Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar slm hadi ben hasta yatiyorum sizler nerelerdesiniz sabahtan beri yatinca sayfslar dolmustur dedim ama kimse yazmamis nerdeyse 2 gun sonra tarti gunumuz umarim calisanlar yuruyustedir
Gün içinde hiç fırsatım olmuyor yürüyüşe ama akşam metrodan bir durak önce iniyorum adımlarımı 10 bine tamamlamadan eve girmemeye çalışıyorum

zaten önemli olan kendini tanıyıp ona gore beslenmen canim ne guzel ikisinide deneyip kendine uygun olani bulmuşsun oyle de devam et. Banada dukan iyi gelmisti mesela banada karbonhidrat hic oyi gelmiyor ozellikle ekmek hic yaramiyor. Oyle beslendigim gunler diyettede olsam azda tuketsem gram veremiyorum

Valla cnm bilmem ki kangoo kursu yada funny jumps olarak geciyor
Canim takiliyorum ben ah keske vaktim olsa
Eve geldim kahvaltımı yaptım ohh mis uyumayacam bugün 1 de spora gidecem bide yogurt+sumak kürü varmış onu deneyeniniz var mi onu denemek istiyorum
canim hic denemedim nasil yapiliyormus deneyebilirim

Bende bende şimdiden tebrik ederim canım. Cumaya güzel eksiler göreceğiz
insallah canim bu hafta guzel derece alalim takim olarak ihtiyacimiz var

canim tarif verirmisin bende yapayim. Benim tek sorunum zaten bel bölgem

Kizlar slm hadi ben hasta yatiyorum sizler nerelerdesiniz sabahtan beri yatinca sayfslar dolmustur dedim ama kimse yazmamis nerdeyse 2 gun sonra tarti gunumuz umarim calisanlar yuruyustedir
selam canim evet ben yuruyusten geldim 40 dk ogle arami yine yuruyerek degerlendirdim aksamlari yapamiyorum bu hafta en azindan ogle aralarinda yürüyorum hareketsiz bi gün gecirmemek adina. Kacamak sıfır bende bu hafta bitter bile yemedim

Şu hedef listesini paylaşayım da cumaya az kalmışken menülere dikkat edilsin

- 5. Takım 19-23 Mart Hedefleri
Üye ismi >>Geçen cuma>>Pazartesi>>Cuma hedefi

bluedolphin >> 86,3 >> 89 >> 86
prensesss016 >> 56,3 >> ??? >> ???
besbb9 >> 72,6 >> ??? >> ???
0zlem >> 75,6 >> 77,8 >> 75
balpamuk >> 63 >> ??? >> 61,5
fancynancy >> 81,8 >> 83,2 >> 79,9
evlaefe >> 71 >> ??? >> ???
beyazinci >> 58,3 >> 57,9 >> 57,5
Cikilatacanavari >> 91,7 >> 89,9 >> 88,9
ssyykk123 >> 82,6 >> 83,2 >> 81,5
Hedef48 >> 57,4 >> 57,1 >> ???
karabiber01 >> 85 >> 84,5 >> ???
si_bel >> ??? >> 71,3 >> 71

@prensesss016 @evlaefe @Hedef48 kızlar siz cuma hedefinizi yazmış mıydınız ben listeye eklememişim de..

@besbb9 hiç girmemeye başladın yine lütfen kurallara uymaya çalışalım

Yukarıda etiketleyememişim
prensesss016 evlaefe Ezgican05 besbb9 @karabiber01

Bel çevrenin ölçülerini almayı unutma 15 gün sonra karşılaştırır bizle de paylaşırsın
Bugun spora başladım ya 12 seans sonra tekrar alacak olculerimi fotosunu çekip atarım buraya

Benim bildiğim yoğurt, pul biber ve limon kürü var. Sumaklıyı ilk defa duydum.
Ben de ilk defa duydum akşam hep beraber yapsak mı ki ?

Canim takiliyorum ben ah keske vaktim olsa
Öyle deme nobetten çıktım evim leş gibi her yer darmadağınık hiç bir şeyi takmadım gittim vakti biz yaratabiliriz

canim hic denemedim nasil yapiliyormus deneyebilirim
1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı sumak Hedef48 limon suyu da koyuyormus oyle de yapabiliriz

Ordekim ben cuma nobet çıkışı olcam o zaman hep ödemli oluyorum normalde daha eksi çıkıyor

morordek Ben yazmıştım 56,8 diye hesaplamıştım sanırım ama etiketlemeyi unuttuğum için görememiş olabilirsin

Gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir gun olsun
Dun aksam erkenden yattim guya ama oksurukten uyuyamadim sabaha hediyesi ses kisikligi oldu ne ise yarar ne kullanayim
Süte nişastayı sulandırıp katıyorum ve sahlep gibi pişiriyorum. Çok sıcak değilken, ılıkken içersen boğazına çok iyi gelir canım.

Eve geldim kahvaltımı yaptım ohh mis uyumayacam bugün 1 de spora gidecem bide yogurt+sumak kürü varmış onu deneyeniniz var mi onu denemek istiyorum
Yoğurt+sumak kürünü denemedim; ama diyetisyenimin gün aşırı yememi önerdiği zerdeçal+zencefil+tarçın+yoğurt kürü var.
3 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı toz zerdeçal karıştırılıp, yeniliyor canım.
Göbek çevresi yağlar için çok faydalı olduğunu biliyorum.

Göbek çevresi yağlar için çok faydalı bir kür var.
3 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı toz zerdeçal karıştırılıyor.
Zerdeçal+zencefil+tarçın+yoğurt kürü akşam yemeğinden sonraki ara öğünde yeniliyor ve sonrasında bol su içiliyor.
Bu kürün gün aşırı tüketilmesini önerdi diyetisyenim.

Eminim seversin akşam tv karşısında 3 mil çok hızlı geçiyor gibi geliyor bana hele de dizi heyecan haftasındaysa
Sevdim canım ama hafif geldi. Bir dahakine arttıracağım. Sonrasında hızımı alamayıp 30 mekik çektim hazır ısınmışken. Birde hareketli müzik açıp bol bol kıvırdım

Senin kilon az kaldı ya zorlanıyorsun. Bana bu listeyi direnci kırmqm için verdi diyetisyenim. Seni de harekete geçireceğine eminim. Bence dene mutlaka. Geçen sene bana bunu 2 gün olarak vermişti. 2 gün yap zqten 3. Günde çok halsiz kaldım bende. 2 gün daha iyi metabolizma hızlanıyor.

Bu arada sana soracaktım unutmuşum dün. Sen kaç kiloyla başladın? Sanki bir yazında baya bir kilo verdiğini yazmışsın ama ben seni ilk gördüğümde de 50’li kilolardayfın hep sanki? Ben mi geç tanıdım acaba seni? Ne zamandır diyet yapıyorsun ki? Toplamda kaç kilo verdin?

Babam pasta yapmayı nereden öğrendi? @wendigo mode on

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…