- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.101
Bence de çok güzel olur hep birlikte yaparızKızlar şöyle bi genel baktım da şu anda yaz olmamasının en büyük dezavantajı su içmiyoruz. Detoks suları hazırlıyoduk bi ara. Yeniden yapıp koysak mı sularımızı kenara su içmeyi arttırırız diye düşündüm.
Ben size bikaç tarif bulup yazayım. Kimi tatlı kimi ferah sular seviyo. Herkes hazırlasın kendine bi su sonra favorilerimizi seçeriz
Evettt kayip yardimcimiz hizir gibi gelmis seni daha cok gormek istiyoruz bu arada detoks su fikri gayet guzelBi araya da selam vereyim.. Selamlar canikolar
Koşturmaca stres derken gelemiyom pek bundan sonra hergün uğramaya çalışıcam. bi dolanıp bakem ne var ne yok biricik takımımda
Canım kaptanımkızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
@0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
@prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
@gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
@besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
@beyazinci hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
@balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
@evlaefe böyle devam çok güzel
@fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankimhergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıyo t üm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek par lak değil
Geçmişte spor yapıyordum ama uzun süredir yapmadım. En iyisi ben 1 mille başlayayım. Hafif gelmeye başlayınca arttırırım. Teşekkür ederimSpor geçmişine göre değişir 1 mil düşük gelirse arttır ben 3 mil yapıyorum dozunda yaklaşık 350 kalori yaptırıyor günlük kardiyo için ideal miktar olarak gösteriliyor
Ah ördekcim hiç sorma
Ovv şimdi karşı atak ordekimizden cevap bekliyorum bu duruma
Değil kaptanım o da ayrı bi supriz banaAa o cok ilginc geldi bana neyse ssnsina bezelye varmis aksamda mi aynisi
Ayy bebegim evlendim işte ben de evlenen tüm kişilerin hastalığına yakalandım ve kilo aldım uzaydan görülüyorumAnaaa çikilatım gelmişşşhoşgeldin datlum anlat bakem napıyon nasılsın
MikemmelAz önce 1 saat yürüdüm geldim.Şunu farkettim ki ben bayadır terlemiyormuşum. Bu hafta hergün olmasa da spora başlıyorum. Bugün adette oldum. Haftaya cuma çok güzel rakamlar görmek istiyorum. bakalım ne olacak
TişikkirlerDeğil kaptanım o da ayrı bi supriz bana
Ayy bebegim evlendim işte ben de evlenen tüm kişilerin hastalığına yakalandım ve kilo aldım uzaydan görülüyorumyine kürkçü dükkanına geri döndüm sen neler yapiosun ya nasıl gidio neler yapiosun ?
Mikemmel
1 mili dene önce istersen eğer hafif gelirse 2'ye geçersin, durumuna göre ayarlarsın.Leslie’ye biraz baktım baya hareketliymiş. Eğlenceli görünüyor. Başlangıç için 1 mil olanı mı yapmak lazım acaba?
Ohh süper. Biz de çıkıp yürüdük bugünAz önce 1 saat yürüdüm geldim.Şunu farkettim ki ben bayadır terlemiyormuşum. Bu hafta hergün olmasa da spora başlıyorum. Bugün adette oldum. Haftaya cuma çok güzel rakamlar görmek istiyorum. bakalım ne olacak
Pazartesi bildirimi istiyoruz yine ciklatimkaptanımtoplight bi ara cuma hedefleri yapıyorduk o neden gitti? Bi de pazartesi kontrolleri devam ediyor değil mi ?
Bende aynısını düşünüyorum. Önce 1 mille başlayıp duruma göre hareket edeceğim. Cuma hedefleri koymak güzel olur aslında. Bana uyar1 mili dene önce istersen eğer hafif gelirse 2'ye geçersin, durumuna göre ayarlarsın.
Ohh süper. Biz de çıkıp yürüdük bugün
Pazartesi bildirimi istiyoruz yine ciklatim
Cuma hedeflerini de yakın zamana kadar koyuyorduk.moni takım değiştirince yapmadık tutabiliriz aslında yeniden.
Cnm ordegim de yazmis ptesi tartisi devam ediyor cumayi da en kisa surede basliyoruz hatta bu cuma baslayalimkaptanımtoplight bi ara cuma hedefleri yapıyorduk o neden gitti? Bi de pazartesi kontrolleri devam ediyor değil mi ?
Yok canım henüz belli olmadı 2 hafta Sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum. Belli olunca hemen paylasirim sizlerleBelki de :)
Gerçi ben pek o taraflara gidemiyorum. Ankara'da dediğim de evim aslında cok uzak merkeze ama isyerim Çankaya'da.
Ay evet seni unutmuşum yaa sen baya yakınsın
Ben bekarken orada oturuyordum cok seviyorum Eryaman'ı
Canım cinsiyeti belli oldu mu bebişin?
1 mil cok az 3 mil olmali aslinda bir alissak leslie çok etkiliLeslie’ye biraz baktım baya hareketliymiş. Eğlenceli görünüyor. Başlangıç için 1 mil olanı mı yapmak lazım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?