- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.241
Ama ona göre 2-3 gününü düzenliyor. Kafana göre canın isteyince ye demiyorVurun kırbacı vurunnnkafama kafama atın taşları
Ya evet canım katılıyorum ama nefis cekiyor arada her gunumuz pasta ıle gecmiyor ama haftada bır bazen ayda bir yıyoruz benim masama kalorili zararlı şeyleri isteyen bir azman kocam var mesela akşam patates pilav sebze yemeği salata hepsi ortada yemek tabaklarında ve Herkes istediğinden tabağına servis olarak alıyor cogu evlere göre kendi evimde sağlıklı yemek ve tüketim olduğundan çok da eminimbunu mesela diyetisyenlrde söylüyor bir ögunüze Bir dilim pasta yiyebilirsiniz ama başka bir şey yememek kaydı ile diye
Sağol ördekim yaaTeşekkür ederim Ebrucum.
En azından faydamın olduğunu bilmek güzel
Senin de kadınlar günün kutlu olsun
Peki canım sen bilirsin
Bebegim altınbasak light yok mu kepekli hani ondan bahsediyorum zaten yarısı 4 tane mi ne 80 kcal
Eğer ki uyarmamı istemiyorsan grupta birkaç arkadaşımıza yaptığım gibi senin menülerini de yorumlamam.
Canim herkes kendine gore evde sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyor en azından çocuklar içinElmam sütüm gülmeyi Ben vardı ama onlar kahvaltı niyetine evdeyim için Elimde bir şey kalmadı
Desteğin için sağol canımyani sen burda kaptan yardımcısıyken, kaç yıldır buradasın; buradaki tecrübelerinle yorum yaparken, doğumdan sonra 10 ay bile olmadan doğum öncesi kilona ulaşmışken kimse kusura bakmasın ama yorumlamak hakkındır diyorum.
Süpersinmorordek Şimdilik 600 ip atlandı. Devamı da yolda..
aynıda suntaya benzıyor dogru yaaben şu tatlı bisküviden sandım altınbaşakı, sen meğer sunta gibi olanı diyomuşsun. paketli olsa da bana da en masum o gibi geliyodu.
Evet haklısın cnm tesekkurlerCanim herkes kendine gore evde sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyor en azından çocuklar için
Benim çok yemek seçen bir oğlum ve eşim var
Bazen öyle oluyor ki uç çeşit yemek yapıyorum
Mesala gecen aksam eşime İzmir köfte yaptım kendime ayrı ogluma ayrı pisirdim onlara pilav yaptım yanina salata birde ama ben sadece kendi köfte mi ve salatami yedim
Bazen bizimkiler makarna istiyor 3 ude yer ben kendime sebze yemeği veya salata yapıyorum
En azından spora gidecegim günler belliyse bir gün önceden hazırlığını yap
Kepekli tam buğdaylı sandivic ekmeği al arasına peynir domates salatalik koy elma ve sütude yanina alirsan ani krize girip yememen gerekenleri yemezsin
Yemek düzeninde sporun gibi olursa kısa zamanda hedefine ulasirsin
Birazcık yemek stilini değiştir ben diyetle birlikte birçok yemeği sebzeyi hayatıma kattim halada kullanıyorum
Tatlı falan gibi cisslarida hedefine ulaştıktan sonra hayatına geri alirsan kontrollü olursun. Mesala tatlı yediğinin ertesi günü bi dengeleme listesi ve spor ayarlarsin kazasız atlatirsin
Ben nacizane önerilerde bulunuyorum ki tecrübelerinden herkes faydalansin diye yoksa hedefine ulasmismisim buralarda takılmadan da istediğim kilolara ulasirim
pekiNe tribin den bahsediyorsun biz birbirimize trip atma safhasını çoktan geçtik rica ediyorum bu şekilde gergin konuşmalara 3. Kişiler müdahale etmesin gerçekten gereğinden fazla uzuyor konu
oooooo çok iddialıyızMerhabalar tekrardanyine erkenci ben menümü yazıyorum
Uyanınca 2 bardak su 2 kayısı
8.00 kahvaltı:
1 dilim ananas
Avokadolu salata (havuç, turp)
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz-dereotu
Peynir
15.30 öğlen/akşam:
1 kase kıymalı nohut
1 kase yoğurt
Salata
1 avuç fıstık
Şimdilik 2.5 litre su. Yatana kadar 4 ü bulur. Yatmadan karışım çaydan içeceğim birde.
Yarına 2 kilonun üzerinde vermiş olmayı umuyorum.
Başın sağolsun kaptanımBu arada kizlar hayat cok kisa az once bir haber aldim arkadasimin 13 yasindaki oglu beden dersinde top oynarken kalp krizi gecirip ölmüş hayatin cok bos oldugunu dusunuyorum kafam durdu aslinda bir onceki mesajda da yazacagim cok sey vardi ama toparlayamiuorum evlatlariniza iyi bakin
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Evet maalesef hayat çok kısa, bazılarına daha da kısaBu arada kizlar hayat cok kisa az once bir haber aldim arkadasimin 13 yasindaki oglu beden dersinde top oynarken kalp krizi gecirip ölmüş hayatin cok bos oldugunu dusunuyorum kafam durdu aslinda bir onceki mesajda da yazacagim cok sey vardi ama toparlayamiuorum evlatlariniza iyi bakin
Evet biraz iddialı oldu sanki. Umarım yarın hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederim, ah ah eskiden çok daha iradeliydim. Ne çok gün sofrasından salata yiyip kalktım.bende eski halime dönmeye çabalıyorum.oooooo çok iddialıyızinşallah gönlüne göre olucanım menünde çok iyi bu arada gayet iradelisin maşşallah eğer hep böyle gidersen ben hedefine yakın zamanda ulaşacağına inanıyorum.
Başınız sağolsun Kaptan'ım.Allah sabır versin.Bu arada kizlar hayat cok kisa az once bir haber aldim arkadasimin 13 yasindaki oglu beden dersinde top oynarken kalp krizi gecirip ölmüş hayatin cok bos oldugunu dusunuyorum kafam durdu aslinda bir onceki mesajda da yazacagim cok sey vardi ama toparlayamiuorum evlatlariniza iyi bakin
Allah rahmet eylesin anasına babasına sabırlar ınsallah Allahım evlat acısıyla kimseyi sınamasınBu arada kizlar hayat cok kisa az once bir haber aldim arkadasimin 13 yasindaki oglu beden dersinde top oynarken kalp krizi gecirip ölmüş hayatin cok bos oldugunu dusunuyorum kafam durdu aslinda bir onceki mesajda da yazacagim cok sey vardi ama toparlayamiuorum evlatlariniza iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?