Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu gayet guzel ama sporun da oyle de biraz sporun erken olup yogurdu da 23 ten once yeseymissin muhtesemmis hani diyorlar ya yatmadan 3-4saat once yemeyi kesin diye haa ben gibi erkenci degil gece 1-2de yattiysan gene cok guzel
Hafta sonu çalışmıyorum dediğin gibi 1 gibi uyudum 9 buçuk gibi kalktım herkese günaydın

Günaydın millet
Bana yine nöbetler bakalım bugün yemekhane bana ne gibi sürprizler hazırlıyor
Günaydın canım.
ben bir aralar haşlanmış yeşil mercimek ile yeşil salata yapıp yanımda taşıyordum. içine domates ve köz biberde ekleyince nefis oluyordu. hastanede yemeğini saklayabileceğin bi dolap vardır mutlaka :)
hem çok kolay ve hızlı hazırlanıyor.

Gunaydinlar
Birazdan dışarı çıkıp yuruyecegim
Hazır eşim oğlanları Kızılkaya goturmusken fırsat bu fırsat cikayim dışarı havada fena değil
Burası da yaz gibi sabah erken çıktım yürüyüşe yine sıcakta.
--
Neler yapıyorsun cnm uyguladığın bir diyet var mı?

Son düzenleme:
Bebegim o kadar sık ki nobetlerim inan olsun evde yemek yapmıyorum anneme gidip yiyorum ama ilk müsait olduğumda yemek istifleyecegim

Ciklat im menuler haftalik hazirlanmiyor mu baksan novete kalacagin zaman gerekirse ona gore evden goturursun
Yok vermiyorlar kaptanım sabah bile ogrenemiyoruz ama hamdolsun bezelye vardı

Leslie’ye biraz baktım baya hareketliymiş. Eğlenceli görünüyor. Başlangıç için 1 mil olanı mı yapmak lazım acaba?
Evet 3-5 gün 1 mile sonra arttırabilirsin

Aa o cok ilginc geldi bana neyse ssnsina bezelye varmis aksamda mi aynisi

Leslie’ye biraz baktım baya hareketliymiş. Eğlenceli görünüyor. Başlangıç için 1 mil olanı mı yapmak lazım acaba?
Spor geçmişine göre değişir 1 mil düşük gelirse arttır ben 3 mil yapıyorum dozunda yaklaşık 350 kalori yaptırıyor günlük kardiyo için ideal miktar olarak gösteriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…