sütude yanina alirsan ani krize girip yememen gerekenleri yemezsin
Yemek düzeninde sporun gibi olursa kısa zamanda hedefine ulasirsin
Birazcık yemek stilini değiştir ben diyetle birlikte birçok yemeği sebzeyi hayatıma kattim halada kullanıyorum
Tatlı falan gibi cisslarida hedefine ulaştıktan sonra hayatına geri alirsan kontrollü olursun. Mesala tatlı yediğinin ertesi günü bi dengeleme listesi ve spor ayarlarsin kazasız atlatirsin
Ben nacizane önerilerde bulunuyorum ki tecrübelerinden herkes faydalansin diye yoksa hedefine ulasmismisim buralarda takılmadan da istediğim kilolara ulasirim

Evet haklısın cnm tesekkurler

Merhabalar tekrardan yine erkenci ben menümü yazıyorum
Uyanınca 2 bardak su 2 kayısı

8.00 kahvaltı:
1 dilim ananas
Avokadolu salata (havuç, turp)
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz-dereotu
Peynir

15.30 öğlen/akşam:
1 kase kıymalı nohut
1 kase yoğurt
Salata
1 avuç fıstık

Şimdilik 2.5 litre su. Yatana kadar 4 ü bulur. Yatmadan karışım çaydan içeceğim birde.
Yarına 2 kilonun üzerinde vermiş olmayı umuyorum.

Arkadaslar simdi yolda iken gecmisi okudum da bizim bu takimdaki onceligimiz saglikli bir sekilde zayiflamak saglik hepimiz icin en onemlisi bunu yaparken mumkun oldugu kadar paketli gidalardan uzak kalmak sebzesi proteini ve karbonhidrati dengeli bir sekilde alarak sporumuzu yapip suyumuzu icmek sadece kendimiz icin degil esimiz cocuklarimiz icinde ayni sekilde davranmak evde esinize cocugunuza yemiyorlar diye ayri yemek yapmak da bana mantikli gelmiyor tamam cocuktur kereviz sevmeyebilir ama onun da sevecegi bir sebze vardir
Makarna seviyorlar diye surekli makarna yapmamalisiniz tamam anlatmak istedigimi anlatabildim mi bilmiyorum ama saglikli beslenerek zayiflarken bunu sadece kendimiz icin degil butun ev ahalisi icin yapalim
evlaefe tatlim cok guzel spor yapiyorsun ama hergun olmasa da gun asiri menulerinde sagliksiz seyler var ordegim bunun icin uyarmis anladigim kadariyla kalori hesabi olarak 1200 cal in altinda olabilir ama sen zorlanirsin doya doya 1200 cal almak varken cok az seyle 1200 cal i tamamlamak tamamen senin iyiligin icin soyluyorum bunu

oooooo çok iddialıyız inşallah gönlüne göre olucanım menünde çok iyi bu arada gayet iradelisin maşşallah eğer hep böyle gidersen ben hedefine yakın zamanda ulaşacağına inanıyorum.

Bu arada kizlar hayat cok kisa az once bir haber aldim arkadasimin 13 yasindaki oglu beden dersinde top oynarken kalp krizi gecirip ölmüş hayatin cok bos oldugunu dusunuyorum kafam durdu aslinda bir onceki mesajda da yazacagim cok sey vardi ama toparlayamiuorum evlatlariniza iyi bakin

Başın sağolsun kaptanım
Hayat cidden çok kısa
Gereksiz şeylerle kendimizi yoruyor ve üzüyoruz

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Evet maalesef hayat çok kısa, bazılarına daha da kısa

oooooo çok iddialıyız inşallah gönlüne göre olucanım menünde çok iyi bu arada gayet iradelisin maşşallah eğer hep böyle gidersen ben hedefine yakın zamanda ulaşacağına inanıyorum.
Evet biraz iddialı oldu sanki. Umarım yarın hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederim, ah ah eskiden çok daha iradeliydim. Ne çok gün sofrasından salata yiyip kalktım.bende eski halime dönmeye çabalıyorum.

Başınız sağolsun Kaptan'ım.Allah sabır versin.
Düşüncesi bile kötü. Ama yarın ne olacağını bilemeyiz.

Allah rahmet eylesin anasına babasına sabırlar ınsallah Allahım evlat acısıyla kimseyi sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…