- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.261
1 güüünnnn, hadi beraber yapalım işte.Günaydın kızlar...
Canim ben sözde dün başladım listeye güzel uydum ama 1 içli köfte yedim o isi bozdu olmasaydı daha iyi olurdu.
Bugün kararsızim 1. Günden mi 2. Günden mi başlasam diye ?
Maşallah sen de erkencisin. Ben de kızımı gönderdikten sonra yuruyuse çıkarım.
Közlenmiş soğan, acılı ezme. 3-4 çatal almışımdır.Zararsız mezeler nedir meselazararsız olması önemli tabii ama miktarda önemli tatlım
Tamam o zamanKözlenmiş soğan, acılı ezme. 3-4 çatal almışımdır.
Evet dünkü beslenmemin de etkisi olabilir ama tatlı veya abur cubur yemedim sonuçtaDünkü khlarin üstüne bugün protein ağırlıklı beslen dengelerin hemde odemini atarsin kh ağırlıklı beslen ince fazlasıyla ödem oluyor aksam tavuk köfte salata tarzı yaparsan ekmeksiz bugünkü artıyı verirsin
Ördekimi dinleyen mi var Ayşecim. Durmadan yazıyor, menü paylaşın, toparlanın, mesaj yazın diye. Diskalifiyeler de biliyorsun kafaya göre olmuyor artık.Arkadaşlar nerelerdesiniz
morordek artik sıkı yönetim zamanı
Listede ve denemede olanlar için
En azından beş mesajı yazsınlar
Menüleri yazsınlar
Diyet dışı olabilecek menulerinde ayrıntılarını yazmasinlarbikac kişi sadece uğrayıp gidiyor
Menüler de sıkıntılı
Kimse Zayıflamak istemiyor mu
Önümüzdeki yaz ve vaktiniz varken isi sıkı tutma zamanı
Lütfen kurallara uymayanlarada bu kadar iyi niyetli olmayın sadece 2 hafta verin yoksa diskalifiye edin
Yeni kurulan 10. Takim birinci oldu bizde griye doğru gidiyoruz
Valla bende yorum yapmayacağım artikÖrdekimi dinleyen mi var Ayşecim. Durmadan yazıyor, menü paylaşın, toparlanın, mesaj yazın diye. Diskalifiyeler de biliyorsun kafaya göre olmuyor artık.
morordek haftalardır bas bas bağırıyor kuzum da takan yok.
Niye ki?Valla bende yorum yapmayacağım artik
Evet çok güzel hava bende yürüyüşe cikiyorum birazdanAnkara’da tam bahar havası var Kızlar, artık yazlıkları çıkarmanın vakti geldiğini düşündüm, ama yazlıkları giyebilmek için hedef kiloma gelmem lazım, bir an önce hedefime ulaşmam lazım diye güzel motivasyon oldu bana, siz de gaza gelin yaza az kaldı, bir an önce verelim kiloları da bitsin diyet hali, ha gayret
Kontrol amaçlı tartılıyoruz canım, cumaya durumu toparlayabilmek adınaÇok güzel ben tartılmadim bugün kilolarimizi yaziyormiyduk cuma günü ne kadar tartilmak istemiyordum
Özlemcim bu hafta kg vermek zorundasın. 2 haftadır sabitsin ve şu anda da artıdasın. Yoksa izne ayıracağım seniYazsam mı yazmaSam mı diye kararsız kaldım aslında ama yazmamak olmazdı.morordek
Kilom 77.8 Cuma ve Cumartesi berbat bir şekilde beslendim ve görüldüğü gibi kötü bir şekilde karşılıgını aldım. Dün sabah daha fazlaydim aslında ama 1 gün dikkat ettim o bile bugün düne göre az çıkmamı sağladı. Bugün de aynı şekilde devam edicem inşallah Cuma en kötü 75 kilo olurum.
Dediklerinde haklısın ve ben de aynı şeyi söylüyorum en az 2 haftadırArkadaşlar nerelerdesiniz
morordek artik sıkı yönetim zamanı
Listede ve denemede olanlar için
En azından beş mesajı yazsınlar
Menüleri yazsınlar
Diyet dışı olabilecek menulerinde ayrıntılarını yazmasinlarbikac kişi sadece uğrayıp gidiyor
Menüler de sıkıntılı
Kimse Zayıflamak istemiyor mu
Önümüzdeki yaz ve vaktiniz varken isi sıkı tutma zamanı
Lütfen kurallara uymayanlarada bu kadar iyi niyetli olmayın sadece 2 hafta verin yoksa diskalifiye edin
Yeni kurulan 10. Takim birinci oldu bizde griye doğru gidiyoruz
Sen zaten elinden geleni yapıyorsun ördeğim herkesi takip ediyorsun cezalar veriyorsun geri kalan artık bizim sorumluluğumuz , iyi ki varsınKontrol amaçlı tartılıyoruz canım, cumaya durumu toparlayabilmek adına
Özlemcim bu hafta kg vermek zorundasın. 2 haftadır sabitsin ve şu anda da artıdasın. Yoksa izne ayıracağım seni
Dediklerinde haklısın ve ben de aynı şeyi söylüyorum en az 2 haftadır
Ama bu takımdaki tek sorumlu kişi ben değilim.
Özellikle de diskalifiye ve izne ayırma durumlarında da kendi kafama göre karar veremiyorum, hele diskalifiye kaptanı bile aşan bir durum oldu son güncellemelerle.
Açıkçası zaten lafım sözüm dinlenmezken tek sorumlu benmişim gibi fatura da bana kesilmemeli diye düşünüyorum. Herkes önce kendinden sorumlu
1 güüünnnn, hadi beraber yapalım işte.
Canım az önce domatesli 2 yumurta yedim. Aksama da sadece tavuk yicem. Sen ne yaptın?0zlem orticim başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?