- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.361
Ebru Şallı'nın kardiyo pilates videosunun 30 dakikasını yaptım. Çok yoruldum devam edemedim. Aman çok konuşuyor yaa..
İnan hiçbir fikrim yok. Dans etse daha iyi sanki. Gerçi hareket etmesi güzel birşey ama yine de yorum yapıp fikir veremeyeceğim bir konu tatlım.Şaka bir yana ciddi ciddi yaptı benimle zIP ZIP topu var pilates topu gibi Ebru'nun al gülüm ver gülüm hareketini bile yaptı. Squat, lunge, mekik hepsini yapti. 30 dk.dan sonra kapattım diye üzüldü ben devam ederdim niye kapattin diyor.
Bir zararı olur mu acaba?
Tabi ki veririm. Daha önce çok vermiştim ama herkes öldürmüş. En son bir arkadaşımdan buldumAyy çoğaldıklarında bize de verirsin
Normalde öğlen yapmıyorum. Bugün tam gün okuldaydım. Birde nöbetçiydim o yüzden pazartesileri 3 öğün yapıyorum. Bir de bugün kilo artı çıkınca az yemeyi tercih ettimÖğlenin çok zayıf geldi canım bana.
Listeye ekliyorum hemen canimGünaydınlar
Pazartesi bildirimlerini alalım hanımlar. Liste paylaşacağım şimdi herkes bugünkü kilosunu ve cuma hedefini eklesin bakalım
tamam canim 500 yazmistim 600 yapiyorum hemen onuPazar günü helva ve dondurmaya 600 ip
Tabi ki veririm. Daha önce çok vermiştim ama herkes öldürmüş. En son bir arkadaşımdan buldum
Hımmmm Karatay yani.Normalde öğlen yapmıyorum. Bugün tam gün okuldaydım. Birde nöbetçiydim o yüzden pazartesileri 3 öğün yapıyorum. Bir de bugün kilo artı çıkınca az yemeyi tercih ettim
Çok begendim ben menünüSabah
Filtre kahve
Kahvaltı
Peynirli omlet
Ara
Yeşil çay
Maden suyu
Öğle
3 yk yoğurt
1,5 yk yulaf kepeği
Ara
Maden suyu
Akşam
Fırında Urfa
(Yapmak isteyenlere tüyo; çok mıncıklayıp yoğurmayın eti, olması gerekenden daha sert oluyor. Bi de ızgarada daha iyi olur herhalde. Fırında çok sevmedim.)
3 yk yoğurt
Su: 2,5 lt yi geçtim
Spor: 40 dk yürüyüş
Oyy desene kiloların sebebi belli olduBugün sanki doyamadım cnm spor da istemiyor yarından itibaren 4gun arda nobetlere girecem keyfim yok
Bu arada menümü yazmadan önce size bişi soyleyecem ben2.5ay önce sigarayı bıraktım gelelim menüme
Sabah
muzlu smootie
Öğlen
2yumurtadan kasarli omlet
yarım dilim tbe
Ara
Orta türk kahvesi
1 avuç çiğ badem
akşam
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 bardak ayran
200 gr kadar tavuk bonfile
6 orta köfte
Salata
Şimdi 1 orta türk kahvesi daha içcem
3 litre su 4 yapacam
Evvet KaratayHımmmm Karatay yani.
Aynen ordekim bi 7-8i ordan geldi ama varsın bu sebeple gelsinOyy desene kiloların sebebi belli oldu
Bugün sanki doyamadım cnm spor da istemiyor yarından itibaren 4gun arda nobetlere girecem keyfim yok
Bu arada menümü yazmadan önce size bişi soyleyecem ben2.5ay önce sigarayı bıraktım gelelim menüme
Sabah
muzlu smootie
Öğlen
2yumurtadan kasarli omlet
yarım dilim tbe
Ara
Orta türk kahvesi
1 avuç çiğ badem
akşam
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 bardak ayran
200 gr kadar tavuk bonfile
6 orta köfte
Salata
Şimdi 1 orta türk kahvesi daha içcem
3 litre su 4 yapacam
Sabah
Filtre kahve
Kahvaltı
Peynirli omlet
Ara
Yeşil çay
Maden suyu
Öğle
3 yk yoğurt
1,5 yk yulaf kepeği
Ara
Maden suyu
Akşam
Fırında Urfa
(Yapmak isteyenlere tüyo; çok mıncıklayıp yoğurmayın eti, olması gerekenden daha sert oluyor. Bi de ızgarada daha iyi olur herhalde. Fırında çok sevmedim.)
3 yk yoğurt
Su: 2,5 lt yi geçtim
Spor: 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?