- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.281
yapıyorsun canım bu birazda bireysel bir istek aslında herkes kendinden sorumlu bende yeni bir başlangıç olsun diye yazmıştım simdi dışarı çıktım sanki yaz güneşi varKontrol amaçlı tartılıyoruz canım, cumaya durumu toparlayabilmek adına
Özlemcim bu hafta kg vermek zorundasın. 2 haftadır sabitsin ve şu anda da artıdasın. Yoksa izne ayıracağım seni
Dediklerinde haklısın ve ben de aynı şeyi söylüyorum en az 2 haftadır
Ama bu takımdaki tek sorumlu kişi ben değilim.
Özellikle de diskalifiye ve izne ayırma durumlarında da kendi kafama göre karar veremiyorum, hele diskalifiye kaptanı bile aşan bir durum oldu son güncellemelerle.
Açıkçası zaten lafım sözüm dinlenmezken tek sorumlu benmişim gibi fatura da bana kesilmemeli diye düşünüyorum. Herkes önce kendinden sorumlu
Şu 5 mesajı açıklayabilir misin canım gün içinde herhangi bir 5 mesaj mı yoksa bilgi paylaşımı gibi farklı konular gibi paylaşımlar mı gün içinde sohbetlere dahil olmak sayılıyor mu kuralı sağlıklı yerine getirebilmek açısından soruyorumArkadaşlar nerelerdesiniz
morordek artik sıkı yönetim zamanı
Listede ve denemede olanlar için
En azından beş mesajı yazsınlar
Menüleri yazsınlar
Diyet dışı olabilecek menulerinde ayrıntılarını yazmasinlarbikac kişi sadece uğrayıp gidiyor
Menüler de sıkıntılı
Kimse Zayıflamak istemiyor mu
Önümüzdeki yaz ve vaktiniz varken isi sıkı tutma zamanı
Lütfen kurallara uymayanlarada bu kadar iyi niyetli olmayın sadece 2 hafta verin yoksa diskalifiye edin
Yeni kurulan 10. Takim birinci oldu bizde griye doğru gidiyoruz
Bende peynirli omlet yedim sabah. Dukan ekmek yapayım diyorum biraz sonra. Ama akşama ne yiyeceğime karar veremedim. Öğle de yaparım muhtemelen.Canım az önce domatesli 2 yumurta yedim. Aksama da sadece tavuk yicem. Sen ne yaptın?
Medusaya sormuşsun ama ben yazayımŞu 5 mesajı açıklayabilir misin canım gün içinde herhangi bir 5 mesaj mı yoksa bilgi paylaşımı gibi farklı konular gibi paylaşımlar mı gün içinde sohbetlere dahil olmak sayılıyor mu kuralı sağlıklı yerine getirebilmek açısından soruyorum
Süpersin pamuğummmCuma günü diyetisyene gittim. Cuma kendi tartıma göre yaptığım bildirimde 63.00’dım. Ancak diyetisyenin tartısında 62.3 çıktım. Diyetisyen şaşırdı inanamadı. Daha önce birlikte yine 63’e düşmüştüm ama inanılmaz incelmişsin dedi. Kollardan 500’er, bacaklardan 500’er katın bölgenden 1.300 kg yağ gitmiş dedi. 6 paket margarine eşit yağ vermişsin dedi.
Ben uzun süredir 63’lerde takıldığımdan, direnç oluştuğundan bahsettim. Bana 3 günlük yağ yakıcı şok liste verdi. Ananas-peynir diyeti. 3 gün sonunda listemi online olarak güncelleyeceğiz. Eğer direnci kıramazsan sana takviye ürün önereceğim dedi. Daha sonrasında koruma yollarını da öğreteceğim ve yine çok yediğin günü tolere edebilmen ve yediğinin yağ olarak dönmemesi için pişmanlık günleri için bir ürün daha önereceğim dedi. :))) şimdilik 3 günlük ananas listemi uygulamaya başladım.
Daha önceden her hafta kontrole gidiyordum ancak taşınıncauzak kaldı diyetisyenim. Bundan sonra online diyet alacağım ve 1 ay sonra yeniden ölçüme gideceğim. Benimle birlikte yapmak isteyenler için ananas diyetimi paylaşabilirim. Ben bugün başladım. Bu diyetin sonunda net 1.5 kg vermeni bekliyorum dedi. Dolayısıyla benim bu haftaki hedefimi 61.5 olarak kaydedebilirsinizmorordek toplight
al benden de o kadarBu arada, bugünkü sabah kahvaltımı görüntülü paylaşıyorum. Birde tarçınlı, limonlu yeşil çay içtim. Birazdan ara öğün yapacağım. Saatlerim biraz geçe kayıyor benim ama ne yapayım yahu henüz şu sabah erken kalkma işini bir türlü çözemedim.
Merhaba-Üye ismi >>Geçen cuma>>Pazartesi>>Cuma hedefi5. Takım 19-23 Mart Hedefleri
@bluedolphin >> 86,3 >> ??? >> ???
prensesss016 >> 56,3 >> ??? >> ???
besbb9 >> 72,6 >> ??? >> ???
0zlem >> 75,6 >> ??? >> ???
balpamuk >> 63 >> ??? >> ???
fancynancy >> 81,8 >> ??? >> ???
evlaefe >> 71 >> ??? >> ???
@beyazinci >> 58,3 >> ??? >> ???
@Cikilatacanavari >> 91,7 >> ??? >> ???
@ssyykk123 >> 82,6 >> ??? >> ???
Ezgican05 >> 57,4 >> 57,1 >> ???
@karabiber01 >> 85 >> ??? >> ???
si_bel >> ??? >> ??? >> ???
C cevizyerken >> 81,9 >> ??? >> ???
Listeyi güncelleyeyim derken seni eklemeyi unutmuşum Ciklatım yaa kusura bakma-5. Takım 19-23 Mart Hedefleri
Üye ismi >>Geçen cuma>>Pazartesi>>Cuma hedefi
@bluedolphin >> 86,3 >> ??? >> ???
@prensesss016 >> 56,3 >> ??? >> ???
@besbb9 >> 72,6 >> ??? >> ???
@0zlem >> 75,6 >> 77,8 >> 75
@balpamuk >> 63 >> ??? >> ???
@fancynancy >> 81,8 >> 83,2>> 79,9haftasonum Cuma’yla birlikte çok zorluydu. Uykusuzluk düzensiz beslenme vs böyle oldu. Cumaya hedefimi tutturacağıma inanıyorum.
@evlaefe >> 71 >> ??? >> ???
@beyazinci >> 58,3 >> 57,9 >> 57,5
@Cikilatacanavari >> 91,7 >> 89.9 >> 88.9
@ssyykk123 >> 82,6 >> 83,2 >> 81,5
@Hedef48 >> 57,4 >> 57,1 >> ???
@karabiber01 >> 85 >> 84,5 >> ???
@si_bel >> ??? >> ??? >> ???
@cevizyerken >> 81,9 >> ??? >> ???
Sağol canımmSen zaten elinden geleni yapıyorsun ördeğim herkesi takip ediyorsun cezalar veriyorsun geri kalan artık bizim sorumluluğumuz , iyi ki varsın
Yağdan gitmesi süper olmuş, 6 paket margarin ne demek yahu, tebrik ederim seniiCuma günü diyetisyene gittim. Cuma kendi tartıma göre yaptığım bildirimde 63.00’dım. Ancak diyetisyenin tartısında 62.3 çıktım. Diyetisyen şaşırdı inanamadı. Daha önce birlikte yine 63’e düşmüştüm ama inanılmaz incelmişsin dedi. Kollardan 500’er, bacaklardan 500’er katın bölgenden 1.300 kg yağ gitmiş dedi. 6 paket margarine eşit yağ vermişsin dedi.
Ben uzun süredir 63’lerde takıldığımdan, direnç oluştuğundan bahsettim. Bana 3 günlük yağ yakıcı şok liste verdi. Ananas-peynir diyeti. 3 gün sonunda listemi online olarak güncelleyeceğiz. Eğer direnci kıramazsan sana takviye ürün önereceğim dedi. Daha sonrasında koruma yollarını da öğreteceğim ve yine çok yediğin günü tolere edebilmen ve yediğinin yağ olarak dönmemesi için pişmanlık günleri için bir ürün daha önereceğim dedi. :))) şimdilik 3 günlük ananas listemi uygulamaya başladım.
Daha önceden her hafta kontrole gidiyordum ancak taşınıncauzak kaldı diyetisyenim. Bundan sonra online diyet alacağım ve 1 ay sonra yeniden ölçüme gideceğim. Benimle birlikte yapmak isteyenler için ananas diyetimi paylaşabilirim. Ben bugün başladım. Bu diyetin sonunda net 1.5 kg vermeni bekliyorum dedi. Dolayısıyla benim bu haftaki hedefimi 61.5 olarak kaydedebilirsinizmorordek toplight
Güldencim senin de cumaya kg vermiş olarak gelmeni bekliyorum. Özlem'e dediğim şey senin için de geçerli, 2 haftadır sabitsin bu hafta da sabit ya da artı gelirsen izne ayırmak durumunda kalacağımMerhabamorordek
16.03.2018, Cuma: 86,3 kg>>
18.03.2018, Pazar: 89 kg (Dün reglimin 1. günü idi, 2 kg fazla çıkıyorum o zaman.)>>
23.03.2018, Cuma hedefim: 86 kg (reglim bitince otomatikman 87 kg olacağımı düşünürsek, bu hafta -1 kg hedefliyorum.)
Sevgiler.
Haftasonu menülerimi yazıyorum:balpamuk diyetisyene gidecektin ne dedi diyetisyen?
@bluedolphin kaptanımız da yazmış yoğunsun ama hafta sonu menü yazmaya gelebilirsin en azından. Zaten 2 haftadır bildirimlerin de iyi değildi.
besbb9 senin de aktif katılmanı bekliyoruz, yine görünmez oldun. Mağaza açılışından bahsetmiştin ama günlük menü yazacak kadar da mı vaktin yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?