- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.621
Evet yaptım tabi ki, yazmayı unutmuşum sorryBebeğim sen zıpzıp cezanı yaptın mı bakem?
Oğlun kaç yaşında canım? Tek çocuğun mu varCok yorgunum sanırım erkenden uyuyacağım bugün
Ogleden sonra hava çok güzeldi 1.5 saat parkta vakit geçirdik oglusla, ona da değişiklik oldu. Artık havalar güzel olsun da her gün çıkalım yürüyelim
Simit mi?Kahvaltı: simit,1dlm peynir
Ara:sütlü kahve
Öğle: 1kase ton balığı,2marul
Ara:chia Puding,sütlü kahve
Akşam: tarhana çorbası, etli nohut, 2kaşık pilav,yoğurtlu kereviz salatası
Ara:zencefil çayı, 5badem,3fındık,3anteo fıstığı,2kuru kayısı
2lt su, 15dk bölgesel egzersiz
10 aylık canım daha yaşına girmedi :)Oğlun kaç yaşında canım? Tek çocuğun mu var
Sağlam bol protein kayfaltıCikilaaaaaatttttt
Nerdesin sen kuzum yaa özlettin kendini :) evlilik nasıl gidiyor? Kilolar ne alemde?
Fensim de yazmış zaten menünü toptan yazarsan daha iyi olur canım. Sporun yok mu bugün? Yoksa ceza yazacağım
Kuzum o kahvaltı ne öyle? O nasıl diyet kahvaltısı? Ağzımın suları aktı
Sporunu da yaz bakayım ona göre ceza mı kessem napsam
Ne güzel yapmışsınız. Valla bende çıkmak istiyorum dışarı yaaa. Artık baharımız yazımız gelsin offCok yorgunum sanırım erkenden uyuyacağım bugün
Ogleden sonra hava çok güzeldi 1.5 saat parkta vakit geçirdik oglusla, ona da değişiklik oldu. Artık havalar güzel olsun da her gün çıkalım yürüyelim
O zaman kocamaaannm bir alkış canımEvet yaptım tabi ki, yazmayı unutmuşum sorry
Eneeemmmm kız çikilatacım nerelerdesin seennn? Dedik demek ki herşey imzayı atana kadarmış
Bir gittim pir gittin? Napıyorsun?
Ayy valla beybiler siz beni düğünde çıkardınız yarışmadan sonra ben balayına gidince 1 haftada 4 kilo aldım sonra dedim ki vermeden dönemem utandım sonra vereyim derken kendimi durduramadim vee sonunda dana gibi oldum aylarca utancımdan gelemedim sonra ya Allah dedim ve geldim ara ara gelip okudum hep yazdıklarınızı ama yazamadım affedin beniCikilaaaaaatttttt
Nerdesin sen kuzum yaa özlettin kendini :) evlilik nasıl gidiyor? Kilolar ne alemde?
Aşkolsun bebeğim yaaaa evliliğin yan etkileri bu kilo sorunsalıAyy valla beybiler siz beni düğünde çıkardınız yarışmadan sonra ben balayına gidince 1 haftada 4 kilo aldım sonra dedim ki vermeden dönemem utandım sonra vereyim derken kendimi durduramadim vee sonunda dana gibi oldum aylarca utancımdan gelemedim sonra ya Allah dedim ve geldim ara ara gelip okudum hep yazdıklarınızı ama yazamadım affedin beni
Ayy ben döndüm kuzum taa başladığım kiloya çok mutsuzum bir an önce kendime gelmeliyim diye attım kendimi burayaAşkolsun bebeğim yaaaa evliliğin yan etkileri bu kilo sorunsalıkeşke geç kalmasaydın gelmekte bebeyim ya. Bende izne ayrıldım Eylül’de dönenemedim. Nerdeyse başladığım kiloya gidecektim ki ekstrem durumdan listeye dönebildim. Oluyor hepimize öyle be tatlım. Yine birlikte güzel güzel kilolar veririz üzme canını
Gecmis olsun tatlim bizimde kucukde laranjit oldu antibiyotik basladik
İyi yaptın bebeğim. Olsun, olan olmuş. Artık önümüze bakacağız. Annnn itibariyle yediklerine dikkat etmeye başlıyorsun o zaman bebeyim.Ayy ben döndüm kuzum taa başladığım kiloya çok mutsuzum bir an önce kendime gelmeliyim diye attım kendimi buraya
İnşallah canımmArtık bu Cuma 62’li kilolara düşmüş olmak ümidiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?