Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh oh pek hamaratsin masallah :)
Allah kabul etsin şimdiden :)
Amin canım inşallah Tutan herkesin allah orucunu kabul etsin

Allah kabul etsin şimdiden yulaf ezmeli kuru meyveli tarçınli sütte acayip tok tutuyor oruçta bu tarifle kızımı emzirirken o uzun günlerde bile oruç tutabilmistim..
Amin canım inşallah :) Evet bende yapıyorum seviyorum gerçekten çok tok tutuyor ama geçen yulaf lapasina harcamıştım son yulafi kinoa haşladım bu yüzden ekmek yerine oda baya yok tutuyor yogurtla karıştırıp veya kısır şeklinde tüketildiğinde

Canim kabizlik sorunu varsa sabah ac karna kuru kayisi ve 1 tatli kasigi zeytinyagi icersen iyi gelebilir

Sarı renkli olan toz zencefil canım.
Zerdeçalın rengi de kiremit rengine yakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi bakalim bekliyoruz güzel haberleri
amin inşallah

Ay 60’larda sadece ben mi kaldııımmmm....
Gel bebeğim alalim seni 50 lere bak cok seviceksin burayı
Aynen bende tuttum kendimi kuruyemiş e verdim. Bugun çok ivirzivir icindeydim hala dolapta bakip bakip duruyorum...
boşver canim cis onlar kötü onlar bakma bile yüzlerine onlar yüzünden suan burdayiz unutma küs onlara

Canim su paketli eti form işini bitir bence. Bence cok tuketiyordum her diyette vazgecilmezimdi ara öğünlerimin tokta tutuyor ama paketli gidalarin içindeki bi madde bagimlilik yapiyor malesef. Onun yerine kuru meyveler leblebiler tuketiyorum artık tek paketli gidam activia yoğurt. Bence sende daha saglikli atistirmaliklarla degistir
Aksam erkenden yatinca bu saatte ayaktayim isin kotusu rapor bitti bugun isbasi yapacam ama toparlayamadim
hadi bakalim kolay gelsin o zaman kaptanim. Umarim hemen toparlanirsin

Dünkü menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kasik lor
Maydanoz

Ara
Sade kahve
Form cay
Activia yogurt

Öğle
Ton balikli salata

Ara
Sade kahve
Form cay
1 elma

Aksam
Kabak sote baharatli ve bol yoğurtlu 1 adet kabaktan yaptim.

Su 3.5 lt limonlu maydanozlu
Spor 40 dk yürüyüş

Bu sabah ilk defa somothi yaptim kendime
1 muz+1 kivi+1.5 kaşık yulaf kepeği+200 ml süt
Inanilmaz bi lezzet oldu ba yil dim
Bidaha asla aromali hazir sut almam.
Ne kadar cok sey ogrendim burda. Dun doktorumuz vardi işyerinde esi diyetisyen kendiside surekli diyettedir. Bu kis iyi kilo verdigimi amlattim. Neler yapiyosun dedi. Anlattiklarimi hayretler icinde dinledi hatta is arkadaslarim bile hayran kaldi. Srn bu isi çözmüşsün dediler sizlerin ve kadinlar kulübünün sayesinde kizlar teşekkür ederim hepinize

Menünde sporunda gayet güzel geldi bana

Sarı renkli olan toz zencefil canım.
Zerdeçalın rengi de kiremit rengine yakın
bakmayi unuttum canim aksam bu aksam bakicam insallah. Çünkü aksam yogurdu kabakla tukettim ve bitti kürü yapamadim o yüzden bu aksam unutmazsam bakarim. Zencefil o zaman bendeki acik sarı çünkü

Menüler süper valla. Cuma güzel olacak bize

Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz işte.
Bende birçok şeyi burada öğrendim, sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…