- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.641
Valla menünüz harika olmuşEki Görüntüle 2126409
Bugün öğlen yarım saat, akşam 45 dakika yürüyüş yaptım.
Menümde sabah 3 yeşil zeytin, 1 taze beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. Çiğ badem yedim.
Öğlen salata yedim. 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Ara öğünde 1 muz,1 light yoğurt yedim.
Akşam yemeğinde ızgara tavuk pirzola, 1 dilim tam buğday ekmeği ve cherry domates yedim.
Akşam ara öğününde birşey yemedim.
Su 3 lt içtim.
Sağlıklı beslenme ve yürüyüş açısından verimli bir gün oldu.
Tamam canimBen glüten laktoz ve seker olmayan bir diyete başlıyorum yarin bir aylığına basarili olursam devam ettireceğim bir ay bitince azar azar sut ürünlerini ekleyebilirim ama glüten yani buğday ürünlerini yiyince direk kilo alıyorum şişlik hissediyorum sürekli o yüzden olabildiğince az tuketecegim
Hadi bakalim bekliyoruz güzel haberleriBu arada sabah güzel bi eksiyle uyandim güneama sürpriz olsun cumaya daha iki gün var daha iyisiyle gelicem karsiniza
Yarın sabah bi tartıl o zaman, bi de cuma. Cok fark yoksa cumayı baz alırız ciklatimOrdekim ben cuma nobet çıkışı olcam o zaman hep ödemli oluyorum normalde daha eksi çıkıyor
Etiketlesen de görmemiş olabilirim belki benim kafa da gidikmorordek Ben yazmıştım 56,8 diye hesaplamıştım sanırım ama etiketlemeyi unuttuğum için görememiş olabilirsin
Lodos çarpmış belliCanım hedefim 65 Lodos çarptı ki beni vallahi iki gündür beynim dönüyor gözümü açamıyorum
Diyorum ya kafa gidik diyeCanim ben yazmistim ama farketmedin herhalde
Hafta basi baslangic 56.5
Hedef 55.5
Katılıyorum dediklerineKizlar yanlis anlamayin kibirden falan yazmiyorum ama okadar yüksek kilolara cikmayin sürekli ipler elinizde olsun. Hastaliktir dogumdur bunlara lafim yok alinir verilir. Ama diger türlü yoyerek kilolar almayin. Ki benim gercekten kilo almaya cok müsait bi yapim var alinda ailemde hep kiloludur ama ben 11 yildur surekli dikkat ettigim icin hep ayni kilolarda kalabildim. Versenizde mezunda olsaniz asla salmayin ve tartilmayi hic ihmal etmeyin
Takımdan izinlisin diye muhabbetten de mi izinlisin gel arada sohbete :)İzinliyim canım
60'lardayım ben bebeyim 50'lerde gözüm yok, Allah isteyene versinBende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam
90’lar
@Cikilatacanavari
80’ler
fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum
@bluedolphin
70’ler
@besbb9
@0zlem
evlaefe
@si_bel
60’lar
balpamuk
50’ler
@prensesss016
@beyazinci
Ezgican05
morordek bebeyim 50 ler? 60 lar?
Baskülde hareketlilik var bakalımGünaydın hanımlar
Güzel bir gün olsun. Cumaya az kaldı. Fensinensimle menülerinizi sıkı takip altına alacağız ona göre. Güzel bir sonuç alalım bu hafta takım olarak
Umarım eksi yöne bir hareketliliktirBaskülde hareketlilik var bakalım
Sabah yürüyüşeten bir geldim 7 bucukta aksama kadar temizlikle ugrastim kaptanim simdide gecmise bakiyorumKizlar slm hadi ben hasta yatiyorum sizler nerelerdesiniz sabahtan beri yatinca sayfslar dolmustur dedim ama kimse yazmamis nerdeyse 2 gun sonra tarti gunumuz umarim calisanlar yuruyustedir
Öyle öyleUmarım eksi yöne bir hareketliliktir
Takımdan izinlisin diye muhabbetten de mi izinlisin gel arada sohbete :)
Bak bakk hic aklima gelmedi ya benim hiç böyle yapmak güzel fikir verdin canimEminim seversin akşam tv karşısında 3 mil çok hızlı geçiyor gibi geliyor bana hele de dizi heyecan haftasındaysa
Bugün tartıda gördüğüm rakamla hedefimi tutturabileceğime inanıyorummmm
Bu hafta böyle geçti ama kızlar yine kiloları yakın olanlar eşleşmeye ve yarışmaya ne dersiniz? İki kişi olmak zorunda değil hatta 80ler, 70ler ve 60lar grubu kurabiliriz. Siz 50 leri çok kıskanıyorum o yüzden kendiniz kurun gurubunuzu[/QUOTEkiskanmak ne demek hemde nasil kiskaniyorum onlarin yerinde olmak hayel gibi
80lerde bende varimGrup kurmak güzel fikir bence. Şimdilik 80ler grubuna gireyim ben ama grupta fazla kalmayı düşünmüyorumbu arada ömrümde 50lerde olduğumu hiç hatırlamıyorum. Belki ilkokul veya ortaokulda
İşte kısıtlı zaman insana neler ürettiriyor ne yardan geçiyorum ne serdenBak bakk hic aklima gelmedi ya benim hiç böyle yapmak güzel fikir verdin canim
Yarın sabah bi tartıl o zaman, bi de cuma. Cok fark yoksa cumayı baz alırız ciklatim
Etiketlesen de görmemiş olabilirim belki benim kafa da gidik
Lodos çarpmış belli
Genel hedefini sormuyorum kuzum cumaya herkes bi hedef koydu onu diyorum. Bu cuma mezun olucam diyorsan orası ayrı tabi
Diyorum ya kafa gidik diye
Katılıyorum dediklerine
Takımdan izinlisin diye muhabbetten de mi izinlisin gel arada sohbete :)
60'lardayım ben bebeyim 50'lerde gözüm yok, Allah isteyene versin
Ciklat da bu hafta 80'lere gececek bence
Özleriz de özletme işteeeÖzleyin beni
100 gr olsun bizim olsun, sabitten iyidir :)Vallahi canm carpıldım hedefı dusuk tutayım 70.50 olsun bu hafta cok ıyı beslendım ıyı spor yaptm ama aynı gıbıyım kac haftadır ılk defa aynıyım sanırım
Bende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam
90’lar
@Cikilatacanavari
80’ler
fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum
@bluedolphin
70’ler
@besbb9
@0zlem
evlaefe
@si_bel
60’lar
balpamuk
50’ler
@prensesss016
@beyazinci
Ezgican05
morordek bebeyim 50 ler? 60 lar?
Haftaya zaten bu Cuma’dan itibaren öbür cumayaHaftaya olsa olur mu?
Bence cuma katılırsın gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?