- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.581
Gün içinde hiç fırsatım olmuyor yürüyüşeKizlar slm hadi ben hasta yatiyorum sizler nerelerdesiniz sabahtan beri yatinca sayfslar dolmustur dedim ama kimse yazmamis nerdeyse 2 gun sonra tarti gunumuz umarim calisanlar yuruyustedir
zaten önemli olan kendini tanıyıp ona gore beslenmen canim ne guzel ikisinide deneyip kendine uygun olani bulmuşsun oyle de devam et. Banada dukan iyi gelmisti mesela banada karbonhidrat hic oyi gelmiyor ozellikle ekmek hic yaramiyor. Oyle beslendigim gunler diyettede olsam azda tuketsem gram veremiyorumCanım ben 6 öğün beslenerekte kilo verdim. Karatay’la 2 öğün beslenerekte.bana Karatay daha rahat geldiği için onu yapıyorum. Evet uzmanlar ortak bir noktada buluşmuyor maalesef. İkisiyle de kilo veriliyor ama bana Karatay daha sağlıklıymış gibi geldi. Tabi herkesin fikri farklı olabilir.
Canim takiliyorum ben ah keske vaktim olsaValla cnm bilmem ki kangoo kursu yada funny jumps olarak geciyor
canim hic denemedim nasil yapiliyormus deneyebilirimEve geldim kahvaltımı yaptım ohh mis uyumayacam bugün 1 de spora gidecem bide yogurt+sumak kürü varmış onu deneyeniniz var mi onu denemek istiyorum
insallah canim bu hafta guzel derece alalim takim olarak ihtiyacimiz varBende bendeşimdiden tebrik ederim canım. Cumaya güzel eksiler göreceğiz
canim tarif verirmisin bende yapayim. Benim tek sorunum zaten bel bölgemEvet ben yapıyorum genelde yatmadan 2 saat önce tüketiliyor bi çay kaşığı limonda var içinde ardından yatana kadar bol su göbek çevresi yağlarda etkili 15 gün yapıp ara veriliyor vucut alışmasın şaşırtmak amaçlı. Hem metabolizma hızlanıyor hem bağışıklık güçleniyor işe yarıyor tavsiye ederim :))
selam canim evet ben yuruyusten geldim 40 dk ogle arami yine yuruyerek degerlendirdim aksamlari yapamiyorum bu hafta en azindan ogle aralarinda yürüyorum hareketsiz bi gün gecirmemek adina. Kacamak sıfır bende bu hafta bitter bile yemedimKizlar slm hadi ben hasta yatiyorum sizler nerelerdesiniz sabahtan beri yatinca sayfslar dolmustur dedim ama kimse yazmamis nerdeyse 2 gun sonra tarti gunumuz umarim calisanlar yuruyustedir
3 Kaşık az yağlı veya ev yapımı yoğurt 1 tatlı kaşığı sumak 1 çay kaşığı da limon inşallah incecik kalır belincanim tarif verirmisin bende yapayim. Benim tek sorunum zaten bel bölgem
Yukarıda etiketleyememişimŞu hedef listesini paylaşayım da cumaya az kalmışken menülere dikkat edilsin
-Üye ismi >>Geçen cuma>>Pazartesi>>Cuma hedefi5. Takım 19-23 Mart Hedefleri
bluedolphin >> 86,3 >> 89 >> 86
prensesss016 >> 56,3 >> ??? >> ???
besbb9 >> 72,6 >> ??? >> ???
0zlem >> 75,6 >> 77,8 >> 75
balpamuk >> 63 >> ??? >> 61,5
fancynancy >> 81,8 >> 83,2 >> 79,9
evlaefe >> 71 >> ??? >> ???
beyazinci >> 58,3 >> 57,9 >> 57,5
Cikilatacanavari >> 91,7 >> 89,9 >> 88,9
ssyykk123 >> 82,6 >> 83,2 >> 81,5
Hedef48 >> 57,4 >> 57,1 >> ???
karabiber01 >> 85 >> 84,5 >> ???
si_bel >> ??? >> 71,3 >> 71
@prensesss016 @evlaefe @Hedef48 kızlar siz cuma hedefinizi yazmış mıydınız ben listeye eklememişim de..
@besbb9 hiç girmemeye başladın yine lütfen kurallara uymaya çalışalım
Bugun spora başladım ya 12 seans sonra tekrar alacak olculerimi fotosunu çekip atarım burayaBel çevrenin ölçülerini almayı unutma 15 gün sonra karşılaştırır bizle de paylaşırsın
Ben de ilk defa duydum akşam hep beraber yapsak mı ki ?Benim bildiğim yoğurt, pul biber ve limon kürü var. Sumaklıyı ilk defa duydum.
Öyle deme nobetten çıktım evim leş gibi her yer darmadağınık hiç bir şeyi takmadım gittim vakti biz yaratabilirizCanim takiliyorum ben ah keske vaktim olsa
1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı sumak Hedef48 limon suyu da koyuyormus oyle de yapabilirizcanim hic denemedim nasil yapiliyormus deneyebilirim
Ordekim ben cuma nobet çıkışı olcam o zaman hep ödemli oluyorum normalde daha eksi çıkıyorŞu hedef listesini paylaşayım da cumaya az kalmışken menülere dikkat edilsin
@prensesss016 @evlaefe @Hedef48 kızlar siz cuma hedefinizi yazmış mıydınız ben listeye eklememişim de..
merhaba benim de kabakta ikinci günüm korkumdan tartılmıyorum sonuç ne oldu sizdeAyyyy ben 2 kilo kabak aldimmm kabak detoksu yapcam diyeee. Tamam onla atarim odemii
Şu hedef listesini paylaşayım da cumaya az kalmışken menülere dikkat edilsin
Süte nişastayı sulandırıp katıyorum ve sahlep gibi pişiriyorum. Çok sıcak değilken, ılıkken içersen boğazına çok iyi gelir canım.Gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir gun olsun
Dun aksam erkenden yattim guya ama oksurukten uyuyamadim sabaha hediyesi ses kisikligi oldu ne ise yarar ne kullanayim
Eminim seversin akşam tv karşısında 3 mil çok hızlı geçiyor gibi geliyor bana hele de dizi heyecan haftasındaysaMerhaba kaderdaşlarımbirazdan Leslie 1 mili deneyeceğim. Bakalım sevecekmiyim. Sonrada akşam yemeği
Yoğurt+sumak kürünü denemedim; ama diyetisyenimin gün aşırı yememi önerdiği zerdeçal+zencefil+tarçın+yoğurt kürü var.Eve geldim kahvaltımı yaptım ohh mis uyumayacam bugün 1 de spora gidecem bide yogurt+sumak kürü varmış onu deneyeniniz var mi onu denemek istiyorum
Sevdim canım ama hafif geldi. Bir dahakine arttıracağım. Sonrasında hızımı alamayıp 30 mekik çektim hazır ısınmışken. Birde hareketli müzik açıp bol bol kıvırdımEminim seversin akşam tv karşısında 3 mil çok hızlı geçiyor gibi geliyor bana hele de dizi heyecan haftasındaysa
Neee 8 saatmikime inanicagimizi şaşırdık artik kimi diyetisyen 2 saatte bir mutlaka beslenin diyor kimisi gunde 2 ogun yeterli diyor. 8 saat aclik metabolizmayi yavaslatirmis canim. Ama aksam yemegini onceden hazirlamak süper benim gibi isten 8 de gelen bi insan icin
hayirli ugurlu olsun canim yardimciliginfancynancy
canim cok iyi menun bu haftada guzel bi eksiyle geliceksin sanirim
bizde yapabiliriz persembe biseyler yada lunyanin dedigini yapariz kahvalti+salata+cacikla kapatiriz günü
Hadi yaaa o kadar etkili yanibursada varmiydi o kurslardan neydi adi
süper gidiyosun canim yaaa haftaya bendemi yapsam ama 3 gün dayanabilirmiyim emin degilim ölmem demi
Babam pasta yapmayı nereden öğrendi? @wendigo mode onSenin kilon az kaldı ya zorlanıyorsun. Bana bu listeyi direnci kırmqm için verdi diyetisyenim. Seni de harekete geçireceğine eminim. Bence dene mutlaka. Geçen sene bana bunu 2 gün olarak vermişti. 2 gün yap zqten 3. Günde çok halsiz kaldım bende. 2 gün daha iyi metabolizma hızlanıyor.
Bu arada sana soracaktım unutmuşum dün. Sen kaç kiloyla başladın? Sanki bir yazında baya bir kilo verdiğini yazmışsın ama ben seni ilk gördüğümde de 50’li kilolardayfın hep sanki? Ben mi geç tanıdım acaba seni? Ne zamandır diyet yapıyorsun ki? Toplamda kaç kilo verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?