- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.601
İnşallahhhh bebeğim, aminnnEn kısa sürede atlatın insallah ve bir daha geri gelmesin hastalıklar
Sadece öksürüğü kaldı kaptanım, sıra kızımdaIyi geceler kizlar bugun hic ugrayamadim malum cuma gecesi annemlerde gelince kosturmam cok birde saolsun ufaklik midem bulsniyor diye 2 defa kaldirinca uyku kacti
@balpamuk tatlim kriptik tonsillit olmus tatlim o yuzden o kadar yuksek ates 6.hastalikda hic bir belirti yok aadece ates var merak etme
fancynancy tatlim mert nasil oldu
@gben sen iyilesebildin mi kuzum nasilsin
Oo kulaklarin mi cinladi tatlim hosgeldin nasilsinMerhabalar eyy ahali eyy güzel ve çıtır insanlar nasilsiniz ben ben hayırsız geldi
Gecmis olsun tatlim bizimde kucukde laranjit oldu antibiyotik basladikSadece öksürüğü kaldı kaptanım, sıra kızımdaboğazı kıpkırmızı. Antibiyotiğe başladık
Çınladı valla iyiyim kaptanım siz neler yapıyorsunuz?Oo kulaklarin mi cinladi tatlim hosgeldin nasilsin
Bende bayılırım o mantara hele pazarda tereyağıyla bir kavuruyorlar ki onu ööffff diyorum.Teşekkür ederim canım. Arap saçını bende ilk defa yedim. Dereotuna benzeyen bir ot ve etle yapılıyor. Ben beğendim. İstiridye mantarını yemeni şiddetle tavsiye ederim.çok ta doyurucu. Onu çok severim. Bilmiyorum nerde yaşıyorsun ama burda pazarlarda çok satılıyor.
Ben pudingini yaptım bugün. Çok basit.Chialı tarif verebilir misiniz Kızlar nasıl tüketiyorsunuz gerçekten tok tutuyor my
Eneeemmmm kız çikilatacım nerelerdesin seennn? Dedik demek ki herşey imzayı atana kadarmışMerhabalar eyy ahali eyy güzel ve çıtır insanlar nasilsiniz ben ben hayırsız geldi
Size de çok geçmiş olsunGecmis olsun tatlim bizimde kucukde laranjit oldu antibiyotik basladik
Toptan yazıyoruz bebeğimOglen
2kahve
Yarım turp
Aksam
Tarhana corbası
Bıraz Kapuska 2kasık pilav
2litre su
Bebeğim sen zıpzıp cezanı yaptın mı bakem?Hayırlı olsun mezuniyetin canım, aman dikkat et arada Tartıl yine burdan çıktım diye geri alma verdiklerini:)
Bende hayretler içindeyim.Kızlar öğlenden beri 22 mesaj mı olmuş sadece? Yine salmaya mı başladınız anlamadım ben!
CikilaaaaaattttttMerhabalar eyy ahali eyy güzel ve çıtır insanlar nasilsiniz ben ben hayırsız geldi
Fensim de yazmış zaten menünü toptan yazarsan daha iyi olur canım. Sporun yok mu bugün? Yoksa ceza yazacağımOglen
2kahve
Yarım turp
Aksam
Tarhana corbası
Bıraz Kapuska 2kasık pilav
2litre su
Sabah
Sütlü filtre kahve
1 küçük mandalina
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2122827
1 dilim ekmek üzeri
2 kızarmış yumurta
4 pastırma
3 burger peynir
1 tk Pınar krem peynir
Çay
Ara
Eki Görüntüle 2122828
Yarım muz
Yarım su bard yarım yağlı süt
1,5 yk chia tohumu
Yarım çay kaşığı kakao
Üzerine Hindistan cevizi
Akşam
1 acılı tavuk dürüm
Ara
Maden suyu
Filtre kahve sütlü
Su: 3 lt biter yatana kadar
Spor: yapiciiimmm, sonra da yazıciimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?