- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.301
Evet yavrum 3 gunluk benim 2ydi dun ama uymadim tavuk yedim fistik yedim.Bu Nilay Keçeci’nin detoks programı mı? Kaç gün sürecek?
Ben eklerim canım. Öncekini de ben eklemiştim yanlış hatırlamıyorsam :)Ha bu arada bugün uzun zaman sonra ölçülerimi aldım arkadaşlar. @toplightmorordek ölçü tanlosuna nerden girebiliyorduk. Sadece 1 defa zar zor girebildiğimden aklımda kalmadı. Ölçülerim;
Göğüs; 92
Bel; 74
Alt göbek:90
Kalça; 102
Şeklinde. Diğer ölçüleri net hatırlamıyorum ama diyete ilk başladığımda kalça ölçüm 106’ydı onu net hatırlıyorum. :)))
Haklısın canımBu tür motivasyon düşürecek mesajlı ve hatta fotoğraflı paylaşımları diyet grubunda olduğumuzu hatırlayarak yapmazsak kendi adıma sevinirim. Kendi adıma konuşuyorum; bu tür şeyler benim motivasyonumu düşürüyor. Bunu yaparak, istemeden de olsa takıma zarar verdiğinizi düşünüyorum.
Tamam sen akşam da bir tartıl değişiklik varsa düzenleriz. Tebrik ederim bu aradaSabah tartıldım ama bu akşam Zeynep'i almak için yine eve erken gidecegim. Eve gidince tekrar tartılıp bildiririm. 7den önce. Listeyi düzenleriz sen bildir dersenmorordek 'im 75
Seni de tebrik ederimm :)***5. Takım 560. Etap***
lydznp (75.3/75.0/0.30/%0,39)
bluedolphin (86,3/)
prensesss016 (56,9/)
besbb9 (74,1/)
gben (67,6/67,1/0,5/%0,74)
moni (80,5/)
nilsub (80,5/)
0zlem (75,6/)
wendigo (69,8) izne ayrılmak istiyor
balpamuk (63,3/)
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
evlaefe (72,9/) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci(59,7/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55
Zynpelf38 (94/) Yeni üye Baş. Kg: 94, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 69
ssyykk123 (86/) Yeni üye Baş kg: 86, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70
Zehra2345 (82/) Yeni üye Baş. kg: 82 Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70
***İzindeki Üyeler***
toplight (73/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
fancynancy (79,8/) 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (08 eylül 2017)
***Mezun Olan Aktif Üyeler***
morordek (61/) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
medusa38 (55,6/) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
Tamam bebegim mısırı mı dıyosunBu tür motivasyon düşürecek mesajlı ve hatta fotoğraflı paylaşımları diyet grubunda olduğumuzu hatırlayarak yapmazsak kendi adıma sevinirim. Kendi adıma konuşuyorum; bu tür şeyler benim motivasyonumu düşürüyor. Bunu yaparak, istemeden de olsa takıma zarar verdiğinizi düşünüyorum.
Spor yaptığın zaman kaslar şişer Yani normalde geldiğinden örnek veriyorum tartılı tartıl Bir de spor yaptıktan sonra dün tartıl daha ağır gelirsin o da kaslar şişliği için kaslar indikten sonra tekrar normal gözükürsün Yani benim bildiğim bu spor salonunda falan da spor hocaları hep spordan önce tartarlaraaa spor yapinca daha mi hafif cikiyorizz ortim
bilmiyorum ben tam ogrenecegimiz neresi var
ayyy wendigo cum ciddi misinn yaa tuhama gitme bir yere bize destege devamm et
O zaman bende mi var bi tuhaflık diyorsun?Spor yaptığın zaman kaslar şişer Yani normalde geldiğinden örnek veriyorum tartılı tartıl Bir de spor yaptıktan sonra dün tartıl daha ağır gelirsin o da kaslar şişliği için kaslar indikten sonra tekrar normal gözükürsün Yani benim bildiğim bu spor salonunda falan da spor hocaları hep spordan önce tartarlar
Teşekkür ederim :)Ben eklerim canım. Öncekini de ben eklemiştim yanlış hatırlamıyorsam :)
Haklısın canım
Benim dün anlatmak istediğim de buydu. Menulerde kaçamak görmek de cok etkiliyor diğer kişileri. Buna engel olmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Tamam sen akşam da bir tartıl değişiklik varsa düzenleriz. Tebrik ederim bu arada
Seni de tebrik ederimm :)
bılmem var mı sana torpilO zaman bende mi var bi tuhaflık diyorsun?
AynenGünaydın herkese
Umarım bol eksili bir cuma olur
Ben en son lisedeyken 61dim 58ruyamda gorsem ınanmam supersınGünaydın ben de 58,3geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?