- 6 Nisan 2010
- 4.391
- 15.810
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.701
Diyetisyenim 1 çay kaşığı "1 çay kaşığı zencefilde, çay kaşığının üstündeki fazlalığı al, silme olarak ekle. Fazla olmasın." dedi. Aynı şeyi zerdeçal için de söyledi.bakmayi unuttum canim aksam bu aksam bakicam insallah. Çünkü aksam yogurdu kabakla tukettim ve bitti kürü yapamadim o yüzden bu aksam unutmazsam bakarim. Zencefil o zaman bendeki acik sarı çünkü
Günaydın herkese yağmurlu bir sabahtan. Hava kapalı ama bizim içimiz açıkGunaydinlarr
Oksuruk idare eder tatlim migrenim tuttu simdi de isyerindeyim
Yanlışlıkla sizin yazınızı alıntılamışım kusura bakmayın.Günaydın herkese yağmurlu bir sabahtan. Hava kapalı ama bizim içimiz açıkyarın cuma, kilonu kolla
Günaydın canım. Güzel bir gün olsun herkes için.Günaydın herkese yağmurlu bir sabahtan. Hava kapalı ama bizim içimiz açıkyarın cuma, kilonu kolla
Burda daha yağması ama burasıda çok kapalı sabah biraz yürüdüm asil birazdan parkura cikacamGünaydın yürü bakalım ohhhh, burda yağmur var, hava kapalı. Belki oğluşla çıkarım diyordum yürüyüşe ama yalan oldu. Yarına artık.
Teşekkür ederim :) hedefime göre 1600-1700 kalori arasında hesaplayıp yiyorum tabi aranıza katıldığımdan beri daha sağlıklı gıdalardan seçip daha çok dikkat ediyorumMenünde sporunda gayet güzel geldi bana
KesinlikleTeşekkür ederim :) hedefime göre 1600-1700 kalori arasında hesaplayıp yiyorum tabi aranıza katıldığımdan beri daha sağlıklı gıdalardan seçip daha çok dikkat ediyorumyavaş verelim kalıcı verelim
Bi oh diyemedin uzun zamandırGunaydinlarr
Oksuruk idare eder tatlim migrenim tuttu simdi de isyerindeyim
Çoookkk heyecanlıyım uzun zaman sonraGünaydınlaaarrr
Bugün köprüden önce son çıkış
Lütfen çok çok çok dikkat :)
Havalar güzelleşsin bende sahile ineceğim yürüyüşe inşallaahhh.Burda daha yağması ama burasıda çok kapalı sabah biraz yürüdüm asil birazdan parkura cikacam
YaaKesinlikle
Diyetisyenim hızlı verilen kiloların aynı hızla geri alınacağını söylüyor.
Kalıcı verelim inşallah hepimiz.
Bu arada ben de squatgirl uygulamasını takip ediyorum.
Bootcamp'e bugün başlayacağım. Sana da başarılar dilerim.
Ben dışarı çıktım hava guzellesti Bugün 13500 adımla bitirdim darısı yarına insHavalar güzelleşsin bende sahile ineceğim yürüyüşe inşallaahhh.
Bır acayıbım 2 3 gundur kayısı bıtkı cayı yaptımda zeytınyagı ıcemıyorum bulantım oluyor o zaman Geçenlerde naneye ya ile alakalı mideyi rahatlattığı ile ilgili bir şey okudum bir damlasını suya koyup içeyim dedim iki saat ögürdümCanim kabizlik sorunu varsa sabah ac karna kuru kayisi ve 1 tatli kasigi zeytinyagi icersen iyi gelebilir
Bence deeeeAman Kızlar o sessizlik hayra alamet olsun, yarın tartı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?