- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.681
15 dakka değil 16 dakka çok hoşuma gittiKahvaltı:sütlü kahve, haş yumurta,1dilim peynir,yarım dilim ekmek
Öğle : tavuk sote,salata,çorba
Ara:2hurma
Akşam:balık,salata,Humus,bir dilim ananas,yarım kivi,yarım muz
2lt su,16dk bölgesel
Amin canım inşallah Tutan herkesin allah orucunu kabul etsinOh oh pek hamaratsin masallah :)
Allah kabul etsin şimdiden :)
Amin canım inşallah :) Evet bende yapıyorum seviyorum gerçekten çok tok tutuyor ama geçen yulaf lapasina harcamıştım son yulafi kinoa haşladım bu yüzden ekmek yerine oda baya yok tutuyor yogurtla karıştırıp veya kısır şeklinde tüketildiğindeAllah kabul etsin şimdiden yulaf ezmeli kuru meyveli tarçınli sütte acayip tok tutuyor oruçta bu tarifle kızımı emzirirken o uzun günlerde bile oruç tutabilmistim..
Canim kabizlik sorunu varsa sabah ac karna kuru kayisi ve 1 tatli kasigi zeytinyagi icersen iyi gelebilirCanm tartılıyorum aynıyım ama tuvalet sorunum var bıraz lodos vururnca benı hem odem oluyor hem bas agrısı 2gundur sancılıyım ama herkes kılo verdın dıyor cevremde artık gozle gorulur bır ıncelmem basladı 38bedene dogru yol alıyorum
Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.Valla menünüz harika olmuş
Sarı renkli olan toz zencefil canım.bu kürü biliyorum canim daha once okumustum hatta yapmak icin zencefil yada zerdecal birini bulup aldim marketten toz sari renkte digerini henuz almadigim icin baslayamadim simdi evdekininde ne oldugunu unuttum cunku paketten cikarip kavanoza dökmüşüm. Sizce hangisidir digerini alayim. Evdeki toz sari renk
İşlerinizde çok kolay gelsin.Aksam erkenden yatinca bu saatte ayaktayim isin kotusu rapor bitti bugun isbasi yapacam ama toparlayamadim
amin inşallahHadi bakalim bekliyoruz güzel haberleri
Gel bebeğim alalim seni 50 lere bak cok seviceksin burayıAy 60’larda sadece ben mi kaldııımmmm....
boşver canim cis onlar kötü onlar bakma bile yüzlerineAynen bende tuttum kendimi kuruyemiş e verdim. Bugun çok ivirzivir icindeydim hala dolapta bakip bakip duruyorum...
Canim su paketli eti form işini bitir bence. Bence cok tuketiyordum her diyette vazgecilmezimdi ara öğünlerimin tokta tutuyor ama paketli gidalarin içindeki bi madde bagimlilik yapiyor malesef. Onun yerine kuru meyveler leblebiler tuketiyorum artık tek paketli gidam activia yoğurt. Bence sende daha saglikli atistirmaliklarla degistirSabah
1yumurta omlet 1dilim peynir 3zeytin yarım paket5adet etiform.1portakal
Aksam
Sebze fırın mucver tepsinin 4/1ni yedim
Yoğurt 3kasik 1tk Kızılcık marmalati 4altınbasak form..5bardak çay
2lt kadar su
100ip
5dakka lesli 1ml (anne ciş diye tuvalet yolu tutulur konsantrasyon bozulur).
hadi bakalim kolay gelsin o zaman kaptanim. Umarim hemen toparlanirsinAksam erkenden yatinca bu saatte ayaktayim isin kotusu rapor bitti bugun isbasi yapacam ama toparlayamadim
Menünde sporunda gayet güzel geldi banaBugun ki tükettiklerim resim olarak ekledim onun haricinde 2 kupa yeşil çay limonlu 2 fincan türk kahvesi şekersiz içtim 3.5 lt su içtim 30 dk hafif tempoda yürüyüş (iş çıkışı yürüyüşünü uzattım :). ) 100 kalorilik HIIT Antrenmanı 400 kalorilik kardiyo yapıldı yarın kandil olduğu için
bakmayi unuttum canim aksam bu aksam bakicam insallah. Çünkü aksam yogurdu kabakla tukettim ve bitti kürü yapamadim o yüzden bu aksam unutmazsam bakarim. Zencefil o zaman bendeki acik sarı çünküSarı renkli olan toz zencefil canım.
Zerdeçalın rengi de kiremit rengine yakın
Kolay gelsin kaptanım. Epey erkenciymişsin. Öksürüğün nasıl oldu?Aksam erkenden yatinca bu saatte ayaktayim isin kotusu rapor bitti bugun isbasi yapacam ama toparlayamadim
Menüler süper valla. Cuma güzel olacak bizeDünkü menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kasik lor
Maydanoz
Ara
Sade kahve
Form cay
Activia yogurt
Öğle
Ton balikli salata
Ara
Sade kahve
Form cay
1 elma
Aksam
Kabak sote baharatli ve bol yoğurtlu 1 adet kabaktan yaptim.
Su 3.5 lt limonlu maydanozlu
Spor 40 dk yürüyüş
Daha açık renkli olan zencefilbakmayi unuttum canim aksam bu aksam bakicam insallah. Çünkü aksam yogurdu kabakla tukettim ve bitti kürü yapamadim o yüzden bu aksam unutmazsam bakarim. Zencefil o zaman bendeki acik sarı çünkü
Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz işte.Bu sabah ilk defa somothi yaptim kendime
1 muz+1 kivi+1.5 kaşık yulaf kepeği+200 ml süt
Inanilmaz bi lezzet oldu ba yil dim
Bidaha asla aromali hazir sut almam.
Ne kadar cok sey ogrendim burda. Dun doktorumuz vardi işyerinde esi diyetisyen kendiside surekli diyettedir. Bu kis iyi kilo verdigimi amlattim. Neler yapiyosun dedi. Anlattiklarimi hayretler icinde dinledi hatta is arkadaslarim bile hayran kaldi. Srn bu isi çözmüşsün dedilersizlerin ve kadinlar kulübünün sayesinde kizlar teşekkür ederim hepinize
Günaydın yürü bakalım ohhhh, burda yağmur var, hava kapalı. Belki oğluşla çıkarım diyordum yürüyüşe ama yalan oldu. Yarına artık.Gunaydinnn bir koşu gidip yuruyeyim
Oksuruk idare eder tatlim migrenim tuttu simdi de isyerindeyimKolay gelsin kaptanım. Epey erkenciymişsin. Öksürüğün nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?